Aeromodelling GR  
For Greek Aeromodellers and our friends worldwide E-mail E-mail
309.908 μηνύματα σε 12.394 θέματα από 6.318 Μέλη / Τελευταίο μέλος: Clubdim
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Κυριακή, 9 Αυγ 2026, 21:37:47

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Αναζήτηση:     Σύνθετη αναζήτηση
Ελληνικά English en Français in Deutch in Italiano
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Κυριακή, 9 Αυγ 2026, 21:37:47

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
    Πρόσφατα θέματα
    από Markhelis
    [Σήμερα στις 15:31]

από TheLurker
    [Σήμερα στις 12:27]

από Stargazer
    [Πέμπτη, 6 Αυγ 2026, 16:11:02]

[Δευτέρα, 3 Αυγ 2026, 22:09:24]

από dominicm
    [Δευτέρα, 3 Αυγ 2026, 17:14:50]

από Stargazer
    [Δευτέρα, 3 Αυγ 2026, 11:39:19]

από UH-1H
    [Κυριακή, 2 Αυγ 2026, 19:09:57]

από Stargazer
    [Κυριακή, 2 Αυγ 2026, 14:58:46]

από dominicm
    [Πέμπτη, 30 Ιουλ 2026, 19:33:58]

από topg
    [Τρίτη, 28 Ιουλ 2026, 23:44:11]

[Τρίτη, 28 Ιουλ 2026, 13:05:46]

[Δευτέρα, 27 Ιουλ 2026, 00:40:02]

από CMarkop
    [Κυριακή, 26 Ιουλ 2026, 19:35:11]

από dominicm
    [Σάββατο, 25 Ιουλ 2026, 18:55:09]

[Σάββατο, 25 Ιουλ 2026, 12:40:03]
    Google search

Aeromodelling GR
    Μέλη
    Σύνολο μελών: 6318
    Τελευταίο: Clubdim
    Στατιστικά
    Σύνολο μηνυμάτων: 309908
    Σύνολο θεμάτων: 12394
    Online σήμερα: 113
    Online έως τώρα: 1547
    (Πέμπτη, 25 Ιουν 2026, 09:39:30)
    Συνδεδεμένοι χρήστες
    Μέλη: 1
    Επισκέπτες: 61
    Συνολικά: 62
    Στυλ εμφάνισης

Σελίδες: 1 [2] 3  Όλοι     Κάτω
    Εκτύπωση
    Αποστολέας Θέμα: Raptor 50 ή JR Airskipper 50?  (Αναγνώστηκε 9177 φορές)
    ΑdamHeli
    Aeromodeller Hero Member
    Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

Don't forget the ground....

« Απάντηση #15 στις: Σάββατο, 12 Νοε 2011, 18:11:00 »

λες ε? ...πολυ σημαντικος παράγοντας το θεμα των φθηνών ανταλλακτικών όπως επίσης και της φθηνής αγοράς σαν μεταχειρισμένιο! Μήπως όμως γνωρίζεις  τι διαφορά έχει το swashplate του ραπτορα από το  ccpm 120 ?
    loipon o raptoras εχει ενα εχτρα servo gia to pit αυτη ειναι η κυρια διαφορα..λιγο παλια τεχνολογια αλλα οχι απαρετιτα και κακη...

απλα ενα ελικοπτερο σαν το τρεχ 600 θα σου δωσει την δυνατοτητα να μην καταφερεις για τα επομενα χρονια να εξαντλησεις τισ δυνατοτιτες του... και η τεχνολογια του ειναι κοντα στα νεα δεδομενα... επισησ ειναι ενα ελικοπτερο που για να το στησεις θελεις απο 900 ευρο μεχρι και 1300 και αν ψαξεις λιγο στις αγγελιες θα τα βρεις πολυ κατω απο 500 ευρω και πραγματικα ειναι καινουρια ολα... ανταλακτικα σε σχεση τιμης πληρωνει "μισο" ανταλακτικο σε σχεση τιμων αλλον αιτεριων και περνεις 2 ολα τα δινει διπλα η align...
    οσο για το σεταρισμα καλητερα να μαθεις να σεταρεις ενα νεας τεχνολογιας ελικοπτερο παρα κατι παλιο και μετα παλι απο την αρχη

αυτή είναι η αλήθεια !!!! σωστός ο Σπύρος!  Thumbs up
    Καταγράφηκε

Pilot Haris
    Aeromodeller Hero Member

http://www.facebook.com/pilot.haris.5

« Απάντηση #16 στις: Σάββατο, 12 Νοε 2011, 18:16:50 »

Ο καθένας έχει την γνώμη του.  Αλλά γιατί πάντα όλα στα ελικόπτερα τα συγκρίνουμε με το 3d? Huh γιατί το βάζουμε πάντα σαν όρο?  HuhΣίγουρα πρέπει να κοιτάμε και μπροστά. Αλλά στα 1-2-3 χρόνια που θα τα χρειαστούμε….δεν είναι πολλά??? Undecided Δηλαδή αν πάρουμε ένα ελικόπτερο που δεν κάνει καλό 3d δεν είναι καλό? Είναι άχρηστο? Και αν το πάρω αυτό που δεν κάνει καλό 3d…..και σε 1 – 2 χρόνια θέλω να πάρω άλλο……δεν θα τα έχει βγάλει τα λεφτά του? Δηλαδή όταν πήρα τον αμάξι μου….έπρεπε να πάρω πολυμορφικό? Αφού ήξερα ότι θα το χρειασθώ!! Έκανα βλακεία τελικά ε? αυτό λέω. Όταν κάποιος ψάχνει αεροπλάνο…του λέμε να πάρει ψυλοπτεριγο. Γιατί δεν του λέμε να πάρει χαμηλοπτεριγο?  Να κάνει και 3d? δεν τα λέμε αυτά. Στα ελικόπτερα όμως του λέμε αμέσως….να πάρεις 3d φιλαράκι!!!! Σε όλα τα ποστ με ελικόπτερα αυτό λέμε. Πάρε 3d!!!
    Καταγράφηκε

Aurora-
    Raptor X50-
    Gemini Multiplex-
    Fun Jet Multiplex-
    Twin Jet Multiplxex-
    Minimoa ArtTech-
    Yak 54 Thunder Tiger-
    DogFighter Multiplex-
    Tucan  Multiplex-
    EasyStar II  Multiplex-
    dominckos
    Aeromodeller Full Member

« Απάντηση #17 στις: Σάββατο, 12 Νοε 2011, 18:37:16 »

ευχαριστω παιδια για το ενδιαφερον...τωρα καταλαβα οτι και με τα δυο μαθαινεις το ιδιο καλα στα πρωτα σου βηματα απλα με το ραπτορ εχεις παντου ανταλλακτικά και φθηνα ενω καποιο συγχρονο e-ccpm αποτελεί και μελλοντική επένδυση για 3d αργοτερα 
    Καταγράφηκε

Τηλέμαχος
    spv(spirosvar)
    Aeromodeller Sr. Member

« Απάντηση #18 στις: Σάββατο, 12 Νοε 2011, 18:42:51 »

Ο καθένας έχει την γνώμη του.  Αλλά γιατί πάντα όλα στα ελικόπτερα τα συγκρίνουμε με το 3d? Huh γιατί το βάζουμε πάντα σαν όρο?  HuhΣίγουρα πρέπει να κοιτάμε και μπροστά. Αλλά στα 1-2-3 χρόνια που θα τα χρειαστούμε….δεν είναι πολλά??? Undecided Δηλαδή αν πάρουμε ένα ελικόπτερο που δεν κάνει καλό 3d δεν είναι καλό? Είναι άχρηστο? Και αν το πάρω αυτό που δεν κάνει καλό 3d…..και σε 1 – 2 χρόνια θέλω να πάρω άλλο……δεν θα τα έχει βγάλει τα λεφτά του? Δηλαδή όταν πήρα τον αμάξι μου….έπρεπε να πάρω πολυμορφικό? Αφού ήξερα ότι θα το χρειασθώ!! Έκανα βλακεία τελικά ε? αυτό λέω. Όταν κάποιος ψάχνει αεροπλάνο…του λέμε να πάρει ψυλοπτεριγο. Γιατί δεν του λέμε να πάρει χαμηλοπτεριγο?  Να κάνει και 3d? δεν τα λέμε αυτά. Στα ελικόπτερα όμως του λέμε αμέσως….να πάρεις 3d φιλαράκι!!!! Σε όλα τα ποστ με ελικόπτερα αυτό λέμε. Πάρε 3d!!!
    Συγνωμη γιατι δεν εχω καταλαβει... του ειπε καποιος να παρει 3D ελικοπτερο...?? γιατι κανεις δεν ειπε κατι τετοιο... απλα του ειπαμε να παρει ενα "εμπορικο" , καλο "τεχνολογικα" , "φτηνο" και με πολλες δυνατοτητες ελικοπτερο εγω προσοπικα εχω δει τρεχ 600 να πεταει στην F3C και να ειναι κουτσουρο...
    ωραια να παρει ραπτορ δεν λεω οχι ειναι δασκαλος και αν του αρεσει και προχωρησει θα πρεπει να το αλλαξει... ενω μπορει να παρει ενα ελικοπτερο που θα μαθει με αυτο και θα το εχει οτι και αν θελει να κανει... και σιγουρα ειναι πιο εμπορικο και με φτηνα ανταλακτικα
    Καταγράφηκε
    Pilot Haris
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #19 στις: Σάββατο, 12 Νοε 2011, 18:53:37 »

Με όλα μαθαίνεις. Και ο ραπτορας ο καινούριος είναι ccpm. Απλά εγώ είμαι αντίθετος στο να βάζουμε κριτήριο το 3d. Σίγουρα θα πας και σε αυτό το επίπεδο. Αλλά αυτό θα είναι πολλή αργότερα. Το κυριότερο είναι να μάθεις χωρίς πολλά λεφτά και χωρίς να παιδευτείς. Αυτό τα κάνουν τα περισσότερα ελικόπτερα. Το θέμα είναι τι θα σου κάνει εσένα το κλικ. Ποιο θα σου αρέσει. Αν τώρα είσαι από τους τύπους που θες να πας άμεσος στο 3d τότε να πάρεις κανένα τηλέφωνο τον Tareq Alsaadi αυτός ξέρη καλύτερα. Cheesy

Για τον spv(spirosvar) από εκεί ξεκινήσαμε. Έτσι ειπώθηκε
    εγω λεω  Τρεχ 600 γιατι μπορει να το εχεις ρυθμισμένο για αρχάριο αλλα να σε προχωρήσει και αρκετα βαθιά στο 3d... Ενω με τον ραπτορα τα πράγματα ειναι λίγο δύσκολα..!
    Καταγράφηκε

Aurora-
    Raptor X50-
    Gemini Multiplex-
    Fun Jet Multiplex-
    Twin Jet Multiplxex-
    Minimoa ArtTech-
    Yak 54 Thunder Tiger-
    DogFighter Multiplex-
    Tucan  Multiplex-
    EasyStar II  Multiplex-
    spv(spirosvar)
    Aeromodeller Sr. Member

« Απάντηση #20 στις: Σάββατο, 12 Νοε 2011, 19:07:27 »

οκ...!!!!!!!!!!!

α και κατι τελευταιο μπας και καταλαβει και το παλικαρι τι λεμε γιατι για μια ακομα φορα το μπερδεψαμε το θεμα...

λοιπον πες οτι σου πεφτει το ελικοπτερο ανεξαρτητα πιο ειναι αυτο...
    παραδειγμα ζημια ενα main gear
    λοιπον με 10 ευρο περνεις : 2 χ gear align
                                          1 x gear gia raptor
                                          και δεν περνεις ουτε μισο γραναζι για το airskiper
    ασ μην συνεχισω καλυτερα γιατι ολα καλα ειναι αλλα καλο ειναι να περνουμε αυτο που ειναι πιο οικονομικο βασει δυνατοτητον και για ειναι και καλα η κακομηρα η τσεπη μας  Wink
    « Τελευταία τροποποίηση: Κυριακή, 13 Νοε 2011, 01:24:53 από spv(spirosvar) » Καταγράφηκε
    Pilot Haris
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #21 στις: Σάββατο, 12 Νοε 2011, 19:17:24 »

οκ...!!!!!!!!!!!

α και κατι τελευταιο μπας και καταλαβει και το παλικαρι τι λεμε γιατι για μια ακομα φορα το μπερδεψαμε το θεμα...

λοιπον πες οτι σου πεφτει το ελικοπτερο ανεξαρτητα πιο ειναι αυτο...
    ζημια ενα aytorotation gear
    λοιπον με 10 ευρο περνεις : 2 χ gear align
                                          1 x gear gia raptor
                                          και δεν περνεις ουτε μισο γραναζι για το airskiper
    ασ μην συνεχισω καλυτερα γιατι ολα καλα ειναι αλλα καλο ειναι να περνουμε αυτο που ειναι πιο οικονομικο βασει δυνατοτητον και για ειναι και καλα η κακομηρα η τσεπη μας  Wink

Έτσι φίλε μου….αυτή είναι η καλύτερη λύση για να καταλάβει τι κάνει το ένα και τι κάνει το άλλο. Μήπως όμως τα Aling σπάνε ποιο εύκολα και γι’αυτό τα βάζουνε 2?  Χα χα χαχααχ πλάκα κάνω μην παρεξηγούμαστε. Εγώ πάντως στον ραπτορα μου που έχει πέσει αρκετές φορές….το έχω αλλάξει 2 – 3 φορές. Το κυριότερο είναι να μην σπάει εύκολα γενικά το ελικόπτερο. Τα πλαστικά frame του ραπτορα όμως αντέχουν περισσότερο από τα garbon. Αν πιάσουμε συζήτηση για τα ανταλλακτικά δεν θα βγάλουμε άκρη.
    Καταγράφηκε

Aurora-
    Raptor X50-
    Gemini Multiplex-
    Fun Jet Multiplex-
    Twin Jet Multiplxex-
    Minimoa ArtTech-
    Yak 54 Thunder Tiger-
    DogFighter Multiplex-
    Tucan  Multiplex-
    EasyStar II  Multiplex-
    helistel
    Aeromodeller
    *

Fly low or go home

« Απάντηση #22 στις: Σάββατο, 12 Νοε 2011, 19:34:16 »

πάντως η αρχική ερώτηση ήταν "ποιό είναι πιο σταθερό"...πρακτικά αυτό έχει να κάνει με το πως θα το ρυθμίσεις....κατα συνέπεια κ το Χ50tt κ το 600Ν V2 με την καινούργια κεφαλή μπορούν να καλύψουν κ τις τωρινές ανάγκες (sf/ff) του φίλου αλλά κ τις μετέπειτα(3d/f3c).ως εκ τουτού θα μπορούσε να δεί κ το velocity 50 το οποίο είναι κ το πιο καινούργιο, εφόσον βέβαια δεν έχει πρόβλημα με το κόστος κτήσης κ συντήρησης.απ την άλλη βέβαια τα ανταλλακτικά της align υπάρχουν παντού, όμως οι τιμές είναι άλλο θέμα κ θα συμφωνήσω με τον PilotHaris γιατι αν σπάσεις carbon frames γενικά θες αρκετά.....
    Καταγράφηκε

Align TREX 500ESP
    Align TREX 600N LE-OS55HZ
    Blade mCPX
    DX7
    PaNt
    Aeromodeller Hero Member

Προσωπικη μου γνωμη,δεν επιβαλλω σε κανενα και τπτ

« Απάντηση #23 στις: Σάββατο, 12 Νοε 2011, 21:13:00 »

πάντως η αρχική ερώτηση ήταν "ποιό είναι πιο σταθερό"...πρακτικά αυτό έχει να κάνει με το πως θα το ρυθμίσεις....κατα συνέπεια κ το Χ50tt κ το 600Ν V2 με την καινούργια κεφαλή μπορούν να καλύψουν κ τις τωρινές ανάγκες (sf/ff) του φίλου αλλά κ τις μετέπειτα(3d/f3c).ως εκ τουτού θα μπορούσε να δεί κ το velocity 50 το οποίο είναι κ το πιο καινούργιο, εφόσον βέβαια δεν έχει πρόβλημα με το κόστος κτήσης κ συντήρησης.απ την άλλη βέβαια τα ανταλλακτικά της align υπάρχουν παντού, όμως οι τιμές είναι άλλο θέμα κ θα συμφωνήσω με τον PilotHaris γιατι αν σπάσεις carbon frames γενικά θες αρκετά.....
    Θελει ομως κατι οικονομικο αρα παμε στα παλια και μεταχειρισμενα...Εε.  Οχι αντεχει το πλαστικο περισσοτερο απο κατμπον... Πλαστικα εχω και εγω και ξερω:) ολα σπανε ευκολα και δυσκολα εξαρταται την πτωση..!
    Καταγράφηκε
    gravitywins
    Aeromodeller Full Member

« Απάντηση #24 στις: Σάββατο, 12 Νοε 2011, 21:36:46 »

Ας συνεισφέρω και εγώ την άποψή μου μια και έχω και τα τρία-plus (είχα και Raptor 550 ηλεκτρικό). Πριν αρχίσω όμως θα ήθελα να τονίσω πως IMHO κάνεις εξαιρετικά που σαν αρχάριος σκέφτεσαι να ξεκινήσεις με ένα τέτοιο ελικόπτερο, καθώς όσο μεγαλύτερο το ελικόπτερο, τόσο μεγαλύτερο το στροφείο του και κατ' επέκταση η αδράνεια που έχει ο δίσκος. Αυτό το κάνει και πιό σταθερό, άρα και πιό εύκολο για έναν που τώρα ξεκινά. Όποιος σου πει διαφορετικά ή κάνει λάθος ή αναφέρεται σε κάτι άλλο.
    Για τον raptorα τι να πει κανείς (?) είναι γνωστό ότι έχει "ξεπετάξει" γενιές και γενιές πιλότων. Κυκλοφορεί παλιό video του Alan Szabo Jr που κάνει ακροβατικά με raptor 30άρι. Είναι super σταθερός, σε σημείο που κάποια στιγμή καθώς θα προοδεύεις θα σε "κουράσει" καθώς του λες να κάνεις κάτι και θα "περιμένεις" να το δείς να γίνεται. To στήσιμό του είναι απλό και υπάρχει site (raptortechnique.com) που περιέχει τα πάντα σχετικά με το ελικόπτερο. Ανταλλακτικά υπάρχουν με το κουτάλι και φθηνά και πολύ φθηνότερα (@@@@kraft).
    Για το Airskipper έχω να πω ότι η ποιότητα κατασκευής του είναι απίστευτη. Βλέπεις είναι εξ ολολκλήρου made in Japan. Ακόμα και τα πλαστικά του δεν έχουν καμμία σχέση. Τζόγους δεν θα βρείς πουθενά. Τα ball links τα σφίγγεις λίγο με ένα μυτοτσίμπιδο και είσαι μιά χαρά. Ξεκίνησα με το απλό μοντέλο (με τα πλαστικά στο flybar cage) και αργότερα μου χάρισαν την κεφαλή του custom edition. Είναι ένα εξαιρετικό ελικόπτερο, πιό ανταποκρίσιμο από τον Raptorα καθώς είναι full eccpm και όχι 1 servo configuration (mccpm). Στο κιτ έρχεται με τα απαραίτητα για να το στήσεις σαν mccpm αλλά προσωπικά δεν καταλαβαίνω τον λόγο. Σημειωτέον ότι είναι βαρύ (έχει frames G-10) αλλά από την άλλη είναι ότι πρέπει για κάποιον που θέλει να μάθει. Είναι σταθερό, έχει χώρο για να τοποθετήσεις ηλεκτρονικά, δέκτες μπαταρίες κλπ. Το στήσιμό του είναι το στάνταρ στήσιμο ελικοπτέρου eccpm, τα πάντα κάθετα στο mid stick. Η γεωμετρία της ουράς του θα σε παιδέψει λίγο αλλά η λύση (όπως και στον raptorα) είναι να βγάλεις το servo με βάση στην αρχή της μπούμας (με πιό κοντή ντίζα) και καθάρισες. Θα αποκτήσει ουρά χωρίς κανένα ζόρι και θα παίζει απροβλημάτιστα. Ανταλλακτικά υπάρχουν στην Ελλάδα, τα πάντα. Αν δεν υπάρχει κάτι υπάρχουν πηγές εξωτερικού χωρίς ιδιαίτερη επιβάρυνση. Δηλ η τελική τιμή είναι πιό χαμηλή από την Ελλάδα αλλά πρέπει να βάλεις μια μεγάλη σχετικά παραγγελία για να φανεί η μείωση αυτή. Τέλος να πω ότι το πήρα για να μάθουν τα παιδιά μου, καθώς τον raptorα τον έχω δώσει σε ένα φίλο που μαθαίνει κι αυτός. Σκοπεύω δε όταν εκλπηρώσει τον σκοπό του να το πουλήσω.
    Το 600άρι της Align είναι διάσημο και δεν περιμένει από εμένα να πω κάτι. Πάντως η ποιότητα κατασκευής του είναι εμφανώς χαμηλότερη από την JR. Κατ' αντίστροφη αναλογία βέβαια τα χαμηλότερης ποιότητας τμήματα είναι και πιό φθηνά. Στα περισσότερα η διαφορά είναι "λογική" σε κάποια όμως είναι πραγματικά πολύ μεγάλη (100%) ίσως και αδικαιολόγητα (για την JR). Εξ' άλλου αυτός είναι και ένας από τους λόγους που τα JR παρά το γεγονός ότι είναι τόσο ποιοτικά δεν πουλάνε αντίστοιχα. Το στήσιμο του είναι και αυτό σαν κάθε eccpm standard ελικοπτέρου και οι πληροφορίες που υπάρχουν για αυτό Α Π Ε Ι Ρ Ε Σ. Βασικά η Align είναι αυτή που έδωσε το ελικόπτερο στις μάζες. Ανταλλακτικά βρίσκεις παντού, αναβαθμίσεις υπάρχουν για το ότι θες (μέχρι να το μετατρέψεις σε gasser ή τουρμπίνα (το 700άρι)). Οι τιμές είναι όχι λογικές αλλά χαμηλές έως πολύ χαμηλές. Από την άλλη όπως είπα έχει διάφορα σημεία που πρέπει να προσέξεις λόγω χαμηλότερης ποιότητας υλικών - κατασκευής (πχ κάποια στιγμή διαπιστώθηκε σοβαρό θέμα με τα tail hubs που σκάγανε στον αέρα) αλλά η πληροφόρηση είναι ακαριαία. Μπορεί να στηθεί για ακροβατικά, για 3d, για να μάθει κάποιος. Ότι θέλεις... Είναι σαφώς ελαφρότερο (carbon frames) και από τον raptorα και το AirSkipper. Θα έλεγα ότι αν συγκρίνει κάποιος και τα τρία ως προς την σταθερότητα μάλλον δεν υπάρχουν ιδιαίτερα εμφανείς διαφορές, με τα ίδια ή αντίστοιχα ηλεκτρονικά και το ίδιο setup.
    Όσον αφορά τη σύγκριση ανταλλακτικών φθηνότερα είναι του raptorα (ΤΤ ή/και Hobby Taiwan) μετά της Align και τέλος JR. Σε μία συνηθισμένη πτώση βέβαια με το συνηθισμένο "κουστουμάκι" - main shaft - spindle - flybar άντε και κάνα link - συνήθως δεν "εμπλέκονται" κομμάτια όπως πχ τα aurotation gears και το πιό ακριβό κομμάτι είναι οι έλικες.
    Καταγράφηκε

Never argue with an idiot, he'll drive you down to his level and beat you by experience.
    dominckos
    Aeromodeller Full Member

« Απάντηση #25 στις: Σάββατο, 12 Νοε 2011, 22:03:29 »

Thumbs up   gravitywins
    Καταγράφηκε

Τηλέμαχος
    FlyingDoctor
    Aeromodeller Sr. Member

Βασιλης

« Απάντηση #26 στις: Σάββατο, 12 Νοε 2011, 23:02:39 »

Να ρωτησω και γω κατι,περισσοτερο για δικη μου πληροφορηση..?η HIROBO δεν παιζει καθολου σαν λυση?αν οχι,γιατι?
    Καταγράφηκε
    spv(spirosvar)
    Aeromodeller Sr. Member

« Απάντηση #27 στις: Κυριακή, 13 Νοε 2011, 01:23:44 »

Να ρωτησω και γω κατι,περισσοτερο για δικη μου πληροφορηση..?η HIROBO δεν παιζει καθολου σαν λυση?αν οχι,γιατι?

πεσ τα χρισοστομε.... γιατι οπως λεει και ενα φιλος.... ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΕΤΑΞΕΙ SDX δεν ξερει τιποτα...!!

Thumbs up
    Καταγράφηκε
    sakis.sofianos
    Aeromodeller Sr. Member

« Απάντηση #28 στις: Κυριακή, 13 Νοε 2011, 07:00:29 »

πεσ τα χρισοστομε.... γιατι οπως λεει και ενα φιλος.... ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΕΤΑΞΕΙ SDX δεν ξερει τιποτα...!!

Thumbs up

HIROBO SDX  Thumbs up Thumbs up Thumbs up Thumbs up  THE BESTTTTTTTTTTTTTT!!!!!!!!!!!!!! Thumbs up Thumbs up Thumbs up Thumbs up
    Καταγράφηκε
    ILIASDJ
    Aeromodeller Hero Member

Η πρωτη μου αγαπη , και παντοτινη

« Απάντηση #29 στις: Κυριακή, 13 Νοε 2011, 11:37:18 »

Και γω με τη σειρα μου , θα προτεινα , σαν πρωτο ελικοπτερο το SDX .   Thumbs up
    Παρα πολυ καλο , παρ΄ολο που ειναι πλαστικο , και σαν κατασκευη αψογο .   
    Και τα πλαστικα του ( κατα τη γνωμη μου ) ειναι πολυ καλυτερα απο του Raptor .  Wink
    (Το λεω γιατι ειχα Raptor 50 Titan και Hirobo SDX )

Και τρομερα σταθερο .... 
    Και φυσικα , η ρυθμιζομενη κεφαλη του σου επιτρεπει να ξεκινησεις απο πολυ χαμηλα , αλλα και με τις αναλογες ρυθμισεις να το κανεις να πεταει οπως οποιδηποτε
    3Dαδικο ελικοπτερο της αγορας .
    Οικονομικο κιτ στην αγορα του και δεν πιστευω να δυσκολευτεις και στα ανταλλακτικα του ....
    ( μεχρι τωρα δεν εχω χρειαστει κατι γι΄αυτο και δεν μπορω να πω για τα ανταλλακτικα του ..) .

Απο κει και περα πιστευω οτι , οτι ελικοπτερο και να αγορασεις , τις πτησεις σου θα τις κανεις ....
    Και μεχρι το επιπεδο της sport οδηγησης  ( Loop , Roll , Invert Hover  κλπ. )   θα σε πανε ολα τα ελικοπτερα .
    Αν προχωρησεις και αρχισεις να ασχολεισαι σοβαρα με το 3D , τοτε σιγουρα θα αλλαξουν και οι απαιτησεις σου .
    Τοτε λοιπον θα εχουν αλλαξει και τα σημερινα δεδομενα και σιγουρα θα εχεις ασχοληθει οσο πρεπει ωστε να διαμορφωσεις μονος σου
    την γνωμη σου για την επομενη αγορα σου ..... 

Τελειωνω και λεω :
    Παρε ενα ελικοπτερο που σου κλεινει το ματι και αισθητικα . ( Βασικος παραγοντας για μενα )
    Με ολα θα κανεις αυτο που θες .
    Τις διαφορες που εχουν μεταξυ τους  δεν εισαι σε θεση να τις καταλαβεις ( ουτε και οι πιο εμπειροι ) .
    Και στην ουσια , δεν θα σε βοηθησει μια μικρη διαφορα να μαθεις να πετας .
    Αν το θες πολυ , θα μαθεις , οποιο και να παρεις   ..........   Thumbs up Thumbs up

Φιλικα ..
    Ηλιας .

Καταγράφηκε

ΝΕΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ  6957501000

SAB IL GOBLIN RAW 700 - SAB GOBLIN RAW 420 DD - SAB GOBLIN RAW 500 -MINI TITAN E325 SE  - T REX 500 ESP
    OUTRAGE VELOCITY 50 - HIROBO SDX 50 NITRO
    T REX 700 NITRO  - AURORA AVANT NITRO - LOGO 600 3D - TREX 250 - TREX 450 PRO
    Σελίδες: 1 [2] 3  Όλοι     Πάνω
    Εκτύπωση
    Aeromodelling GR  |  Forum  |  Ελικόπτερα R/C  |  Ελικόπτερα με καύσιμο (Συντονιστής: Γκούσκος Διονύσιος)  |  Θέμα: Raptor 50 ή JR Airskipper 50?
    Μεταπήδηση σε: