|
sakiskoz
|
 |
« Απάντηση #285 στις: Πέμπτη, 30 Αυγ 2012, 10:10:44 » |
|
Ωραία φαίνεται . Το μόνο ενοχλητικό είναι ότι έχει καρφωθεί σε ένα σημείο και δεν κουνιέται..............λολ Μια μικρη πτηση τη νυχτα.
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
kosima
|
 |
« Απάντηση #286 στις: Πέμπτη, 30 Αυγ 2012, 10:20:20 » |
|
Στα 21V καλο ειναι να μην πολυ κουνιεται....... 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Ιμανιμιδης Κων/νος Unmanned Evolution
|
|
|
|
sakiskoz
|
 |
« Απάντηση #287 στις: Πέμπτη, 30 Αυγ 2012, 13:42:26 » |
|
Στα 21V καλο ειναι να μην πολυ κουνιεται.......  Τι σχέση έχει ή τάση με την σταθερότητα?
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
kosima
|
 |
« Απάντηση #288 στις: Πέμπτη, 30 Αυγ 2012, 13:58:36 » |
|
για μια βολτα να το βλεπαμε και μακρια οχι μονο ψηλα...
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Ιμανιμιδης Κων/νος Unmanned Evolution
|
|
|
|
|
|
nettraptor
|
 |
« Απάντηση #290 στις: Παρασκευή, 31 Αυγ 2012, 10:37:17 » |
|
Πραγματικά είναι φοβερό το gimbal της DJI, steper motors και πολύ δουλειά απο μέρους τους κάνανε θαυματα.. αλλα δεν μπορώ να καταλάβω τοσο τεράστιο AWU βάρος για μια μηχανή 300gr.? Ανυπομονώ και γώ για το hero της photohigher. επίσης ενας πολύ καλός υποψήφιος για σταθερό και προσιτο video είναι to zero-uav
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
PaNt
|
 |
« Απάντηση #291 στις: Παρασκευή, 31 Αυγ 2012, 10:49:41 » |
|
Ανυπομονώ και γώ για το hero της photohigher. επίσης ενας πολύ καλός υποψήφιος για σταθερό και προσιτο video είναι to zero-uav
Το είδα τώρα τελευταία σε μια φώτο πάνω σε οχτακόπτερο (για το Hero μιλαω) και είναι τεράστιο..! Λογικά μόνο για 6s σεταπ..!
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
nettraptor
|
 |
« Απάντηση #292 στις: Παρασκευή, 31 Αυγ 2012, 10:53:14 » |
|
Ανυπομονώ και γώ για το hero της photohigher. επίσης ενας πολύ καλός υποψήφιος για σταθερό και προσιτο video είναι to zero-uav
Το είδα τώρα τελευταία σε μια φώτο πάνω σε οχτακόπτερο (για το Hero μιλαω) και είναι τεράστιο..! Λογικά μόνο για 6s σεταπ..! Wow!! τελειο έτσι μαρέσει ο ανταγωνισμός γιαιτ πέφτουν οι τιμές!! ανυπομονώ για βίντεο .. τώρα δεν ξέρω για 3 axis stabilization ίσως πάω στο 2 Axis... μακάρι να είναι συμβατο με MK
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
PaNt
|
 |
« Απάντηση #293 στις: Παρασκευή, 31 Αυγ 2012, 10:56:56 » |
|
Το είδα τώρα τελευταία σε μια φώτο πάνω σε οχτακόπτερο (για το Hero μιλαω) και είναι τεράστιο..! Λογικά μόνο για 6s σεταπ..! Wow!! τελειο έτσι μαρέσει ο ανταγωνισμός γιαιτ πέφτουν οι τιμές!! ανυπομονώ για βίντεο .. τώρα δεν ξέρω για 3 axis stabilization ίσως πάω στο 2 Axis... μακάρι να είναι συμβατο με MK Λογικά δν θα έχεις πρόβλημα.. Mε MK δν θα είναι σίγουρα συμβατό γιατι λογικά θα βγει με δικά του ηλεκτρονικά..! Οπως και το zenmuse χρειάζεται το Wookong !!!
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
nettraptor
|
 |
« Απάντηση #294 στις: Παρασκευή, 31 Αυγ 2012, 11:02:44 » |
|
καλά βέβαια σιγουρα θα έχει δικό του IMU , αλλα θελώ να πώ ότι θέλω να μπορώ να το σηκώσω με το hexa xl. πέρα απο αυτο νομίζω ότι με τον καιρό τα "αλανια" του χώρου θα βρούν τρόπο να ρίξουν το κόστος για ενα gimbal τέτοιας φιλοσοφίας , Και το zen και το hero χρησιμοποιούν Maxon brushless motors και Harmonic Drive ... δεν μπορεί θα δούμε κατι αργότερα τώρα όλοι έχουν καει στο να βρούν λύσεις
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
PaNt
|
 |
« Απάντηση #295 στις: Παρασκευή, 31 Αυγ 2012, 11:07:30 » |
|
καλά βέβαια σιγουρα θα έχει δικό του IMU , αλλα θελώ να πώ ότι θέλω να μπορώ να το σηκώσω με το hexa xl. πέρα απο αυτο νομίζω ότι με τον καιρό τα "αλανια" του χώρου θα βρούν τρόπο να ρίξουν το κόστος για ενα gimbal τέτοιας φιλοσοφίας , Και το zen και το hero χρησιμοποιούν Maxon brushless motors και Harmonic Drive ... δεν μπορεί θα δούμε κατι αργότερα τώρα όλοι έχουν καει στο να βρούν λύσεις Α μπραβο..! Ήθελα να το πω πριν..! Καιρό τώρα ήξεραν τον τρόπο αλλά κανείς δν το έκανε..! Μαλιστα λέγεται οτι η DJI εκλεψε την ιδεα απλα την υλοποίησε πρώτη!! Οσο για το HExa δν είναι τπτ απλα θα πρεπει να δωσεις καμποσα ευρώ να πας σε 6s σεταπ..! Μοτερ και μπαταρίες θα αλλαξεις και θα σηκωνεις μεχρι και 10κιλά εύκολα!
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
nettraptor
|
 |
« Απάντηση #296 στις: Παρασκευή, 31 Αυγ 2012, 11:13:59 » |
|
για το 6s έμαθα μπορείς να σηκώσεις μια σχετικά μικρή σε Mah 6s μόνο για το Gimbal..! Κάποιοι ήδη το χρησιμοπουν για δουλειά. http://www.radflight.com/fleet.htmlαλλα αυτο το τέρας σηκώνει RED EPIC ήμαρτον η DSLR έχει χαθει μέσα του είναι Πελώριο !!
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
nettraptor
|
 |
« Απάντηση #297 στις: Παρασκευή, 31 Αυγ 2012, 11:29:25 » |
|
Η ταπεινή μου παντος άποψη είναι ότι τόσα ampere τόσα κιλά είναι για hollywood και όχι για γαμους και clips , με μία X900 panasonic με 5axis stabilization ή με μία sony cx730 και ένα μεσαίου τύπου κόστους μηχάνημα είσαι super(μιλάω για τα τωρινά δεδομένα) αργότερα βλέπουμε!
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
PaNt
|
 |
« Απάντηση #298 στις: Παρασκευή, 31 Αυγ 2012, 11:42:32 » |
|
για το 6s έμαθα μπορείς να σηκώσεις μια σχετικά μικρή σε Mah 6s μόνο για το Gimbal..! Κάποιοι ήδη το χρησιμοπουν για δουλειά. http://www.radflight.com/fleet.htmlαλλα αυτο το τέρας σηκώνει RED EPIC ήμαρτον η DSLR έχει χαθει μέσα του είναι Πελώριο !! Χμμμ!! δν νομιζω οτι λειτουργεί απλά προσπαθουν να το φιαξουν..! γιατι έχω γνωστό που μιλάει με την εταιρία..! Επίσης οσο για το 6s είναι δύσκολο να πεις ενα όριο σε μah..! να ξερεις οτι το πιο καλο σεταπ ειναι το 6σελλο με την λιγοτερη κατανάλωση αλλα και τις χαμηλώτερες θερμοκρασίες..! Εγω εχω 4s και ενας φίλος εχει 6s ακριβως το ιδιο σεταπ απλα εγω εχω τα 710tiger μοτορσ και αυτος τα 400αρια..! Αυτος παει μεχρι 30 βαθμους max και κατανλαωση 30% κατω απο εμένα..! Οσο για τις κάμερες αυτα για red κτλ κτλ δν μου λενε τπτ..! αν ξερεις μπορεις και με μια nex μια 550 μια cx730 κτλ κτλ να κανεις παπάδες..!
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
hellitop