Aeromodelling GR  
For Greek Aeromodellers and our friends worldwide E-mail E-mail
309.377 μηνύματα σε 12.374 θέματα από 6.318 Μέλη / Τελευταίο μέλος: Clubdim
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Πέμπτη, 23 Απρ 2026, 00:08:33

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Αναζήτηση:     Σύνθετη αναζήτηση
Ελληνικά English en Français in Deutch in Italiano
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Πέμπτη, 23 Απρ 2026, 00:08:33

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
    Πρόσφατα θέματα
    από Markhelis
    [Χθες στις 23:42]

από Bocian
    [Χθες στις 21:30]

[Χθες στις 14:21]

από vilisdev
    [Δευτέρα, 20 Απρ 2026, 10:26:27]

από Loukis35
    [Κυριακή, 19 Απρ 2026, 15:46:42]

από ILIASDJ
    [Σάββατο, 18 Απρ 2026, 10:47:06]

[Παρασκευή, 17 Απρ 2026, 17:09:58]

από dominicm
    [Πέμπτη, 16 Απρ 2026, 12:17:38]

από TheLurker
    [Τετάρτη, 15 Απρ 2026, 22:18:16]

από CMarkop
    [Τρίτη, 14 Απρ 2026, 20:34:15]

[Τρίτη, 7 Απρ 2026, 13:22:33]

από tsiou
    [Δευτέρα, 6 Απρ 2026, 16:08:45]

από Yiannis_S
    [Παρασκευή, 3 Απρ 2026, 21:34:33]

[Δευτέρα, 30 Μαρ 2026, 15:19:53]

από dominicm
    [Κυριακή, 29 Μαρ 2026, 16:16:51]
    Google search

Aeromodelling GR
    Μέλη
    Σύνολο μελών: 6318
    Τελευταίο: Clubdim
    Στατιστικά
    Σύνολο μηνυμάτων: 309377
    Σύνολο θεμάτων: 12374
    Online σήμερα: 350
    Online έως τώρα: 1194
    (Τετάρτη, 1 Απρ 2026, 04:29:41)
    Συνδεδεμένοι χρήστες
    Μέλη: 0
    Επισκέπτες: 384
    Συνολικά: 384
    Στυλ εμφάνισης

Σελίδες: 1 2 3 4 [5] 6 7 8 ... 11     Κάτω
    Εκτύπωση
    Αποστολέας Θέμα: Αισχροκέρδεια  (Αναγνώστηκε 44291 φορές)
    nicos
    Aeromodeller Full Member
    Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

« Απάντηση #60 στις: Πέμπτη, 29 Μαΐ 2008, 16:41:39 »

Φιλε feel free πια εφορια μου λες αφου την κλεβεις. εσυ στα ε/κ ο υπουργος εκει που τον παιρνει και οι μεγαλοι στον τομεα τους.

Αρα ερχεσαι στα λογια μου, εμεις ημαστε το κρατος ολοι κλεβουμε και φωναζουμε για τους αλλους
    και η χωρα μασ παει κατα διαολου.

Οσο για την τ/κ δεν εχω προβλημα φιλε μου την εχω βρει και στην Ευρωπη και μαζι με τα μεταφορικα η διαφορα με ελλαδα ειναι ελαχιστη μην σου πω οτι απο αγγλια βγαινει και 30% ακριβοτερα, απλα το ειπα στον φιλο μας σαν παραδειγμα για τα τελωνεια επειδη ειναι ηλεκτρονικο για τους κινδυνους που εχει.

Σε ευχαριστω παντος για την προθεση σου.

φιλικα
    Νικος
    Καταγράφηκε
    vtr
    Aeromodeller Hero Member

α........ ρε και να ειχα τα 3 ΧΧΧ...

« Απάντηση #61 στις: Πέμπτη, 29 Μαΐ 2008, 16:48:00 »

Εγώ πάντως οφείλω νά τό επαναλάβω.

Κακώς (τσακωνόμαστε). Μεγάλα παιδιά είμαστε, και γνωρίζει ό καθένας τό συμφέρον του.

Ας ψωνίσει  ό καθένας από όπου  κρίνει καλύτερα. Wink Thumbs up
    Καταγράφηκε

Sponsored by: nemhobby.com 

Johnnie Red
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #62 στις: Πέμπτη, 29 Μαΐ 2008, 16:55:53 »

Αγαπητέ Νίκο

Έτσι έιναι φίλε μου....όπως ακριβώς τα λές!!!!! Thumbs up Thumbs up Thumbs up

Πάντα μας φταίνε οι άλλοι γιατί οταν κοιτάζουμε τη φάτσα μας κάθε πρωί στον καθρέφτη νομίζουμε οτι βλέπουμε τον Σων Κόννερι στο Τζέϊμς Μπόντ και όχι τον Καραγκιόζη που πραγματικά βλέπουμε......

Υπάρχει και το ρητό "για τους μεταξωτούς κ@λους υπάρχουν και μεταξωτά βρακιά......" Ο αερομοντελισμός δεν είναι παιχνίδι είναι χόμπι και στο χόμπι δεν υπάρχουν θέσεις για "τσιπιές".... (Αυτό ούτως ή άλλως οι παλλιοί μοντελιστές το ξέρουν...)
    Αν ΓΙΝΕΙΣ ΤΣΙΠΗΣ τότε το μοντελάκι σου δεν θα το χαίρεσαι για πολύ καιρό γιατί θα το σπάσεις σύντομα -όχι με την πτήση σου - αλλά με το ΤΣΙΠΙΚΟ σετάπ που θα έχεις κάνει.....
    Έτσι είναι τα πάντα στην ζωή.....Ο ΤΣΙΠΗΣ τον πρώτο χρόνο χαίρεται.....μετά τον περιμένουν τα "βάσανα".....
    Αυτά απο εμένα και δεν πειράζει ...Να δούμε τι θα κάνουν οι ΤΣΙΠΙΔΕΣ όταν κλείσουν τα μαγαζιά και δεν θα μπορούν να πάρουν ούτε καύσιμο για το Σ/Κ και θα πρέπει να το περνάνε τελωνείο μόνοι τους!!!!!!!
    ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ !!!!!!!
    Τρύφωνας

ΥΓ Ο έμπορος δεν έχει πρόβλημα να ξέρετε....(Αν υπάρχει κρίση στο είδος που καταπιάνεται, απλά αλλάζει είδος και βγάζει απο αλλού το ψωμί του...Οι μοντελιστές να δώ τι θα κάνουν αν τα μαγαζιά που κατατρέχουν αλλάξουν ξαφνικά εμπόρευμα......Εκεί να δείς τα πανηγύρια.....Cool Power ΘΕΤΕ;;;;;;;; Παραγγελιά στο ίντερνετ λοιπόν!!!!!!και περιμέντε και καμμιά 20αριά μερούλες.........και βρείτε και καλό εκτελωνιστή μετά!!!!! Grin Grin Grin
    « Τελευταία τροποποίηση: Πέμπτη, 29 Μαΐ 2008, 17:18:51 από Johnnie Red » Καταγράφηκε

What goes up must come down...

www.petame.gr
    nicos
    Aeromodeller Full Member

« Απάντηση #63 στις: Πέμπτη, 29 Μαΐ 2008, 17:10:36 »

Ναι ρε φιλαρακι δεν εχω κατι μαζι σου φυσικα ο καθενας κανει οτι νομιζει καλυτερο για αυτον
    αλιμονο, απλα σε κουβεντουλα να βρισκομαστε.

Και εγω το ειπα κιολας ψωνιζω απο εξω αλλα δεν βαζω και Χ στους ελληνες που πραγματικα δεν φταινε
    και αυτοι που τους ξεσκιζουν  εφοριες ικα κλπ, δεν τα βαζουν στην τσεπη τα λεφτα (τις περισσοτερες φορεσ ετσι δεν λεω υπαρχουν και κακοι επαγγελαμτιες παντου). Σε αυτους παω να παρω καποια γνωμη η να ζητησω καποια βοηθεια αν εχω ενα προβλημα και δεν το καταφερνω μονος
    μου.

Ενταξει δεν σου λεω ειναι ακριβα εδω αλλα πιστεψεμε ειναι αδικο να λες καποιον κλεφτη και απατεωνα επειδη ειναι αναγκασμενος πανω στην τιμη να βαλει τα κερατιατηκα του κρατους. Το ξερω αυτο λογο
    του μαγαζιου της γυναικας μου, λες να μην θελει να εχει πολλη δουλεια και να πουλαει, τι ειναι μαζοχα ? το κερδος δεν το φερνουν λιγοι αλλα πολλοι πελατες και οσο περισσοτερους πελατες εχεις τοσο καλυτερα πουλας και πιο φθηνα, λες να επιλεγουν ολοι να εχουν τον κοσμο απεναντι τουσ και
    να μην εχουν πελατια ? Σημερα κιολας που ξερουν τι παιζει και με το νετ, δεν ξερουν νομιζεις, η το κανουν γιατι θελουν να κλεισουν ?

Αυτα φιλε μου ηθελα να πω για να προβληματιστουμε λιγο, δεν ειναι ολα ετσι οπως φαινονται παντα οτι γινεται υπαρχει καποιος λογος ειναι κριμα τουλαχιστον να μην ψαξουμε να τον δουμε ασχετα με το αν συμφωνουμε με αυτον η οχι και ασχετα με το αν μας καλυπτει η οχι. Υπαρχει ομως.

Αυτα ηθελα να πω, να εισαι καλα

Νικος
    Καταγράφηκε
    nicos
    Aeromodeller Full Member

« Απάντηση #64 στις: Πέμπτη, 29 Μαΐ 2008, 17:19:36 »

Τρυφωνα,

Ειμαι 100% μαζι σου, καποιοι εχουν και σαν χομπυ να πετανε πραγματικα αεροπλανα και εχουν και καμια 10ρια η κοτερα, δεν ολα για ολους τι να κανουμε και μην πει κανεις οτι ειμαι ρατσιστης γιατι ετσι ειναι η πραγματικοτητα.

Απλα τα τελευταια χρονια εχουμε παρεκσηγησει καποια πραγματα οι ελληνες θελουμε διακομες
    στον αστερα με τιμες δωματιου κυρα μαριας, και ταξιδια με το high speed πρωτη θεση
    και πληρωνουμε εισητηριο σαπιοκαραβου 3η θεση, γινεται δεν γινεται.

Αυτο ειναι το προβλημα και τιποτε αλλο ουτε ακριβεια ουτε πετρελαιο ουτε τιποτα, απλα μονο θελουμε χωρις να δινουμε ολα δικα μας. δεν ειναι ετσι ομως, για να παρεις θα δωσεις (κανονας της ζωης).

Φιλικα Νικος
    Καταγράφηκε
    orck
    Aeromodeller Hero Member

game over :|

« Απάντηση #65 στις: Πέμπτη, 29 Μαΐ 2008, 17:23:39 »

θα ηθελα να ξαναδιαβασουμε ολοι το πρωτο ποστ αυτου του θεματος
    εδω δεν κανουμε πολιτικη αναλυση της ακριβειας η της φτηνιας (κατα μερικους) αναφερομαστε σε μερικους που θελουν με μια πωληση να βγαλουν τον μισθο του μηνα τους
    διαβαστε το πρωτο ποστ
    Καταγράφηκε

Παναγιωτης, Π.Φαληρο
    Οι αγγελιες μου
    nicos
    Aeromodeller Full Member

« Απάντηση #66 στις: Πέμπτη, 29 Μαΐ 2008, 17:38:35 »

Φιλε ark,

Εσενα ο μισθος του μηνα σου ειναι 80 ευρω ? Ακομα σου λεω οτι το lama στο hong kong εχει
    74 δολλαρια χωρις τα μεταφορικα περιπου αλλα 50 δολλαρια. Αυτο σημαινει οτι με σημερινες τιμες
    που ειναι χαμηλα το δολλαριο βγαινει περιπου 80 ευρω, το φθηνοτερο Lama στην ελλαδα ειναι στα
    100 και καποια στιγμη ειδα και 90 ευρω. Αυτη ειναι η διαφορα φιλε μου. Ενας ελληνας δεν αγορασε
    σημερα η χθες μια παρτιδα μπορει να την πηρε με το δολλαριο 1,20 η 1,30 και οχι 1,53 οπως ειναι σημερα το οτι συμβαινει σημερα αυτο με τα νομισματα δεν σημαινει οτι καποιος σε κλεβει φιλε μου.

Και εσυ αν αγοραζες το λαμα οταν το 1 ευρω ηταν 1 δολαριο θα ειχες σχεδον ιδια τιμη ελλαδα
    κινα πολυ μικρη εως καθολου διαφορα τιμης.

Λοιπον για να μην λεμε οτι θελουμε η πτωση του δολλαριου δεν βοηθα μονο εμας αλλα και τα μαγαζια αυτοι που ψωνησαν με ψηλο δολλαριο πουλανε πιο ακριβα και αυτοι με χαμηλο πιο χαμηλα.

Μην κανουμε τωρα μαθηματα οικονομιας αφου ολοι κσερεται τους κανονες του εμποριου ασχετα με το αν λετε τα δικα σας.

Φιλικα
    Νικος
    Καταγράφηκε
    nicos
    Aeromodeller Full Member

« Απάντηση #67 στις: Πέμπτη, 29 Μαΐ 2008, 17:46:47 »

Οχι Τρυφωνα,

Οποιος ειναι μαγκας τον προκαλω να παει να παρει cool power απο εξω, εδω εχει 20 ευρω εξω εχει 10
    ας παει και οταν το φερει να ερθει να μου πει οτι του βγηκε φθηνοτερα, χαχα

Στην αμερικη ειναι τσαμπα αλλα για να κανει ταξιδι με τους νεους κανονισμους ασφαλειας ασ πανε να δουνε τι θα τους ζητησουν αν τα στειλουν φυσικα ?

Αλλα ειπαμε οι ελληνε εσχροκερδουν.

Φιλια
    Καταγράφηκε
    nicos
    Aeromodeller Full Member

« Απάντηση #68 στις: Πέμπτη, 29 Μαΐ 2008, 18:11:01 »

Τρυφωνα,

Να σου πω μια ιστοριουλα να γελασεις για να δεις οτι ο ελληνας δεν ξερει να ψωνιζει ?

Λοιπον ακου ειναι κατι μαγκες Ιταλοι που αγοραζουν τεραστιες παρτιδες απο την Κινα παπουτσιων
    (δεν εχουν προβλημα γιατι τα δικα τους λιμανια ανηκουν στους κινεζους τα μοναδικα στην ευρωπη μεχρι στιγμης και ολες οι εισαγωγες προς ευρωπη πανε εκει, ειμεις δεν θελουμε να ημαστε το 2ο μερος)
    με κοστος φιλε 6 ευρω με τα μεταφορικα. Για ποιοτητα μην πσαχνεις τωρα, λοιπον κοτσαρουν πανω μια ετικετα αυτοκολ styled in Italy, προσεχε οχι made αλλα styled μην κατηγορηθουν για απατη και βγαινουν και τα πουλανε εξω στην χονδρικη απο 40 εως 50 ευρω και στα μαγαζια βγαινουν με τιμη απο 80 εως 90 ευρω. Την ιδια ωρα καποια ελληνικα παπουτσια που ειναι με τις σφραγιδες τους και τα πιστοποιητικα τους βγαινουν στα 120 ευρω.

Λοιπον τα κινεζικα εχουν κανει παταγο στην Ελληνικη αγορα το λενε και οι Ιταλοι οτι ειμαστε η καλυτερη αγορα της ευρωπης και τα ελληνικα τα σνομπαραν με αποτελεσμα το εργοστασιιο να κλεισει
    πριν μερικους μηνες.

Η εταιρια που τα φερνει και εχει και αλλυσιδα μαγαζιων εχει γιγαντοθει και ο κοσμος σαν χαζος τρεχει και αγοραζει και νομιζει οτι αγοραζει ιταλικο παπουτσι σε τιμη χαμηλη. Δεν μπορω να πω το ονομα
    της εταιριας για προφανεις λογους αλλα αν εισαι στον χορο μαλλον εχεις καταλαβει για ποια μιλαω.

Αυτη ειναι η ελλαδα φιλε μου και αυτοι οι ελληνες και καθομαστε τωρα να εξηγησουμε ολα αυτα και να μας καταλαβουν.

Τι ψαχνεις να βρεις το τρβαμε το δουλεμα σαν λαος.

Να σου πω ακομα οτι τα συγκεκριμενα παπουτσια δεν πωλουνται στην Ιταλια, τι για βλακες τους περνας.

Χαιρετω Νικος
    Καταγράφηκε
    nicos
    Aeromodeller Full Member

« Απάντηση #69 στις: Πέμπτη, 29 Μαΐ 2008, 19:04:06 »

Και αυτο και παω σπιτι να δω την κορη μου.

Για τον φιλο που βρηκε το lama 40 ευρω με τα μεταφορικα και τον oark που θελει να βλεπει φαντασματα που κερδοσκοπουν πανω του παντα.

www.esky-heli.com το -e-shop της μαμας εταιριας, τιμη usd 84,99 (61,19 euro) χωρις μεταφορικα.
    ο φιλος λεει οτι το βρηκε 40 ευρω με μεταφορικα. Ε λοιπον η κατασκευαστρια εταιρια κερδοσκοπει
    σε βαρος μας.

Η μηπως ειναι κατι αλλο, ρε λες να ειναι κανενας απατεονισκος αυτος που πουλαει 40 ευρω ολα μεσα
    και να ειναι κανενα ελλατοματικο ε/κ ακι και να ψαχνει στο νετ κανενα κοροιδο να το πλασαρει και μην τον ειδατε τον παναη, ποιος θα τον βρει να του ζητησει και τα ρεστα ? ποιος τον ξερει και ποιος
    τον εχει δει αλλωστε.

Ασε καλυτερα απο ελλαδα και αμα εχει και προβλημα το παω πισω και το φερνω και καπελο που λεει ο λογος σε αυτον που μου το πουλησε και μου το αλλαζει. Αλλωστε το ξερω και ξερω ποιος ειναι.

Αντε καλο βραδυ σε ολους
    Νικος
    Καταγράφηκε
    Stargazer
    Aeromodeller Hero Member

Obi-Wan Has Taught Me Well !!!

« Απάντηση #70 στις: Πέμπτη, 29 Μαΐ 2008, 21:04:41 »

παιδια (και μη) πήρα το lama v4 150 εβρο απο την θεσ. τα χριστούγενα με ξεβράκοσαν η οχι??? και σαν να μήν έφτανε αυτο επιδή οπως σε όλα τα μικρά 4-1 ελικόπτερα η ουρά φεύγει προς μια πλευρά και όσο τελειώνει η μπαταρία παέι απο την άλλη  χωρίς να ξέρω απο γυροσκόπια πηρα να ρωτίσω γιατι το κάνει και μου είπανε οτι εγώ κατι δεν κάνω καλα και όχι οτι είναι μάπα το γυρο. επίσης απο το ίδιο μαγαζι το οποίο και θα έλεγα οτι είναι το πιο γνωστό αυτη τη στιγμή εδώ ,ζήτησα training kit αυτο με τα μπαλάκια για δώρο και μου είπαν οτι δεν πουλάνε γιατι κάνει το ελικόπτερο ασταθές!!! (έχω βάλει στο beltάκι μου και μια χαρά πετάει) πήρα οπότε κάτι άλλο και δεν είχαν χαρτί περιτιλίγματος γιατί είναι πολιτική του καταστήματος λενε ,αφήστε οι τιμές!!! πήγα επίσης μια άλλη μέρα και ζήτησα ARF αεροσκαφος εκπαιδευτικό στο οποίο θα τοποθετούσα τα κομμάτια απο ένα άλλο που είχα το οποίο το πήρα απο το internet και δεν μπορούσα να το πετάξω γιατί είναι ακροβατικό κ μου είπε οτι δεν έχει και οτι καλά να πάθω που πήρα απο το internet ΈΛΕΟΣ!!! πιο μαγαζι δεν έχει arf? και ποιος ζήτησε συμβουλη αγοράς? 
    Καταγράφηκε

Live To Fly, Fly To Live
    gerolikos
    Aeromodeller Sr. Member

« Απάντηση #71 στις: Πέμπτη, 29 Μαΐ 2008, 21:05:22 »

λοιπον να δωσω και εγω την δικη μου αποψη αφου εγω ημουν αυτος που ειχε ανοιξει τοτε το θεμα.

λοιπον φιλε nicos αφου εισαι και εμπορος θα πρεπει να γνωριζεις καλυτερα οτι (EUR 61.19) κανει το lama  αν παρεις ενα.αν παρεις 1000 κοματια τοτε αυτο σου βγαινει πιο λιγο.Αυτα ολα τα λετε εσεις οι ιδιοι οι εμποροι δεν ειναι δικα μου λογια και επισεις ειναι συχνη η απαντηση στην  ερωτηση
     ""καλα ολοι το εχουν 200 εσυ το εχει 170 πως γινεται?'''' και η απαντηση ειναι: φιλε μου εγω δεν παιρνω 10 κομματια παιρνω πολλα περισσοτερα γιαυτο κ μπορω κ κανω αυτην την ιδανικη τιμη για σενα και να το παρεις το αεροπλανο γιατι ειναι πολυ καλο και δοκιμασμενο.

και βλεπω οτι το χερι σας εχει κολησει στο λαμα που ειπα και στα 40 ευρο.εγω παντος τα λαμα μου το πηρα 93 ευρο οταν ολοι το ειχαν 120 και αν θελετε σας λςω και πιο ειναι .
    το οτι ο κακομοιρης αγορασε 1000 ζεστα ευροπουλακια ενα εκπαιδευτικο και μια Τ/Κ.δεν ειδα να το σχολιαζει κανεις.η το αλλο που ειπε ο φιλος
    Kι ομως Κώστα ισως είναι αληθινό. Στην πόλη μου κατάστημα μοντελισμού δεν υπάρχει και ήρθε ένας φίλος ο οποίος δεν ήξερε και αγόρασε από κατάστημα παιχνιδιών απο την Πόλη μας. Πήρε ενα 40αρι εκπαιδευτικό στυλ calmato 800 ευρω μαζί με κινητήρα 40αρι και την τηλεκατεύθυνση αλλα 500 και ήταν η τετρακάναλη απλη της futaba xωρίς ψηφιακά και χωρίς προγράμματα μονο reverse είχε. την παλια 4FY Νομίζω.
    Εγω πιστεύω ότι κάποτε στο κοντινό μέλλον αν καποιοι δεν έχουν συμορφωθεί σε ένα λογικό κέρδος θα κλείσουν γιατί πλέον το internet έχει φέρει  στον καταναλωτή αερομοντελιστή όλα τα καταστήματα στο πιάτο και έχει κλείσει ο κύκλος της άγνοιας. Ασε που κινδυνεύει σε λίγο απο γενικό κράξιμο μέσα από φορουμ. Ακόμα χειρότερο.
    Την αγελάδα δεν την αρμέγουν λένε πολύ για να ξαναγυρίσει και να είναι ευχαριστημένη. Αν τις πάρεις ολο το γάλα με την πρώτη φορά δεν θα ξανάρθει.

παλι δεν ειδα καποιο μηνυμα.και να σου πω και κατι το αν ο καθενας εχει 5000 ευρο εξοδα το μηνα εμενα δεν μου καιγετε καρφι δεν με νοιαζει και ουτε με αποσχολει το γεγονος.δεν μπορει ο απειρος να το πληρωνει χρυσαφι.απλα δεν ειναι δικαιολογια αυτο.

paidia min anisixeite to magazi tha to mathete apla ego den exo tin apodeiksei agoras aytow poy thn epathe tha sas to pei ligh ypomoni

Τελικά Γερόλυκε ποιό ήταν το μαγαζί;

Μήπως τελικά είχε δίκιο ο Admin σε αυτά που έλεγε; Wink

Σαν να μου φαίνεται πως είχε!! Thumbs up

οσο για το αν ειχε δικιο ο admin  η οχι Johnnie Red επειδη το παλικαρι δεν θελει να δωσει εκταση στην κλεψια που  εγινε εις βαρος του.και επειδη χωρις αποδειξεις πας και μεσα δεν θα το δωσω δημοσια το ονομα αλλα αν θελει prive.γιαυτο μην βαζεις το χερι σου στην φωτια οτι δεν ειναι αληθεια.εδω μεσα δεν ειμαστε για να μαλωνουμε αλλα ουτε και για καροιδευομαστε μεταξυ μας.

οποιος μπορει να σωσει καποιον απο μια απατη το κανει οποιος δεν μπορει απλα σιωπα.γιαυτο το λογο ανοιξα και αυτο το θεμα https://www.aeromodelling.gr/ForumS/index.php?topic=5831.0 γιατι καλα τα βιντεο αλλα εμεις που το πηραμε καλα θα κανουμε να ενημερωνουμε αυτους που θα το παρουν

τωρα εγω nikos  θα συμφωνησω μαζι σου οτι εδω ζουμε εδω δουλευουμε ας αφησουμε να φαει κ κανενας απο μας εις γνωση μας παντα οτι θα το παρουμε πιο ακριβα για χιλιους 2 λογος.ας μεινουν τα λεφτα στην Ελλαδιτσα μας.εγω προσωπικα παλι αεροπλανο απο Ελλαδα θα παρω οπως και Τ/κ και digital servo απλα δεν θελω να δινω τα λεφτα  μου εξω.

σας χαιρετω ολους.
    Καταγράφηκε

πεταξε ελευθερα στους ουρανους
    Quad copter Promitheas in my village
    gerolikos
    Aeromodeller Sr. Member

« Απάντηση #72 στις: Πέμπτη, 29 Μαΐ 2008, 21:11:12 »

παιδια (και μη) πήρα το lama v4 150 εβρο απο την θεσ. τα χριστούγενα με ξεβράκοσαν η οχι??? και σαν να μήν έφτανε αυτο επιδή οπως σε όλα τα μικρά 4-1 ελικόπτερα η ουρά φεύγει προς μια πλευρά και όσο τελειώνει η μπαταρία παέι απο την άλλη  χωρίς να ξέρω απο γυροσκόπια πηρα να ρωτίσω γιατι το κάνει και μου είπανε οτι εγώ κατι δεν κάνω καλα και όχι οτι είναι μάπα το γυρο. επίσης απο το ίδιο μαγαζι το οποίο είχει δύο υποκαταστήματα και θα έλεγα οτι είναι το πιο γνωστό αυτη τη στιγμή εδώ ,ζήτησα training kit αυτο με τα μπαλάκια για δώρο και μου είπαν οτι δεν πουλάνε γιατι κάνει το ελικόπτερο ασταθές!!! (έχω βάλει στο beltάκι μου και μια χαρά πετάει) πήρα οπότε κάτι άλλο και δεν είχαν χαρτί περιτιλίγματος γιατί είναι πολιτική του καταστήματος λενε ,αφήστε οι τιμές!!! πήγα επίσης μια άλλη μέρα και ζήτησα ARF αεροσκαφος εκπαιδευτικό στο οποίο θα τοποθετούσα τα κομμάτια απο ένα άλλο που είχα το οποίο το πήρα απο το internet και δεν μπορούσα να το πετάξω γιατί είναι ακροβατικό κ μου είπε οτι δεν έχει και οτι καλά να πάθω που πήρα απο το internet ΈΛΕΟΣ!!! πιο μαγαζι δεν έχει arf? και ποιος ζήτησε συμβουλη αγοράς? 

stargazer  οταν ο Βαιος το δινει 95 http://www.bizgreece.com/catalog/product_info.php?cPath=4_31&products_id=633 ε κατι λιγο πιο ακριβα το πηρες.αλλα ακομη και τοτε που το πηρες το ειχε γυρω στα 100-120 απο οτι θυμαμε.

« Τελευταία τροποποίηση: Πέμπτη, 29 Μαΐ 2008, 21:38:45 από gerolikos » Καταγράφηκε

πεταξε ελευθερα στους ουρανους
    Quad copter Promitheas in my village
    ROTORHEAD
    Aeromodeller Jr. member
    **

« Απάντηση #73 στις: Πέμπτη, 29 Μαΐ 2008, 21:35:07 »

Καλησπέρα κι απο εμένα,
    βασικά ένα σχόλιο!Από την πλειονότητα των πόστ που σχετίζονται με Ελληνικά καταστήματα και τις τιμές αυτών παρατηρώ συγκρίσεις Ελλάδας με τιμές Αμερικής και Ασίας.Πλήν εξαιρετικά ελαχίστων εξαιρέσων δέν έχω δεί σύγκριση τιμών πχ Ελλάδας-Αγγλίας,Ελλάδας-Αυστρίας,Ελλάδας-Ιταλίας,Ελλάδας-Ισπανίας,Ελλάδας Γερμανίας κοκ!Επί το πλείστον επικρατούν οι φράσεις ''Απατεώνες,αισχροκερδείς κτλ''.Παιδιά μη μπαίνεται σε αυτή τη διαδικάσία!Η αγορά είναι ελεύθερη και είναι δικαίωμά σας να κάνετε έρευνα αγοράς πρωτού αγοράσετε οτιδήποτε,αλλά την τιμή αυτού του οτιδήποτε που βρίσκεται στην Ευρωπαική Ελλάδα να την συγκρίνετε με τις τιμές άλλων Ευρωπαικών χωρών.Αυτό είναι σημαντικό.Η Ασία και η Αμερική καλώς ή κακώς έχουν διαφορετικά νομοθετικά πλαίσια και οικονομικές ρυθμίσεις.Αυτό ισχύει και θα ισχύει για αρκετό καιρό!Άλλωστε ψωνίζοντας από Ασία ένα μοντέλο για παράδειγμα,είναι πολύ λογικό να είναι ποιό φτηνό γιατί απλούστατα αγοράζεις εγχώριο προιόν.Είναι δυνατόν να μή βρείς τη Mercedes πιό φτηνά στη Γερμανία απότι σε οποιαδήποτε άλλη Ευρωπαική Χώρα?
     Δέν θα επεκταθώ παραπάνω,απλά ήθελα μία άποψη να εκφράσω.

Υ.Γ:''Δεν μπορούμε να συγκρίνουμε τιμές ανάμεσα σε λαθραία προιόντα που μπαίνουν παράνομα στην Ευρώπη και σε εκτελωνισμένα με όλους τους φόρους πληρωμένους προιόντα που βρίσκονται στο ράφι των μαγαζιών''.Ο φίλος Pitstop έχει δίκιο και συμφωνώ μαζί του!

Καλές πτήσεις σε όλους

Φιλικά
    Γιώργος Μάρρος
    Καταγράφηκε

ROTORHEAD RC HELI STORE  www.e-rotorhead.com
    Stargazer
    Aeromodeller Hero Member

Obi-Wan Has Taught Me Well !!!

« Απάντηση #74 στις: Πέμπτη, 29 Μαΐ 2008, 21:35:21 »

λαθος 140 το πήρα δεν θέλω να πω απο πού γιατι δεν θέλω να βρώ τον μπελά μου και δεν με νιάζει και πολύ που οι νεοέλληνες είμαστε κορόιδα ,αγοράζω απο το ebay και μερικα εξαρτήματα απο εδώ (απο τον βάιο helliland k nem κατα κόρων) και να σου πώ την αλήθεια πιο πολύ υποστήριξη είχα απο τα forum σε όλα τα hobby που έχω παρά απο τα μαγαζιά, ας μου μίλαγε πιο καλά και ας με εξυπηρετούσε όπως κάνανε τα άλλα καταστήματα που προανέφερα χώρίς να ρωτίσουν απο που τα πήρα (παραδέχομαι οτι έκανα μ******* που πήρα αεροσκαφος απο το νετ) και θα τσίμπαγε αλλα 200 εβρό που έχω δόσει σε ανταλακτικά στα 3 ελληνικά μαγαζια που είπα. καλά το καλήτερο ήταν που έψαχνα έλικα 11χ4,7 για 3δ όχι απλο αντε γεια μιλάμε πάλι το ebay τα πήρε τα φράγκα.και όσο για το αν μένουν λεφτά στη ελλάδα προτιμώ να τα δίνω σε κάποιον που ξέρει οτι έχω εγκέφαλο και δεν με δουλέυει ανεξαρτήτου εθνικότητας
    Καταγράφηκε

Live To Fly, Fly To Live
    Σελίδες: 1 2 3 4 [5] 6 7 8 ... 11     Πάνω
    Εκτύπωση
    Aeromodelling GR  |  Forum  |  Η αγορά αερομοντελλιστικού υλικού  |  Ο Ελληνας αερομοντελλιστής και η αγορά υλικών (Συντονιστής: Serafim)  |  Θέμα: Αισχροκέρδεια
    Μεταπήδηση σε: