|
stamatis
|
 |
« Απάντηση #60 στις: Παρασκευή, 10 Φεβ 2012, 18:20:17 » |
|
Σου προτείνω διαφανές μονοκότ για να φαίνεται η εσωτερική κατασκευή
φιλε Νικο μου περασε απο το μυαλο να το κανω οπως προτεινεις,ομως το διαφανες μονοκοτ ειναι μεγαλος ''ρουφιανος'' ατελειων!  στα ξυλα καλα τα πηγα και φαινονται πολυ ομορφα,ομως η επικαλυψη ειναι μια αλλη ιστορια και δεν το κατεχω το θεμα και τοσο καλα.οποτε πηγα στην ασφαλη λυση του αδιαφανου. ισως στο επομενο αεροπλανο...
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
<<Οποιος νομιζει οτι κρεμομαστε απο τα αρ**δια του, ας τα κοψει για να πεσουμε!!!>>
|
|
|
|
Nikolas K
|
 |
« Απάντηση #61 στις: Παρασκευή, 10 Φεβ 2012, 18:44:29 » |
|
σημερα το πρωι παρελαβα το δεμα με την επικαλυψη και ξαναεπιασα δουλεια .ειχε και δωρακι απο τον Κινεζο! αντι για ενα 5μετρο, μου εστειλε 2  οφειλω να πω οτι ειναι η καλυτερη επικαλυψη που χρησιμοποιησα ποτε.(δεν εχω και ιδιαιτερη εμπειρια...ειναι μολις το τριτο αεροπλανο που σιδερωνω) μεσα σε μιση ωριτσα τελειωσα ολα τα πηδαλια. απλωθηκε βελουδινα χωρις να με ταλαιπωρησει καθολου. Τί είδους επικάλυψη είναι;Σαν το Monokote;
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Το να φτιάξεις ένα αεροπλάνο είναι εύκολο. Το θέμα είναι να φτιάξεις το αεροπλάνο που ΘΕΛΕΙΣ!
Δεδομένων των συνθηκών, μία μόνο σχεδίαση πληρεί τις προδιαγραφές, ανεξάρτητοι δε σχεδιαστές θα συγκλίνουν σε αυτήν την σχεδίαση μετά από εξελικτική διαδικασία.
|
|
|
|
stamatis
|
 |
« Απάντηση #62 στις: Παρασκευή, 10 Φεβ 2012, 18:59:32 » |
|
δεν ειναι ουτε χοντρη, ουτε λεπτη και ειναι ιδιαιτερα ανθεκτικη στη θερμοτητα.
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
<<Οποιος νομιζει οτι κρεμομαστε απο τα αρ**δια του, ας τα κοψει για να πεσουμε!!!>>
|
|
|
|
ChrisCalmato 40 Trainer
|
 |
« Απάντηση #63 στις: Παρασκευή, 10 Φεβ 2012, 19:19:37 » |
|
Τα μονοκοτ απο τον κινεζο ειναι πραγματι παρα πολυ ποιοτικα τα εχω δοκιμασει και εγω συγκεκριμενα στο δικο μου scratchbuild. Καλη συνεχεια!!!!
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
50 cc Petrol POWER/Acro F3D 50''/Piper Pawnee 40 Hangar 9/TT Piper J3 Cub/Sebart Sukhoi 29s 30E/ScratchBuild 3DPMini/Bixler EPO 1400mm/Kyosho Calmato 40 Trainer/BMI Extra 330EP/<<JR XG8>>/Spectrum DX7se!!! ΕΝΩΣΗ ΜΟΝΤΕΛΙΣΤΩΝ ΡΟΔΟΥ!!!!!! www.emr.gr
|
|
|
|
stamatis
|
 |
« Απάντηση #64 στις: Κυριακή, 26 Φεβ 2012, 14:09:33 » |
|
συνεχιζω 
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
stamatis
|
 |
« Απάντηση #65 στις: Κυριακή, 26 Φεβ 2012, 14:10:29 » |
|
η σημαια δε μου βγηκε καλη...  εβαλα πανω στη ζαλαδα μου μια παραπανω γραμμη...
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Yankos
|
 |
« Απάντηση #66 στις: Κυριακή, 26 Φεβ 2012, 22:20:39 » |
|
Πολύ ωραίο Σταμάτη, μπράβο  Μήπως στη μια όψη του φτερού να βάλεις και κανένα τρίτο χρώμα για να ξεχωρίζει καλύτερα από την άλλη όψη;
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
orck
|
 |
« Απάντηση #67 στις: Δευτέρα, 27 Φεβ 2012, 00:03:48 » |
|
Τα μονοκοτ απο τον κινεζο ειναι πραγματι παρα πολυ ποιοτικα τα εχω δοκιμασει και εγω συγκεκριμενα στο δικο μου scratchbuild. Καλη συνεχεια!!!!
Μιας και σας βλεπω δεκτικους στον διαλογο σε τι θερμοκρασια στρωνεις την επικαλυψη του κινεζου; Σταματη θαυμαζω την υπομονη σου (εσενα και οσων εχουν φτιαξει κατι μονοι τους) εχω εδω και 6 χρονια ενα riser 100 που ακομα τριβω την ατρακτο  Δεν θα βαλεις καποιο φωτεινο χρωμα;
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Yankos
|
 |
« Απάντηση #68 στις: Δευτέρα, 27 Φεβ 2012, 00:17:25 » |
|
Να υποθέσω ότι μετά από 6 χρόνια τρίψιμο δεν έχει μείνει τίποτα, έχει γίνει όλη σκόνη ε;  To σίδερο το βάζω μεταξύ silk και wool (αν θυμάμαι καλά τις ενδείξεις).
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
ChrisCalmato 40 Trainer
|
 |
« Απάντηση #69 στις: Δευτέρα, 27 Φεβ 2012, 10:11:56 » |
|
Μιας και σας βλεπω δεκτικους στον διαλογο σε τι θερμοκρασια στρωνεις την επικαλυψη του κινεζου; Σταματη θαυμαζω την υπομονη σου (εσενα και οσων εχουν φτιαξει κατι μονοι τους) εχω εδω και 6 χρονια ενα riser 100 που ακομα τριβω την ατρακτο  Δεν θα βαλεις καποιο φωτεινο χρωμα; Οταν κανω επικαλυψη επωνυμη μαρκα μονοκοτ πχ top flite σε χαμηλη θερμοκρασια και οταν κανω του κινεζου και στο τερμα δεν εχει κανενα προβλημα και καθεται πολυ καλυτερα απο το επωνυμο.Ενω το αλλο θα ζαρωσει θα μαζεψει θα ξεβαψει!!!
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
50 cc Petrol POWER/Acro F3D 50''/Piper Pawnee 40 Hangar 9/TT Piper J3 Cub/Sebart Sukhoi 29s 30E/ScratchBuild 3DPMini/Bixler EPO 1400mm/Kyosho Calmato 40 Trainer/BMI Extra 330EP/<<JR XG8>>/Spectrum DX7se!!! ΕΝΩΣΗ ΜΟΝΤΕΛΙΣΤΩΝ ΡΟΔΟΥ!!!!!! www.emr.gr
|
|
|
|
stamatis
|
 |
« Απάντηση #70 στις: Δευτέρα, 27 Φεβ 2012, 18:36:26 » |
|
ισως βαλω λιγο κιτρινακι ή κοκκινο στο ακροπτερυγιο... ειναι λεπτομερια που θα αποφασιστει στο τελος. το σιδερο το δουλευω καπου στη μεση.εδω πρεπει να πω οτι δεν εχω μοντελιστικο σιδερο. πολυ παλια σε συσκευασια απορυπαντικου ειχε δωρο σιδερο ταξιδιου και αυτο εχω απο τοτε!  η επικαλυψη του κινεζου ειναι σκυλι!!!
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
stamatis
|
 |
« Απάντηση #71 στις: Δευτέρα, 27 Φεβ 2012, 18:41:33 » |
|
Σταματη θαυμαζω την υπομονη σου (εσενα και οσων εχουν φτιαξει κατι μονοι τους) εχω εδω και 6 χρονια ενα riser 100 που ακομα τριβω την ατρακτο  [/quote] ευχαριστω! ομολογω οτι ειναι μεγαλη απολαυση να φτιαχνεις κατι απο το μηδεν, εστω κι αν ειναι μολις 1 μετρο και δεν το πιανει το ματι σου. μου εχει περασει απο το μυαλο να πουλησω τα artf και να πεταω μονο scratch built.δεν θελω και πολυ 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
ilias
|
 |
« Απάντηση #72 στις: Δευτέρα, 27 Φεβ 2012, 19:27:44 » |
|
ωραια κατασκευη
Keep going
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Velox 26cc Last down xxxl PrecisionAerobatics Addiction Polaris seaplane Bard glider TopModel CZ Stinger Pilot Q.B. 10L Tarot 450PRO V2 Flybarless ...κατι πτέρυγες και πολύ σαβούρα
|
|
|
|
|
|
stamatis
|
 |
« Απάντηση #74 στις: Τρίτη, 28 Φεβ 2012, 21:40:20 » |
|
πολυ παλια σε συσκευασια απορυπαντικου ειχε δωρο σιδερο ταξιδιου και αυτο εχω απο τοτε!  Ένα κίτρινο ε? Ρε φίλε με αυτό το σίδερο σιδέρωνα τα ρούχα μου όταν ήμουν φαντάρος στην Κύπρο το 1999 τι μου θύμισες τώρα!!!  οντως κιτρινο ειναι! 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|