Aeromodelling GR  
For Greek Aeromodellers and our friends worldwide E-mail E-mail
309.695 μηνύματα σε 12.383 θέματα από 6.318 Μέλη / Τελευταίο μέλος: Clubdim
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Πέμπτη, 9 Ιουλ 2026, 17:06:12

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Αναζήτηση:     Σύνθετη αναζήτηση
Ελληνικά English en Français in Deutch in Italiano
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Πέμπτη, 9 Ιουλ 2026, 17:06:12

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
    Πρόσφατα θέματα
    από Markhelis
    [Χθες στις 13:59]

από ΗΑWK 100
    [Τρίτη, 7 Ιουλ 2026, 00:24:58]

[Δευτέρα, 6 Ιουλ 2026, 08:22:45]

από AKISSSS
    [Κυριακή, 5 Ιουλ 2026, 13:15:28]

από spirost
    [Σάββατο, 4 Ιουλ 2026, 22:56:59]

[Σάββατο, 4 Ιουλ 2026, 09:28:56]

[Παρασκευή, 3 Ιουλ 2026, 19:49:29]

[Παρασκευή, 3 Ιουλ 2026, 12:32:39]

από AKISSSS
    [Πέμπτη, 2 Ιουλ 2026, 09:25:10]

[Τρίτη, 30 Ιουν 2026, 22:36:48]

από SV 1 BTA
    [Τρίτη, 30 Ιουν 2026, 14:24:54]

από spirost
    [Κυριακή, 28 Ιουν 2026, 20:23:34]

[Δευτέρα, 22 Ιουν 2026, 11:19:02]

από TheLurker
    [Τετάρτη, 17 Ιουν 2026, 22:24:37]

από carapis
    [Δευτέρα, 8 Ιουν 2026, 21:40:03]
    Google search

Aeromodelling GR
    Μέλη
    Σύνολο μελών: 6318
    Τελευταίο: Clubdim
    Στατιστικά
    Σύνολο μηνυμάτων: 309695
    Σύνολο θεμάτων: 12383
    Online σήμερα: 153
    Online έως τώρα: 1547
    (Πέμπτη, 25 Ιουν 2026, 09:39:30)
    Συνδεδεμένοι χρήστες
    Μέλη: 1
    Επισκέπτες: 99
    Συνολικά: 100
    Στυλ εμφάνισης

Σελίδες: [1] 2  Όλοι     Κάτω
    Εκτύπωση
    Αποστολέας Θέμα: ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ!!ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ!!  (Αναγνώστηκε 6194 φορές)
    theodore
    Aeromodeller
    *
    Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

« στις: Κυριακή, 30 Οκτ 2011, 18:55:48 »

Καλησπερα σας,
    θα ηθελα να με βοηθησετε στην πρωτη μου αγορα ελικοπτερου.Ειμαι νεος στον χωρο και θα ηθελα κατι
    για να ξεκινησω.Διαβασα καποια θεματα οπου προτεινετε lama 4,lama3,trex 450,coptrex 450 και πολλα αλλα.
    Εχω ομως μπερδευτει πολυ.Θα ηθελα κατι καλο,οχι ομως ακριβο και περισσοτερο για εξωτερικο χωρο.
    Σας ευχαριστω για τον χρονο σας και περιμενω με αγωνια τις απαντησεις σας.
    Καταγράφηκε
    ILIASDJ
    Aeromodeller Hero Member

Η πρωτη μου αγαπη , και παντοτινη

« Απάντηση #1 στις: Κυριακή, 30 Οκτ 2011, 20:07:52 »

Φιλε μου καλησπερα . 
    Καλωσηρθες στον κοσμο των ελικοπτερων .   Cheesy
    Πραγματι , οι επιλογες ειναι πολλες και ισως η αποφαση για πρωτη αγορα να φαινεται αρκετα δυσκολη .
    Και κατα τη γνωμη μου ειναι .....

Και το δυσκολο της υποθεσης ειναι να μπορεσει καποιος να καταλαβει πανω απ ολα τι θελεις εσυ .
    Απο τα στοιχεια που δινεις , θελεις κατι οχι πολυ ακριβο , σχετικα ευκολο για αρχαριο και να μπορει να πεταξει σε εξωτερικο χωρο .
    Ειναι και αλλοι παραγοντες ομως που καθοριζουν την πρωτη αγορα .
    Π.Χ.  εχεις εμπειρια απο αλλο ελικοπτερο ; Εχεις εξομειωτη ;
    Πιανουν τα χερια σου ετσι ωστε να μπορεσεις να συναρμολογισεις ενα ελικοπτερο το οποιο θα το παρεις κιτ ;
    Εχεις καποιον κοντα σου να σε βοηθησει σε καποια τυχον δυσκολια που θα αντιμετωπισεις ;

Για να μην σε πρηζω....
    Η δικη μου γνωμη ειναι να ξεκινησεις με εναν εξομειωτη . Ειναι η πρωτη επαφη , για να γνωρισεις τι γινεται .
    Αν μπορεις και πιανουν τα χερια σου και εχεις και καποιον να σε βοηθησει , σε ολα τα πιο πανω ελικοπτερα , θα σου προτεινα να ξεκινησεις με ενα Trex 450 .
    Αυτη για μενα θα ηταν η σωστη λυση προς το παρον .
    Αργοτερα βλεπεις πως προχωρας .
    Και Φυσικα ειμαστε ολοι εδω προθυμοι να σε βοηθησουμε οσο μπορουμε σε οτι χρειαστεις ....
    Φιλικα ...
    Ηλιας ...
    Καταγράφηκε

ΝΕΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ  6957501000

SAB IL GOBLIN RAW 700 - SAB GOBLIN RAW 420 DD - SAB GOBLIN RAW 500 -MINI TITAN E325 SE  - T REX 500 ESP
    OUTRAGE VELOCITY 50 - HIROBO SDX 50 NITRO
    T REX 700 NITRO  - AURORA AVANT NITRO - LOGO 600 3D - TREX 250 - TREX 450 PRO
    Pilot Haris
    Aeromodeller Hero Member

http://www.facebook.com/pilot.haris.5

« Απάντηση #2 στις: Κυριακή, 30 Οκτ 2011, 20:10:04 »

Συμφωνώ απόλυτα με τον φίλο ILIASDJ....

Εγώ πάντως θα σου πρότεινα να ασχοληθείς με κάτι εσωτερικού χώρου για αρχή. Θα είναι και οικονομικό. Για έξω δεν θα στο έλεγα γιατί θα ξεφύγεις λίγο στον προϋπολογισμό και φυσικά θα σου είναι και ποιο δύσκολο. Εξάλλου τώρα χειμώνας…..αέρας…βροχή….είναι περιορισμένα   . Πάρε ένα εσωτερικού χώρου και μετά προχωράς. Καλός ήρθες και στην παρέα μας.

http://www.planodio.gr/shop/radio-controlled-helicopters/electric-powered-helicopters/4-channel-electric-helicopters/art-tech-md500-2-4g-radio-military.html

http://www.planodio.gr/shop/radio-controlled-helicopters/electric-powered-helicopters/4-channel-electric-helicopters/colibri-rtf-electric-coaxial-ultra-micro-heli.html

http://www.giatrakos.gr/product_info.php?cPath=159_183&products_id=4312

Και για εξωτερικό χώρο….αρκετά σταθερό….αλλά πολλή ανθεκτικό. Βέβαια ξεφεύγουμε σε ευρώ.
    http://www.planodio.gr/shop/radio-controlled-helicopters/electric-powered-helicopters/4-channel-electric-helicopters/multiplex-funcopter-electic-helicopter.html
    Καταγράφηκε

Aurora-
    Raptor X50-
    Gemini Multiplex-
    Fun Jet Multiplex-
    Twin Jet Multiplxex-
    Minimoa ArtTech-
    Yak 54 Thunder Tiger-
    DogFighter Multiplex-
    Tucan  Multiplex-
    EasyStar II  Multiplex-
    theodore
    Aeromodeller
    *

« Απάντηση #3 στις: Κυριακή, 30 Οκτ 2011, 20:42:31 »

Καλησπερα σας,
    ευχαριστω για τις απαντησεις σας.Για αρχη εκανα αυτο που εγραψε ο Ηλιας.Παραγγειλα
    ενα εξομειωτη πτησης ελικοπτερου με 4ch χειριστηριο για δοκιμη στον υπολογιστη και μετα
    αγοραζω κατι καλο.Βεβαια αυτο δεν σημαινει οτι θελω να σταματησετε να μου προτεινετε μοντελα.
     Thumbs up Thumbs up Thumbs up
    Καταγράφηκε
    Nikos4
    Aeromodeller Full Member

« Απάντηση #4 στις: Κυριακή, 30 Οκτ 2011, 21:12:58 »

Εγώ φιλε σου προτείνω ενα Blade 450 για πιο εικονομικό.Και να φας χτίπο δεν θα πληρώσεις ουτε τα μισά που θα πλήρωνες για ενα t-rex...και για να σου πω την αλήθεια εγω που είχα και τα 2 δεν κατάλαβα ιδιαίτερη διαφορά...οταν αρχίζεις 3D τοτε θα καταλάβεις την διαφορά...πάντως εαν πάρεις εξωτερικού χώρου μην πάρεις μικρότερο γιατί θα σε δυσκολέψει στον χειρισμό...προς το παρόν μάθε σε simulator και βλέπεις...
    Καταγράφηκε
    ILIASDJ
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #5 στις: Κυριακή, 30 Οκτ 2011, 22:01:50 »

Καλησπερα σας,
    ευχαριστω για τις απαντησεις σας.Για αρχη εκανα αυτο που εγραψε ο Ηλιας.Παραγγειλα
    ενα εξομειωτη πτησης ελικοπτερου με 4ch χειριστηριο για δοκιμη στον υπολογιστη και μετα
    αγοραζω κατι καλο.Βεβαια αυτο δεν σημαινει οτι θελω να σταματησετε να μου προτεινετε μοντελα.
     Thumbs up Thumbs up Thumbs up

Αν δεν γινομαι αδιακριτος , ποιον εξομειωτη παρηγγειλες ;
    Καταγράφηκε

ΝΕΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ  6957501000

SAB IL GOBLIN RAW 700 - SAB GOBLIN RAW 420 DD - SAB GOBLIN RAW 500 -MINI TITAN E325 SE  - T REX 500 ESP
    theodore
    Aeromodeller
    *

« Απάντηση #6 στις: Κυριακή, 30 Οκτ 2011, 22:24:23 »

USB 4CH RC Helicopter Airplane Flight Simulator Dynam
    Αυτον αγορασα Ηλια,απο το ebay με 13 ευρω.Τι λες??
    Καταγράφηκε
    ILIASDJ
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #7 στις: Κυριακή, 30 Οκτ 2011, 22:50:24 »

USB 4CH RC Helicopter Airplane Flight Simulator Dynam
    Αυτον αγορασα Ηλια,απο το ebay με 13 ευρω.Τι λες??

Δεν τον γνωριζω αυτον τον εξομειωτη , οποτε δεν μπορω να σου πω αν ειναι καλος ή οχι .
    Η τιμη του με φοβιζει λιγο ...αλλα .....
    Τελοσπαντων , ξεκινα με αυτον και αν δεις οτι θελεις να ασχοληθεις πιο σοβαρα , καλα θα ηταν να προτημησεις κατι πιο επωνυμο....
    Οπως Realflight G4 ή Phoenix .
    Ο εξομειωτης ( για μενα ) ειναι ισως το σοβαροτερο εργαλειο που χρειαζεσαι αν θελεις να προχωρησεις στα ελικοπτερα .
    Οσο πιο αληθοφανης ειναι , τοσο πιο ευκολη θα σου φαινεται η πραγματικη πτηση .
    Τωρα , οσον αφορα το κοστος αγορας του εξομειωτη , νομιζω οτι ειναι ισως η μονη επενδυση που αν την κανεις σωστα , θα την εχεις για παρα πολυ καιρο .
    Ελικοπτερα ισως αλλαξεις πολλα ...Εξομειωτη ομως θα εχεις εναν....
    Απο κει και περα , εσυ κρινεις , εσυ αγοραζεις ..... 
    Καταγράφηκε

ΝΕΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ  6957501000

Pilot Haris
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #8 στις: Κυριακή, 30 Οκτ 2011, 23:15:49 »

Είναι ένας απλός μα πολλή απλός εξομοιωτής. κατι τέτοιο ε?
     http://www.giatrakos.gr/product_info.php?cPath=162_202&products_id=390

Θα κάνεις όμως δουλειά για την αρχή. Να φανταστείς ότι οι καλοί έχουν από 150 ευρώ και πάνω αν δεν κάνω λάθος. Βέβαια υπάρχει και η περίπτωση να τους βρεις ‘’σπασμένους’’. Και θα χρειασθείς και τηλεκατεύθυνση για να παίξεις. Αυτός που πήρες φαντάζομαι ότι την έχει μέσα ε? εγώ δουλεύω τον Αerofly και είμαι πολλή ευχαριστημένος!

Δες εδώ.....

http://www.giatrakos.gr/product_info.php?cPath=162_202&products_id=1433
    http://www.planodio.gr/shop/radios/simulators-for-radio-controlled-models-rc-planes-and-helicopters/ikarus-aerofly-sim-professional.html
    http://www.planodio.gr/shop/radios/simulators-for-radio-controlled-models-rc-planes-and-helicopters/phoenix-phoenix-rc-simulator-usb-new-v2.html
    Καταγράφηκε

Aurora-
    Raptor X50-
    Gemini Multiplex-
    Fun Jet Multiplex-
    Twin Jet Multiplxex-
    Minimoa ArtTech-
    Yak 54 Thunder Tiger-
    DogFighter Multiplex-
    Tucan  Multiplex-
    EasyStar II  Multiplex-
    theodore
    Aeromodeller
    *

« Απάντηση #9 στις: Κυριακή, 30 Οκτ 2011, 23:31:22 »

Ειναι κατι πολυ απλο και φθηνο.Επειδη ειναι η πρωτη φορα που θελω να ασχοληθω με κατι τετοιο,
    ειπα να μην ξεφυγω στην τιμη απο την αρχη και μετα να  μετανιωσω.Επειτα ουτε για δοκιμη δεν εχω
    χρησιμοποιησει ελικοπτερο.Εχω χρησιμοποιησει το flight simulator της microsoft αλλα μονο σε αεροπλανο.
    Εκει τα καταφερνα μια χαρα-μετα απο εξασκηση βεβαια.Μια δοκιμη θα μας πεισει...οπως λενε.
    Καταγράφηκε
    Pilot Haris
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #10 στις: Κυριακή, 30 Οκτ 2011, 23:39:41 »

Καλό είναι για αρχή. Δούλεψε το με αυτό για αρχή και μετά βλέπεις. Αν παίξεις όμως με κάτι από αυτά που σου είπαμε ποιο πάνω….θα δεις ότι δεν έχουν καμιά σχέση με αυτό που πήρες. Είναι πάρα πολλή ρεαλιστικά.  Thumbs up Thumbs up Thumbs up
    Καταγράφηκε

Aurora-
    Raptor X50-
    Gemini Multiplex-
    Fun Jet Multiplex-
    Twin Jet Multiplxex-
    Minimoa ArtTech-
    Yak 54 Thunder Tiger-
    DogFighter Multiplex-
    Tucan  Multiplex-
    EasyStar II  Multiplex-
    greco
    Aeromodeller Jr. member
    **

« Απάντηση #11 στις: Δευτέρα, 31 Οκτ 2011, 10:31:09 »

Από προσωπική εμπειρία θα πρότεινα με 60€ ένα 4ch ελικοπτεράκι που που πετάει μέσα και έξω με χαμηλό αέρα και μετά TREX450. Αν αποκτίσεις εμπειρία στον εξομοιωτή για μένα μη δώσεις ούτε τα 60€ για τετρακάναλο και πάρε κατευθείαν το 450 που θα σου μείνει για όλη την ελικοπτερική καριέρα. Δεν θα το βαρεθείς και με τις ρυθμίσεις που θα κάνεις με το καιρό θα το χρησιμοποιήσεις για όλα τα είδη πτήσης.

Το καλό με τα original TREX είναι ότι είσαι σε πολύ μεγάλο βαθμό σίγουρος ότι δεν θα έχει τεχνικά προβλήματα στο μοντάρισμα και στη πτήση. Είχα δύο κλώνους πριν το μεταχειρισμένο μου TREX, και οι δύο είχαν προβλήματα που απλά δεν μπορούσα να λύσω ούτε να εντοπίσω από που προέρχονται. Ατέλειες, ανοχές και άλλα που δεν με άφηναν να ευχαριστηθώ και έτσι δεν τα πέταγα παρά μόνο έκανα hover. Με το TREX450 PRO πλέον ξέρω ότι ο μόνος παράγοντας λάθους μάλλον εγώ θα είμαι και όχι το ελικόπτερο.

Πάρε τη τηλεκατευθυνση που θα σου πουν ακόμα και αν νομίζεις ότι με μία φθηνότερη θα κάνεις του ίδιο ή ότι δεν χρειάζεσαι γκατζετ που έχει μιά ακριβότερη. Δεν είναι γκατζέτ... είναι αναγκαία που θα σου λείψουν μετά απο μόλις μερικούς μήνες κανονικών πτήσεων. Εγώ πήρα FUTABA 6EX 2.4Ghz, μία σύγχρονη τ/κ με τα απολύτως αναγκαία κανάλια(6) σε δελεαστική τιμή. Όμως δεν έχει χρονομετρο για να ελεγχεις το χρόνο πτήσης, δεν έχει SUBTRIM, δεν έχει 1 καναλάκι επιπλέον για να την βάλω σε θερμικό που μπορεί να πάρω, ή για να ελέγχω ανασυρόμενα σκέλη αν βάλω body στο ελικόπτερο.

Γενικά προτείνω να ρωτήσεις και ΑΚΟΥΣΕΙΣ ότι σου πούν παλιότεροι γιατί το φτηνό το πληρώνεις δύο φορές. Το έχω πληρώσει.

Εγώ noobας είμαι και ούτε hover δεν κάνω καλά-καλά ακόμα αλλά νομίζω ότι από παθήματα είμαι σοφός.
    « Τελευταία τροποποίηση: Δευτέρα, 31 Οκτ 2011, 10:57:50 από greco » Καταγράφηκε

Trex 450 Pro
    Nine Eagles Solo Pro V2
    ILIASDJ
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #12 στις: Δευτέρα, 31 Οκτ 2011, 18:35:35 »

Από προσωπική εμπειρία θα πρότεινα με 60€ ένα 4ch ελικοπτεράκι που που πετάει μέσα και έξω με χαμηλό αέρα και μετά TREX450. Αν αποκτίσεις εμπειρία στον εξομοιωτή για μένα μη δώσεις ούτε τα 60€ για τετρακάναλο και πάρε κατευθείαν το 450 που θα σου μείνει για όλη την ελικοπτερική καριέρα. Δεν θα το βαρεθείς και με τις ρυθμίσεις που θα κάνεις με το καιρό θα το χρησιμοποιήσεις για όλα τα είδη πτήσης.

Το καλό με τα original TREX είναι ότι είσαι σε πολύ μεγάλο βαθμό σίγουρος ότι δεν θα έχει τεχνικά προβλήματα στο μοντάρισμα και στη πτήση. Είχα δύο κλώνους πριν το μεταχειρισμένο μου TREX, και οι δύο είχαν προβλήματα που απλά δεν μπορούσα να λύσω ούτε να εντοπίσω από που προέρχονται. Ατέλειες, ανοχές και άλλα που δεν με άφηναν να ευχαριστηθώ και έτσι δεν τα πέταγα παρά μόνο έκανα hover. Με το TREX450 PRO πλέον ξέρω ότι ο μόνος παράγοντας λάθους μάλλον εγώ θα είμαι και όχι το ελικόπτερο.

Πάρε τη τηλεκατευθυνση που θα σου πουν ακόμα και αν νομίζεις ότι με μία φθηνότερη θα κάνεις του ίδιο ή ότι δεν χρειάζεσαι γκατζετ που έχει μιά ακριβότερη. Δεν είναι γκατζέτ... είναι αναγκαία που θα σου λείψουν μετά απο μόλις μερικούς μήνες κανονικών πτήσεων. Εγώ πήρα FUTABA 6EX 2.4Ghz, μία σύγχρονη τ/κ με τα απολύτως αναγκαία κανάλια(6) σε δελεαστική τιμή. Όμως δεν έχει χρονομετρο για να ελεγχεις το χρόνο πτήσης, δεν έχει SUBTRIM, δεν έχει 1 καναλάκι επιπλέον για να την βάλω σε θερμικό που μπορεί να πάρω, ή για να ελέγχω ανασυρόμενα σκέλη αν βάλω body στο ελικόπτερο.

Γενικά προτείνω να ρωτήσεις και ΑΚΟΥΣΕΙΣ ότι σου πούν παλιότεροι γιατί το φτηνό το πληρώνεις δύο φορές. Το έχω πληρώσει.

Εγώ noobας είμαι και ούτε hover δεν κάνω καλά-καλά ακόμα αλλά νομίζω ότι από παθήματα είμαι σοφός.

Σοφα Λογια !!!!!!!    Wink
    Συμφωνω απολυτως ......  Thumbs up Thumbs up   
    Καταγράφηκε

ΝΕΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ  6957501000

copterxakias
    Aeromodeller Full Member

« Απάντηση #13 στις: Δευτέρα, 31 Οκτ 2011, 20:06:27 »

φιλαράκι καλησπέρα και από εμενα.
    και εγώ είμαι φρέσκος στον κόσμο του "ελικοπτέρου" και έχω να σου πω το εξής . πρώτον και κυριοτερων να έχεις κάποιον δίπλα σου ο οποιος έχει λίγη εμπειρία με το είδος. δεύτερον να πάρεις ένα kit για να το στύσης μόνος σου η με την βοήθεια κάποιου που ξέρει και να το "σεταρετε" μαζί για να καταλάβεις πως δουλεύει ένα ελικόπτερο έτσι θα καταλάβεις και ορισμένες βλάβες που να ψάξεις και τι να διόρθωσης . και τρίτον να πάρεις ένα 450 ari το οποιο θα σου μινι μακρόχρονα ας είναι trex η "copterx" ( εγώ προσωπικά διάλεξα το copterx 450 v2 γιατί είναι και συμβατό με το trex και έχει φτηνά ανταλλακτικά ) και τέλος θέλω να ευχαριστήσω τον marD για την τρομερή βοήθεια του στο στήσιμο του ελικοπτέρου !!! (σου εύχομαι καλές πτήσης με λίγα σπασίματα)
    Καταγράφηκε

!!!!! LIFE FOR SOMETHING OR DIE FOR NOTHING !!!!!!!!
            !!!!!!!!!!! GERMANY I'AM BACK !!!!!!!!!!!
    theodore
    Aeromodeller
    *

« Απάντηση #14 στις: Δευτέρα, 31 Οκτ 2011, 20:41:15 »

Καλησπερα σας,
    διαβασα και τις δυο τελευταιες αποψεις τον φιλων και θα ηθελα να σας ευχαριστησω
    για αρχη ολους σας.Απο τις μεχρι τωρα απαντησεις σας,βλεπω οτι ολοι συμφωνειτε
    για 450αρι (t-rex η copterx ).Ψαχνω παντου απο χθες...aeromodelling,e bay, helicom,
    hobbyking και σε πολλες ακομα σελιδες.Αυτο μου εκανε περισσοτερο εντυπωση και κλικ
    στο ματι, ειναι κατι απο το παζαρι του aeromodelling :
    https://www.aeromodelling.gr/ForumS/index.php?topic=16141.195,και ποιο συγκεκριμενα,
    την αγγελια του χρηστη gfdimopo.Αφορα ενα blade 400 και του κυριου angelo ποιο κατω,
    ο οποιος δινει αρκετα πραγματα και φθηνα.Τι λετε για αυτες τις περιπτωσεις?
    Επισης να σας ενημερωσω, οτι απο χθες, ξανα εγκαταστησα στο Pc το microsoft flight simulator
    deluxe edition,χρησιμοποιοντας για χειριστηριο logitech ATK3.Δεν ασχοληθηκα καθολου με τα αεροπλανα,
    αλλα επεσα με τα μουτρα στο ελικοπτερο που εχει μεσα και μεχρι τωρα καλα παμε.
    Σας ευχαριστω ξανα ολους σας για τον χρονο που διαθεσατε για να με βοηθησετε και περιμενω
    ξανα τις επομενες αποψεις σας. Thumbs up Thumbs up Thumbs up
    Καταγράφηκε
    Σελίδες: [1] 2  Όλοι     Πάνω
    Εκτύπωση
    Aeromodelling GR  |  Forum  |  Ελικόπτερα R/C  |  Ελικόπτερα ηλεκτρικά (Συντονιστής: Γκούσκος Διονύσιος)  |  Θέμα: ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ!!ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ!!
    Μεταπήδηση σε: