Aeromodelling GR  
For Greek Aeromodellers and our friends worldwide E-mail E-mail
309.376 μηνύματα σε 12.374 θέματα από 6.318 Μέλη / Τελευταίο μέλος: Clubdim
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Τετάρτη, 22 Απρ 2026, 22:36:51

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Αναζήτηση:     Σύνθετη αναζήτηση
Ελληνικά English en Français in Deutch in Italiano
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Τετάρτη, 22 Απρ 2026, 22:36:51

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
    Πρόσφατα θέματα
    από Bocian
    [Σήμερα στις 21:30]

[Σήμερα στις 14:21]

από Markhelis
    [Χθες στις 02:55]

από vilisdev
    [Δευτέρα, 20 Απρ 2026, 10:26:27]

από Loukis35
    [Κυριακή, 19 Απρ 2026, 15:46:42]

από ILIASDJ
    [Σάββατο, 18 Απρ 2026, 10:47:06]

[Παρασκευή, 17 Απρ 2026, 17:09:58]

από dominicm
    [Πέμπτη, 16 Απρ 2026, 12:17:38]

από TheLurker
    [Τετάρτη, 15 Απρ 2026, 22:18:16]

από CMarkop
    [Τρίτη, 14 Απρ 2026, 20:34:15]

[Τρίτη, 7 Απρ 2026, 13:22:33]

από tsiou
    [Δευτέρα, 6 Απρ 2026, 16:08:45]

από Yiannis_S
    [Παρασκευή, 3 Απρ 2026, 21:34:33]

[Δευτέρα, 30 Μαρ 2026, 15:19:53]

από dominicm
    [Κυριακή, 29 Μαρ 2026, 16:16:51]
    Google search

Aeromodelling GR
    Μέλη
    Σύνολο μελών: 6318
    Τελευταίο: Clubdim
    Στατιστικά
    Σύνολο μηνυμάτων: 309376
    Σύνολο θεμάτων: 12374
    Online σήμερα: 935
    Online έως τώρα: 1194
    (Τετάρτη, 1 Απρ 2026, 04:29:41)
    Συνδεδεμένοι χρήστες
    Μέλη: 1
    Επισκέπτες: 638
    Συνολικά: 639
    Στυλ εμφάνισης

Σελίδες: 1 ... 5 6 7 [8] 9 10 11     Κάτω
    Εκτύπωση
    Αποστολέας Θέμα: Αισχροκέρδεια  (Αναγνώστηκε 44260 φορές)
    NikFrance
    Aeromodeller Full Member
    Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

« Απάντηση #105 στις: Παρασκευή, 30 Μαΐ 2008, 18:00:51 »

Εμενα ούτε κρύο μου κάνει ούτε ζεστη ποσα έξοδα έχει ο κάθε επιχειρηματίας...με το συμπάθιο κατουρήθηκα

εγώ θα πληρώσω τα σπασμένα και τους φόρους και τα ρεύματα και τα τραλαλά??

Αν είναι δυνατόν... ότι με συμφέρει το κάνω, ok υποστηρίζουμε τα μαγαζιά γιατί όχι, εφόσον έχουν κάποιες καλές τιμές αναλογικά πάντα,
    δεν θέλω να έχουν την ίδια τιμή με τις καλύτερες τις αγοράς ασίας κτλ αλίμονο και λογικό...Αλλα, αν δεν μπορούν να έχουν ανθρώπινες τιμές έστω ευρωπαϊκές,
    αστο κλείσουν το ρημάδι...ας το κάνουν Bar...μην πω τίποτα πιο χοντρό!

Διαβάζω κάποιοι φίλοι λένε αυτό πιο φτηνό εδώ παρα έξω κτλ...σίγουρα υπάρχουν και καλές εκπλήξεις...
    και δεν αναφέρω ονόματα μην κάνω διαφήμιση αλλα έχω παραγγείλει αρκετές φορες από ελλάδα κάποια συγκεκριμένα πράγματα!!

Αλλα από κει και πέρα το χάος...

Και δεν είναι ελληνικό φαινόμενο το ξανά αναφέρω...και εδώ γαλλία ειδικά στα αναλώσιμα μας πιάνουν τον πισινό ΚΑΝΟΝΙΚA..!

Αυτή είναι η αλήθεια και οποιος παρεξηγείτε ξίδι μυρωδάτο και δυνατό!

Φιλάκια! Kiss Kiss Kiss buck2

Καταγράφηκε

Ο ξάδερφος από Γαλλία...
    apostolosnt
    Aeromodeller Full Member

« Απάντηση #106 στις: Παρασκευή, 30 Μαΐ 2008, 18:55:07 »

...Αλλα, αν δεν μπορούν να έχουν ανθρώπινες τιμές έστω ευρωπαϊκές,
    αστο κλείσουν το ρημάδι...ας το κάνουν Bar...μην πω τίποτα πιο χοντρό!

Όχι για πες τι να το κάνουν Huh Μου φαίνεται ότι αυτό το άλλο που εννοείς είναι η μόνη δουλειά που έχει προκοπή στα μέρη μας μια και δεν έχει ιντενετικές τιμές από ασία  laugh laugh laugh laugh

Ρε παιδιά αφού δεν σώνετε το ρημάδι τι το κουράζετε? Πήγα κι εγώ να γράψω κάτι πριν αλλά το μετάνιωσα. Πάμε όλοι αλλού ! Οι χώρες της επαγγελίας !
    Καταγράφηκε

Mikado Logo 600 SE - Compass Atom 7HV
    nicos
    Aeromodeller Full Member

« Απάντηση #107 στις: Παρασκευή, 30 Μαΐ 2008, 19:02:15 »

Να σου πω φιλαρακι Αποστλε δεν εχεις και αδικο, ισως αν κανουν ολοι τα μαγαζια τετοια να δουμε καμια ασπρη μερα, ετσι κι αλλιως ενα μπ... ειμαστε δεν θα μας αλλαξει και πολυ.

Και ετσι κι αλλιως οι ξενε και τωρα μας μαμ...νε ε τουλαχιστον ας αφησουν και κανενα φραγκο καλυτερα θα ειναι απο τωρα που μας το κανουν και τους πληρωνουμε και απο πανω.

buyyyy !!!!!
    Καταγράφηκε
    nicos
    Aeromodeller Full Member

« Απάντηση #108 στις: Παρασκευή, 30 Μαΐ 2008, 19:14:26 »

Ασε ρε Αποστολε τι ψαχνεις στην ελλαδα ειμαστε αλλα λεει η θεια μου αλλα ακουν τα αυτια μου δεν το ξερεις.

Ετσι οπως εγινε με τα κινεζικα μαγαζια με ρουχα και εκλεισαν τα μισα ελληνικα ετσι θα γινει και σε ολα τσ ειδη και παλι απο αυτο το φορουν (αν δεν εχει περασει σε κινεζικα χερια και αν δεν εχει αλλαξει θεμα) θα σηζηταμε α η κορη μου δεν βρισκει δουλεια απο τοτε που εκλεισε το μαγαζι που δουλευε, και ο γιος αποληθηκε απο την δουλεια του γιατι την αγορασν κινεζοι και θα φερουν δικους τους.

Εδω θα ερθουν φιλε ουτε γερμανια ουτε αμερικη αυτες ειναι δυνατες χωρες κατι χωρες μικρες και αδυναμες θελουν να κατασπαραξουν.

Παω τωρα να παρω καποια πραγματακια για αυριο που θελω για να πεταξω και να βοηθησω στην αισχροκερδεια (αλλα θα πεταξω αυριο δεν θα περιμενω μια βδομαδα να ερθουν απο κινα) και τα ξανα λεμε.

Καλο σαββατοκυριακο σε ολους.
    Καταγράφηκε
    Serafim
    Administrator

« Απάντηση #109 στις: Παρασκευή, 30 Μαΐ 2008, 20:17:28 »

Καλησπέρα σε όλους

Αυτή η συζήτηση έχει ξεφύγει από το θέμα της.

Ο τίτλος του θέματος δεν μιλάει για τις μεγαλύτερες τιμές που υπάρχουν σε όλα τα ελληνικά καταστήματα (αλλά όχι σε όλα τα προϊόντα τους) σε σχέση με το εξωτερικό.  Όλα αυτά για ενοίκια, υπαλλήλους, φόρους κ.λ.π. δικαιολογούν σε πάρα πολλές περιπτώσεις τις διαφορές.  Αν όμως κάποιος πιστεύει ότι δεν υπάρχει αισχροκέρδεια σε συγκεκριμένα ελληνικά μοντελιστικά καταστήματα (και ίσως προς συγκεκριμένους πελάτες) τότε μάλλον δεν έχει αρκετή εμπειρία από αυτά.  Μπορεί η κατάσταση να είναι πολύ καλύτερη από το παρελθόν, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχει πρόβλημα.

Δυστυχώς οι γενικεύσεις αυτό το αποτέλεσμα έχουν.  Κανένας δεν μπορεί να υπερασπιστεί όλους τους επαγγελματίες γιατί, όπως είναι φυσικό, δεν είναι όλοι ίδιοι.  Και κανείς φυσικά δεν θα έπρεπε να τους κατηγορεί γενικά και αόριστα, για τον ίδιο ακριβώς λόγο.  Παραδείγματα άπειρα θα βρουν και οι δύο πλευρές για καλές ή κακές τιμές, αλλά αυτό δεν λέει τίποτα.

Επειδή τα τελευταία μηνύματα έχουν αρχίσει και ξεφεύγουν περισσότερο, και μια και πιστεύω ότι όλοι έχετε αναλύσει αρκετά τις θέσεις σας, παρακαλώ να μην συνεχιστεί το θέμα με επαναλήψεις.

Σεραφείμ
    Καταγράφηκε

There is no greater force in the world than wrong rudder
    NikFrance
    Aeromodeller Full Member

« Απάντηση #110 στις: Παρασκευή, 30 Μαΐ 2008, 20:37:47 »

Φιλε μου Σεραφείμ, συμφωνώ στα περισσότερα που λες...

ΕΚΤΟΣ του ότι οι συζητήσεις και τα θέματα είναι φυσιολογικό να "ξεφεύγουν" μπαίνουν
    νέα ερωτήματα, εξελίσσεται η συζήτηση και προσωπικά το βλέπω θετικό...

Aλλωστε ουσιαστικά "πέφτουν" θέματα που αφορούν την τσέπη μας  που είναι η κινητήρια δύναμη για το hobby μας...
    και συνεπώς είναι άκρως ενδιαφέρον συζήτηση, βγάζουμε χρήσιμα συμπεράσματα!!

Βλέπω και άλλους όμως που λένε να κλείσει η συζήτηση, ας κλείσει το λοιπόν..! Tongue Tongue Tongue

Καταγράφηκε

Ο ξάδερφος από Γαλλία...
    Stargazer
    Aeromodeller Hero Member

Obi-Wan Has Taught Me Well !!!

« Απάντηση #111 στις: Παρασκευή, 30 Μαΐ 2008, 21:29:17 »

σίγουρα κάποιοι κλέβουν και κάποιοι οχι (στον τομέα μου είναι το 90%) αλλα και οι πιο φτηνές τιμές πάλι ακριβές είναι σε σχέση με την ευρώπη και σύγουρα ένα κατάστημα μοντελισμού δεν χρειάζετε να είναι σε κεντρικό σημείο ας είναι σε κάποιο απόμερο εμείς αργά η γρύγορα θα το μάθουμε
    Καταγράφηκε

Live To Fly, Fly To Live
    Periklis
    Aeromodeller Sr. Member

« Απάντηση #112 στις: Παρασκευή, 30 Μαΐ 2008, 21:35:39 »

Και από μένα μερικές κουβέντες....

1) Ειπώθηκε και ποιό πάνω και θα το πώ και γώ... Ο καθένας αγοράζει από κει που τον συμφαίρει και δεν είναι υποχρεωμένος να πληρώσει τα σπασμένα αυτής της χώρας.  
    2) Εχει καταντήσει το θέμα καφενείο με Γενικότητες και Αοριστολογίες, μαθήματα ηθικής κλπ κλπ κλπ... Φίλε Νίκο (nicos), πραγματικά σε διαβάζω και κουράζομαι, όχι άλλο μάθημα καταναλωτικήςσυνείδησης!!!! Αλλά θα συνεχίσω να διαβάζω τα πόστ σου....έτσι ρε παιδί μου για να δώ που θα καταλήξεις.
    3) Οσον αφορά το θέμα με τα καύσιμα...Ναι ρε φίλε, αν καταντίσουμε να κάνουμε και το καύσιμο εισαγωγή από Ευρώπη...κανένα πρόβλημα. Θα μαζευτούμε καμια 10αρία άτομα και θα πάρουμε απο 10 μπουκάλια ο καθένας και τέλος.. Μετά απο 2 μήνες παλι, θα ξανακάνουμε παραγγελία!!! Στο κάτω κάτω θα το γυρίσουμε στα ηλεκτρικά!!

Αυτά για την ώρα,
    Περικλής
    Καταγράφηκε
    nicos
    Aeromodeller Full Member

« Απάντηση #113 στις: Δευτέρα, 2 Ιουν 2008, 10:29:54 »

Ενα πραγμα μονο για το φιλο Περικλη που τον κουραζουν οσα γραφω, γυσικα φιλε μου και δεν εχει καμια υποχρεωση να πληρωσεις τα σπασμενα αυτης της χωρας αλλα μην ξεχνας οτι αυτη η χωρα σε τρεφει και απο αυτη εχεις απαιτησεις. Το παιχνιδι ομως δεν ειναι μονο ζηταω αλλα πρεπει και να δινεις
    και στο κατω κατω της γραφης τα σπασμενα εμεις τα εχουμε κανει οι Ελληνες και κανενας αλλος.

Να ζηταμε ειναι καλα αλλα να δωσουμε τιποτα ε ? εκει ολοι την παπια.

Και επειδη λετε οτι κουρασαν ολα αυτα και θελετε να κλεισει το θεμα, οκ δεν γραφω αλλο σε αυτο
    το θεμα.

Νικος
    Καταγράφηκε
    Johnnie Red
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #114 στις: Δευτέρα, 2 Ιουν 2008, 12:21:30 »

Hey nicos

Τελικά ΔΕΝ καταλαβαίνω ποιά είναι τελικά τα "ΛΑΜΟΓΙΑ" ........

Αυτοί που ανοίγουν ένα μαγαζάκι με ένα μικρό κεφάλαιο που τους επιτρέπει μέχρι στιγμής η παλιοζωή, βγαίνουν λίγο ακριβότερα απο Ασία και πληρώνουν όλους τους φόρους, (και μένουν και τα χρήματά τους στην πατρίδα...) και συντηρούν το φορολογικό κατεστημένο της χώρας;;;;;

Ή αυτοί οι ΑΡΠΑΓΕΣ που για μια βίδα και για ένα σπιντκοντρόλ μας τσαμπουνάνε κάθε λίγο και λιγάκι το πόσο φθηνά τους κόστισε απο την Κίνα ή την Σινγκαπούρη......(ΛΑΘΡΑΙΑ όμως η παραλαβή....)!!!!!!!!!

Αγαπητοί φίλοι ΠΡΕΠΕΙ να καταλάβετε κάτι...........(Είτε σας συμφέρει είτε όχι........)

ΚΑΙ ΤΣΑΜΠΑ θα μπορούσατε να το αποκτήσετε.....Πολύ απλά αν γίνετε "ΚΛΕΦΤΕΣ" και "το βουτήξετε" απο κάποιο μαγαζάκι.......
    Σας τιμά όμως να το αποκτήσετε έτσι;;;;;;;

Γιατί λοιπόν αυτή η ΕΜΦΑΣΗ στις "υποτιμολογήσεις" και στα κόλπα που σας κάνουν "ΚΛΕΦΤΕΣ";;;;;;;;
    Η μήπως κοιμάστε ακόμα τον ύπνο του δικαίου και δεν καταλαβαίνετε ότι με αυτό τον τρόπο καταλήγετε να είστε ΚΛΕΦΤΕΣ;;;;;;;

Αν η συνείδησή σας σας το επιτρέπει τότε ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ που βρήκατε έναν ακόμα τρόπο να ΚΛΕΒΕΤΕ και να υποθηκεύετε το μέλον της χώρας σας και των παιδιών σας!!!!   ΜΠΡΑΒΟ!!!!!!!!!!!

Αν σκεφτόταν έτσι και ο Κολοκοτρώνης και ο Καραϊσκάκης ακόμα Τουρκία θα είμασταν εδώ!!!!!!!!

Αντε Νεοέλληνες ραγιάδες!!!!!!!!!!!α΄ντε ψωνήστε και κλέψτε τους φόρους....ΥΠΟΤΙΜΟΛΟΓΗΣΤΕΕΕΕΕΕ να δούμε πως θα είναι η χώρα μας μετά απο 100 χρόνια!!!!! (Αν θα υπάρχει....)
    Καταγράφηκε

What goes up must come down...

www.petame.gr
    nicos
    Aeromodeller Full Member

« Απάντηση #115 στις: Δευτέρα, 2 Ιουν 2008, 13:00:10 »

Φιλε johnie red,

Οτι και να λες εσυ εγω και οποιος αλλος απο το ενα μπενει απο το αλλο βγαινει, σιγα μην κατσουν να σκεφτουν τι θα γινουν τα παιδια τους και τα εγκονια τους μετα απο 100 χρονια, σημασια μονο εχει σημερα τι κανουμε και πως θα την σκαπουλαρουμε να μην πληρωσουμε και 10 ευρω η 20 παρα πανω, για μετα 50 χρονια και 100 ασ βγαλουν αλλοι τα καστανα απο την φωτια.

Λες και δεν μας ξερεις τι φαρα ειμαστε ετσι εκαναν και οι παλαιοτεροι και τωρα ειμαστε ετσι οπως ειμαστε, τελικα φιλε καθε μερα ολο και πιο πολυ καταλαβαινω οτι η πιο σοφη κουβεντα ηταν αυτη
    του Σαββοπουλου που με μια λεξη περιεγραψε στο φουλ τον νεο Ελληνα.

Ετσι ειναι εγω να μαι καλα και οι αλλοι σ... να φατε, θα κλεψω στην εφορια, θα κλεψω απο το τελωνειο, δεν θα ψωνιζω απο ελλαδα, δεν αγοραζω ελληνικα προιοντα (το λαδι μηχανης αυτοκινητου ειναι καλυτερο για την σαλατα, και γλυτωνω και 2 ολοκληρα ευρω να παω διακοπες), θα δουλευω οσο γινεται λιγοτερο, και αυριο λεω να πω οτι ειμαι και αδιαθετος να την σκαπουλαρω απο την δουλεια, εδω στην θαλασσα ειναι ωραια, θα κανω και ενα μηνα διακοπες, και μετα θα βγω και στους δρομους να κανω και καμια πορεια και καμια απεργιουλα γιατι οι μισθοι πεινας δεν φτανουν να παρω και το καινουργιο Νοκια και ενα ωραιο τζιπ που ειδα, θα διμαρτηρηθω για την ακριβεια στην λαικη
    γιατι η ντοματα πηρε πανω 20 ολοκρηρα λεπτα και δεν βγαινω και αφου τα κανω αυτα θα παρω και την γκομενα και θα παω το βραδυ και στον τσαλικη να σκασω και καμια 200 ευρω και αυριο μιας και θα ειμαι απο την δουλεια και θα ειμαι και κουρασμενος λεω να μην κανω τιποτα φοβερο αντε παμε για κανενα φαγητο και ενα ποτο χαλαρα οχι μεχρι αργα γιατι εχω παλι δουλεια την επομενη και θελω και να ξεκουραστω λιγο γιατι μετα παλι το βραδυ εχει ενα φιλος τραπεζι στον Κιαμο και τι δεν θα παω.
    Αλλα δεν πειραζει σκεφτωμαι οτι ερχεται και το σαββατοκυριακο και λεμε να παμε και μια σπετσες
    για δυο μερουλες να ξεκουραστουμε απο ολη την βδομαδα, α αν μην ξεχασω να κανω και μια διαμαρτυρια και για τα εισητηρια του φλαινγκ πανακριβα γινανε και αυτα.

Αυτος φιλε μου ειναι ο Ελληνας σημερα και ετσι δουλευει η Ελλαδα (αν δουλευει) και καθεσε εσυ και μου λες για συνηδηση κλπ, αστο για αλους λαους.

Και καπως ετσι εχουμε παει την χωρα 50 χρονια πισω απο ολη την ευρωπη αλλα θελουμε και συγγληση.

Λοιπον τους καλυτερους μισθους απο ολη την ευρωπη εχουμε αν δουμε τι επαιρναν οι αλλοι πριν 50 χρονια, ετσι πρεπει να γινεται η συγκριση δεν γιναιται να ειμαστε σε ολα τελευταιοι και στους μισθους
    πρωτοι πως θα γινει τι απαιτησεις ειναι αυτες ?

Α ναι λαθος ειμαστε πρωτοι στην διαφθορα, στο καπνισμα, στο ποτο, στα ταξιδια, και στο ποσοστο
    ιδιοκτησιας πρωτης και δευτερης κατοικιας απο τους φτωχους ελληνες.

Δεν φταινε ουτε οι τιμες οιτε τιποτα φιλε η νοοτροπια μας, η γυφτια και η μυζερια που μας χαρακτηριζει σαν λαο φταιει.

Αυτα και δεν γραφω και περισσοτερα γιατι επειδη η αληθειες πονανε μπορει να παρεξηγηθουν και καποιοι, τι μπορει δηλαδη.

Καταγράφηκε
    Periklis
    Aeromodeller Sr. Member

« Απάντηση #116 στις: Δευτέρα, 2 Ιουν 2008, 13:15:37 »

Νίκο, Τρύφωνα και λοιπόι καλήμέρα,

Δεν είπε κανείς να μην δίνουμε στη πατρίδα...Αν δεν δώσουμε εμείς ποιός θα δώσει; Το θέμα είναι να δίνουμε και να πιάνουνε ΤΟΠΟ. Να έχουν αντίκρυσμα!! Αν όχι να πιάνουν το 100%, τουλάχιστον αυτά που δίνουμε να μη μας τα βουτάνε άλλα Λαμόγια. Αμα είναι να πληρώνω, και τα λεφτά να τα τρώμε σε φορέματα στη Eurovision για παράδειγμα ε τότε  
    Για μένα είναι λίγο ουτοπία το να επιμένει κανείς να αγοράζει αποκλειστικά από Ελλάδα με το σκεπτικό να βοηθήσει οικονομικά τη χώρα όταν από την άλλη μεριά τα λαμόγια (αυτοί είνα τα λαμόγια Johnnie Red) τα τσεπώνουν από δημόσια έργα, διαγωνισμούς, επιχορηγήσεις κλπ κλπ. Και εκεί μιλάμε για λεφτα όχι αστεία!!

Οπότε στο τέλος βλέποντας όλα αυτά, αγανακτείς και λές δε γ@.....ται. Θα την παρω εκείνη τη ριμάδα τη JR απ'έξω, τουλάχιστον να μου μείνει κάτι να χαίρομαι.
    Καταγράφηκε
    nicos
    Aeromodeller Full Member

« Απάντηση #117 στις: Δευτέρα, 2 Ιουν 2008, 13:39:04 »

Φιλε Περικλη,

Μα και φυσικα δεν ειπαμε οτι θα πρεπει ολα να τα παιρνουμε απο ελλαδα, το εχω πει και πιο πανω η ολη ιστορια ηταν για τον φιλο που λεει ουτε μια βιδουλα απο εδω, ενταξει μην τρελαθουμε κιολας ουτε το ενα ακρο ειναι σωστο ουτε το αλλο.

Τωρα για αυτο που λες για τα πραγματικα λαμογια δεν εχεις καθολου αδικο αλλα μπαινουμε σε μια
    ιστορια που παλι θα πας κραξουν οτι ξεφυγαμε οποτε αστο μην το κουβεντασουμε, αλλοστε τι να κουβεντιασουμε πανω σε αυτο, ειναι δεδομενο και εμφανες.

Η στηρηξη που λεμε δεν ειναι για την χωρα ασχετα αν εχει οφελος αλλα για τα ελληνικα μαγαζια και
    για αυτους που παλευουν με τα λαμογια που ειπες και εσυ για να μας φερνουν το καυσιμακι μας και καποια αλλα πραγματα που αν κανεις μια ζημια πας το παιρνεις και πετα δεν περιμενεις μια βδομαδα να ερθει. Ακομα αν αυτα τα καλα μαγαζια που υπαρχουν τα βοηθησουμε ισως καταφερουμε να φυγουν απο την μεση καποια αλλα λαμογικα μαγαζια που σιγουρα υπαρχουν, παντου υπαρχουν και θα ειναι καλυτερα.

Για φαντασου να κλεισουν ολοι και να υπαρχουν για παραδειγμα 2 μαγαζια ενα λαμογιο και ενα σοστο
    θα παμε ολοι στο σοστο και οταν ερθει η ωρα θα μας περιμενει ο αλλος με το τουφεκι, γιτι φιλε το στοκ δεν ειναι και πολυ με την κινηση που υπαρχει.

Αυτο θελω να πω να βοηθησουμε εστω λιγο καποια καλα μαγαζια να μεινουν για να μην ξαναγυρισουμε σε εποχες 80 που ηταν ενας μακρυγιαννης (δεν εχω τιποτα με αυτον απλα επεζε μπαλα μονος του) και εβαζε οτι τιμες γουσταρε, σημερα αμφιβαλης αν ημασταν σε εκηνει την εποχη θα σου ζητουσε για το καυσημο 50 και 60 ευρω ? θα ειχες απιλογη να το παρεις απο αλλου ?

Αυτα λεω και δεν κατηγορω οσους ψωνιζουν απο εξω ολοι αλλωστε ξωνιζουμε και απο εξω αλλα δεν μου αρεσει αυτο που βγαζουν καποιοι που φενεται σαν μισος απεναντη στα μαγαζια, δεν το βρισκω σωστο, οπως επισης αυτο που ολοι ειναι το ιδιο και βαζουν ολα τα αυγα σε ενα καλαθι, πεταμε ενα ολοι κλεφτες ειναι και τελειωσε, δεν ειναι ετσι ομως ρε φιλε. Αν καποια στιγμη σου πιασανε τον κ....
    δεν σημαινει οτι και ο διπλα ειναι ετσι και τον βριζω και αυτον.

Καταγράφηκε
    vtr
    Aeromodeller Hero Member

α........ ρε και να ειχα τα 3 ΧΧΧ...

« Απάντηση #118 στις: Δευτέρα, 2 Ιουν 2008, 13:41:39 »

Μού αρέσει φίλε nicos, πού όλο γράφεις,  ότι δέν θά ξαναγράψεις άλλο. worry
    Καταγράφηκε

Sponsored by: nemhobby.com 

nicos
    Aeromodeller Full Member

« Απάντηση #119 στις: Δευτέρα, 2 Ιουν 2008, 13:47:38 »

Και να σου πω και κατι φιλε Περικλη,

Το σαββατο εκει που πετουσα και επαθα μια ζημια ηταν εκει και καποιος που εχει μαγαζι (φιλος δεν λεω το ονομα μην κανω διαφημηση αν και πιστευω οτι οι περισσοτεροι το ιδιο θα εκαναν) και για να μην χασω και την κυριακη εφυγε πηγε ανοιξε το μαγαζι και μου εφερα το ανταλακτικο για να φτιαξω το μοντελο το βραδυ και να ειμαι ετοιμος για την επομενη.

Και σε ρωταω ρε φιλε αυτη η εξηπηρετεση που μου εκανε και θα εκανε πιστευω το 80% των ελληνικων μαγαζιων ποσο κσοτολογηται ? και ποιο ειναι το ευχαριστω να παω αυριο στον κινεζο
    να το παρω 10 η 20 ευρω φθηνοτερα επειδη δεν θα το εχω αμεση αναγκη ?

Για αυτα λεω φιλε.
    Καταγράφηκε
    Σελίδες: 1 ... 5 6 7 [8] 9 10 11     Πάνω
    Εκτύπωση
    Aeromodelling GR  |  Forum  |  Η αγορά αερομοντελλιστικού υλικού  |  Ο Ελληνας αερομοντελλιστής και η αγορά υλικών (Συντονιστής: Serafim)  |  Θέμα: Αισχροκέρδεια
    Μεταπήδηση σε: