Δηλαδή μεταξύ Einhell και Proxxon να προτιήσω την 2η;
Καλημέρα φίλε μου.
Δεν θα έλεγα ποτέ οτι η Einhell είναι καλύτερη εταιρεία από την Proxon (και δεν νομίζω οτι θα
βρεθεί ποτέ κάποιος να το πεί).
Αλωστε η Einhell είναι μία Γερμανική εταιρεία που όπως και πολλές άλλες του είδους προμηθεύονται φτηνά-κινέζικα μηχανήματα και αφού κολήσουν το αυτοκόλλητο με την φίρμα τους τα μεταπωλούν.
Για επαγγελματική χρήση......Δεν θα αγόραζα ...Ποτέ Einhell .!!!

Για την δική μας χομπύστικη τρέλα ...δεν υπάρχει πρόβλημα και το έκανα...
Η Proxon ( οπως και η ελαφρώς υποδεέστερη Dremel) είναι εταιρείες "κορυφή" στα μικρομηχανήματα .
Ομως η μεγάλη τους διαφορά είναι :
1ον / η τιμή της αγοράς (που φυσικά γίνετε μόνο μία φορά) ...και
2ον / η τιμή στα αναλώσιμα που θα αγοράζεις συνέχεια (και πιθανόν στα ανταλακτικά που θα χρειαστής) λόγο χρήσης.
Τώρα θα μου πείς στην σέγα τί αναλώσιμα θα χρειαστώ πιά

.... πριονάκια ...!!!
Αν ξεκινήσεις τις κατασκευές και αγοράσεις το πρώτο σου μηχάνημα, τότε το σίγουρο είναι οτι θα θελήσεις
να αγοράσεις και άλλα.
Οσο για την σέγα που αναφέρεις την έχω πάρει εδώ και 2 χρόνια και δουλευει άψογα.
Τα πριονάκια που την συνοδεύουν κατά την αγορά είναι τελείως μάπα και όπως έχουν πεί και τα παιδιά αν κόψεις παραπάνω από 5-6 χιλ κοντροπλακέ αρχίζεις να έχεις πρόβλημα με τις ευθείες.
Οταν έψαχνα για να την αγοράσω από Ελλάδα μαζί με μία γυαλοχαρτιέρα οι τιμές ήταν λίγο τσουχτερές
και έτσι τα πήρα και τα 2 από εδώ:
http://www.louistools.de/catalog/index.php?cPath=1178155 € τελική τιμή από τα οποία τα 35 € ηταν τα μεταφορικά ,παράδοση στην πόρτα μου.