Aeromodelling GR  
For Greek Aeromodellers and our friends worldwide E-mail E-mail
309.900 μηνύματα σε 12.394 θέματα από 6.318 Μέλη / Τελευταίο μέλος: Clubdim
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Τρίτη, 4 Αυγ 2026, 20:03:41

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Αναζήτηση:     Σύνθετη αναζήτηση
Ελληνικά English en Français in Deutch in Italiano
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Τρίτη, 4 Αυγ 2026, 20:03:41

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
    Πρόσφατα θέματα
    από Markhelis
    [Σήμερα στις 16:24]

[Χθες στις 22:09]

[Χθες στις 18:59]

από dominicm
    [Χθες στις 17:14]

από Stargazer
    [Χθες στις 11:39]

από UH-1H
    [Κυριακή, 2 Αυγ 2026, 19:09:57]

από Stargazer
    [Κυριακή, 2 Αυγ 2026, 14:58:46]

από dominicm
    [Πέμπτη, 30 Ιουλ 2026, 19:33:58]

από topg
    [Τρίτη, 28 Ιουλ 2026, 23:44:11]

[Τρίτη, 28 Ιουλ 2026, 13:05:46]

[Δευτέρα, 27 Ιουλ 2026, 00:40:02]

από CMarkop
    [Κυριακή, 26 Ιουλ 2026, 19:35:11]

από dominicm
    [Σάββατο, 25 Ιουλ 2026, 18:55:09]

[Σάββατο, 25 Ιουλ 2026, 12:40:03]

[Παρασκευή, 24 Ιουλ 2026, 03:41:03]
    Google search

Aeromodelling GR
    Μέλη
    Σύνολο μελών: 6318
    Τελευταίο: Clubdim
    Στατιστικά
    Σύνολο μηνυμάτων: 309900
    Σύνολο θεμάτων: 12394
    Online σήμερα: 113
    Online έως τώρα: 1547
    (Πέμπτη, 25 Ιουν 2026, 09:39:30)
    Συνδεδεμένοι χρήστες
    Μέλη: 0
    Επισκέπτες: 60
    Συνολικά: 60
    Στυλ εμφάνισης

Μην ανοίγετε εδώ θέματα που δεν έχουν καμμία σχέση με αερομοντελισμό. Το πιθανότερο είναι οτι θα διαγραφούν γιατί είναι εκτός αντικειμένου του Aeromodelling GR.

Σελίδες: 1 ... 6 7 8 [9]     Κάτω
    Εκτύπωση
    Αποστολέας Θέμα: Αεροβιντεοσκόπηση .. Πρωτο trailer..!  (Αναγνώστηκε 30102 φορές)
    PaNt
    Aeromodeller Hero Member
    Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

Προσωπικη μου γνωμη,δεν επιβαλλω σε κανενα και τπτ

« Απάντηση #120 στις: Δευτέρα, 13 Φεβ 2012, 18:40:29 »

πωπο!!  πολλά τα σχόλια και πραγματικά ευχάριστα κατά τη γνώμη μου γιατί βλέπω τεράστια γκάμα απόψεων, ενταση και θέληση, που σημαίνει οτι δεν μας έχει πάρει ο ύπνος..

Στο διατάυτα:
    αντι προλόγου
    Πρώτον όπως έχω ξαναεκφράσει τα συγχαρητήρια μου στον νεαρό Pant που στα πλαίσια πτυχιακής και δη Ελληνικής εκατσε και έφιαξε αυτα που έφιαξε ενω δεν έπρεπε να κάνει ουτε σαιτα για να κοκορευεται ο κάθε τυχαρπαστος "επιβλέπον"

Συμφωνώ με τις κρίσεις οτι κουνά λίγο αλλα νομίζω οτι είναι λίγο βιαστικές.. δηλαδή εγω τουλάχιστον τεστάρω και στήνω ενα κίμπαλ κανα 3ήμερο μέχρι να δώ τα λάθη του...  και συμφωνώ με τον ορισμό του επαγγελματισμού ως προς τον άνθρωπο, δηλαδή είναι επαγγελματίας έφόσον χρησιμοποιεί επαγγελματικά το εργαλείο του..

Αλλα.. δυστηχώς όσον αφορά τον όρο "επαγγελματικό" σενα εργαλείο υπάγεται στις φυσικές επιστήμες, το μάρκετινκ και τις ομοσπονδίες καταναλωτών (βλεπε iso 9000 klp) Δηλαδή κρίνουμε π.χ. μια βάση κάμερας απο τις ανοχές τις, την ακαμψία, την ευστάθεια, τις θερμοκρασιακές μεταβολές, το βάρος, τις στιγμές αδράνειας, ώρες λειτουργίας/συνθήκες λειτουργίας κ.α.

Άρα εξ ορισμού μια βάση κάμερας με ανοχές άνω των 0,3χιλ π.χ. θεωρείται ερασιτεχνική, ομοίως στα specs αναφέρει ρητά οτι προσφέρει την ίδια υπηρεσία σε όλο το έυρος των θερμοκρασιών κ.α.

Επίσης ΟΛΟΣΩΣΤΟ το σχόλιο για τους αισθητήρες των καμερών.. κάποιος που εμπιστεύεται μια RED των 100Κ Στον αέρα η οποία ΕΧΕΙ τη δυνατότητα να γράφει ακόμα και την ανάσα του ψώνιου αμερικλάνου σκηνοθέτη τότε ψάχνεις έναν ελεγκτή κίνησης που να δίνει τόσα βήματα όσα και τα καρέ της συγκεκριμένης κάμερας (πάλι γυρνάμε στα specs)

Ενα πολύ καλό τεστ για να τα δείτε live τα παραπάνω είναι να πιάσετε ένα λέιζερ ποιντερ σε μια μέγκενη τέρμα σφιχτά με αφρούς λάστιχα κλπ και μετά να ακουμπήσετε τον πάγκο.. θα δείτε το χορό που κάνει η δέσμη του λέιζερ, αντίστοιχα μια full frame κάμερα θα έχει αυτόν τον θόρυβο, στο κολπάκι των 60φ δεν μασάμε.. ολες μαμάτα γραφουνε.. στα 24 όμως.. μάματα.

Pant η γνώμη μου είναι εφόσον την ψάχνεις, ψαχτην με τη βάση και όχι με τον ελεγκτή αφού ΞΕΡΟΥΜΕ απο τα σπεκς οτι δίνει παλμό σε τριπλάσια ανάλυση απο τα σέρβο του εμπορίου και είναι υπεραρκετά, η βάση σου απο την άλλη έχει πάρει κάποια οχι και τόσο κολακευτικά σχόλια απο τους γνωστούς άγνωστες ξυνους επικριτές, σε rcgroups klp.
    Σέταρε τα PIDs όπως προτείνει ο κατασκευαστής, αλλά παραλληλα βίδωσε στη βάση ενα λειζερακι και κατα τη διάρκεια των ρυθμίσεων βάλτο να κοιτάει σε κάποιο τοίχο τουλάχιστον 4 μέτρα μακριά. τέλος ποιάσε στην εξωτερική βάση ενα χτυπητήρι φραπέ και δες ποσοι κραδασμοι περνούν στην εσωτερική βάση της κάμερας πάλι με το λέιζερ, επανέλαβε το τεστ δίνοντας κίνηση στη βάση με εντολές και κουνώντας τη ένας φίλος  ταυτόχρονα στους τρείς άξονες, λογικά εαν έχεις κάνει καλό σεταπ η γραμμές που θα αφήνει το pointer στο τοίχο θα είναι συνεχόμενες και όχι σαν καρδιογράφημα.

Τι λες να κανω για να σεταρω καλα την συσκευη??? να βαλω ενα ενα σερβο σε λειτουργια??!

Τα παραπάνω κύριοι ΔΕΝ είναι επιλογές οταν χρησιμοποιείς 2 λάστιχα για βάση και ντουπλάρεις τα gyro σου για να σταθεροποιήσεις.. πληρώνεις για να έχεις συνέχεια χρόνου στις επιλογές σου και αυτό ΔΕΝ αλλαζει  (νταξ copiaρεται σε κανα 6μηνο απο τον κινεζο  laugh )

καλές συνέχειες και δουλειές σε όλους

Tι να πω...!!!! Ευχαριστω για τα καλα λόγια αλλα και δεύτερον επιτέλους κάποιος μπήκε με καλή θέληση να γράψει αλλά και το σημαντικότερο να με βοηθήσει

Αρχικά έχω πολύ καλα σερβο για αυτή την δουλειιά που είναι τα SPektrum H6040 αυτα είναι πατενταρισμένα 360μοιρες.! Μηχανικά το έχω φιάξει όσο καλύτερο γίνεται (έχεις ακουσει κακα λόγια?? εγώ πάλι τα καλύτερα, για πεσ ομως ).. Δυστυχως δεν έχω πολύ χρόνο για να μπορέσω να ρυθμίσω το picloc για τον λόγο του ότι είμαι στο στρατό..!! Επισης το άλλο θέμα είναι οτι έχω αλλαξει όλο το ελικόπτερο μιας και μεγαλωσα ιμάντα, booma και έβαλα 750 blades..! Όποτε πρεπει να αφιερώσω 4-5 πτήσεις να ξαναστήσω το ελικόπτερο vbar dld  και μετα να συνεχίσω με το picloc...! Aυτο που με προβληματιζει είναι οτι με τα 750 θελει αρκετο βαρος για να κρατηθει καλα σε αερα δλδ το ενα κιλο που του αυξησα λογο του οτι εβαλα 6600μah μπαταρίες νομίζω δεν φτάνει βεβαια θα το δω σίγουρα αφου το ρυθμίσω...!

Οσο για το τεστ που έκανα και εβαλα στο διαδικτυο είνια το πρώτα πριν καν πάω για πτήση και πριν καν δω τι παιζει με τις ρυθμίσεις (τωρα αρχιζω και καταλαβαίνω τι παιζει , ημουν αρκετα εκτός)..!!!

Τέλος το COMBO Canon 550 + hack software + TOkiNa 11-16 ειναι τρομερό..! Πραγκματικ.α τραβάει απίστευτα και όπως λένε έξω σαν  5000$+++ καμερα...! Δν το πίστευα.!
    Καταγράφηκε
    jamesmagos
    Aeromodeller Hero Member

UcanDrone.com

« Απάντηση #121 στις: Τρίτη, 14 Φεβ 2012, 10:53:54 »

γνωστούς άγνωστους ξινούς επικριτές, σε rcgroups klp.

Μηχανικά το έχω φιάξει όσο καλύτερο γίνεται (έχεις ακουσει κακα λόγια?? εγώ πάλι τα καλύτερα, για πεσ ομως )..

Aν και προέρχονται τα σχόλια όπως λέω και πιο πάνω απο τους κλασικούς ξυνούς, σχεδόν πάντα η ξυνήλα κρύβει και κάποια αλήθεια: η βάση προορίζεται για mid-full frame Camera αλλα παράλληλα για το βάρος μιας full! αρα έχει ανάγκη το βάρος για να "κάτσουν" τα συσπασιον και να αποκτήσει την απαιτούμενη συνέχεια στη κίνηση. Αρα εαν χρειαστείς κάποιο μεγαλύτερο φακό μπορεί να δείς άλλα αποτελέσματα.
    Απο το βιντεάκι σου στο τρέιλερ δεν θα καταλάβαινα με τίποτα οτι τραβάς με 16αρι φακό και απο τις φώτο τις κάθετες που είχες ποστάρει τον έκανα για 90αρη!! συγχαρητήρια για τις ρυθμίσεις του κλείστρου και στην διαχρονική πλέον αξία της 550! by the way της φοράς chdk? έχει μπόλικα καλούδια για still images και φανταστικό intervalometer!!

Για το δέσιμο της βάσης δεν σε φοβάμαι αφού σαν ελικοπτεράς νομίζω έχεις την καλύτερη εξοικείωση με τις βίδες  (σωστό σφίξιμο, ανοχές, lock κλπ) απλά δώσε διπλό-προσοχή γιατί η δεύτερη αλήθεια που κρύβουν οι ξινοί είναι ότι η ακαμψία των ενώσεων της βάσης είναι στο όριο 0,3-0,4μμ, άρα το δικό σου δέσιμο θα κρίνει εάν θα είναι προ ή όχι το αποτέλεσμα (τσεκ με το λειζεράκι)..

Για τα σέρβο, ελεγκτή, ποιότητα ιμάντα  είσαι καραααααααα ΟΚ δεν έχουμε να πούμε κάτι, όπως επίσης για το σεταπ του heli, που σίγουρα θα το βρεις από εμπειρία και τα θέλω σου.

Καλός πολίτης δεν ευχήθηκα!!
    Καταγράφηκε
    PaNt
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #122 στις: Τρίτη, 14 Φεβ 2012, 11:27:08 »

Αρχκα ευχαριστω για τις ευχες ειναι οτι καλυτερο...

Οσο για την βαση παρολο που μου ειπε ο κατασκευαστης μην βαλεις ποθενα κολλα σπειροματων εγω εβαλα παντου.. Ηρθε στημενο και εβγαζα μια μια για να βαλω κολλα..

Οσο τωρα για τις αναρτησεις εχω βαλει δυο ελλατηρια μαζι και προσπαθω να βρω το καταλληλο σφηξιμο.. Για το λειζερ που λες εννοεις να το βαλω στην βαση με ανοιχτα ηλεκτρονικα και να δω αν θα μενει σε σταθερο σημειο...;;; Επισησ εχω αγορασει αναρτησεισ βαρεουσ τυπου οχι τισ απλεσ..Για δωσε τα φωτα σου ψαχνω γενικα τροπους για να φιαξω το καλυτερο δυνατο σεταπ της καμερα μηχανικο και ηλεκτρονικο..

Οσο για το ν φακο εχεις δικιο δν ειναι 16αρης ειναι ο παλιος μου ο 18-200...
    Ο 11-16 ειναι αλλο πραγμα..

Για hack εχω το magic lantern το τελευταιο με hdr kai zebras και αρκετα αλλα καλοθδια απειρα θα ελεγα..!!!

Γραμμενα απο iphone
    « Τελευταία τροποποίηση: Τρίτη, 14 Φεβ 2012, 11:56:21 από PaNt » Καταγράφηκε
    jamesmagos
    Aeromodeller Hero Member

UcanDrone.com

« Απάντηση #123 στις: Τρίτη, 14 Φεβ 2012, 12:14:35 »

To λειζεράκι θα το βάλεις σε όλες τις φάσεις δεσίματος και θα κάνεις τσεκ
    -στη βάση σκέτη
    -στη βάση με τα σερβο
    -στη βάση με το stabilizer
    -στη βάση με stab και σερβο
    -πάνω στο heli με αναμμένο ένα χτυπητήρι καφέ κλπ κλπ οτι λέω παραπάνω

Eνα ταρακούνημα ενός mm θα φαίνεται σαν 8εκ! σε ένα τοίχο 4μ, οπότε τα λάθη και οι τριγμοί θα γίνονται άμεσα εμφανείς, εσένα οι ταραγμένες δέσμες δεν πρέπει να ξεπερνούν τα 3-4 εκ και φυσικά οταν κουνάς με εντολές απο το πομπο να φαίνονται σαν τον πόλεμο των άστρων (στρωτές συνεχόμενες) και όχι σαν καρδιογράφημα.
    Καταγράφηκε
    PaNt
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #124 στις: Τρίτη, 14 Φεβ 2012, 12:24:02 »

-στη βάση σκέτη
    -στη βάση με τα σερβο

Eνα ταρακούνημα ενός mm θα φαίνεται σαν 8εκ! σε ένα τοίχο 4μ, οπότε τα λάθη και οι τριγμοί θα γίνονται άμεσα εμφανείς, εσένα οι ταραγμένες δέσμες δεν πρέπει να ξεπερνούν τα 3-4 εκ και φυσικά οταν κουνάς με εντολές απο το πομπο να φαίνονται σαν τον πόλεμο των άστρων (στρωτές συνεχόμενες) και όχι σαν καρδιογράφημα.

Χμμμ πιστευω οτι αυτο ειναι απο τους καλυτερους τροπους για να το στης. Τελεια... Θα δω και θα πραξω αναλογως..!! Ευχαριστω..!!
    Καταγράφηκε
    Markhelis
    Aeromodeller Hero Member

Προσέχουμε για να έχουμε!!!

