|
kostas M.
|
 |
« στις: Πέμπτη, 15 Δεκ 2011, 23:43:26 » |
|
Πάω να εκκινήσω τον κινητήρα με starter και η προπέλα δεν κουνιέται ούτε στο ελάχιστο, είναι κοκαλωμένη στην θέση της. Η μπαταρία που τροφοδοτεί το starter είναι καλά φορτισμένη.
Τι μπορεί να συμβαίνει;
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
har28
|
 |
« Απάντηση #1 στις: Παρασκευή, 16 Δεκ 2011, 00:02:29 » |
|
Γύρνα την έλικα να σπάσει η συμπίεση με το χέρι σου και σφίξε κλλά το starter πάνω στην έλικα! Η μπαταρία πόσα αμπέρ είναι?
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
ΧΑΡΗΣ ΠΡΕΒΕΖΑ!!!
|
|
|
|
stamatis
|
 |
« Απάντηση #2 στις: Παρασκευή, 16 Δεκ 2011, 00:04:19 » |
|
το φαινομενο αυτο λεγεται hydro-lock και αν ζορισεις την ελικα να γυρισει, θα σπασεις την μπιελα. απλα χαλαρωσε το μπουζι να αποτονωθει η πιεση του καυσιμου γυριζοντας την ελικα και ξαναπροσπαθησε.
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
<<Οποιος νομιζει οτι κρεμομαστε απο τα αρ**δια του, ας τα κοψει για να πεσουμε!!!>>
|
|
|
|
kostas M.
|
 |
« Απάντηση #3 στις: Παρασκευή, 16 Δεκ 2011, 00:11:35 » |
|
το φαινομενο αυτο λεγεται hydro-lock και αν ζορισεις την ελικα να γυρισει, θα σπασεις την μπιελα. απλα χαλαρωσε το μπουζι να αποτονωθει η πιεση του καυσιμου γυριζοντας την ελικα και ξαναπροσπαθησε.
Θα στείλω φωτο διότι μία εικόνα είναι χίλιες λέξεις.
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
ilias
|
 |
« Απάντηση #4 στις: Παρασκευή, 16 Δεκ 2011, 00:13:52 » |
|
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Velox 26cc Last down xxxl PrecisionAerobatics Addiction Polaris seaplane Bard glider TopModel CZ Stinger Pilot Q.B. 10L Tarot 450PRO V2 Flybarless ...κατι πτέρυγες και πολύ σαβούρα
|
|
|
|
kostas M.
|
 |
« Απάντηση #5 στις: Παρασκευή, 16 Δεκ 2011, 00:24:58 » |
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
stamatis
|
 |
« Απάντηση #6 στις: Παρασκευή, 16 Δεκ 2011, 00:28:16 » |
|
τωρα μαλιστα!  ειμαι σιγουρος οτι φταιει η γωνια που εφαρμοζεις τη μιζα στο spinner!  την επομενη φορα βαλε το αριστερο ποδι μπροστα απο το δεξι και θα παρει αμεσως 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
<<Οποιος νομιζει οτι κρεμομαστε απο τα αρ**δια του, ας τα κοψει για να πεσουμε!!!>>
|
|
|
|
ilias
|
 |
« Απάντηση #7 στις: Παρασκευή, 16 Δεκ 2011, 00:31:42 » |
|
εγω παλι πιστευω οτι ο κωνος της ελικας ειναι μικρος σε σχεση με τον κωνο της μιζας και δεν υπαρχει καλη ...εφαρμογη Μια αλλαγη ισως να βοηθουσε 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Velox 26cc Last down xxxl PrecisionAerobatics Addiction Polaris seaplane Bard glider TopModel CZ Stinger Pilot Q.B. 10L Tarot 450PRO V2 Flybarless ...κατι πτέρυγες και πολύ σαβούρα
|
|
|
|
kostas M.
|
 |
« Απάντηση #8 στις: Παρασκευή, 16 Δεκ 2011, 00:32:05 » |
|
τωρα μαλιστα!  ειμαι σιγουρος οτι φταιει η γωνια που εφαρμοζεις τη μιζα στο spinner!  την επομενη φορα βαλε το αριστερο ποδι μπροστα απο το δεξι και θα παρει αμεσως   λες;
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
stamatis
|
 |
« Απάντηση #9 στις: Παρασκευή, 16 Δεκ 2011, 00:34:38 » |
|
καλο ηταν αυτο. να σαι' καλα!
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
kostas M.
|
 |
« Απάντηση #10 στις: Παρασκευή, 16 Δεκ 2011, 00:36:28 » |
|
καλο ηταν αυτο. να σαι' καλα!

|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
extenge
|
 |
« Απάντηση #11 στις: Παρασκευή, 16 Δεκ 2011, 07:31:51 » |
|
Αυτο παει και στο θεμα ανεκδοτα............πολυ καλο
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
kostas M.
|
 |
« Απάντηση #12 στις: Παρασκευή, 16 Δεκ 2011, 09:26:52 » |
|
Εδώ έχω και ένα άλλο πρόβλημα!
Πως μπορώ να πιάσω με το αριστερό χέρι την μούρη του αεροπλάνου (λόγω μεγάλης έλικας) για να μη μου φύγει, όταν τελικά πάρει εμπρος::::::
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
stamatis
|
 |
« Απάντηση #13 στις: Παρασκευή, 16 Δεκ 2011, 09:42:03 » |
|
αυτο και αν ειναι ευκολο!! του βγαζεις τις ροδες 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|