|
contravago
|
 |
« στις: Τρίτη, 29 Νοε 2011, 10:11:16 » |
|
Μπορει να ακουγεται καπως υπερβολικο αλλα αν μπορω να τα καταφερω θα γινει μονο μεσα απο την βοηθεια σας. Υπαρχει ενας διαγωνισμος για κατοχους DragonLink οπου ποσταρουν ενα βιντεο και αυτο που εχει τα περισσοτερα views κερδιζει εναν δεκτη δωρεαν. Σε αυτους τους καιρους δεν μπορω να αγορασω εναν αλλα μπορω να δοκιμασω να κερδισω εναν. Δεν χρειαζετε να δειτε ολο το βιντεο, καντε απλα κλικ πανω του και μολισ αρχισει το view εχει καταγραφει οποτε μπορειτε να μην το δειτε αλλο. Ευχαριστω εκ των προτερων. Θ.Μπακογιαννης http://www.youtube.com/watch?v=ukDbJX1E4gkΥΓ. Στο βιντεο εχει χρησιμοποιηθεί ο Φοινικας
|
|
|
|
« Τελευταία τροποποίηση: Τετάρτη, 30 Νοε 2011, 01:23:04 από contravago »
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Σωκράτης Δαμουλάκης
|
 |
« Απάντηση #1 στις: Τρίτη, 29 Νοε 2011, 10:13:44 » |
|
Μπορει να ακουγεται καπως υπερβολικο αλλα αν μπορω να τα καταφερω θα γινει μονο μεσα απο την βοηθεια σας. Υπαρχει ενας διαγωνισμος για κατοχους DragonLink οπου ποσταρουν ενα βιντεο και αυτο που εχει τα περισσοτερα views κερδιζει εναν δεκτη δωρεαν. Σε αυτους τους καιρους δεν μπορω να αγορασω εναν αλλα μπορω να δοκιμασω να κερδισω εναν. Δεν χρειαζετε να δειτε ολο το βιντεο, καντε απλα κλικ πανω του και μολισ αρχισει το view εχει καταγραφει οποτε μπορειτε να μην το δειτε αλλο. Ευχαριστω εκ των προτερων. Θ.Μπακογιαννης http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=z7hEj_xZkCUΥΓ. Στο βιντεο εχει χρησιμοποιηθεί ο Φοινικας Φίλε μου είσαι ειλικρινέστατος...και μπράβο σου..εγω μόλις μπήκα ..καλή σου μέρα !
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
ΤΡΕΛΟΣ ΓΙΑ ΑΕΡΟΒΙΝΤΕΟΣΚΟΠΗΣΗ...
|
|
|
|
contravago
|
 |
« Απάντηση #2 στις: Τρίτη, 29 Νοε 2011, 10:22:46 » |
|
Ευχαριστω canopus 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
carapis
|
 |
« Απάντηση #3 στις: Τρίτη, 29 Νοε 2011, 10:30:36 » |
|
..., +++++++1 & απο εμενα, αντε, καλη τυχη...  Χρησταρας
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
FLY SAFE - FLY HIGH ?!!!
|
|
|
|
|
|
wizard
|
 |
« Απάντηση #5 στις: Τρίτη, 29 Νοε 2011, 10:32:43 » |
|
Μπορει να ακουγεται καπως υπερβολικο αλλα αν μπορω να τα καταφερω θα γινει μονο μεσα απο την βοηθεια σας. Υπαρχει ενας διαγωνισμος για κατοχους DragonLink οπου ποσταρουν ενα βιντεο και αυτο που εχει τα περισσοτερα views κερδιζει εναν δεκτη δωρεαν. Σε αυτους τους καιρους δεν μπορω να αγορασω εναν αλλα μπορω να δοκιμασω να κερδισω εναν. Δεν χρειαζετε να δειτε ολο το βιντεο, καντε απλα κλικ πανω του και μολισ αρχισει το view εχει καταγραφει οποτε μπορειτε να μην το δειτε αλλο. Ευχαριστω εκ των προτερων. Θ.Μπακογιαννης http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=z7hEj_xZkCUΥΓ. Στο βιντεο εχει χρησιμοποιηθεί ο Φοινικας Εννοείτε !!!! έχω την εντύπωση ότι τα views μετράνε και εάν ξαναμπεί κάποιος μετά από λίγο και να μην το κερδίσεις μην μου αγχώνεσαι ... μου είπαν ότι μπορεί ο άγιος βασίλης να μου φέρει ένα Dregonlink και εσένα έναν δεκτη xaxaxaxaxaxax 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
orck
|
 |
« Απάντηση #6 στις: Τρίτη, 29 Νοε 2011, 11:02:45 » |
|
Δεν εχω ιδεα τι ειναι αυτο που θες να κερδισεις αλλα εκανα και εγω κλικ.
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
pani
|
 |
« Απάντηση #7 στις: Τρίτη, 29 Νοε 2011, 11:07:25 » |
|
κλικ
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Ignorance is bliss
|
|
|
|
stamatis
|
 |
« Απάντηση #8 στις: Τρίτη, 29 Νοε 2011, 11:29:07 » |
|
κλικ και απο εμενα. καλη επιτυχια
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
<<Οποιος νομιζει οτι κρεμομαστε απο τα αρ**δια του, ας τα κοψει για να πεσουμε!!!>>
|
|
|
|
ΜΙΧΑΛΗΣ
|
 |
« Απάντηση #9 στις: Τρίτη, 29 Νοε 2011, 11:29:52 » |
|
 άντε με το κάλο...
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Futaba 16sz & Spektrum DX7se T-rex 500 Black hawk Sab goblin 570 (yellow-red) + xnova 4025-560kv (24T motor pulley) + cc ice2 120hv + kst x20 2208 & 1035 (8,4 volt) + microbeast plus hd + gens ace 3300mah 45c x 2. 12s Revolectrix gt1200 + Icharger 106b Kipor 1000
|
|
|
|
har28
|
 |
« Απάντηση #10 στις: Τρίτη, 29 Νοε 2011, 11:30:04 » |
|
Δεν ξέρω φίλε μου τι είναι αυτό που θες να κερδίσεις αλλά επειδή μου άρεσε η ειλικρίνειά σου έκανα κι εγώ κλικ και like
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
ΧΑΡΗΣ ΠΡΕΒΕΖΑ!!!
|
|
|
|
contravago
|
 |
« Απάντηση #11 στις: Τρίτη, 29 Νοε 2011, 12:09:56 » |
|
Δεν ξέρω φίλε μου τι είναι αυτό που θες να κερδίσεις αλλά επειδή μου άρεσε η ειλικρίνειά σου έκανα κι εγώ κλικ και like
Χαχαχα Να'σαι καλα har28
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
0 teo
|
 |
« Απάντηση #12 στις: Τρίτη, 29 Νοε 2011, 12:23:47 » |
|
Ωραίο μέρος! Μοναξιές όμως βλέπω... Πονηρή επιλογή διαδρόμου προσγείωσης!!! Και παλαμάκια στο τέλος... πλάκα είχε!
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
FrSky ACCST @ Spektrum-DX7 E-Starter || Wilga 2000 || Easy Cub Hawk Sky || Easy Star I || Sky Sprite Easy Glider Pro || Phoenix 2000 || Phoenix EVO
|
|
|
|
ΑdamHeli
|
 |
« Απάντηση #13 στις: Τρίτη, 29 Νοε 2011, 12:33:24 » |
|
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
LampoLiS
|
 |
« Απάντηση #14 στις: Τρίτη, 29 Νοε 2011, 12:37:16 » |
|
+1 κλικ και από μένα... καλή επιτυχία 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Τrex 450 sport fbl,copter cx450 se v2,copterx 450 scale body ce-135,e-sport phoenix glider,blade mcpx
|
|
|
|