« Απάντηση #125 στις: Τρίτη, 14 Φεβ 2012, 13:32:32 »

-στη βάση σκέτη
    -στη βάση με τα σερβο

Πράγματι πολύ καλός και σωστός τρόπος ρυθμίσματος και αποφυγής δονήσεων στην βάση!!! Thumbs up  Thumbs up

Και αυτός είναι ο σωστός τρόπος και σε άλλες εφαρμογές, ελέγχοντας το κάθε στάδιο διαδοχικά να είναι
    σωστό, διότι αν δεν το κάνουμε στο τέλος το πρόβλημα θα έχει πολλαπλασιαστεί και φυσικά δεν θα
    βρίσκουμε τι φταίει και αναγκαστικά ξαναλύσιμο όλης της κατασκευής αι φτού από την αρχή!! Wink

Καταγράφηκε
    PaNt
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #126 στις: Τρίτη, 27 Μαρ 2012, 14:46:52 »

Το προχωρησα αρκετα... Εδω η τελευταια δοκιμη οπου εκανα και μια επεξεργασια με imovie stabilization kai slow motion. Τελειως ερασιτεχνικα ετσι για να δω πως ειναι...

Καποια κουνηματα εχω αλλα αυτα ειναι επειδη δν δινω τρομερη σημασια στην πτηση αλλα ουτε ο χειριστης στην καμερα...επισης δν ειχα και συγκεκριμενο θεμα...

Τελος μενει μα βαλω και ενα σταθεροποιητη dji ....

Οσο για την μουσικη ειναι απο το youtube τυχαια επιλογή..! χαλιαα..

« Τελευταία τροποποίηση: Τρίτη, 27 Μαρ 2012, 15:27:16 από PaNt » Καταγράφηκε
    hellitop
    Aeromodeller Hero Member

achten!!!!!!!!!!!!!!!

« Απάντηση #127 στις: Τρίτη, 27 Μαρ 2012, 17:46:49 »

Πολυ καλο το αποτελεσμα φιλαρακι ακομα και ετσι  Αντε τωρα full στην δουλεια να βγουν τιποτα εξωδα Cheesy Cheesy laugh
    Καταγράφηκε
    kolotoympas
    Board moderator

« Απάντηση #128 στις: Τρίτη, 27 Μαρ 2012, 17:49:15 »

Ωραίο Παύλο!
    και στην λεγόμενη “χρυσή ώρα’
    Στα 30 ή 60 frames έγραφε η μηχανή?
    Η μόνη παρατήρηση μου είναι ο ορίζοντας που φεύγει σε κάποιες φάσεις.
    Πολύ ωραίο! Μπράβο ρε Παιδια! Thumbs up   

Καταγράφηκε

Ή Αστοχία Υλικού Ή Μ…κια Τεχνικού!
    kolotoympas Youtube
    kolotoympas Vimeo
    Annik
    Aeromodeller Full Member

« Απάντηση #129 στις: Τρίτη, 27 Μαρ 2012, 18:40:00 »

H μουσική χάλια όντως..ακόμα γελάω..το βίντεο όμως πολύ όμορφο Παύλο Βέβαια δεν έχω καταλάβει ακόμα τι παραπάνω θα προσφέρει ο σταθεροποιητής αλλα εσυ ξέρεις καλύτερα Thumbs up Thumbs up
    Καταγράφηκε
    FlyingDoctor
    Aeromodeller Sr. Member

Βασιλης

« Απάντηση #130 στις: Τρίτη, 27 Μαρ 2012, 18:58:41 »

Θα συμφωνησω με τον Annik!Που κουναει βρε Παυλε?Τελειο!
    Καταγράφηκε
    PaNt
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #131 στις: Τρίτη, 27 Μαρ 2012, 19:01:10 »

H μουσική χάλια όντως..ακόμα γελάω..το βίντεο όμως πολύ όμορφο Παύλο Βέβαια δεν έχω καταλάβει ακόμα τι παραπάνω θα προσφέρει ο σταθεροποιητής αλλα εσυ ξέρεις καλύτερα Thumbs up Thumbs up

Σας ευχαριστω ολους... Ο σταθεροποιητης απλα θα με βοηθησει να ειμαι ανετος και να μπορω να βγαζω σταθερα πλανα για πολυ ωρα... Τωρα για να βγαλω 10 λεπτα συνεχενο σταθερο πλανο μου βγαινει η παναγια...Η πχ θελω να κρατηθω σταθερα σε υψος και να παω μακρινη πορεια.. Αυτο τωρα δν μπορω να το κανω..
    Πιστευω να βοηθησει ο Γιαννης Κουτσουλας με μια καλη τιμη να παρω το

Wookong H lite που εχει σταθεροποιηση υψους με σενσορα βαρομετρικο και μετα να παρω και το gps/ins και ετσι δν θα φανει το  μεγαλο κοστος...!!!

Η ληψη ειναι στα 50fps... Η καμερα αρυθμιστη τελειως ...
    Επισης ο οριζοντας χανεται λογω καμεραμαν.. Μπορω να τον σταθεροποιησω αλλα θελω να τον εχω ελεγχομενο για κανενα εφε..

Απο το iphone
    « Τελευταία τροποποίηση: Τρίτη, 27 Μαρ 2012, 19:16:33 από PaNt » Καταγράφηκε
    lakis
    Aeromodeller Full Member

Τριαντάφυλλος Παπαϊωάννου

« Απάντηση #132 στις: Τετάρτη, 28 Μαρ 2012, 10:02:17 »

Συγχαρητήρια φιλε PaNt!!! Τρομερή δουλειά και απίστευτες ώρες προετοιμασίας!!! Μπράβο 
    Πραγματικά σε ζηλεύω και σε ΘΑΥΜΑΖΩ!!!

Φίλε ότι καλύτερο και από μένα!!!
    Καταγράφηκε

Futaba 9CHP Super + TM7 2.4GHz module
    World Star 40F, Magnum FS52AR, R607FS 7-Channel 2.4GHz Receiver
    Multiplex FunJet,Formosa II
    E.Α.Μ.
    http://www.eam-rc.gr
    http://www.facebook.com/EamRcgr
    Εδώ πετάμε: http://www.eam-rc.gr/montelodromio
    ΑdamHeli
    Aeromodeller Hero Member

Don't forget the ground....

« Απάντηση #133 στις: Τετάρτη, 28 Μαρ 2012, 11:34:37 »

τι μπορεί να πει κανεις για τον Παύλο ? δεν σταματάει ποτε να ψάχνει την εξέλιξη σε ότι και να κάνει...  Thumbs up
    Καταγράφηκε

PaNt
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #134 στις: Τετάρτη, 28 Μαρ 2012, 23:02:06 »

Συγχαρητήρια φιλε PaNt!!! Τρομερή δουλειά και απίστευτες ώρες προετοιμασίας!!! Μπράβο 
    Πραγματικά σε ζηλεύω και σε ΘΑΥΜΑΖΩ!!!

Φίλε ότι καλύτερο και από μένα!!!

Ευχαριστώ πολύ  για τα καλά σου λόγια...!!!
    τι μπορεί να πει κανεις για τον Παύλο ? δεν σταματάει ποτε να ψάχνει την εξέλιξη σε ότι και να κάνει...  Thumbs up

Φώτη πραγματικά είναι αλλου αυτο το project.... δν σταματάσ να το εξελίσεις με οτι μπορεις να φανταστεισ..! ακόμα και τους σωληνες που κρατιέται η βάση της καμερας τους γεμισα με αφρολεξ..!

Η εξέλιξη επιβάλεται γιατι ποτε δεν θα γίνιε τέλειο..!
    Και βεβαια μπορει να ξερω να κανω και 20 ακροβατικά αλλα οταν πρεπει να ακολουθησεις μια συγκεκριμένη γραμμη ακολουθωντας αντικειμενο και κρατώντας σταθερο υψος προσεχωντας ταυτοχρονα να μην κανεις γρηγορες κινησεις ειναι κατι που το δυσκολευει πολυ και  σε βαζει στην πριζα...!

Καταγράφηκε
    Σελίδες: 1 ... 6 7 8 [9]     Πάνω
    Εκτύπωση
    Aeromodelling GR  |  Forum  |  Αερομοντελλισμός στο Aeromodelling GR  |  Aeromodelling GR - γενικές συζητήσεις (Συντονιστής: ArgyrisGiannetakis)  |  Θέμα: Αεροβιντεοσκόπηση .. Πρωτο trailer..!
    Μεταπήδηση σε: