Aeromodelling GR  
For Greek Aeromodellers and our friends worldwide E-mail E-mail
309.501 μηνύματα σε 12.377 θέματα από 6.318 Μέλη / Τελευταίο μέλος: Clubdim
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Πέμπτη, 21 Μαΐ 2026, 07:41:07

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Αναζήτηση:     Σύνθετη αναζήτηση
Ελληνικά English en Français in Deutch in Italiano
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Πέμπτη, 21 Μαΐ 2026, 07:41:07

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
    Πρόσφατα θέματα
    [Σήμερα στις 00:41]

[Χθες στις 20:27]

από Markhelis
    [Χθες στις 00:35]

από Markhelis
    [Τρίτη, 19 Μαΐ 2026, 18:26:36]

από kon
    [Δευτέρα, 18 Μαΐ 2026, 14:51:29]

από AKISSSS
    [Τρίτη, 12 Μαΐ 2026, 09:51:35]

από ZTRAMP
    [Τετάρτη, 6 Μαΐ 2026, 11:57:18]

από vilisdev
    [Τετάρτη, 6 Μαΐ 2026, 10:57:58]

από AKISSSS
    [Δευτέρα, 4 Μαΐ 2026, 08:59:30]

από carapis
    [Σάββατο, 2 Μαΐ 2026, 11:31:27]

από carapis
    [Παρασκευή, 1 Μαΐ 2026, 19:45:33]

από Yiannis_S
    [Παρασκευή, 1 Μαΐ 2026, 14:36:08]

[Δευτέρα, 27 Απρ 2026, 23:53:01]

[Κυριακή, 26 Απρ 2026, 19:19:36]

από CMarkop
    [Κυριακή, 26 Απρ 2026, 17:04:50]
    Google search

Aeromodelling GR
    Μέλη
    Σύνολο μελών: 6318
    Τελευταίο: Clubdim
    Στατιστικά
    Σύνολο μηνυμάτων: 309501
    Σύνολο θεμάτων: 12377
    Online σήμερα: 102
    Online έως τώρα: 1194
    (Τετάρτη, 1 Απρ 2026, 04:29:41)
    Συνδεδεμένοι χρήστες
    Μέλη: 2
    Επισκέπτες: 57
    Συνολικά: 59
    Στυλ εμφάνισης

Σελίδες: 1 ... 37 38 39 [40] 41 42 43     Κάτω
    Εκτύπωση
    Αποστολέας Θέμα: Home Made Multicopter Άντε και Όλα τα Coptera  (Αναγνώστηκε 129112 φορές)
    tasosgreece
    Aeromodeller Full Member
    Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

« Απάντηση #585 στις: Πέμπτη, 6 Δεκ 2012, 22:18:25 »

ωραιο βιντεο καθολου κραδασμος....
    Καταγράφηκε
    billiano
    Aeromodeller Hero Member

Ζητω το Δ.Ν.Ταμειο Που Με Εκανε Ν'αρχισω Το Λαχειο

« Απάντηση #586 στις: Παρασκευή, 14 Δεκ 2012, 18:33:51 »

Κατι ακομα καινουργιο για ολα τα αρρωστακια με την φωτογραφια και το βιντεο.

http://www.infinity-hobby.com/main/newsdesk_info.php?newsdesk_id=900
    Καταγράφηκε

Sponsored Απο Την Τσεπη Μου.....Και τα Λεφτα Απο Τα Καλαντα Γιατι Με Συμπαθει Η Γειτονια.....
    PaNt
    Aeromodeller Hero Member

Προσωπικη μου γνωμη,δεν επιβαλλω σε κανενα και τπτ

« Απάντηση #587 στις: Παρασκευή, 14 Δεκ 2012, 22:30:35 »

Κατι ακομα καινουργιο για ολα τα αρρωστακια με την φωτογραφια και το βιντεο.

http://www.infinity-hobby.com/main/newsdesk_info.php?newsdesk_id=900

Συχαμένη εταιρία..! Έβγαλε κλώνο της Photoshipone kαι βέβαια ο άνθρωπος έχει τρελαθεί και δν μπορεί να κάνει τπτ..!
    Καταγράφηκε
    tasosgreece
    Aeromodeller Full Member

« Απάντηση #588 στις: Κυριακή, 16 Δεκ 2012, 14:23:52 »

καινουριο καλουπι ειναι ακομη υποκατασκευη και συντομα με το που παρω και την οθονη και με βιντεο....αλλα πρωτα να γινει σωστη η δουλεια του καλουπιου...
    ο πομπος της καμερας ειναι εξω απο το σασι για σωστη ψυξη και με ψυκτρα απο chipset απο μυτρικη πλακετα Η/Υ......
    Καταγράφηκε
    billybo
    Aeromodeller Full Member

« Απάντηση #589 στις: Κυριακή, 16 Δεκ 2012, 19:34:09 »

καινουριο καλουπι ειναι ακομη υποκατασκευη και συντομα με το που παρω και την οθονη και με βιντεο....αλλα πρωτα να γινει σωστη η δουλεια του καλουπιου...
    ο πομπος της καμερας ειναι εξω απο το σασι για σωστη ψυξη και με ψυκτρα απο chipset απο μυτρικη πλακετα Η/Υ......

Κάτι μου θυμίζει αυτός ο πομπός με το κόκκινο και μαύρο θερμοσυστελόμενο στην κεραία!!!!
    Καταγράφηκε

Καλές πτήσες, πάντα με ασφάλεια!!!!!
    tasosgreece
    Aeromodeller Full Member

« Απάντηση #590 στις: Κυριακή, 16 Δεκ 2012, 20:42:45 »

Κάτι μου θυμίζει αυτός ο πομπός με το κόκκινο και μαύρο θερμοσυστελόμενο στην κεραία!!!!

χαχαχαχαχαχαχα.....πως σου φενετε ετσι οπως το εβαλα???
    Καταγράφηκε
    billybo
    Aeromodeller Full Member

« Απάντηση #591 στις: Κυριακή, 16 Δεκ 2012, 23:35:07 »

Πολύ μουράτο!!!! Συνέχισε έτσι!!!!
    Καταγράφηκε

Καλές πτήσες, πάντα με ασφάλεια!!!!!
    tasosgreece
    Aeromodeller Full Member

« Απάντηση #592 στις: Τετάρτη, 19 Δεκ 2012, 22:26:48 »

σιγα σιγα φτανει στο τελος του το καλουπι μου μενουν τα πλαινα και η ουρα του...

Καταγράφηκε
    tsuskas
    Aeromodeller Full Member

« Απάντηση #593 στις: Πέμπτη, 3 Ιαν 2013, 12:53:15 »

και το δικο μου μωρο  Thumbs up

* rsz_img_0486.jpg (95.81 KB, 1296x968 - εμφανίστηκε 588 φορές.)

* rsz_img_0487.jpg (95.4 KB, 1296x968 - εμφανίστηκε 584 φορές.)
    Καταγράφηκε

ΟΤΑΝ  ΠΕΘΑΝΩ ΘΕΛΩ ΝΑ  ΜΕ  ΘΑΨΟΥΝ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΟΣΟ ΖΟΥΣΑ ΜΕ ΕΘΑΒΑΝ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ

SY7 AJQ    Η ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΡΗΝΙΚΗ ...Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΒΙΑΙΑ
    SV 1 BTA
    Aeromodeller Jr. member
    **

« Απάντηση #594 στις: Πέμπτη, 3 Ιαν 2013, 14:59:42 »

Φίλε  tsuskas , πάνω από όλα Καλή χρονιά και εύχομαι τα καλύτερα για σένα και την οικογένειά σου.
    Ασχολούμαι και εγώ πάρα μα πάρα πολύ με τα multicopter και βλέποντας την φωτό από την νέα σου κατασκευή θα μου επιτρέψεις να πώ τα εξής:
    Όπως βλέπω έχεις κάνει ένα αντίγραφο του γνωστού TBS ( γνωστή πλατφόρμα που δουλεύει   πολύ καλά - την έχουν φτιάξει πολλοί φίλοι και εγώ αντίστοιχα με διάφορες επιλογές σε ότι αφορά το set up της και όντως όλοι είμαστε ευχαριστημένοι ).
    Δεν είμαι σίγουρος αλλά από την φωτό φαίνεται ότι έχεις τροποποιήσει λίγο το σχήμα και τις διαστάσεις- δείχνει να είναι  μεγαλύτερο σε μήκος από το γνωστό TBS .Αν λοιπόν έχει αυξήσει το μήκος , όπως και φαίνεται , θα πρέπει να έχεις υπόψη το θέμα του C.G ( κέντρο βάρους ή και στήριξης όπως το λέμε ) έχει αλλάξει και θα πρέπει να προσέξεις στην τοποθέτηση  όλων των υλικών πάνω στην πλατφόρμα για να μπορεί να σταθεί σωστά στον αέρα, ειδάλλως θα έχεις πολλά προβλήματα.
    Να διευκρινίσω , ότι το πιό γνωστό πρόβλημα που παρουσιάζει λόγω μη σωστού c.g. είναι όταν στρίβεις και πραγματικά όπως λέμε απλά πετάει πωπώ και χάνει και ύψος ταυτόχρονα και έτσι σε μπερδεύει μέχρι που μπορεί και να το χάσεις στον αέρα. Πρόσεξε λοιπόν πολύ καλά το C.G , ειδικά αν έχεις μεγαλώσει το μήκος όπως φαίνεται στη φωτό.
    Το πιό περίεργο όμως δεν είναι η αλλαγή στις διαστάσεις που τυχόν έχεις κάνει , γιατί αυτό διορθώνεται , αλλά κυρίως το υλικό που το έχεις φτιάξει , που όπως βλέπω είναι  όντως αλουμίνιο 2-3 χιλιοστά ;
    Αν είναι αλουμίνιο , που μάλλον  σίγουρα είναι  αλουμίνιο , τότε θα πρέπει να σου πώ ότι αυτό με τρομάζει.
    Αν μάλιστα τοποθετήσεις και εξοπλισμό για FPV , πρέπει να σου πώ ότι πρόσεξε πολύ καλά την τοποθέτηση των υλικών πομπού και δέκτη , διότι θα γνωρίζεις ότι αλουμίνιο θα επηρεάσει πάρα μα πάρα πολύ την λήψη και την εκπομπή των κεραίων σου.
    Δεν θέλω να σε τρομάξω αλλά το αλουμίνιο που χρησιμοποιείς  που δεν είναι μικρή επιφάνεια στην κατασκευή σου θα λειτουργήσει σαν ανακλαστήρας όσο αφορά τις κεραίες , με συνέπεια να τροποποιήσει πάρα πολύ την απόδοσή τους και την λειτουργία τους ,  ίσως  σε τόσο  πολύ μεγάλο βαθμό που δεν το φαντάζεσαι με επιπτώσεις που δεν μπορούν  να υπολογισθούν εύκολα.Μάλιστα όχι μόνο τις κεραίες θα επηρεάσει αλλά ακόμη και άλλα ρεύματα επαγωγικά και θόρυβοι ηλεκτρικοί που παράγονται  μπορούν να αναπτυχθούν και να μεταφερθούν μέσω του αλουμινίου πολύ πιό εύκολα .
    Θα σου πρότεινα λοιπόν να είσαι πολύ προσεκτικός με την όλη την κατασκευή και την τοποθέτηση των υλικών  πάνω στην πλατφόρμα και καλό θα ήταν να κάνεις πολλές πολλές δοκιμές πτητικά σε κοντινές αποστάσεις από εσένα , για να προλάβεις τυχόν περίεργες καταστάσεις - ειδικά στην περίπτωση που θα κάνεις και FPV.
    Συγνώμη αν σε κούρασα με την πολυλογία μου ,  αλλά η παροιμία λέει κάλιο γαιδουρόδενε - παρά γαιδουρογύρευε......
    Εύχομαι να ολοκληρωθεί η όλη κατασκευή με επιτυχία και περιμένουμε να ακούσουμε και να δούμε  νεότερα.......
    Καλή χρονιά , SV 1 BTA Δημήτρης. 
    Καταγράφηκε
    tsuskas
    Aeromodeller Full Member

« Απάντηση #595 στις: Πέμπτη, 3 Ιαν 2013, 17:22:13 »

καλησπερα και καλη χρονια το υλικο εινα οντως αλουμινιο παχους 1.5mm και εχει βαρος 400 γρ  οι διαστασεις ειναι 400mm X 400mm απο μοτερ σε μοτερ  και καθοτι βλεπω ραδιοερασιτεχνης πιστευω να γνωριζεις περι ανακλασεως το κυματων το σχεδιο δεν ειναι το TBS αλλα αυτο  ov3rquad και οσοι θελουν το βρισκουν εδω http://forums.openpilot.org/topic/13079-ov3rquad-open-source-diy-fpv-frame-for-all/
    να εισαι καλα και σ ευχαριστω για τις φιλικες συμβουλες  Thumbs up
    Καταγράφηκε

ΟΤΑΝ  ΠΕΘΑΝΩ ΘΕΛΩ ΝΑ  ΜΕ  ΘΑΨΟΥΝ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΟΣΟ ΖΟΥΣΑ ΜΕ ΕΘΑΒΑΝ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ

SY7 AJQ    Η ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΡΗΝΙΚΗ ...Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΒΙΑΙΑ
    SV 1 BTA
    Aeromodeller Jr. member
    **

« Απάντηση #596 στις: Τρίτη, 8 Ιαν 2013, 15:36:17 »

Σε ότι αφορά το σχέδιο που ανέφερες  το ov3rquad, το έχω υπόψη μου , αλλά εγώ προσωπικά δεν το έχω χρησιμοποιήσει.
    Για το άλλο θέμα της κατασκευής από αλουμίνιο που έχεις κάνει , θα πρέπει να γνωρίζεις ότι το αλουμίνιο όντως θα επηρεάσει πάρα πολύ την εκπομπή σου καθώς και την λήψη πάνω στην πλατφόρμα.
    Θα αναφέρω απλά και μόνο το πιό σημαντικό,  ότι οι δύο πλάκες από αλουμίνιο στην απόσταση που έχουν μεταξύ τους , χωρίς να θεωρηθεί υπερβολικό αλλά δουλεύουν ως ένα τεράστιος πυκνωτής  . Τα επαγωγικά ρεύματα που αναπτύσονται από όλα τα υλικά που θα έχεις πάνω στην πλατφόρμα θα γνωρίζεις ότι φορτίζουν αυτό τον τεράστιο πυκνωτή , με συνέπειες που είναι πολύ δύσκολο να υπολογισθούν - μόνο με πειραματισμούς θα βγάλεις σωστά συμπεράσματα.
    Αυτό που θα πρότεινα να έκανες σαν πρώτη κίνηση , είναι  να βάλεις όλα τα - ( για παράδειγμα το  -  της μπαταρίας  να είναι κοινό και στις 2 επιφάνιες αλουμινίου ).
    Πάντως ψάξτο και κάνε δοκιμές γιατί το θέμα με τα αλουμίνια δεν είναι έτσι απλά , απλό.
    Καλή συνέχεια .........   
    Καταγράφηκε
    tasosgreece
    Aeromodeller Full Member

« Απάντηση #597 στις: Πέμπτη, 10 Ιαν 2013, 02:46:13 »

καινουριο καλουπι για να υπαρχει ποικιλια

Καταγράφηκε
    manosm1
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #598 στις: Παρασκευή, 11 Ιαν 2013, 09:00:17 »

κυριοι και ενα βιντεο απο μενα μπορει να μην ειναι μουλτικοπτερο αλλα ειναι ελικοπτερο,
    http://www.youtube.com/watch?v=lUpkqls6dlM&feature=plcp

'Εχω δει αρκετά video και με ελκύουν τρομερά στο χώρο του fpv. Αυτό όμως το Video είναι ότι πιοωραίο έχω δει μέχρι τώρα!
    Καταγράφηκε

«Οι σοφοί άνθρωποι μιλούν επειδή έχουν κάτι να πουν.
    Οι ανόητοι άνθρωποι μιλούν επειδή πρέπει να πουν κάτι» .

Πλάτωνας
    pagani
    Aeromodeller Sr. Member

Kostas Laliotis

« Απάντηση #599 στις: Παρασκευή, 11 Ιαν 2013, 09:05:58 »

να εισαι καλα φιλε μου, ειναι απο φωτογραφικο ελικοπτερο με dslr camera και πολλα καλουδια πανω, να φανταστεις οτι το βιντεο ειναι με 50αρι φακο, σκεψου πως πολλαπλασιαζει τον κραδασμο, εχει βεβαια ψηφιακο stabilaizer, τελοσπαντον η camera αλλαχτηκε, και το αποτελεσμα ειναι ακομη εντυπωσιακοτερο, ετοιμαζετε και καινουριο βιντεο

οριστε αλλο ενα με το παλιο σετ απ http://www.youtube.com/watch?v=MEJRPpgLtPM
    « Τελευταία τροποποίηση: Παρασκευή, 11 Ιαν 2013, 09:47:42 από pagani » Καταγράφηκε
    Σελίδες: 1 ... 37 38 39 [40] 41 42 43     Πάνω
    Εκτύπωση
    Aeromodelling GR  |  Forum  |  Διάφορα  |  Drones - Multicopters - Πολλαπλών στροφείων (Συντονιστής: kolotoympas)  |  Θέμα: Home Made Multicopter Άντε και Όλα τα Coptera
    Μεταπήδηση σε: