|
sakiskoz
|
 |
« Απάντηση #630 στις: Πέμπτη, 5 Σεπ 2013, 21:13:45 » |
|
σακη εμενα με βολευει η gopro και το gimbal ειναι οντως κατσε καλα.Ωραια τα βιντεακια σου!!!
Μετά από πολλές ώρες βιντεοσκόπησης αυτό που κατάλαβα είναι ότι χρειάζονται 2 φακοί ένας κλασικός όπως ο δικός μου για κοντινές και ένας ευρυγώνιος περίπου 120 μοιρών. Επίσης τηλεχειρισμός της κάμερας - Αλλαγές φωτό - βίντεο και ζούμ σε κάποιες περιπτώσεις -. Ποια τα κάνει όλα; ή απάντηση είναι εύκολη υπάρχουν αρκετές, αλλά το μεγάλο θέμα είναι ποιο σετ κίμπαλ- κοντρόλερ- αντικραδασμικού, μικρού έως μεσαίου κόστους υπάρχει σήμερα για τα παραπάνω; Εγώ δεν έχω καταλήξει κάπου, εκτός της περίπτωσης του Tarrot για GoPro που είναι καταπληκτικό και ελαφρύ (σημαντικό) αλλά δεν καλύπτει μερικά από τα παραπάνω. Και πάλι επί της ευκαιρίας μόλις ανέβασα Αυτό https://vimeo.com/73844715Ερώτηση : Vimeo πως ανεβάζουμε εδώ;
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
blackbird
Aeromodeller Jr. member

Αποσυνδεδεμένος
|
 |
« Απάντηση #631 στις: Παρασκευή, 6 Σεπ 2013, 12:08:06 » |
|
Ενα δοκιμαστικο βιντεακι με το tarot gimbal,δεν ξερω γιατι στο youtube φαινεται ετσι αργο με κουνηματα ,θαμπο κλπ. http://youtu.be/xvxRpsLw5ao
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Σωκράτης Δαμουλάκης
|
 |
« Απάντηση #632 στις: Παρασκευή, 6 Σεπ 2013, 14:28:11 » |
|
Ενα δοκιμαστικο βιντεακι με το tarot gimbal,δεν ξερω γιατι στο youtube φαινεται ετσι αργο με κουνηματα ,θαμπο κλπ. http://youtu.be/xvxRpsLw5aoΘαμπό ειναι επιδη τραβας με protune on ετσι η καμερα τραβαει με ουδετερα χρωματα και κοντραστ για να μπορεις να το δουλεψεις οπως θελεις στο ποστ..τα 25 καρε δεν βοηθανε και πολυ στην κινηση..βαλε παραπανω... 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
ΤΡΕΛΟΣ ΓΙΑ ΑΕΡΟΒΙΝΤΕΟΣΚΟΠΗΣΗ...
|
|
|
|
sakiskoz
|
 |
« Απάντηση #633 στις: Σάββατο, 7 Σεπ 2013, 14:12:39 » |
|
Ενα δοκιμαστικο βιντεακι με το tarot gimbal,δεν ξερω γιατι στο youtube φαινεται ετσι αργο με κουνηματα ,θαμπο κλπ. http://youtu.be/xvxRpsLw5ao Μόλις βγάλεις το protune η εικόνα σου θα είναι σα να έχεις αλλάξει κάμερα, υπάρχει μου είπαν και μία άλλη ρύθμιση που απενεργοποιείς και αποκτάς περισσότερη οξύτητα αλλά δεν είμαι 100% σίγουρος για αυτό. Πολύ καλό και σταθερό το βίντεο σου αλλά θα εκτιμήσεις περισσότερο το κίμπαλ εάν δεις πόσο σταθερό είναι σε μεγαλύτερες ταχύτητες ή σε πολύ αέρα και σε αναταράξεις του πολυκόπτερου...... Δοκίμασέτο
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
sakiskoz
|
 |
« Απάντηση #634 στις: Τρίτη, 10 Σεπ 2013, 10:37:08 » |
|
Ενα δοκιμαστικο βιντεακι με το tarot gimbal,δεν ξερω γιατι στο youtube φαινεται ετσι αργο με κουνηματα ,θαμπο κλπ. http://youtu.be/xvxRpsLw5aoΚαλημέρα Ανέβασα ενα βιντεο με Ταροτ κιμπαλ και GoPro 3 ενος φίλου που δοκίμασα στο δικό μου Πολυκόπτερο στην επίσκεψή μου στην Παναγίτσα Εδέσσης τις 10 Αυγούστου Το 80% του βίντεο είναι με κινήσεις για τέστ του κίμπαλ εάν έχετε υπομονή δες τε το όλο. Μετρημένη ένταση Αέρα 3,5 με 4 Μποφόρ
|
|
|
|
« Τελευταία τροποποίηση: Πέμπτη, 12 Σεπ 2013, 16:19:11 από sakiskoz »
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
sakiskoz
|
 |
« Απάντηση #635 στις: Πέμπτη, 12 Σεπ 2013, 16:22:28 » |
|
Καλησπέρα ακόμη ένα βιντεάκι με χαζά προβλήματα του FW στο gimbal
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
sakiskoz
|
 |
« Απάντηση #636 στις: Κυριακή, 15 Σεπ 2013, 14:32:35 » |
|
Δημοτικό πάρκο Κοζάνης Μέρος 1ο
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
aero
Aeromodeller Jr. member

Αποσυνδεδεμένος
|
 |
« Απάντηση #637 στις: Σάββατο, 21 Σεπ 2013, 21:24:53 » |
|
Επιτέλους μετά από καιρό έφτιαξα το τετρακόπτερο. 16,5 λεπτά πτήση.  Πολυ σταθερό στην πτήση και με σοναρ για σταθεροποίηση ύψους. Πλαίσιο ιδιοκατασκευή. 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
giorgosmessa
Aeromodeller Jr. member

Αποσυνδεδεμένος
|
 |
« Απάντηση #638 στις: Κυριακή, 22 Σεπ 2013, 09:40:21 » |
|
Επιτέλους μετά από καιρό έφτιαξα το τετρακόπτερο. 16,5 λεπτά πτήση.  Πολυ σταθερό στην πτήση και με σοναρ για σταθεροποίηση ύψους. Πλαίσιο ιδιοκατασκευή.  βαλε καμια φωτο η ακομα καλυτερα κανα βιντεακι
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
lama v3 2.4 G hk 450 gt Turnigy 9x ifly 4
|
|
|
aero
Aeromodeller Jr. member

Αποσυνδεδεμένος
|
 |
« Απάντηση #639 στις: Κυριακή, 22 Σεπ 2013, 16:04:45 » |
|
Είναι πρώτη φορά που ανεβάζω εικόνα και τώρα βρήκα πως. Πετάει με λιθίου 5000 mha 16,5 λεπτα και λογισμικό megapiratesng. Έχω βάλει και gps αλλά δεν έχω ασχοληθεί για να το ρυθμίσω να κάνει αποστολές. Για βίντεάκι πρέπει να κάνω λογαριασμό στο youtube. Θα γίνει όταν αγοράσω κάμερα για το 4κοπτερο Να το καμάρι μου. 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
sakiskoz
|
 |
« Απάντηση #640 στις: Τετάρτη, 25 Σεπ 2013, 10:26:43 » |
|
Καλό !!!! Αλλά μπορείς να το βιντεοσκοπήσεις και με το κινητό σου. Τι κάρτα του έχεις? Είναι πρώτη φορά που ανεβάζω εικόνα και τώρα βρήκα πως. Πετάει με λιθίου 5000 mha 16,5 λεπτα και λογισμικό megapiratesng. Έχω βάλει και gps αλλά δεν έχω ασχοληθεί για να το ρυθμίσω να κάνει αποστολές. Για βίντεάκι πρέπει να κάνω λογαριασμό στο youtube. Θα γίνει όταν αγοράσω κάμερα για το 4κοπτερο Να το καμάρι μου. 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
aero
Aeromodeller Jr. member

Αποσυνδεδεμένος
|
 |
« Απάντηση #641 στις: Πέμπτη, 26 Σεπ 2013, 16:14:08 » |
|
Καλό !!!!
Αλλά μπορείς να το βιντεοσκοπήσεις και με το κινητό σου. Τι κάρτα του έχεις?
Έχω την CRIUS ALL IN ONE PRO v1.0 απομίμηση. Προσπαθώ να του μειώσω το βάρος για να πάω στα 20+ λεπτά Το σκαρί του είναι 450 γρ(ξύλο και αλουμίνιο). Οι τρύπες έγιναν για μείωση του βάρους αλλά βόλεψαν και στο δέσιμο των ηλεκτρονικών με δεματικά Καλύτερα μοτέρ θα βοηθήσουν.
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
giorgosmessa
Aeromodeller Jr. member

Αποσυνδεδεμένος
|
 |
« Απάντηση #642 στις: Τετάρτη, 27 Νοε 2013, 22:21:28 » |
|
Καλό !!!!
Αλλά μπορείς να το βιντεοσκοπήσεις και με το κινητό σου. Τι κάρτα του έχεις?
Έχω την CRIUS ALL IN ONE PRO v1.0 απομίμηση. Προσπαθώ να του μειώσω το βάρος για να πάω στα 20+ λεπτά Το σκαρί του είναι 450 γρ(ξύλο και αλουμίνιο). Οι τρύπες έγιναν για μείωση του βάρους αλλά βόλεψαν και στο δέσιμο των ηλεκτρονικών με δεματικά Καλύτερα μοτέρ θα βοηθήσουν. +τι μοτερ κ esc φορας???
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
lama v3 2.4 G hk 450 gt Turnigy 9x ifly 4
|
|
|
aero
Aeromodeller Jr. member

Αποσυνδεδεμένος
|
 |
« Απάντηση #643 στις: Κυριακή, 22 Δεκ 2013, 23:25:13 » |
|
Εχω καιρό να μπω στο φορουμ και δεν είδα την ερώτηση σου. Τα μοτέρ είναι DT700 και τα esc 30A το ένα.
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
Ilias K
Aeromodeller