Aeromodelling GR  
For Greek Aeromodellers and our friends worldwide E-mail E-mail
309.903 μηνύματα σε 12.394 θέματα από 6.318 Μέλη / Τελευταίο μέλος: Clubdim
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Σάββατο, 8 Αυγ 2026, 15:28:45

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Αναζήτηση:     Σύνθετη αναζήτηση
Ελληνικά English en Français in Deutch in Italiano
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Σάββατο, 8 Αυγ 2026, 15:28:45

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
    Πρόσφατα θέματα
    από Markhelis
    [Χθες στις 14:38]

από Stargazer
    [Πέμπτη, 6 Αυγ 2026, 16:11:02]

[Δευτέρα, 3 Αυγ 2026, 22:09:24]

από dominicm
    [Δευτέρα, 3 Αυγ 2026, 17:14:50]

από Stargazer
    [Δευτέρα, 3 Αυγ 2026, 11:39:19]

από UH-1H
    [Κυριακή, 2 Αυγ 2026, 19:09:57]

από Stargazer
    [Κυριακή, 2 Αυγ 2026, 14:58:46]

από dominicm
    [Πέμπτη, 30 Ιουλ 2026, 19:33:58]

από topg
    [Τρίτη, 28 Ιουλ 2026, 23:44:11]

[Τρίτη, 28 Ιουλ 2026, 13:05:46]

[Δευτέρα, 27 Ιουλ 2026, 00:40:02]

από CMarkop
    [Κυριακή, 26 Ιουλ 2026, 19:35:11]

από dominicm
    [Σάββατο, 25 Ιουλ 2026, 18:55:09]

[Σάββατο, 25 Ιουλ 2026, 12:40:03]

[Παρασκευή, 24 Ιουλ 2026, 03:41:03]
    Google search

Aeromodelling GR
    Μέλη
    Σύνολο μελών: 6318
    Τελευταίο: Clubdim
    Στατιστικά
    Σύνολο μηνυμάτων: 309903
    Σύνολο θεμάτων: 12394
    Online σήμερα: 137
    Online έως τώρα: 1547
    (Πέμπτη, 25 Ιουν 2026, 09:39:30)
    Συνδεδεμένοι χρήστες
    Μέλη: 2
    Επισκέπτες: 71
    Συνολικά: 73
    Στυλ εμφάνισης

Σελίδες: 1 [2] 3  Όλοι     Κάτω
    Εκτύπωση
    Αποστολέας Θέμα: Απ: TREX 700 NEW MODEL  (Αναγνώστηκε 4696 φορές)
    Nikos4
    Aeromodeller Full Member
    Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

« Απάντηση #15 στις: Τετάρτη, 28 Δεκ 2011, 10:26:46 »

καποιοι αλλοι μας εκαναν να βγουμε off-topic .... knuppel2 knuppel2 

παντως το τ-ρεχ απεχτο για να μην ειμαι και συνεχως off-topic  Grin Grin Grin
    Καταγράφηκε
    SOP
    Aeromodeller Sr. Member

agios nikolaos aeromodeling club

« Απάντηση #16 στις: Τετάρτη, 28 Δεκ 2011, 11:28:28 »

trex mania  Thumbs up

*  (35.24 KB, 320x240 - εμφανίστηκε 450 φορές.)

*  (33.7 KB, 320x240 - εμφανίστηκε 453 φορές.)
    Καταγράφηκε
    SOP
    Aeromodeller Sr. Member

« Απάντηση #17 στις: Τετάρτη, 28 Δεκ 2011, 12:32:28 »

Οταν με το καλό αποκτήσεις και εσυ τα "χέρια" του Σάκη,πράγμα που σου εύχομαι τότε ίσως μπορέσεις να κρίνεις και θα κάτσω να σε ακούσω...
    Προς το παρόν βολέψου με τα ε/π που άλλοι σου προτείνουν-"επιβάλουν" και απολαυσέ το,χωρίς περαιτέρω τάσεις ενθουσιασμού κ.SOP..

Α και συνέχισε να σκοτώνεις έτσι την αγορά με τις πωλήσεις σου,μια χαρά τα πας.... Thumbs up Thumbs up
    asse re megale kita tin doyliasu kai den thelw oyte tis eyxes r
    kai opws goystarw tha petaw kai oti thelo tha agorazw ok

peta tin elikopterara s kai kita tin doylia s
    Καταγράφηκε
    spiros pap.
    Aeromodeller Sr. Member

magic heli!!!!!!

« Απάντηση #18 στις: Τετάρτη, 28 Δεκ 2011, 18:15:15 »

Οταν με το καλό αποκτήσεις και εσυ τα "χέρια" του Σάκη,πράγμα που σου εύχομαι τότε ίσως μπορέσεις να κρίνεις και θα κάτσω να σε ακούσω...
    Προς το παρόν βολέψου με τα ε/π που άλλοι σου προτείνουν-"επιβάλουν" και απολαυσέ το,χωρίς περαιτέρω τάσεις ενθουσιασμού κ.SOP..

Α και συνέχισε να σκοτώνεις έτσι την αγορά με τις πωλήσεις σου,μια χαρά τα πας.... Thumbs up Thumbs up

πες τα ρε φιλε annik πες ............
    Καταγράφηκε

logo 500 se.
    jr 9303
    sakis.sofianos
    Aeromodeller Sr. Member

« Απάντηση #19 στις: Πέμπτη, 29 Δεκ 2011, 06:16:47 »

Thumbs up Thumbs up Thumbs up Thumbs up Thumbs up Thumbs up Thumbs up Thumbs up Thumbs up Thumbs up Thumbs up Thumbs up Thumbs up Thumbs up Thumbs up Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy
    Καταγράφηκε
    Nikos4
    Aeromodeller Full Member

« Απάντηση #20 στις: Πέμπτη, 29 Δεκ 2011, 12:17:42 »

ρε παιδια δεν το εχω καταλαβει αυτο καποιος αν μπορει να το εξηγησει...ποιος ο λογος να κρινετε τους αλλους ?δηλαδη τι σας νοιαζει εαν εγω και ο sop αλλαζουμε συνεχως ελικοπτερα?ο καθενας λεει την γνωμη του εδω μεσα...δηλαδη δημιουργουνται εντασεις χωρις λογο...ας πουμε για αυτον τον spiros.var που πεταχτηκε,ειπε την βλακια του,ξεσπασε μαλλον,μετα του εστειλα εγω ενα μηνυμα να κανει δουλεια του,και πως εχουν τα πραγματα με εμενα,και δεν ξαναμιλησε....δηλαδη ειλικρινα δεν βρισκω τον ΛΟΓΟ για να γινεται ολο αυτο....ειπαμε την γνωμη μας για τα ελικοπτερα αυτο ηταν ολο τελος...το βρισκω λιγο ανουσιο ολο αυτο....πιστευω πως πρεπει να σταματησει γιατι ΚΑΝΕΙΣ δεν κερδιζει τιποτα απο αυτο...ειτε μου το πειτε εμενα τι να κανω ειτε καθενους αλλουνου δεν σημαινει πως θα αλλαξει κανεις γνωμη...ετσι ειμαι εγω αλλαζω γνωμες συνεχως,αλλαζω γουστα και σε οποιον αρεσω...εαν εχει κανεις παραπονο για τα μηνυματα μου δεν ειναι αναγκη να τα λεει εδω,αλλα να τα πει κατευθειαν σε εναν admin ...αλλα ειδατε?προκαλεσα αυτον τον spv να μου πει ενα ΜΗΝΥΜΑ λαθος που ειχα γραψει,με λαθος πληροφοριες και δειτε τι μου εγραψε δηλαδη εσχος....κατι εντελως ασχετο ισα ισα για να πει κατι...ευχαριστω και ελπιζω να σταματησει αυτη η κατασταση...
    Καταγράφηκε
    spv(spirosvar)
    Aeromodeller Sr. Member

« Απάντηση #21 στις: Πέμπτη, 29 Δεκ 2011, 12:37:24 »

ΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΓΡΑΨΑ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΗΤΑΝ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΛΑΘΟΣ ΠΟΣΤ
    ρε παιδια δεν το εχω καταλαβει αυτο καποιος αν μπορει να το εξηγησει...ποιος ο λογος να κρινετε τους αλλους ?δηλαδη τι σας νοιαζει εαν εγω και ο sop αλλαζουμε συνεχως ελικοπτερα?ο καθενας λεει την γνωμη του εδω μεσα...δηλαδη δημιουργουνται εντασεις χωρις λογο...ας πουμε για αυτον τον spiros.var που πεταχτηκε,ειπε την βλακια του,ξεσπασε μαλλον,μετα του εστειλα εγω ενα μηνυμα να κανει δουλεια του,και πως εχουν τα πραγματα με εμενα,και δεν ξαναμιλησε....δηλαδη ειλικρινα δεν βρισκω τον ΛΟΓΟ για να γινεται ολο αυτο....ειπαμε την γνωμη μας για τα ελικοπτερα αυτο ηταν ολο τελος...το βρισκω λιγο ανουσιο ολο αυτο....πιστευω πως πρεπει να σταματησει γιατι ΚΑΝΕΙΣ δεν κερδιζει τιποτα απο αυτο...ειτε μου το πειτε εμενα τι να κανω ειτε καθενους αλλουνου δεν σημαινει πως θα αλλαξει κανεις γνωμη...ετσι ειμαι εγω αλλαζω γνωμες συνεχως,αλλαζω γουστα και σε οποιον αρεσω...εαν εχει κανεις παραπονο για τα μηνυματα μου δεν ειναι αναγκη να τα λεει εδω,αλλα να τα πει κατευθειαν σε εναν admin ...αλλα ειδατε?προκαλεσα αυτον τον spv να μου πει ενα ΜΗΝΥΜΑ λαθος που ειχα γραψει,με λαθος πληροφοριες και δειτε τι μου εγραψε δηλαδη εσχος....κατι εντελως ασχετο ισα ισα για να πει κατι...ευχαριστω και ελπιζω να σταματησει αυτη η κατασταση...

οταν θα αναφερεσαι σε εμενα θα προσεχεις... το καταλαβες καπελι απο την κρητη
    τα αν εισαι λαθος ασε να το ξερουν καποιοι πιο εμπειρει απο εσενα...
    το να δινεις εδω μεσα πληροφοριες σε νεους που ρωτανε χωρις καλα καλα να ξερεις να κανεις hover ειναι λαθος...
    το να προσπαθεις να πουλησεις τα πραγματα σου δημιουργωντας ψευτικα προφιλ aeroplaner(ban from admin) = νικος κρητη = 3d unlimited = tsopq ειναι λαθος..
    και να ξερεις τα λαθει συνχορουντε η απατη οχι...
    παρε και ενα ποστ που εγραψες ενα καρο ανοησιες και μετα πηγες και εβαλες προσοπακια  
    https://www.aeromodelling.gr/ForumS/index.php?topic=25543.0
    και για να τελειοσει εδω το θεμα στο ξαναλεω προσεχε τι γραφεις για εμενα...
    Καταγράφηκε
    Nikos4
    Aeromodeller Full Member

« Απάντηση #22 στις: Πέμπτη, 29 Δεκ 2011, 12:43:52 »

φιλε για ρωτα τριγυρω να δεις εαν εχω εξαπατησει κανεναν...ρωτα σε προκαλω και μετα ελα πες μου...φατσουλες εβαλα στο θεμα επειδη ηταν εντελως off-topic ολοι και μιλουσαν για μενα...οποτε....χαχαχαχαχαχ δεν ξερω να κανω hover??χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ0α0χα0χ0αχ0α0χα0...με το αεροπλανο ισως 
    Καταγράφηκε
    Nikos4
    Aeromodeller Full Member

« Απάντηση #23 στις: Πέμπτη, 29 Δεκ 2011, 12:49:22 »

επισης στο θεμα που εστειλες στο link  οι μονοι που κανετε αρνητικα σχολια εισαι εσυ και ο hpant του οποιου ειχα αργησει να του παραλαβω τα βιβλια αλλα τωρα ρωτα τον εαν τα εχω παραλαβει ή οχι,ολοι οι αλλοι απλα με συμβουλευουν...μου φαινεται πως εσυ εχεις καποιο προβλημα ή με εμενα ή γενικα με τους μικροτερους σου...δεν ξερω παντως λυστο γιατι εχεις καταντησει ενοχλητικος...

ΣΟΥ ΞΑΝΑΛΕΩ ΜΗΝ ΤΟ ΑΠΟΦΕΥΓΕΙΣ...ΒΡΕΣ ΜΟΥ ΕΝΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΜΗΝΥΜΑ ΚΑΙ ΚΑΝΤΟ ΠΑΡΑΘΕΣΗ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΕΙΠΑ ΛΑΘΟΣ....ΜΗΝ ΜΟΥ ΕΜΦΑΝΙΖΕΙΣ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΠΟΥ ΖΗΤΑΩ ΕΓΩ ΓΝΩΜΗ...ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΕ...ΕΛΑ ΣΤΕΙΛΕ ΝΑ ΓΕΛΑΣΩ
    « Τελευταία τροποποίηση: Πέμπτη, 29 Δεκ 2011, 13:03:32 από 3D_Unlimited » Καταγράφηκε
    SOP
    Aeromodeller Sr. Member

« Απάντηση #24 στις: Πέμπτη, 29 Δεκ 2011, 13:05:59 »

re spir xekola kai esi to paidi oti es\xei poylisi itan kainoyrgio kai kanis den araponethike pote poy kolas esi r file
    min asxwlise ..opos kai ton alon poy petaxtike gia to pws petaw k tipoylaw re xoyda exoym eleos xestika exw p[ws petas kai ti poylas re file m  idiot2
    Καταγράφηκε
    jamesmagos
    Aeromodeller Hero Member

UcanDrone.com

« Απάντηση #25 στις: Πέμπτη, 29 Δεκ 2011, 13:09:01 »

καλημέρα..
    Καταγράφηκε
    RAPTOR RULES
    Aeromodeller Full Member

« Απάντηση #26 στις: Πέμπτη, 29 Δεκ 2011, 13:11:59 »

χρονια πολλά κ καλή χρονιά με λιγότερο φθόνο κ περισσότερη αγάπη.

Cheesy Cheesy Cheesy

Καταγράφηκε

vibe 50 /os hyper 50/curtis mp5/curtis tail-main blades, paddles/cyclic bls451/gv-1/align regulator/gy 611
    t-rex 700/align91hp/align 90 muffler/curtis tail-main blades/curtis paddles/cyclic bls451/align governor/align regulator/gyro 611
    spv(spirosvar)
    Aeromodeller Sr. Member

« Απάντηση #27 στις: Πέμπτη, 29 Δεκ 2011, 13:15:35 »

φιλε για ρωτα τριγυρω να δεις εαν εχω εξαπατησει κανεναν...ρωτα σε προκαλω και μετα ελα πες μου...φατσουλες εβαλα στο θεμα επειδη ηταν εντελως off-topic ολοι και μιλουσαν για μενα...οποτε....χαχαχαχαχαχ δεν ξερω να κανω hover??χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ0α0χα0χ0αχ0α0χα0...με το αεροπλανο ισως 

νικολακη εισαι πολυ πιτσιρικη.....!!

ΥΓ. παρακαλω το κ.κωστοπουλο να διαχωρισει το θεμα αν μπορει ευχαριστω...
    καλη χρονια να εχουμε...
    Καταγράφηκε
    ΑdamHeli
    Aeromodeller Hero Member

Don't forget the ground....

« Απάντηση #28 στις: Πέμπτη, 29 Δεκ 2011, 13:21:31 »

μόλις ειδοποιήθηκα ότι το θέμα θα το αναλάβει ο Ο ΤΣΑΚ ΝΟΡΙΣ 

* 1308385326_tsak-noris-prothipourgos.jpg (57.22 KB, 550x422 - εμφανίστηκε 279 φορές.)
    Καταγράφηκε

Nikos4
    Aeromodeller Full Member

« Απάντηση #29 στις: Πέμπτη, 29 Δεκ 2011, 13:22:15 »

θα σου ελεγα τωρα εσυ τι εισαι αλλα τελος παντως...σεβομαι οποιους με σεβονται....αυτη ειναι η απαντηση σου??χαχαχαχ μπορει να ειμαι ενα πιτσιρικη οντως ναι το ξερω,μακαρι να βγουν τα δικα σου πιτσιρικια καλυτερα απο μενα..τα λεμε φιλαρα
    Καταγράφηκε
    Σελίδες: 1 [2] 3  Όλοι     Πάνω
    Εκτύπωση
    Aeromodelling GR  |  Forum  |  Ελικόπτερα R/C  |  Ελικόπτερα ηλεκτρικά (Συντονιστής: Γκούσκος Διονύσιος)  |  Θέμα: Απ: TREX 700 NEW MODEL
    Μεταπήδηση σε: