|
RAPTOR RULES
|
 |
« στις: Κυριακή, 25 Σεπ 2011, 15:34:26 » |
|
ακούστε πως λέει το μαγαζί του κουτσουλά ο greeklish παρουσιαστής http://www.sport-fm.gr/videos/1023308 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
vibe 50 /os hyper 50/curtis mp5/curtis tail-main blades, paddles/cyclic bls451/gv-1/align regulator/gy 611 t-rex 700/align91hp/align 90 muffler/curtis tail-main blades/curtis paddles/cyclic bls451/align governor/align regulator/gyro 611
|
|
|
|
hellitop
|
 |
« Απάντηση #1 στις: Κυριακή, 25 Σεπ 2011, 19:00:35 » |
|
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
FlyingDoctor
|
 |
« Απάντηση #2 στις: Κυριακή, 25 Σεπ 2011, 19:45:15 » |
|
Αφου δεν ειπε και μιχαλης παλι καλα :whatever
ΑΠΕΧΤΟ!!!!
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Αμαλιαδα modelshop
|
 |
« Απάντηση #3 στις: Κυριακή, 25 Σεπ 2011, 21:22:42 » |
|
μονο φωτογενεια; το νεο αστερι της tv ειναι!!!
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
kostas72
|
 |
« Απάντηση #4 στις: Κυριακή, 25 Σεπ 2011, 22:08:47 » |
|
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
pissas
|
 |
« Απάντηση #5 στις: Δευτέρα, 26 Σεπ 2011, 01:06:17 » |
|
κατευθειαν ομως η ξανθουλα πηγε να του την ακουμπησει του Γιαννη ... την τκ φυσικα ε 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
esky kob copter x 450 se v2 copterx 450 pro belt eflite msr rjx xtream 50 skype: LandTamer
|
|
|
|
Markhelis
|
 |
« Απάντηση #6 στις: Δευτέρα, 26 Σεπ 2011, 02:36:08 » |
|
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
ahilleas
|
 |
« Απάντηση #7 στις: Δευτέρα, 26 Σεπ 2011, 07:29:53 » |
|
που να ξερουμε τι εγινε οταν εκλεισε η καμερα.μπορει να της εκανε μαθηματα χειρισμου. να ρωτησουμε το γιαννη....
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
helis
|
|
|
|
Σωκράτης Δαμουλάκης
|
 |
« Απάντηση #8 στις: Δευτέρα, 26 Σεπ 2011, 10:13:29 » |
|
Ρε παιδιά σε μια στιγμή ο παρουσιαστής λέει..(το περίπτερο σας που βρίσκεται ?) η παράκουσα..τι περίπτερο..σιγά μην είπε..και το παντοπωλείο σας...ήμαρτον θεέ μου 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
ΤΡΕΛΟΣ ΓΙΑ ΑΕΡΟΒΙΝΤΕΟΣΚΟΠΗΣΗ...
|
|
|
|
spv(spirosvar)
|
 |
« Απάντηση #9 στις: Δευτέρα, 26 Σεπ 2011, 11:43:44 » |
|
Ρε παιδιά σε μια στιγμή ο παρουσιαστής λέει..(το περίπτερο σας που βρίσκεται ?) η παράκουσα..τι περίπτερο..σιγά μην είπε..και το παντοπωλείο σας...ήμαρτον θεέ μου  xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa μαλλον δεν καταλαβες το ολο βιντεο..... βρισκοντε σε μια ΕΚΘΕΣΗ και ο γιαννης εχει περιπτερο σε αυτην την εκθεση...
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Markhelis
|
 |
« Απάντηση #10 στις: Δευτέρα, 26 Σεπ 2011, 11:44:44 » |
|
Ρε παιδιά σε μια στιγμή ο παρουσιαστής λέει..(το περίπτερο σας που βρίσκεται ?) η παράκουσα..τι περίπτερο..σιγά μην είπε..και το παντοπωλείο σας...ήμαρτον θεέ μου  Φίλε Σωκράτη είναι σε έκθεση για αυτό αναφέρει "περίπτερο!"  Δεξιά από το βίντεο βρίσκεται η λεζάντα: Ενα τηλεκατευθυνόμενο ελικόπτερο από τη www.myhelis.com έκανε τη βόλτα του μέσα στο στούντιο του NovaΣΠΟΡ FM 94.6, στην έκθεση All Sports Show & Fashion.Υ.Γ. Ακριβώς φίλε spv!! 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
GREEKROTORS
|
 |
« Απάντηση #11 στις: Τετάρτη, 28 Σεπ 2011, 10:53:27 » |
|
Έχει και τα τυχαιρά του το επάγγελμα κύριοι. Το ωραίο είναι όταν ακούς τις κυρίες να λένε " εγώ μπορώ να στο σηκώσω μόνη μου " και μάλιστα με χαμόγελο για να δουν αν έπιασες το υπονοούμενο  Η έκθεση συνεχίζεται στο διπλανό κτίριο για όλη την εβδομάδα καθημερινά ως τις 10:00μμ και μέχρι και την Κυριακή. Ατελείωτος χώρος πτήσης. ( indor μονο )
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
PaNt
|
 |
« Απάντηση #12 στις: Τετάρτη, 28 Σεπ 2011, 13:09:12 » |
|
Έχει και τα τυχαιρά του το επάγγελμα κύριοι. Το ωραίο είναι όταν ακούς τις κυρίες να λένε " εγώ μπορώ να στο σηκώσω μόνη μου " και μάλιστα με χαμόγελο για να δουν αν έπιασες το υπονοούμενο  Η έκθεση συνεχίζεται στο διπλανό κτίριο για όλη την εβδομάδα καθημερινά ως τις 10:00μμ και μέχρι και την Κυριακή. Ατελείωτος χώρος πτήσης. ( indor μονο ) Μπράβο μπράβο...   Βάλε και καμία φωτο απο την έκθεση!
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Skynet
|
 |
« Απάντηση #13 στις: Τετάρτη, 28 Σεπ 2011, 14:26:43 » |
|
Γιάννη αν υπάρχει χώρος για indoor πτήση με το mcpx θα έρθω πετώντας !!!
Δυστυχώς όμως δεν θα απολάυσω τα τυχερά της ενασχόλησης γιατί θέλει να έρθει και η γυναίκα μου...
Ο Αντρέας με τo SRB Quark και Quark SG (που πολύ ευγενικά μου παραχώρησες τον δικό σου δέκτη, όταν παρουσίασε πρόβλημα ο δικός μου)
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Τα ελικόπτερα είναι σαν τις ταινίες τρόμου. Ξέρεις ότι κάτι κακό θα συμβεί, απλά δεν ξέρεις το πότε.
Skype --> mastroxalastis (Συνήθως όταν είμαι στο Skype, μαστορεύω στον πάγκο)
|
|
|
|
sakis.sofianos
|
 |
« Απάντηση #14 στις: Τετάρτη, 28 Σεπ 2011, 21:33:10 » |
|
|
|
|