|
sakiskoz
|
 |
« στις: Τετάρτη, 21 Δεκ 2011, 10:14:39 » |
|
Καλημέρα σε όλους Κάνω αυτή τη δημοσίευση για να ξεκινήσει ακόμα μία φορά στο Aeromodelling.gr Η Κατηγορία των Multicopter Ελικοπτέρων. Στην υφήλιο υπάρχει μεγάλη άνοδος φαντάζομαι ότι και στην Ελλάδα σιγά σιγά θα μεγαλώσει - αν και περνάμε δύσκολες οικονομικές ώρες - Προς το παρόν δείτε μερικά Video μου και στην συνέχεια θα υπάρξουν και φωτό και άλλα. Καλές Γιορτές  Σάκης http://www.youtube.com/user/sakiskoz?feature=mhee
|
|
|
|
« Τελευταία τροποποίηση: Τετάρτη, 21 Δεκ 2011, 15:21:29 από sakiskoz »
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Σωκράτης Δαμουλάκης
|
 |
« Απάντηση #1 στις: Τετάρτη, 21 Δεκ 2011, 11:14:27 » |
|
καλημέρα..επιδη ασχολούμαι και εγώ με multi copters και συγκεκριμένα έχω ένα octo το οποίο εδώ και καιρό το χρησιμοποιώ επαγγελματικά....ο τίτλος του ποστ που έβαλες,..(Home Made Multicopter) μου δίνει να καταλάβω ότι θα μας έκανες κάποια παρουσίαση..καλό θα ήταν να ξεκινούσες από εκεί πιστεύω...  πάντα φιλικά...
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
ΤΡΕΛΟΣ ΓΙΑ ΑΕΡΟΒΙΝΤΕΟΣΚΟΠΗΣΗ...
|
|
|
|
sakiskoz
|
 |
« Απάντηση #2 στις: Τετάρτη, 21 Δεκ 2011, 11:24:02 » |
|
καλημέρα..επιδη ασχολούμαι και εγώ με multi copters και συγκεκριμένα έχω ένα octo το οποίο εδώ και καιρό το χρησιμοποιώ επαγγελματικά....ο τίτλος του ποστ που έβαλες,..(Home Made Multicopter) μου δίνει να καταλάβω ότι θα μας έκανες κάποια παρουσίαση..καλό θα ήταν να ξεκινούσες από εκεί πιστεύω...  πάντα φιλικά... Πολύ σωστά κατάλαβες αλλά όλα με την ώρα τους . Πιστεύω η δική σου συμμέτοχή θα είναι πολύτιμη για όλους μιας και είσαι επαγγελματίας. Εάν βρεις χρόνο παρουσίασε μας ότι νομίζεις εσύ καλύτερο. Φιλικά Σάκης
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Σωκράτης Δαμουλάκης
|
 |
« Απάντηση #3 στις: Τετάρτη, 21 Δεκ 2011, 13:20:30 » |
|
Να σαι καλά ..απλά αυτό το διάστημα λόγω δουλειάς δεν έχω χρόνο να παρουσιάσω κάτι..εξάλλου το δικό μου υπάρχει έτοιμο στην αγορά οπότε δεν έχει κάτι σε home made  ξεκίνα εσύ και κάποια στιγμή θα ακολουθήσω και εγώ ..καλά να περνάς ..Σωκράτης
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Markhelis
|
 |
« Απάντηση #4 στις: Τετάρτη, 21 Δεκ 2011, 14:53:20 » |
|
Εχει δίκιο ο Σωκράτης,  ο τίτλος παραπέμπει σε ιδιοκατασκευές!!!  Και επειδή δεν βλέπω να κάνετε αρχή πάρτε 2 φωτό από το δικό μου που το έχω ξεκινήσει να το φτιάχνω  και έχει ο Θεός πότε θα τελειώσει!!  Πως αλλιώς θα περάσουν οι μεγάλες και κρύες νύχτες του χειμώνα?? 
|
|
|
|
|
|
Markhelis
|
 |
« Απάντηση #5 στις: Τετάρτη, 21 Δεκ 2011, 14:54:55 » |
|
|
|
|
|
|
|
sakiskoz
|
 |
« Απάντηση #6 στις: Τετάρτη, 21 Δεκ 2011, 15:01:14 » |
|
Να σαι καλά ..απλά αυτό το διάστημα λόγω δουλειάς δεν έχω χρόνο να παρουσιάσω κάτι..εξάλλου το δικό μου υπάρχει έτοιμο στην αγορά οπότε δεν έχει κάτι σε home made  ξεκίνα εσύ και κάποια στιγμή θα ακολουθήσω και εγώ ..καλά να περνάς ..Σωκράτης Καλά το Home Made μην το δένεις και κόμπο φαντάζομαι ότι όλοι όσοι ενδιαφερόμαστε για τα Multi Coptera καλό θα ήταν να έχουμε όσες περισσότερες πληροφορίες γίνετε πόσο μάλλον από Ελληνικό φόρουμ. Κυρίως τα ηλεκτρονικά αλλά μπαταρίες και κινητήρες είναι ίδια Τέλος πάντων ο καθένας ας προσφέρει ότι μπορεί. Καλές Γιορτές και Πτήσεις Σάκης
|
|
|
|
« Τελευταία τροποποίηση: Τετάρτη, 21 Δεκ 2011, 15:13:24 από sakiskoz »
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
sakiskoz
|
 |
« Απάντηση #7 στις: Τετάρτη, 21 Δεκ 2011, 15:18:34 » |
|
Καλώς ήρθες στην παρέα Markhelis Ελπίζω οι σκόρποι να μαζευτούμε. Εσύ μηχανολογικά έχεις τελειώσει πάρα πολύ καλό. Το frame από τι υλικό είναι. Συνολικό Βάρος πόσο; Σάκης
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
sakiskoz
|
 |
« Απάντηση #8 στις: Τετάρτη, 21 Δεκ 2011, 15:38:22 » |
|
Ρε παιδιά πώς μπορώ να επισυνάψω φωτό εδώ. Ψάχνω και δεν μπορώ να το καταφέρω
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Markhelis
|
 |
« Απάντηση #9 στις: Τετάρτη, 21 Δεκ 2011, 15:57:14 » |
|
Καλώς ήρθες στην παρέα Markhelis Ελπίζω οι σκόρποι να μαζευτούμε. Εσύ μηχανολογικά έχεις τελειώσει πάρα πολύ καλό. Το frame από τι υλικό είναι. Συνολικό Βάρος πόσο; Σάκης
Φίλε Σάκη έχει πολύ δουλειά ακόμα για να τελειώσει!!  Με ένα πρόχειρο ζύγισμα η κατασκευή ξεπερνάει το κιλό ~ 1100gr, αν βάλω τις μπαταρίες που έχω στην φωτό και οι δυό μαζί (2 χ 3S 3300mAh) πάνε 470 gr, μπορώ όμως να βάλω 2 χ 2200 ή 2 χ 2600 τις οποίες τις έχω σε άλλα μοντέλα για να ελαφρύνει και οι μπαταρίες θα μπουν παράλληλα!!! Πρόκειται για βαριά κατασκευή, τα frame είναι από πλαστικό γυαλί (πλεξιγκλας) και είναι 3mm στο πάχος, κομμένα με dremel από εμένα, σε δουλειά να βρισκόμαστε!!! 
|
|
|
|
« Τελευταία τροποποίηση: Τετάρτη, 21 Δεκ 2011, 16:11:25 από Markhelis »
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Markhelis
|
 |
« Απάντηση #10 στις: Τετάρτη, 21 Δεκ 2011, 15:59:52 » |
|
Πρέπει να τις μικρύνεις αν τις έχεις στον υπολογιστή σου!!! 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
evan
|
 |
« Απάντηση #11 στις: Τετάρτη, 21 Δεκ 2011, 16:28:33 » |
|
Πως θα προσθέσετε μια φωτογραφία
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Η ύστατη μορφή ελευθερίας είναι η σιωπή. (Γιάννης Ρίτσος)
|
|
|
|
Σωκράτης Δαμουλάκης
|
 |
« Απάντηση #12 στις: Τετάρτη, 21 Δεκ 2011, 16:35:44 » |
|
Μάρκο πολύ όμορφο και πρακτικό...μπράβο..το fiber glass απο που το αγοράζεις ..δεν μπορώ να βρω ..βοήθα  αν σου βγαίνει στα 1100 γραμμάρια το frame θα χρειαστείς δυνατά μοτέρ για να το σηκώσεις 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Markhelis
|
 |
« Απάντηση #13 στις: Τετάρτη, 21 Δεκ 2011, 17:23:38 » |
|
Μάρκο πολύ όμορφο και πρακτικό...μπράβο..το fiber glass απο που το αγοράζεις ..δεν μπορώ να βρω ..βοήθα  αν σου βγαίνει στα 1100 γραμμάρια το frame θα χρειαστείς δυνατά μοτέρ για να το σηκώσεις  Γεια σου φίλε Σωκράτη, δάσκαλε των Multicopter!!!  Εγώ πήγα σε τζαμάδικο εδώ στην Κάρυστο, αν θέλεις κάτι πες μου να ρωτήσω και αν έχει τις διαστάσεις που θέλεις να σου τα στείλω!! Εχω ήδη αγοράσει τον εξοπλισμό εδώ και 6 μήνες, τα μοτέρ είναι αργόστροφα 750Kv kai μποroύν να σηκώσουν 1 κιλό το καθένα με 1147 SF προπέλα και έχω πάρει προς το παρόν τις APC 1047 SF προπέλες για να είναι πιο ήρεμο!!!
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
contravago
|
 |
« Απάντηση #14 στις: Τετάρτη, 21 Δεκ 2011, 17:33:01 » |
|
Θα προτεινα να ελαφρυνεις τα boom με αλλα απο carbon αφου θα γλυτωσεις παρα πολυ βαρος. Καθως και το κεντρικο κομματι θα μπορουσες να το κανεις απο απλο Plywood. Ειναι ανθεκτικο και ελαφρυτερο.
Προσπαθησα και εγω στο παρελθον αλλα το κοστος των ηλεκτρονικων με "σκοτωνει". Βεβαια με την κινεζικη KK board πεφτει το κοστος αλλα και παλι ειναι δυσκολοι καιροι.
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|