Aeromodelling GR  
For Greek Aeromodellers and our friends worldwide E-mail E-mail
309.900 μηνύματα σε 12.394 θέματα από 6.318 Μέλη / Τελευταίο μέλος: Clubdim
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Τρίτη, 4 Αυγ 2026, 22:01:14

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Αναζήτηση:     Σύνθετη αναζήτηση
Ελληνικά English en Français in Deutch in Italiano
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Τρίτη, 4 Αυγ 2026, 22:01:14

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
    Πρόσφατα θέματα
    από Markhelis
    [Σήμερα στις 16:24]

[Χθες στις 22:09]

[Χθες στις 18:59]

από dominicm
    [Χθες στις 17:14]

από Stargazer
    [Χθες στις 11:39]

από UH-1H
    [Κυριακή, 2 Αυγ 2026, 19:09:57]

από Stargazer
    [Κυριακή, 2 Αυγ 2026, 14:58:46]

από dominicm
    [Πέμπτη, 30 Ιουλ 2026, 19:33:58]

από topg
    [Τρίτη, 28 Ιουλ 2026, 23:44:11]

[Τρίτη, 28 Ιουλ 2026, 13:05:46]

[Δευτέρα, 27 Ιουλ 2026, 00:40:02]

από CMarkop
    [Κυριακή, 26 Ιουλ 2026, 19:35:11]

από dominicm
    [Σάββατο, 25 Ιουλ 2026, 18:55:09]

[Σάββατο, 25 Ιουλ 2026, 12:40:03]

[Παρασκευή, 24 Ιουλ 2026, 03:41:03]
    Google search

Aeromodelling GR
    Μέλη
    Σύνολο μελών: 6318
    Τελευταίο: Clubdim
    Στατιστικά
    Σύνολο μηνυμάτων: 309900
    Σύνολο θεμάτων: 12394
    Online σήμερα: 113
    Online έως τώρα: 1547
    (Πέμπτη, 25 Ιουν 2026, 09:39:30)
    Συνδεδεμένοι χρήστες
    Μέλη: 3
    Επισκέπτες: 59
    Συνολικά: 62
    Στυλ εμφάνισης

Μην ανοίγετε εδώ θέματα που δεν έχουν καμμία σχέση με αερομοντελισμό. Το πιθανότερο είναι οτι θα διαγραφούν γιατί είναι εκτός αντικειμένου του Aeromodelling GR.

Σελίδες: 1 ... 5 6 7 [8] 9     Κάτω
    Εκτύπωση
    Αποστολέας Θέμα: Αεροβιντεοσκόπηση .. Πρωτο trailer..!  (Αναγνώστηκε 30113 φορές)
    papabill
    Aeromodeller Hero Member
    Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

« Απάντηση #105 στις: Παρασκευή, 10 Φεβ 2012, 19:41:56 »

LOGO ειναι ΑΡΑ επαγγελματικο!!
    Καταγράφηκε

Το ελικόπτερο ή το ραφι θα στολίσει ή στο χωράφι θα σκορπίσει...
    wizard
    Aeromodeller Hero Member

../../..

« Απάντηση #106 στις: Παρασκευή, 10 Φεβ 2012, 20:14:27 »

LOGO ειναι ΑΡΑ επαγγελματικο!!

μπερδευεσε παιχνιδι ειναι για μεγαλα παιδια ... ψαξε λιγο για επαγγελματικα heli  και τα ξαναλεμε ...

παρολα αυτα το 8εμα δεν ειναι τα heli αλλα εαν καποια φτηνα συστηματα να κανουν την ιδια δουλεια ....
    αλλα σαν ελληνες και χερολες ειμαστε και κουτοχορτο τρωμε

αυτα ... τελικα ειναι πραγματι ανουσια τα παραπανο post... ποτε δεν εξελισωνται σε κατι δημιουργικο γιατι παντα καποιοι τα ξερουν ολα   

και σαν επιλογος θα το ξαναπω για πολλοστη φορα για να μην παρεξηγηθω

ΔΕΝ ειπα οτι ΔΕΝ ειναι καλο .... ΔΕΝ το μειωσα στο παραμικρο .... ΕΙΠΑ οτι μπορει και κατι αλλο εξισου καλο να ειναι πιο φτινο για διαφορους λογους
    Αυτα .....
    Καταγράφηκε

Planes Have Soul   .....
    Καντε Like  εαν θελετε
    http://www.facebook.com/pages/Watchers-Fpv/133379920096512?v=wall
    Markhelis
    Aeromodeller Hero Member

Προσέχουμε για να έχουμε!!!

« Απάντηση #107 στις: Παρασκευή, 10 Φεβ 2012, 20:27:54 »

παρολα αυτα το 8εμα δεν ειναι τα heli αλλα εαν καποια φτηνα συστηματα να κανουν την ιδια δουλεια ....

Φτάνει που το κατάλαβες ότι το θέμα δεν είναι το ε/π που εδώ και κάτι ώρες που τρώγεσαι!!!  Grin

αυτα ... τελικα ειναι πραγματι ανουσια τα παραπανο post... ποτε δεν εξελισωνται σε κατι δημιουργικο γιατι παντα καποιοι τα ξερουν ολα  

Το έχουμε ξαναπεί για όσους το καταλαβαίνουν!!! Wink
    « Τελευταία τροποποίηση: Παρασκευή, 10 Φεβ 2012, 20:42:35 από Markhelis » Καταγράφηκε
    wizard
    Aeromodeller Hero Member

../../..

« Απάντηση #108 στις: Παρασκευή, 10 Φεβ 2012, 21:06:47 »

Φτάνει που το κατάλαβες ότι το θέμα δεν είναι το ε/π που εδώ και κάτι ώρες που τρώγεσαι!!!  Grin

Το έχουμε ξαναπεί για όσους το καταλαβαίνουν!!! Wink

να είχαμε να λέγαμε η ανεβάζεις post ?! lalala
    Καταγράφηκε

Planes Have Soul   .....
    Καντε Like  εαν θελετε
    spv(spirosvar)
    Aeromodeller Sr. Member

« Απάντηση #109 στις: Παρασκευή, 10 Φεβ 2012, 21:20:01 »

Μπραβο παιδια ενα πολυ ενδιαφερων θεμα... Thumbs up το γεμισατε ανουσιες μλκ και κοντρες...!!

Υ.Γ : Παυλο μπραβο που το ψαχνεις το θεμα με το βιντεο.. μου αρεσει που βρισκεις πραγματα για να το βελτιωσεις...!!

Καταγράφηκε
    Markhelis
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #110 στις: Παρασκευή, 10 Φεβ 2012, 21:22:39 »

να είχαμε να λέγαμε η ανεβάζεις post ?! lalala

Στα φόρουμ κρινόμαστε από τα έργα μας και τις πράξεις μας, τώρα εσύ αν νομίζεις ότι
    κρινόμαστε από τα πόστ πρόβλημά σου!!! 

Παύλο (PaNt) όποτε μπορέσεις κάνε μία εκκαθάριση!!!  Thumbs up
    Καταγράφηκε
    PaNt
    Aeromodeller Hero Member

Προσωπικη μου γνωμη,δεν επιβαλλω σε κανενα και τπτ

« Απάντηση #111 στις: Παρασκευή, 10 Φεβ 2012, 21:25:38 »

Μπραβο παιδια ενα πολυ ενδιαφερων θεμα... Thumbs up το γεμισατε ανουσιες μλκ και κοντρες...!!

Υ.Γ : Παυλο μπραβο που το ψαχνεις το θεμα με το βιντεο.. μου αρεσει που βρισκεις πραγματα για να το βελτιωσεις...!!

Σας παρακαλω να ηρεμηστε ...

Wizard σου ξανα λεω ειναι η πιο φτηνη συσκευη που κανει αυτη την δουλεια... Ποσο νομιζεις οτι κανει;; Το αλλο επισης καλο που ειναι και αυτοματος πιλοος κοστιζει 1000+++ αλλα δν το πηρα...

Η πιο φτηνη λυση ειναι με γυροσκοπια  απλα αλλα αυτο ειναι για 2αξονες βασεις οχι για τριαξονες..!!
    Καταγράφηκε
    MrFuelMan
    Aeromodeller Jr. member
    **

« Απάντηση #112 στις: Παρασκευή, 10 Φεβ 2012, 21:32:11 »

Αυτό που παρατηρεί κανείς, διαβάζοντας αυτά τα μηνύματα, είναι τα εξής:

Δεν υπάρχει διάθεση να μοιραστούν κάποιοι τις εμπειρίες τους με τους άλλους, με σκοπό την βελτίωση, αλλά και ενημέρωση όσων ενδιαφέρονται για την αεροφωτογραφία-αεροβιντεοσκόπηση, αλλά σκοπός τους είναι, αλλά να αποδείξουν ποιος την έχει πιο μεγάλη, την εμπειρία.

Ο καθένας θεωρεί ότι αυτό που έχει αυτός είναι το καλύτερο, αγνοώντας ή  παραλείποντας να αναφέρει, ότι το ίδιο πράγμα που είναι  για την δικιά του χρήση το καλύτερο, για κάποιον άλλο να είναι εντελώς άχρηστο.

Σχεδόν, κανείς από αυτούς που γράφουν, δεν χρησιμοποιούν αυτά τα μέσα, ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ, αλλά, άλλος περισσότερο και άλλος λιγότερο για προσωπική τους ικανοποίηση.
    Και όταν λέω επαγγελματικά, εννοώ να χρησιμοποιούν αυτά τα μέσα για βιοποριστικούς λόγους ή έστω και σαν βοήθημα σε αυτό. Για παράδειγμα, ένας επαγγελματίας φωτογράφος  που είτε κάνει μια πλήρη Α/Φ ή Α/Β για έναν πελάτη, είτε χρησιμοποιήσει κάποια πλάνα.   

Αλλά, αρκετά με τα κακά.
    Αυτό που εγώ, μπορώ να πω, μετά από οκτώ, περίπου, χρόνια και με πάνω από 10000 αεροφωτογραφίες και λίγα βίντεο που έχω τραβήξει για επαγγελματικό σκοπό, είναι ότι, το θέμα των εναέριων λήψεων είναι  πολύπλοκο, δαπανηρό, ψυχοφθόρο, ριψοκίνδυνο, κυρίως για το μέσο που πετάς αλλά και για τις μηχανές που κρέμονται πάνω σε αυτό.
    Όλα αυτά, ξαναλέω, όταν πρόκειται για επαγγελματική χρήση.
    Η ανάλυση του κάθε προβλήματος έπεται.

Καταγράφηκε

www.RCFUEL.GR      ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ ΚΑΥΣΙΜΟΥ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΑΕΡΟΜΟΝΤΕΛΙΣΜΟΥ
    Ψωμάς Γιάννης   
    Rapicon Team
    wizard
    Aeromodeller Hero Member

../../..

« Απάντηση #113 στις: Παρασκευή, 10 Φεβ 2012, 21:34:38 »

ελληνικά μιλάμε νομίζω
    Δεν είπα ότι δεν είναι καλο κτλ.... πολλή καλά έκανες και προωθείς το κομμάτι αυτό.
    Εγώ πιάστηκα από το video που έδειχνε μια διαφορετική λύση ίσος όχι τόσο καλή όσο αυτή αλλα σίγουρα μια λύση που αξίζει προσοχής... και ξαφνικά βλέπω τα servo κτλ..
    Να αναλυθεί το θέμα να συζητηθεί να πάει λίγο πιο κάτω αλλα να διαβάζω ότι νάνε δεν βγάζει πουθενά ...
    Καταγράφηκε

Planes Have Soul   .....
    Καντε Like  εαν θελετε
    wizard
    Aeromodeller Hero Member

../../..

« Απάντηση #114 στις: Παρασκευή, 10 Φεβ 2012, 21:35:46 »

Δεν υπάρχει διάθεση να μοιραστούν κάποιοι τις εμπειρίες τους με τους άλλους, με σκοπό την βελτίωση, αλλά και ενημέρωση όσων ενδιαφέρονται για την αεροφωτογραφία-αεροβιντεοσκόπηση, αλλά σκοπός τους είναι, αλλά να αποδείξουν ποιος την έχει πιο μεγάλη, την εμπειρία.

Ο καθένας θεωρεί ότι αυτό που έχει αυτός είναι το καλύτερο, αγνοώντας ή  παραλείποντας να αναφέρει, ότι το ίδιο πράγμα που είναι  για την δικιά του χρήση το καλύτερο, για κάποιον άλλο να είναι εντελώς άχρηστο.

Σχεδόν, κανείς από αυτούς που γράφουν, δεν χρησιμοποιούν αυτά τα μέσα, ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ, αλλά, άλλος περισσότερο και άλλος λιγότερο για προσωπική τους ικανοποίηση.
    Και όταν λέω επαγγελματικά, εννοώ να χρησιμοποιούν αυτά τα μέσα για βιοποριστικούς λόγους ή έστω και σαν βοήθημα σε αυτό. Για παράδειγμα, ένας επαγγελματίας φωτογράφος  που είτε κάνει μια πλήρη Α/Φ ή Α/Β για έναν πελάτη, είτε χρησιμοποιήσει κάποια πλάνα.   

Αλλά, αρκετά με τα κακά.
    Αυτό που εγώ, μπορώ να πω, μετά από οκτώ, περίπου, χρόνια και με πάνω από 10000 αεροφωτογραφίες και λίγα βίντεο που έχω τραβήξει για επαγγελματικό σκοπό, είναι ότι, το θέμα των εναέριων λήψεων είναι  πολύπλοκο, δαπανηρό, ψυχοφθόρο, ριψοκίνδυνο, κυρίως για το μέσο που πετάς αλλά και για τις μηχανές που κρέμονται πάνω σε αυτό.

+100000
    Καταγράφηκε

Planes Have Soul   .....
    Καντε Like  εαν θελετε
    MrFuelMan
    Aeromodeller Jr. member
    **

« Απάντηση #115 στις: Παρασκευή, 10 Φεβ 2012, 22:09:34 »

Όσον αφορά τα «επαγγελματικά» ελικόπτερα έχω να πω ότι, απλώς, δεν υπάρχουν. Θέλω, δηλαδή, να πω ότι είναι τόσο «επαγγελματικά» όσο επαγγελματίας είναι αυτός  που τα χρησιμοποιεί και φυσικά αναλόγως την συγκεκριμένη δουλειά που του τυχαίνει.
    Για παράδειγμα, μια Α/Φ ή Α/Β που μπορεί να γίνει,  όταν μπορούμε να επιλέξουμε, το θέμα, την ώρα, τον τόπο, τον χρόνο, το ύψος και την ποιότητα της λήψης, τότε και ένα τετρακόπτερο των 200 ευρώ, που ικανοποιεί όλες αυτές τις παραμέτρους, μπορεί κάποιος να το πει «επαγγελματικό».
    Επειδή, όμως αυτές οι προϋποθέσεις δεν είναι πάντα εφικτές, η ανάγκη για ένα καλύτερο και συνεπώς πιο ακριβό μέσο, είναι μονόδρομος
    Καταγράφηκε

www.RCFUEL.GR      ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ ΚΑΥΣΙΜΟΥ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΑΕΡΟΜΟΝΤΕΛΙΣΜΟΥ
    Ψωμάς Γιάννης   
    Rapicon Team
    copterxakias
    Aeromodeller Full Member

« Απάντηση #116 στις: Παρασκευή, 10 Φεβ 2012, 23:39:32 »

Αλλά, αρκετά με τα κακά.

έτσι ακριβώς δεν έχω τίποτα άλλο να προσθέσω!!!!!

Καταγράφηκε

!!!!! LIFE FOR SOMETHING OR DIE FOR NOTHING !!!!!!!!
            !!!!!!!!!!! GERMANY I'AM BACK !!!!!!!!!!!
    copterxakias
    Aeromodeller Full Member

« Απάντηση #117 στις: Παρασκευή, 10 Φεβ 2012, 23:41:55 »

Σας παρακαλω να ηρεμηστε ...

Wizard σου ξανα λεω ειναι η πιο φτηνη συσκευη που κανει αυτη την δουλεια... Ποσο νομιζεις οτι κανει;; Το αλλο επισης καλο που ειναι και αυτοματος πιλοος κοστιζει 1000+++ αλλα δν το πηρα...

Η πιο φτηνη λυση ειναι με γυροσκοπια  απλα αλλα αυτο ειναι για 2αξονες βασεις οχι για τριαξονες..!!

από την μια είναι πανάκριβα ( έτσι λέει ο "markhelis") και από την άλλη είναι φτηνοδουλειές!!!! 
    Καταγράφηκε

!!!!! LIFE FOR SOMETHING OR DIE FOR NOTHING !!!!!!!!
            !!!!!!!!!!! GERMANY I'AM BACK !!!!!!!!!!!
    Markhelis
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #118 στις: Σάββατο, 11 Φεβ 2012, 11:03:34 »

Επειδή ασχολούμαι και εγώ με την φωτογραφία σε ερασιτεχνικό όμως επίπεδο. Θα ήθελα να τοποθετηθώ λίγο μόνο στο κομμάτι της κάμερας. Θέλω να δείτε σε αυτή την φωτογραφία την διαφορά μεγέθους στους σενσορες cmos που δεν έχει να κάνει με τα mega pixels όμως! Το μέγεθος κάνει την διαφορά ναι! Και όμως! Και έχει να κάνει άμεσα με τον θόρυβο του σενσορα όσο ανεβαίνουν τα ISO. Ο σενσορας της κάμερα τους pant είναι  22.3 x 14.9 mm. Της καμαρούλας  του Κινέζου HD wing camera (που τυγχάνει να έχω και εγώ) είναι όσο η πιτσιλιά που αφήνει στο καπάκι της τουαλέτα το κατουρο μου.  Αν τράβαγες το ίδιο βίντεο φίλε kopterxakia ένα απόγευμα με λίγο φως  το αποτέλεσμα από τον θόρυβο της εικόνας θα έκανε το βίντεο για τα σκουπίδια πραγματικά! και φυσικά σε μια dslr μπορείς να διαλέξεις ότι φακό γουστάρει η ψυχή σου, από μια τεράστια γκάμα γνήσιων και μη φακών. Σε αντίθεση με μια μικρή φτηνή κάμερα. Τώρα όσο για το σύστημα σταθεροποίησης που καλείται να σηκώσει αυτό το βάρος του εξοπλισμού και το κομμάτι του picloc, που από ότι βλέπω αναμφισβήτητα κάνει θαύματα και παρέχει πληθώρα ρυθμίσεων, δεν νομίζω να το έχει δει καν η να το έχει δοκιμάσει κάποιος άλλος στην Ελλάδα εκτός από τον pant. Οπότε τουλάχιστον λίγο υπομονή. Είναι και φανταράκι το παιδί! 

Φιλικά Ηλίας

Μπράβο φίλε μου αυτό ακριβώς εννοώ και εγώ!!! Thumbs up  Thumbs up

Καταγράφηκε
    jamesmagos
    Aeromodeller Hero Member

UcanDrone.com

« Απάντηση #119 στις: Δευτέρα, 13 Φεβ 2012, 14:59:45 »

πωπο!!  πολλά τα σχόλια και πραγματικά ευχάριστα κατά τη γνώμη μου γιατί βλέπω τεράστια γκάμα απόψεων, ενταση και θέληση, που σημαίνει οτι δεν μας έχει πάρει ο ύπνος..

Στο διατάυτα:
    αντι προλόγου
    Πρώτον όπως έχω ξαναεκφράσει τα συγχαρητήρια μου στον νεαρό Pant που στα πλαίσια πτυχιακής και δη Ελληνικής εκατσε και έφιαξε αυτα που έφιαξε ενω δεν έπρεπε να κάνει ουτε σαιτα για να κοκορευεται ο κάθε τυχαρπαστος "επιβλέπον"

Συμφωνώ με τις κρίσεις οτι κουνά λίγο αλλα νομίζω οτι είναι λίγο βιαστικές.. δηλαδή εγω τουλάχιστον τεστάρω και στήνω ενα κίμπαλ κανα 3ήμερο μέχρι να δώ τα λάθη του...  και συμφωνώ με τον ορισμό του επαγγελματισμού ως προς τον άνθρωπο, δηλαδή είναι επαγγελματίας έφόσον χρησιμοποιεί επαγγελματικά το εργαλείο του..

Αλλα.. δυστηχώς όσον αφορά τον όρο "επαγγελματικό" σενα εργαλείο υπάγεται στις φυσικές επιστήμες, το μάρκετινκ και τις ομοσπονδίες καταναλωτών (βλεπε iso 9000 klp) Δηλαδή κρίνουμε π.χ. μια βάση κάμερας απο τις ανοχές τις, την ακαμψία, την ευστάθεια, τις θερμοκρασιακές μεταβολές, το βάρος, τις στιγμές αδράνειας, ώρες λειτουργίας/συνθήκες λειτουργίας κ.α.

Άρα εξ ορισμού μια βάση κάμερας με ανοχές άνω των 0,3χιλ π.χ. θεωρείται ερασιτεχνική, ομοίως στα specs αναφέρει ρητά οτι προσφέρει την ίδια υπηρεσία σε όλο το έυρος των θερμοκρασιών κ.α.

Επίσης ΟΛΟΣΩΣΤΟ το σχόλιο για τους αισθητήρες των καμερών.. κάποιος που εμπιστεύεται μια RED των 100Κ Στον αέρα η οποία ΕΧΕΙ τη δυνατότητα να γράφει ακόμα και την ανάσα του ψώνιου αμερικλάνου σκηνοθέτη τότε ψάχνεις έναν ελεγκτή κίνησης που να δίνει τόσα βήματα όσα και τα καρέ της συγκεκριμένης κάμερας (πάλι γυρνάμε στα specs)

Ενα πολύ καλό τεστ για να τα δείτε live τα παραπάνω είναι να πιάσετε ένα λέιζερ ποιντερ σε μια μέγκενη τέρμα σφιχτά με αφρούς λάστιχα κλπ και μετά να ακουμπήσετε τον πάγκο.. θα δείτε το χορό που κάνει η δέσμη του λέιζερ, αντίστοιχα μια full frame κάμερα θα έχει αυτόν τον θόρυβο, στο κολπάκι των 60φ δεν μασάμε.. ολες μαμάτα γραφουνε.. στα 24 όμως.. μάματα.

Pant η γνώμη μου είναι εφόσον την ψάχνεις, ψαχτην με τη βάση και όχι με τον ελεγκτή αφού ΞΕΡΟΥΜΕ απο τα σπεκς οτι δίνει παλμό σε τριπλάσια ανάλυση απο τα σέρβο του εμπορίου και είναι υπεραρκετά, η βάση σου απο την άλλη έχει πάρει κάποια οχι και τόσο κολακευτικά σχόλια απο τους γνωστούς άγνωστες ξυνους επικριτές, σε rcgroups klp.
    Σέταρε τα PIDs όπως προτείνει ο κατασκευαστής, αλλά παραλληλα βίδωσε στη βάση ενα λειζερακι και κατα τη διάρκεια των ρυθμίσεων βάλτο να κοιτάει σε κάποιο τοίχο τουλάχιστον 4 μέτρα μακριά. τέλος ποιάσε στην εξωτερική βάση ενα χτυπητήρι φραπέ και δες ποσοι κραδασμοι περνούν στην εσωτερική βάση της κάμερας πάλι με το λέιζερ, επανέλαβε το τεστ δίνοντας κίνηση στη βάση με εντολές και κουνώντας τη ένας φίλος  ταυτόχρονα στους τρείς άξονες, λογικά εαν έχεις κάνει καλό σεταπ η γραμμές που θα αφήνει το pointer στο τοίχο θα είναι συνεχόμενες και όχι σαν καρδιογράφημα.

Τα παραπάνω κύριοι ΔΕΝ είναι επιλογές οταν χρησιμοποιείς 2 λάστιχα για βάση και ντουπλάρεις τα gyro σου για να σταθεροποιήσεις.. πληρώνεις για να έχεις συνέχεια χρόνου στις επιλογές σου και αυτό ΔΕΝ αλλαζει  (νταξ copiaρεται σε κανα 6μηνο απο τον κινεζο  laugh )

καλές συνέχειες και δουλειές σε όλους
    Καταγράφηκε
    Σελίδες: 1 ... 5 6 7 [8] 9     Πάνω
    Εκτύπωση
    Aeromodelling GR  |  Forum  |  Αερομοντελλισμός στο Aeromodelling GR  |  Aeromodelling GR - γενικές συζητήσεις (Συντονιστής: ArgyrisGiannetakis)  |  Θέμα: Αεροβιντεοσκόπηση .. Πρωτο trailer..!
    Μεταπήδηση σε: