Aeromodelling GR  
For Greek Aeromodellers and our friends worldwide E-mail E-mail
309.903 μηνύματα σε 12.394 θέματα από 6.318 Μέλη / Τελευταίο μέλος: Clubdim
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Σάββατο, 8 Αυγ 2026, 12:36:54

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Αναζήτηση:     Σύνθετη αναζήτηση
Ελληνικά English en Français in Deutch in Italiano
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Σάββατο, 8 Αυγ 2026, 12:36:54

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
    Πρόσφατα θέματα
    από Markhelis
    [Χθες στις 14:38]

από Stargazer
    [Πέμπτη, 6 Αυγ 2026, 16:11:02]

[Δευτέρα, 3 Αυγ 2026, 22:09:24]

από dominicm
    [Δευτέρα, 3 Αυγ 2026, 17:14:50]

από Stargazer
    [Δευτέρα, 3 Αυγ 2026, 11:39:19]

από UH-1H
    [Κυριακή, 2 Αυγ 2026, 19:09:57]

από Stargazer
    [Κυριακή, 2 Αυγ 2026, 14:58:46]

από dominicm
    [Πέμπτη, 30 Ιουλ 2026, 19:33:58]

από topg
    [Τρίτη, 28 Ιουλ 2026, 23:44:11]

[Τρίτη, 28 Ιουλ 2026, 13:05:46]

[Δευτέρα, 27 Ιουλ 2026, 00:40:02]

από CMarkop
    [Κυριακή, 26 Ιουλ 2026, 19:35:11]

από dominicm
    [Σάββατο, 25 Ιουλ 2026, 18:55:09]

[Σάββατο, 25 Ιουλ 2026, 12:40:03]

[Παρασκευή, 24 Ιουλ 2026, 03:41:03]
    Google search

Aeromodelling GR
    Μέλη
    Σύνολο μελών: 6318
    Τελευταίο: Clubdim
    Στατιστικά
    Σύνολο μηνυμάτων: 309903
    Σύνολο θεμάτων: 12394
    Online σήμερα: 137
    Online έως τώρα: 1547
    (Πέμπτη, 25 Ιουν 2026, 09:39:30)
    Συνδεδεμένοι χρήστες
    Μέλη: 0
    Επισκέπτες: 53
    Συνολικά: 53
    Στυλ εμφάνισης

Σελίδες: [1] 2 3  Όλοι     Κάτω
    Εκτύπωση
    Αποστολέας Θέμα: Απ: TREX 700 NEW MODEL  (Αναγνώστηκε 4671 φορές)
    spv(spirosvar)
    Aeromodeller Sr. Member
    Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

« στις: Τρίτη, 27 Δεκ 2011, 20:28:02 »

δεν υποτιμησε κανεις τα logo πτητικα....για τα λεφτα που χρειαζεται και για την αγορα του αλλα και για οταν πεσει λεμε...φανταζομαι οταν πεσει το xxtreme τι λεφτα θα θελει...κανα 500αρικο στο χαλαρο...

νομίζω πως το 550 με ενα scorpion μοτερ ειναι το κατι αλλο...και με ενα hobby wind esc

Στα δικά μου έχω το μαμα μοτερ με castle ESC και είναι.... Thumbs up

μια χαρα φιλε το 550 και με castle esc και bec..ειπα scorpion μοτερ,και το esc το hobbywind ,γιατι ετσι πιανει κορυφη,αλλα και ετσι οπως το εχεις πιστευω θα ειναι κομπλε...περιμενουμε και κανα video...!!  Cheesy Cheesy

γεια σου ρε 3d unlimited που ξερεις και πως ενα ελικοπτερο πιανει την κορυφη....!!!! εχω παθει πλακα... μιλησε η εμπειρια τον κορυφεων επιδωσεων!!!   idiot2 idiot2
    Καταγράφηκε
    spv(spirosvar)
    Aeromodeller Sr. Member

« Απάντηση #1 στις: Τρίτη, 27 Δεκ 2011, 20:32:47 »

ολα καλα με το οικονομικο το καταλαβαινω.. αλλα εσεις εκει στην ομορφη κρητη πουλησατε τα vbar κοψοχρονια και τα κοντρονικ και βαλατε beast . δωσατε τα λογγο και φτιαξατε αλιγν. δηλαδη εκει δεν χασατε λεφτα?? εκτος και κανετε αποσβεση στα σπασηματα
    kati tetio ..para na paratisoyme to spor telios, kalo kai to trex

sofianos pawer
    http://www.youtube.com/watch?v=zdWaMkb8S4U&feature=player_embedded

xestravothite meriki me ta logo  ida kai apatha ...rwtiste k to adam gia tin 300+++

γιωργο ολα καλα ειναι... σιγουρα το logo ειναι λιγο τσιμπιμενο αλλα αρκετα καλο... λιγα ελικοπτερα συγκρινοται με το πεταγμα του και την απλοτητα ταου κατασκεβαστικα....
    το align παλι ειναι παρα μα παρα πολυ καλο για την τιμη του..  Thumbs up

τωρα για τον Saki και το βιντεο του παρα πολυ καλο αν και οταν μιλαμε για τον σακι βαλτον να σου πεταξει ενα SDX και εκει θα καταλαβεις τι μπορει να κανει...!!!!!!!!!!!!!!  Thumbs up Thumbs up απλα καταπληκτικος
    Καταγράφηκε
    Nikos4
    Aeromodeller Full Member

« Απάντηση #2 στις: Τρίτη, 27 Δεκ 2011, 20:34:45 »

πεταχτηκε ο tareq....ναι ρε φιλαρακι ξερω πως πιανει την κορυφη το 550 γιατι ειχα...μου φαινεται πως φιλε αλλη δουλεια δεν εχεις,μονο να ασχολησε μαζι μου και χωρις να εχεις λογο...για εξηγα μου τι ειπα λαθος ...επειδη λεω την γνωμη μου δεν νομιζω πως ειναι κακο,και φιλε να σου πω κατι?κανε δουλεια σου οπως λεμε εμεις εδω..ΕΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΜΕ ΘΕΛΕΙ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΕΙ ΠΩΣ ΛΕΩ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΛΑΘΟΣ,ΝΑ ΤΟ ΠΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ ΝΑ ΜΕ ΔΙΩΞΟΥΝ...
    « Τελευταία τροποποίηση: Τρίτη, 27 Δεκ 2011, 20:55:33 από 3D_Unlimited » Καταγράφηκε
    hellitop
    Aeromodeller Hero Member

achten!!!!!!!!!!!!!!!

« Απάντηση #3 στις: Τρίτη, 27 Δεκ 2011, 20:38:58 »

δεν υποτιμησε κανεις τα logo πτητικα....για τα λεφτα που χρειαζεται και για την αγορα του αλλα και για οταν πεσει λεμε...φανταζομαι οταν πεσει το xxtreme τι λεφτα θα θελει...κανα 500αρικο στο χαλαρο...

νομίζω πως το 550 με ενα scorpion μοτερ ειναι το κατι αλλο...και με ενα hobby wind esc

Στα δικά μου έχω το μαμα μοτερ με castle ESC και είναι.... Thumbs up
    xaxaxaxaxaxaxax laugh white flag white flag white flag
    μια χαρα φιλε το 550 και με castle esc και bec..ειπα scorpion μοτερ,και το esc το hobbywind ,γιατι ετσι πιανει κορυφη,αλλα και ετσι οπως το εχεις πιστευω θα ειναι κομπλε...περιμενουμε και κανα video...!!  Cheesy Cheesy

γεια σου ρε 3d unlimited που ξερεις και πως ενα ελικοπτερο πιανει την κορυφη....!!!! εχω παθει πλακα... μιλησε η εμπειρια τον κορυφεων επιδωσεων!!!   idiot2 idiot2
    Καταγράφηκε
    SOP
    Aeromodeller Sr. Member

agios nikolaos aeromodeling club

« Απάντηση #4 στις: Τρίτη, 27 Δεκ 2011, 20:46:31 »

ok μη μαλώνετε xaxaxx

τώρα έρχεσαι στα λόγια μ παύλε .
    το τρέχ για προπόνηση και fun και ένα καλο ελικοπερο στο μέλλον ..αλλα τιν πλαστικουρα δεν την ξαναμαζεβω goblin 600 αυτό είναι ελικόπερο

ακου εκει το canopy 159 eyrw

Νατοοοο τι σας ειπα... Καποτε εκθιαζες outrage πηγες mikado τωρα align και πας σιγα σιγα προς Sab Goblin...!
    Εποχιακός είσαι  Απορω πως μιλάς για ένα ελικόπτερο χωρίς να το έχεις καν δει απο κόντα..!
    gia ti protreeis katse na vgi na to agorasoyme ...pali simperamata evgales esi xaxaxa
    pros to parw  aling trex 600 pro to kalitero mixanima kai pio timio kai daskalos fisika
    Καταγράφηκε
    SOP
    Aeromodeller Sr. Member

« Απάντηση #5 στις: Τρίτη, 27 Δεκ 2011, 20:48:59 »

ok μη μαλώνετε xaxaxx

τώρα έρχεσαι στα λόγια μ παύλε .
    το τρέχ για προπόνηση και fun και ένα καλο ελικοπερο στο μέλλον ..αλλα τιν πλαστικουρα δεν την ξαναμαζεβω goblin 600 αυτό είναι ελικόπερο

ακου εκει το canopy 159 eyrw

Νατοοοο τι σας ειπα... Καποτε εκθιαζες outrage πηγες mikado τωρα align και πας σιγα σιγα προς Sab Goblin...!
    Εποχιακός είσαι  Απορω πως μιλάς για ένα ελικόπτερο χωρίς να το έχεις καν δει απο κόντα..!
    gia ti protreeis katse na vgi na to agorasoyme ...pali simperamata evgales esi xaxaxa
    pros to parw  aling trex 600 pro to kalitero mixanima kai pio timio kai daskalos fisika
    varethika paw gia finix lol
    Καταγράφηκε
    ΑdamHeli
    Aeromodeller Hero Member

Don't forget the ground....

« Απάντηση #6 στις: Τρίτη, 27 Δεκ 2011, 21:40:35 »

εγώ λέω να πάτε να μάθετε καμια καινούργια φιγούρα και σταματήστε να ασχολείστε ποιος είναι  ο Θ.Β  και ποιος ο james bond  Wink
    « Τελευταία τροποποίηση: Τρίτη, 27 Δεκ 2011, 22:08:15 από adamHELI » Καταγράφηκε

spv(spirosvar)
    Aeromodeller Sr. Member

« Απάντηση #7 στις: Τρίτη, 27 Δεκ 2011, 21:40:59 »

πεταχτηκε ο tareq....ναι ρε φιλαρακι ξερω πως πιανει την κορυφη το 550 γιατι ειχα...μου φαινεται πως φιλε αλλη δουλεια δεν εχεις,μονο να ασχολησε μαζι μου και χωρις να εχεις λογο...για εξηγα μου τι ειπα λαθος ...επειδη λεω την γνωμη μου δεν νομιζω πως ειναι κακο,και φιλε να σου πω κατι?κανε δουλεια σου οπως λεμε εμεις εδω..ΕΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΜΕ ΘΕΛΕΙ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΕΙ ΠΩΣ ΛΕΩ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΛΑΘΟΣ,ΝΑ ΤΟ ΠΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ ΝΑ ΜΕ ΔΙΩΞΟΥΝ...

φιλε νικο δεν εχω κατι μαζι σου απλα δεν μπορεις να γραφεις ανουσια πραγματα και λαθος πληροφοριες σε καθε ποστ που ανοιγετε στο αερομοντελινγ... και ποσο μαλλον να αναγκαζεις εμας να τα διαβαζουμε...

και μιας και μου ζητας να σου εξηγησω που εισαι λαθος θα σου πω...  λες παραπανω οτι ειχες τρεχ550 και για αυτο και ξερεις.. οπως και σε αλλο μηνυμα λες οτι ειχες logo500se... οπως και σε αλλο μυνημα λες οτι ειχεσ velocity.... οπως και σε αλλο μυνημα λες οτι ειχες τερχ100 , τρεχ 450 , και τωρα fusion 50 το οποιο fusion απεκτησες πουλοντας το logo 500se που ειχες και μαλιστα γραφοντας στις αγγελιες σου οτι ηπαχει μεγαλη χρηματικη αναγκη δηλαδη αυτη η αναγκη ηταν για να παρεις fusion...
    και τελος να σε παω ενα μηνα πριν που μας ειπες σε ολους οτι εισαι ενα κακομαθημενο που μας λεει ψεματα για τα ελικοπτερα και οτι πως ειναι δηνατον να τα εχει αγορασει ολα αυτα...  Thumbs up Thumbs up
    νικος κρητη = 3d unlimited = aeroplaner(ban from admin)
    τα ελικοπτερα αυτα φυσικα και δεν ηταν δικα μου απλα μου τα εδινε ενας απο εδω που τον ξερω παρα πολυ καλα σιγα σιγα για να μαθω και καθως ειδε αυτα που κανω στην πτηση μου επαιρνε το μοντελο και μου εδειχνε ενα αλλο...εγω 16 χρονων ειμαι πως να δωσω τοσα λεφτα?200ευρω εχω δωσει ολα και ολα στο hobby για να παρω τα ελικοπτερα αυτα για λιγο και να νιωσω πως ειναι...ενταξει οντως εκανα πολλα λαθη και τωρα με ολα αυτα που εγιναν θα επιστρεψω το logo πισω που αν και δεν το ειχα αγορασει μου το ειχε δωσει ο συγκεκριμενοσ ανθρωπος να το συναρμολογισουμε μαζι και το πετουσα κυριως εγω για αυτο και εχω την υπογραφη...ονοματα δεν λεμε...και τα λεφτα εαν πωλουνταν το logo θα πηγαιναν φυσικα σε αυτον δηλαδη επειδη αυτος δεν εχει ιντερνετ και δεν ασχολειται απλα εχει φιλους καποιους απο διαφορα μαγαζια και κανει κουμαντο  για αυτο βαζω εγω ολες τις αγγελιες....τελως παντων...ενταξει το μονο που θελω ειναι να λυθει η εκκρεμοτητα που εχω  να μπλεξω χωρις να φταιω...
    ΣΤΑΜΑΤΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΔΙΩΞΕΙ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ.... ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΡΙΜΑΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΖΗΤΑΝΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΝΑ ΠΕΡΝΟΥΝ ΛΑΘΟΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ...
    ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΝΑ ΠΕΡΝΟΥΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΑΠΛΟΥ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΟΥ
    « Τελευταία τροποποίηση: Τρίτη, 27 Δεκ 2011, 22:17:14 από spv(spirosvar) » Καταγράφηκε
    kostas72
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #8 στις: Τρίτη, 27 Δεκ 2011, 22:08:00 »

γεια σου ρε φωταρα 
    Καταγράφηκε
    johnraptor
    Aeromodeller Sr. Member

« Απάντηση #9 στις: Τρίτη, 27 Δεκ 2011, 22:42:24 »

Ε παδιά σταματήστε να τσακώνεστε το θεμα απο εκει που παρουσιαζε ενα καινουριο ελικόπτερο ξαφνικά βρεθήκαμε να εχουμε τους τρεξακηδεσ τουσ φουσιονακηδες του κομπλιοναδεσ τι ειναι αυτα τα πραγματα που ειναι ο administrator να επεμβει να σβήσει αυτουσ που γραφουνε greeklish σοβαρευτειτε ρε παιδια δεν εχετε τιποτα αλλο να ασχοληθειται δηλαδη θα γινουμε τωρα στρατοπεδα στρατοπεδα α και καποια παροιμια λεει κατι μπορεις να το πεις αχρηστο με την κυριολεξια της λεξης εαν υπερβεις τις δυνατότηες του κατι που δεν νομιζω να το έχει κανεις κανενας απο εμας
    Καταγράφηκε
    Nikos4
    Aeromodeller Full Member

« Απάντηση #10 στις: Τρίτη, 27 Δεκ 2011, 23:20:40 »

φιλε νικο δεν εχω κατι μαζι σου απλα δεν μπορεις να γραφεις ανουσια πραγματα και λαθος πληροφοριες σε καθε ποστ που ανοιγετε στο αερομοντελινγ... και ποσο μαλλον να αναγκαζεις εμας να τα διαβαζουμε...

και μιας και μου ζητας να σου εξηγησω που εισαι λαθος θα σου πω...  λες παραπανω οτι ειχες τρεχ550 και για αυτο και ξερεις.. οπως και σε αλλο μηνυμα λες οτι ειχες logo500se... οπως και σε αλλο μυνημα λες οτι ειχεσ velocity.... οπως και σε αλλο μυνημα λες οτι ειχες τερχ100 , τρεχ 450 , και τωρα fusion 50 το οποιο fusion απεκτησες πουλοντας το logo 500se που ειχες και μαλιστα γραφοντας στις αγγελιες σου οτι ηπαχει μεγαλη χρηματικη αναγκη δηλαδη αυτη η αναγκη ηταν για να παρεις fusion...
    και τελος να σε παω ενα μηνα πριν που μας ειπες σε ολους οτι εισαι ενα κακομαθημενο που μας λεει ψεματα για τα ελικοπτερα και οτι πως ειναι δηνατον να τα εχει αγορασει ολα αυτα...  Thumbs up Thumbs up
    νικος κρητη = 3d unlimited = aeroplaner(ban from admin)
    τα ελικοπτερα αυτα φυσικα και δεν ηταν δικα μου απλα μου τα εδινε ενας απο εδω που τον ξερω παρα πολυ καλα σιγα σιγα για να μαθω και καθως ειδε αυτα που κανω στην πτηση μου επαιρνε το μοντελο και μου εδειχνε ενα αλλο...εγω 16 χρονων ειμαι πως να δωσω τοσα λεφτα?200ευρω εχω δωσει ολα και ολα στο hobby για να παρω τα ελικοπτερα αυτα για λιγο και να νιωσω πως ειναι...ενταξει οντως εκανα πολλα λαθη και τωρα με ολα αυτα που εγιναν θα επιστρεψω το logo πισω που αν και δεν το ειχα αγορασει μου το ειχε δωσει ο συγκεκριμενοσ ανθρωπος να το συναρμολογισουμε μαζι και το πετουσα κυριως εγω για αυτο και εχω την υπογραφη...ονοματα δεν λεμε...και τα λεφτα εαν πωλουνταν το logo θα πηγαιναν φυσικα σε αυτον δηλαδη επειδη αυτος δεν εχει ιντερνετ και δεν ασχολειται απλα εχει φιλους καποιους απο διαφορα μαγαζια και κανει κουμαντο  για αυτο βαζω εγω ολες τις αγγελιες....τελως παντων...ενταξει το μονο που θελω ειναι να λυθει η εκκρεμοτητα που εχω  να μπλεξω χωρις να φταιω...
    ΣΤΑΜΑΤΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΔΙΩΞΕΙ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ.... ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΡΙΜΑΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΖΗΤΑΝΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΝΑ ΠΕΡΝΟΥΝ ΛΑΘΟΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ...
    ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΝΑ ΠΕΡΝΟΥΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΑΠΛΟΥ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΟΥ

εγω εχω τα μεσα να αποκτω και να πετω αυτα τα ελικοπτερα χωρις να δινω τα ιδιαιτερα λεφτα...μια εκκρεμοτητα ειχα σε ολο το φορουμ σε ολες μου τις αγοραπωλησειες και αυτο ηταν το οτι μετανιωσα και ακυρωσα σε καποιον μια παραγγελια που του ειχα κανει,αλλα τελικα την ειχε στειλει,οποτε και τελειωσε το θεμα και πηγα και το παρελαβα και πληρωσα κανονικα....ΜΑΓΚΙΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΜΟΥ ΚΑΘΗΣΑ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΨΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΩ ΤΟ ΚΑΤΙΤΙΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΑ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΟΥ ΤΟ ΣΤΕΡΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ  ΑΥΤΟ....ΚΑΙ ΜΑΣ ΛΕΣ ΠΩΣ ΣΤΕΛΝΩ ΑΝΟΥΣΙΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΑΝΟΥΣΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΣ ΗΤΑΝ ΤΟ ΟΤΙ ΠΑΙΡΝΩ ΠΟΛΛΑ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑΖΩ ΣΥΝΕΧΩΣ ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΛΛΑΖΩ ΠΟΛΛΑ ΜΟΝΤΕΛΑ,ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΙΘΕΤΑΙ ΘΕΜΑ...ΑΛΛΟΣΤΕ ΔΕΝ ΣΕ ΑΦΟΡΑ...ΤΟ LOGO ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΠΩΛΙΟΝΤΑΝ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΕ ΜΕΓΑΛΕ...ΑΠΛΟ ΔΕΝ ΠΟΥΛΗΣΑ ΤΙΠΟΤΑ...ΑΦΟΥ ΤΩΡΑ ΗΡΘΕ ΤΟ FUSION ΘΑ ΤΟ ΠΕΤΑΞΩ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΤΟ ΒΑΛΩ ΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑΤΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΑ FUSION ΦΕΒΓΟΥΝ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ...ΨΕΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ...ΜΕ ΡΩΤΗΣΕ ΚΑΝΕΙΣ ΕΑΝ ΕΔΩΣΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΛΕΦΤΑ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΑ??απαντησα ποτε ναι εγω??ειπα σε κανεναν ψεματα...??το κακομαθημενο απο που το συμπερανες?απο το οτι εχασα ενα καλοκαιρι για να δουλέψω και να αποκτησω καποια λεφτα για να παρω καποια ελικοπτερα?ή το οτι ειπα ευγενικα να μου ακυρωσουν μια παραγγελια που εκανα,αλλα καθως δεν γινοταν,την παρελαβα??και για αυτο ρωτηστε τον hpant που την επομενη μερα παρελαβα τα βιβλια και ολα μια χαρα...για συμμαζεψου λιγο και ασχολησου λιγο με τα δικα σου θεματα...και ολα τα ελικοπτερα που εχω αυτην την στιγμη ειναι δικα μου γιατι τωρα ενδιαφερθηκα πιο πολυ για το hobby και δεν ηταν σαν πριν ενα μηνα που ειχα ξενερωσει με καποια θεματα...τωρα ΟΛΑ τα ελικοπτερα και την τκ που εχω τα εχω αγορασει,αν και μεταχειρισμενα,και τα χαιρομαι...λοιπον φιλε τελειωνε ομως εδω...τελος το θεμα...ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΛΕΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΨΕΜΑΤΑ..ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΑΡΕΣΑΝ ΤΑ ΑΓΟΡΑΣΑ(T-REX 450,LOGO 500SE ,PARKMASTER)ΚΑΙ ΤΟ LOGO ΤΟ ΑΝΤΑΛΛΑΞΑ ΜΕ ΤΟ FUSION ...ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΘΕΜΑ...ΤΑ ΑΛΛΑ ΑΠΛΑ ΤΑ ΔΟΚΙΜΑΣΑ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΡΑΤΗΣΑ ΤΑ ΒΡΗΚΑ ΚΑΙ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ ΠΤΗΤΙΚΑ,ΚΑΙ ΦΤΗΝΑ(EKTOΣ ΤΟ LOGO ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΤΑΛΛΑΞΑ)...ψεματα εδω δεν εχω πει ποτε και σε κανεναν....λοιπον τελος το θεμα και εαν θελει καποιος διαχειριστης να διαγραψει τα off-topic εγω απλα ξηγηθηκα

ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΦΙΛΕ ΕΝΑ ΠΟΣΤ ΠΟΥ ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ ΛΑΘΟΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ...ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟ ΠΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΛΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ....ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΦΙΛΕ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΟΣΟ ΕΣΥ ΘΑ ΨΑΧΝΕΙΣ ΘΕΜΑ...ΜΟΝΟ ΛΑΘΟΣ ΜΕ ΕΧΟΥΝ ΒΓΑΛΕΙ ΤΟΤΕ ΓΙΑ ΤΟ Τ-ΡΕΧ 100 ΠΟΥ ΕΙΠΑ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ BIND ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΜΠΗΚΑ ΣΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΠΩΣ ΕΙΜΟΥΝ ΛΑΘΟΣ ,ΚΑΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΜΠΗΚΑ ΣΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΙΕΣ...ΕΓΩ ΑΠΛΑ ΕΙΠΑ ,EAN ΓΙΝΕΙ BIND ...ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΟΛΟ...ΦΙΛΕ ΣΠΥΡΟ ΠΑΡΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΜΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΜΙΛΑΣ ΑΙΤΙΟΛΟΓΗΣΕ ΜΑΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΛΕΣ...
    « Τελευταία τροποποίηση: Τετάρτη, 28 Δεκ 2011, 10:48:50 από 3D_Unlimited » Καταγράφηκε
    SOP
    Aeromodeller Sr. Member

« Απάντηση #11 στις: Τρίτη, 27 Δεκ 2011, 23:47:16 »

Παυλε σβισε τα ποστ. Τα τελευτεα
    Καταγράφηκε
    giles 202
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #12 στις: Τετάρτη, 28 Δεκ 2011, 00:16:33 »

εγώ λέω να πάτε να μάθετε καμια καινούργια φιγούρα και σταματήστε να ασχολείστε ποιος είναι  ο Θ.Β  και ποιος ο james bond  Wink
    Thumbs up
    Καταγράφηκε
    PaNt
    Aeromodeller Hero Member

Προσωπικη μου γνωμη,δεν επιβαλλω σε κανενα και τπτ

« Απάντηση #13 στις: Τετάρτη, 28 Δεκ 2011, 10:23:36 »

Ειμαι μεσα σημερα μολις βγω θα διαχωρισω το θεμα..!! Αν το δει καποιος συντονιστης ας το κανει..!!

Οσο για την διαγραφη των ποστ δν γινεται... Καθε φορα λετε πραγματα που δν πρεπει και μετα ζητατε διαγραφη..!! Πρωτα σκεφτομαστε και μετα γραφουμε..!!
    Καταγράφηκε
    itf68
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #14 στις: Τετάρτη, 28 Δεκ 2011, 10:24:55 »

Σωστά Βάιε! Πιστεύω οτι τα χόμπι του καυενός σκοπό έχουν να χαλαρώνουν και τα φόρουμ να ανταλλάσσουν πληροφορίες και να βοηθούν αλλά σε καμιά περίπτωση να είναι "αρένα"!
    Καλό θα ήταν πιστεύω οι υπεύθυνοι να διαγράψουν τα άσχετα με το θέμα ποστ!
    Καταγράφηκε

Τάσος  希腊
    T-Rex 250SE
    T-rex 450 pro
    Genius 500
    Vibe 500E FBL
    T-Rex 550E DFC V3
    T-Rex 600EFL PRO
    Vibe 50NEX FBL
    Logo 550SX
    2 Χ Logo 600SE
    Kasama Dune 600
    2 Χ Kasama Srimok 90
    Kasama Srimok 90E FAIFA
    Logo 800 xtreme
    και κανα δυό ανεμοπλάνα...!
    Σελίδες: [1] 2 3  Όλοι     Πάνω
    Εκτύπωση
    Aeromodelling GR  |  Forum  |  Ελικόπτερα R/C  |  Ελικόπτερα ηλεκτρικά (Συντονιστής: Γκούσκος Διονύσιος)  |  Θέμα: Απ: TREX 700 NEW MODEL
    Μεταπήδηση σε: