|
kosima
|
 |
« Απάντηση #270 στις: Σάββατο, 18 Αυγ 2012, 15:08:32 » |
|
H Dji χωριζει τα προιοντα της σε δυο κατηγωριες τα hobby και την profesional. η αληθεια ειναι πως με hobby σειρα profesional δουλειες δεν κανεις. ασε που συνηθως τα λαθει που κανουμε οι μοντελιστες τα φορτωνουμε στη εταιρια κατασκευεις......
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Ιμανιμιδης Κων/νος Unmanned Evolution
|
|
|
|
Markhelis
|
 |
« Απάντηση #271 στις: Σάββατο, 18 Αυγ 2012, 15:45:48 » |
|
H Dji χωριζει τα προιοντα της σε δυο κατηγωριες τα hobby και την profesional. η αληθεια ειναι πως με hobby σειρα profesional δουλειες δεν κανεις. ασε που συνηθως τα λαθει που κανουμε οι μοντελιστες τα φορτωνουμε στη εταιρια κατασκευεις...... Ομως οι πολλοί είναι φίλε μου που ασχολούνται με το χομπι και δεν μπορεί να είναι τόσο πολλοί "ανίδεοι" και κάνουν όλοι το ίδιο λάθος, είναι πάρα πολλοί οι ατυχήσαντες που το έκαναν και θέμα στο Rcgroups!! Τυχαίο??  Δεν νομίζω!! http://www.rcgroups.com/forums/showthread.php?t=1709412Υ.Γ. Και το σλόγκαν που βγάλανε, " Ίσως θα πρέπει να μετονομάσετε αυτό το θέμα, "Πόσο ισχυρή είναι η κάμερά σας Go-Pro;" !!
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
sakiskoz
|
 |
« Απάντηση #272 στις: Κυριακή, 19 Αυγ 2012, 14:40:40 » |
|
Έβαλα μερικά LED σε κάθε μία άκρη από τις μπούμες για να μπορώ να πετώ και νύχτα. Αυτή τη φορά χρησιμοποίησα 1 σετ των τριών για κάθε άκρη και ο λόγος είναι γιατί στο εξακόπτερο είχα βάλει 9 LED σε κάθε μπούμα και σε μεγάλο ύψος μπούκωνε το φως και φαινόταν σαν ένα. Από κοντά ήταν ποιο εντυπωσιακό αλλά πρακτικά άχρηστο, σε αντίθεση με το τετρακόπτερο όπως φαίνεται στο βίντεο σε μεγάλο ύψος ξεχωρίζει η κάθε άκρη.
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Markhelis
|
 |
« Απάντηση #273 στις: Κυριακή, 19 Αυγ 2012, 15:34:27 » |
|
Πολύ καλό το αποτέλεσμα Σάκη!!  Σου μπούκωνε ίσως το φως επειδή ήταν περισσότεροι βραχίονες και σε μικρότερη απόσταση ο ένας από τον άλλον!!  Εχω βάλει και εγώ 9 led σε κάθε βραχίωνα από την κάτω μεριά και φαίνονται καλά, όμως δεν το έχω δει σε Βραδυνή πτήση πως θα φαίνονται!! Κάποια στιγμή θα το δοκιμάσω και θα σου πω!! 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
sakiskoz
|
 |
« Απάντηση #274 στις: Κυριακή, 19 Αυγ 2012, 16:02:55 » |
|
Στο HEXA έως τα 15 ήταν καλά ξεχώριζε μετά από εκεί άρχιζε να μπουκώνει στα 50 περίπου μέτρα όλα ήταν ένα. Το ίδιο συμβαίνει και με το ανεμόπτερο μου αλλά σε πολύ μεγαλύτερο ύψος.
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
kosima
|
 |
« Απάντηση #275 στις: Κυριακή, 19 Αυγ 2012, 17:27:12 » |
|
Πολυ ωραία δουλειά με τα led εμένα έχει ένα σε κάθε μοτέρ και μεχρι τα 130 μέτρα βλέπεις σε τι κατάσταση είναι όχι βέβαια πως μπορείς να πεταξεις σε τέτοιο ύψος με τα led
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
sakiskoz
|
 |
« Απάντηση #276 στις: Κυριακή, 19 Αυγ 2012, 18:39:41 » |
|
Σε φελιζολένια αεροπλάνα βάζουμε από ένα σε κάθε άκρη και πετάμε άνετα σε σκοτάδι, φυσικά όχι ποιό πάνω απο 20 μέτρα, άλλωστε δεν έχει και νόημα.
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
kosima
|
 |
« Απάντηση #277 στις: Κυριακή, 19 Αυγ 2012, 18:43:46 » |
|
Όταν Πετας manual βέβαια δεν έχει νόημα πάνω απ τα 20 μέτρα... Πολυ καλή δουλεια
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
sakiskoz
|
 |
« Απάντηση #278 στις: Κυριακή, 19 Αυγ 2012, 19:14:50 » |
|
Μία φωτό με την τοποθέτηση
|
|
|
|
|
|
PaNt
|
 |
« Απάντηση #279 στις: Κυριακή, 19 Αυγ 2012, 21:34:34 » |
|
Γιατι δν βαζετε μια λεντοταινια καταμήκος της καθε boomas pου σας ενδιαφέρει?
Έτσι σκέφτομαι να το κάνω..!
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
sakiskoz
|
 |
« Απάντηση #280 στις: Κυριακή, 19 Αυγ 2012, 21:59:26 » |
|
Μπορεί να τα βάλει ο καθένας όπως θέλει είναι θέμα γούστου και κατανάλωσης ρεύματος. Για να μην τα ξαναγράφω διάβασε σε παρακαλώ ποιο πάνω απο το 272 μήνυμα αυτό με το βίντεο και μετά και θα καταλάβεις γιατί
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
PaNt
|
 |
« Απάντηση #281 στις: Κυριακή, 19 Αυγ 2012, 22:59:25 » |
|
Μπορεί να τα βάλει ο καθένας όπως θέλει είναι θέμα γούστου και κατανάλωσης ρεύματος. Για να μην τα ξαναγράφω διάβασε σε παρακαλώ ποιο πάνω απο το 272 μήνυμα αυτό με το βίντεο και μετά και θα καταλάβεις γιατί Ουπς σωστόςς..!!! Ειδα το βιντεο αλλα δν ειδα το κείμενοο!
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
sakiskoz
|
 |
« Απάντηση #282 στις: Τρίτη, 21 Αυγ 2012, 09:29:26 » |
|
Καλημέρα παιδιά Φόρτωσα στην Rabbit την τελευταία FW 1.212 και έκανα ένα μεγάλο Τεστ. Οι κυρίως δοκιμές έγιναν στα Position Hold - Go Home - Auto Landing και φυσικά λίγη ελεύθερη πτήση Τα βίντεο είναι 2
|
|
|
|
« Τελευταία τροποποίηση: Τρίτη, 21 Αυγ 2012, 10:22:05 από sakiskoz »
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|