Aeromodelling GR  
For Greek Aeromodellers and our friends worldwide E-mail E-mail
309.900 μηνύματα σε 12.394 θέματα από 6.318 Μέλη / Τελευταίο μέλος: Clubdim
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Τρίτη, 4 Αυγ 2026, 21:02:33

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Αναζήτηση:     Σύνθετη αναζήτηση
Ελληνικά English en Français in Deutch in Italiano
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Τρίτη, 4 Αυγ 2026, 21:02:33

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
    Πρόσφατα θέματα
    από Markhelis
    [Σήμερα στις 16:24]

[Χθες στις 22:09]

[Χθες στις 18:59]

από dominicm
    [Χθες στις 17:14]

από Stargazer
    [Χθες στις 11:39]

από UH-1H
    [Κυριακή, 2 Αυγ 2026, 19:09:57]

από Stargazer
    [Κυριακή, 2 Αυγ 2026, 14:58:46]

από dominicm
    [Πέμπτη, 30 Ιουλ 2026, 19:33:58]

από topg
    [Τρίτη, 28 Ιουλ 2026, 23:44:11]

[Τρίτη, 28 Ιουλ 2026, 13:05:46]

[Δευτέρα, 27 Ιουλ 2026, 00:40:02]

από CMarkop
    [Κυριακή, 26 Ιουλ 2026, 19:35:11]

από dominicm
    [Σάββατο, 25 Ιουλ 2026, 18:55:09]

[Σάββατο, 25 Ιουλ 2026, 12:40:03]

[Παρασκευή, 24 Ιουλ 2026, 03:41:03]
    Google search

Aeromodelling GR
    Μέλη
    Σύνολο μελών: 6318
    Τελευταίο: Clubdim
    Στατιστικά
    Σύνολο μηνυμάτων: 309900
    Σύνολο θεμάτων: 12394
    Online σήμερα: 113
    Online έως τώρα: 1547
    (Πέμπτη, 25 Ιουν 2026, 09:39:30)
    Συνδεδεμένοι χρήστες
    Μέλη: 3
    Επισκέπτες: 69
    Συνολικά: 72
    Στυλ εμφάνισης

Μην ανοίγετε εδώ θέματα που δεν έχουν καμμία σχέση με αερομοντελισμό. Το πιθανότερο είναι οτι θα διαγραφούν γιατί είναι εκτός αντικειμένου του Aeromodelling GR.

Σελίδες: 1 ... 4 5 6 [7] 8 9     Κάτω
    Εκτύπωση
    Αποστολέας Θέμα: Αεροβιντεοσκόπηση .. Πρωτο trailer..!  (Αναγνώστηκε 30109 φορές)
    Markhelis
    Aeromodeller Hero Member
    Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

Προσέχουμε για να έχουμε!!!

« Απάντηση #90 στις: Παρασκευή, 10 Φεβ 2012, 11:27:50 »

ο καθένας μας εδώ και σε άλλα φόρουμ εκφράζει την άποψη του και είναι σεβαστή ..αλλά επειδή ασχολούμαι επαγγελματικά με το αντικείμενο ..ο Παύλος καλά κάνει και επενδύει σε αυτό που θέλει να κάνει..άλλο το ερασιτεχνικό και άλλο το επαγγελματικό ..και το βασικότερο ο χειριστής του μηχανήματος..τα ράσα δεν κάνουν  τον παπά. Thumbs up

σεβαστό αυτό που λες. δηλαδή πρέπει να ρικσεις πολλά ευρώ για να έχεις και καλώ αποτέλεσμα αυτό θέλεις να μας πεις?
    σε αυτό όμως διαφωνώ.....

Δηλ΄διαφωνείς με δύο ανθρώπους που ασχολούνται πλέον επαγγελματικά με την βιντεοσκόπηση και έχουν
    ψαχτεί και συνέχεια ψάχνονται χώνοντας πολλά λεφτά και λέγοντας ότι το ερασιτεχνικό είναι αν όχι καλύτερο
    αλλά εφάμιλλο του επαγγελματικού που το χειρίζονται δύο χειριστές με γνώση πάνω σε αυτό??

Σεβαστεί η γνώμη σου Παύλο αλλά συγκρίνεις ανόμοια πράγματα!!! Wink

Καταγράφηκε
    wizard
    Aeromodeller Hero Member

../../..

« Απάντηση #91 στις: Παρασκευή, 10 Φεβ 2012, 11:40:33 »

Δηλ΄διαφωνείς με δύο ανθρώπους που ασχολούνται πλέον επαγγελματικά με την βιντεοσκόπηση .....

είναι πολλή σχετικό αυτό που λες γιατί στον χώρο αυτό επειδή είναι πολλή ειδικός οι επιλογές δεν είναι και πολλές... συνήθως οι εταιρίες είναι oneman show και όπως είδες και ποιο πάνω έχουν τρελα προβλήματα...

μην νομίζετε ότι είναι  πολυεθνικές. ένα κακομοίρης είναι που προσπαθεί να βγάλει κάποια λεφτά .... γιαυτο και ήταν 3 ώρες και εξηγούσε και γιαυτο τα πρώτα έχουν προβλήματα...
    Καταγράφηκε

Planes Have Soul   .....
    Καντε Like  εαν θελετε
    http://www.facebook.com/pages/Watchers-Fpv/133379920096512?v=wall
    Markhelis
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #92 στις: Παρασκευή, 10 Φεβ 2012, 11:48:15 »

Πάμε να συγκρίνουμε όπως είπα ανόμοια πράγματα, άλλο τα ερασιτεχνικά άλλο τα επαγγελματικά,
    μην τα ισοπεδώνουμε όλα, είναι όπως τα εργαλεία, μπορείς να πάρεις ένα ερασιτεχνικά εργαλείο και
    να πας να βγάλεις μεροκάματο??
    Καταγράφηκε
    wizard
    Aeromodeller Hero Member

../../..

« Απάντηση #93 στις: Παρασκευή, 10 Φεβ 2012, 12:13:15 »

Πάμε να συγκρίνουμε όπως είπα ανόμοια πράγματα, άλλο τα ερασιτεχνικά άλλο τα επαγγελματικά,
    μην τα ισοπεδώνουμε όλα, είναι όπως τα εργαλεία, μπορείς να πάρεις ένα ερασιτεχνικά εργαλείο και
    yaprxoyn επαγγελματικά και δεν το ήξερα ? ... dld θέλεις να μου πεις ότι το heli είναι επαγγελματικό ? ... / ειδικό ... τα servo ? ο δεκτης ? μήπως είναι και αυτά ειδικά ...
    μια βάση και ένα stabilazer καλής ποιότητας και όπως είπα παραπάνω DEN το μειώνω απλός δεν είναι το μοναδικό
    δεν είναι πυρηνική φυσική ... νομίζω ότι δεν καταλαβαινόμαστε οποτε θα κάπου εδώ γίνετε ανούσια η κουβέντα
    Καταγράφηκε

Planes Have Soul   .....
    Καντε Like  εαν θελετε
    Markhelis
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #94 στις: Παρασκευή, 10 Φεβ 2012, 12:18:13 »

yaprxoyn επαγγελματικά και δεν το ήξερα ? ... dld θέλεις να μου πεις ότι το heli είναι επαγγελματικό ? ...
    δεν είναι πυρηνική φυσική ... νομίζω ότι δεν καταλαβαινόμαστε οποτε θα κάπου εδώ γίνετε ανούσια η κουβέντα

Ακριβώς φίλε μου ανούσια διότι δεν μίλησα πουθενά για ε/π ή Quad!!!  Wink
    Καταγράφηκε
    wizard
    Aeromodeller Hero Member

../../..

« Απάντηση #95 στις: Παρασκευή, 10 Φεβ 2012, 12:22:03 »

yaprxoyn επαγγελματικά και δεν το ήξερα ? ... dld θέλεις να μου πεις ότι το heli είναι επαγγελματικό ? ...

Ακριβώς φίλε μου ανούσια διότι δεν μίλησα πουθενά για ε/π ή Quad!!!  Wink

......μην τα ισοπεδώνουμε όλα, είναι όπως τα εργαλεία, μπορείς να πάρεις ένα ερασιτεχνικά εργαλείο και
    να πας να βγάλεις μεροκάματο?? ...........

εκεί δεν μετράει το ''επαγγελματικό ''? 
    Καταγράφηκε

Planes Have Soul   .....
    Καντε Like  εαν θελετε
    copterxakias
    Aeromodeller Full Member

« Απάντηση #96 στις: Παρασκευή, 10 Φεβ 2012, 14:13:49 »

φιλε μαρκο κανεις πολυ μεγαλο λαθος γιατι αν ήτανε πσαγμενος δεν θα χρησιμοποιούσε ε/π 10 κιλών !!!!
    εγώ είμαι ερασιτέχνης και όλη με ρωτούσαν αν τραβάω με "GoPro" 1 η 2!!!!!! όμως εγώ χρησιμοποιώ μια κάμερα με 50 ευρώ!!!!! δηλαδή με ερασιτεχνικό εξοπλισμό έκανα καλή δουλειά? αυτό εννοούσαν?

Καταγράφηκε

!!!!! LIFE FOR SOMETHING OR DIE FOR NOTHING !!!!!!!!
            !!!!!!!!!!! GERMANY I'AM BACK !!!!!!!!!!!
    Markhelis
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #97 στις: Παρασκευή, 10 Φεβ 2012, 14:17:08 »

Μάγε δεν παίζεις σωστά, αλλάζεις εκ των υστέρων τα μηνύματα προσθέτοντας ή αφαιρώντας
    προτάσεις για να φαίνεσαι εσύ σωστός, δεν είναι έτσι φίλε μου αυτό είναι υπουλία!!!   white flag

Ευτυχώς που έκανα παράθεση,

Ακριβώς φίλε μου ανούσια διότι δεν μίλησα πουθενά για ε/π ή Quad!!!  Wink

Και εκ των υστέρων γράφεις,

yaprxoyn επαγγελματικά και δεν το ήξερα ? ... dld θέλεις να μου πεις ότι το heli είναι επαγγελματικό ? ... / ειδικό ... τα servo ? ο δεκτης ? μήπως είναι και αυτά ειδικά ...
    μια βάση και ένα stabilazer καλής ποιότητας και όπως είπα παραπάνω DEN το μειώνω απλός δεν είναι το μοναδικό

Καταγράφηκε
    Hobbitakos
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #98 στις: Παρασκευή, 10 Φεβ 2012, 14:33:04 »

Μαλλον δεν εχετε δει επαγγελματικες μηχανες  για να τα λετε ολα αυτα
    Καταγράφηκε
    Markhelis
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #99 στις: Παρασκευή, 10 Φεβ 2012, 14:34:37 »

φιλε μαρκο κανεις πολυ μεγαλο λαθος γιατι αν ήτανε πσαγμενος δεν θα χρησιμοποιούσε ε/π 10 κιλών !!!!
    εγώ είμαι ερασιτέχνης και όλη με ρωτούσαν αν τραβάω με "GoPro" 1 η 2!!!!!! όμως εγώ χρησιμοποιώ μια κάμερα με 50 ευρώ!!!!! δηλαδή με ερασιτεχνικό εξοπλισμό έκανα καλή δουλειά? αυτό εννοούσαν?

Φίλε μου το ξέρω με τι τραβάς και μάλιστα σου έχω δώσει τα εύσημα πολλές φορές!! Thumbs up
    Εσύ μια χαρά είσαι με αυτήν την κάμερα και να συνεχίσεις έτσι!!! Thumbs up

Για τον φίλο τον canopus που τραβάει με οκτακόπτερ κάνω και για αυτόν τόσο λάθος?? 

Ο καθένας μας αυτό που αγοράζει το αγοράζει για συγκεκριμένο σκοπό και ανάλογα τα βαλάντιά του πάντα,
    όταν θέλεις από ένα εργαλείο να σου φέρει χρήματα τότε κοιτάς να είναι όσο πιο καλό γίνεται, αφού πλέον
    θα είναι εργαλείο δουλειάς ξοδεύεις και τα ανάλογα!!
    Οταν θέλεις π.χ. ένα τρυπάνι για το σπίτι που θα ανοίξεις 5 τρύπες το χρόνο δεν θα πάρεις αυτό που κάνει
    250€ αλλά αυτό που κάνει 20€, ενώ ο επαγγελματίας θα πάρει αυτό με τα 250€ που θα μπορεί να κάνει
    100 τρύπες την ημέρα και πολύ γρήγορα λόγο παραπάνω δύναμης και ποιότητας!!

Ας το σταματήσουμε εδώ διότι έχουμε βγει εκτός θέματος!!  Wink
    Καταγράφηκε
    copterxakias
    Aeromodeller Full Member

« Απάντηση #100 στις: Παρασκευή, 10 Φεβ 2012, 14:48:26 »

Ας το σταματήσουμε εδώ διότι έχουμε βγει εκτός θέματος!!  Wink

[/quote]

αυτό ακριβώς πήγα και εγώ να προτείνω!!! γιατί ένα απλό σχόλιο κάναμε και μας στήσατε άμεσος στα τρία μετρα με bazooka!!!!  άμεσος εσείς είστε ψαγμένοι και εμείς "M...."έτσι ακριβώς είναι τα πράγματα .

Καταγράφηκε

!!!!! LIFE FOR SOMETHING OR DIE FOR NOTHING !!!!!!!!
            !!!!!!!!!!! GERMANY I'AM BACK !!!!!!!!!!!
    PaNt
    Aeromodeller Hero Member

Προσωπικη μου γνωμη,δεν επιβαλλω σε κανενα και τπτ

« Απάντηση #101 στις: Παρασκευή, 10 Φεβ 2012, 15:27:43 »

Tι εγινε εδω ρε παιδια ;;; Αρχικα με ενα 4 κοπτερο δν μπορω να παω σε δουλεια.. Μπορω ομως με 8κοπτερο αλλα ειναι στο διπλασιο κοστος απο το δικο μου και δν αντεχει πολυ στον αερα... Επισης  η συσκευουλα δν ειναι ακριβη και δν ειναι για να αποροφαει κραδασμουε αλλα κινησεις οσον αφορα την καμερα ,αν τωρα κανεις μπροστα το ελικοπτερο δν εχει μηχανισμο να μενει πισω η καμερα δν ξερω αν μπορεις να καταλαβεις...

Εγω ουτε στην μπηκα ουτε τπτ απλα προσπαθησα  να σου δειξω τι κανει η συσκευη..!!
    Και οσο για το επαγγελματικο και ερασιτεχνικο  υπαρχει διαχωρισμος κατεμε δλδ αν μπορεις με το συστημα σου να βαλεις μια επαγγελματικη καμερα και να κανεις επαγγελματικες ληψεις τουε ειναι επαγγελματιο.
    Καταγράφηκε
    PaNt
    Aeromodeller Hero Member

Προσωπικη μου γνωμη,δεν επιβαλλω σε κανενα και τπτ

« Απάντηση #102 στις: Παρασκευή, 10 Φεβ 2012, 15:50:35 »

Παντως για οποιον ενδιαφερεται, εμεις στη Θεσσαλονικη παραδιδουμε δωρεαν μαθηματα... http://vimeo.com/34229713

Ωραιος φιλε μου:.. Με απνοια και εγω παω καλα με τα 3-4 μποφορ εχω ενα θεμα αλλα τωρα με το picloc και το βαρος που αυξησα πιστευω οτι θα ειμαι κομπλε... Τι εξοπλισμο εχεις;;
    Καταγράφηκε
    kolotoympas
    Board moderator

« Απάντηση #103 στις: Παρασκευή, 10 Φεβ 2012, 18:27:35 »

Επειδή ασχολούμαι και εγώ με την φωτογραφία σε ερασιτεχνικό όμως επίπεδο. Θα ήθελα να τοποθετηθώ λίγο μόνο στο κομμάτι της κάμερας. Θέλω να δείτε σε αυτή την φωτογραφία την διαφορά μεγέθους στους σενσορες cmos που δεν έχει να κάνει με τα mega pixels όμως! Το μέγεθος κάνει την διαφορά ναι! Και όμως! Και έχει να κάνει άμεσα με τον θόρυβο του σενσορα όσο ανεβαίνουν τα ISO. Ο σενσορας της κάμερα τους pant είναι  22.3 x 14.9 mm. Της καμαρούλας  του Κινέζου HD wing camera (που τυγχάνει να έχω και εγώ) είναι όσο η πιτσιλιά που αφήνει στο καπάκι της τουαλέτα το κατουρο μου.  Αν τράβαγες το ίδιο βίντεο φίλε kopterxakia ένα απόγευμα με λίγο φως  το αποτέλεσμα από τον θόρυβο της εικόνας θα έκανε το βίντεο για τα σκουπίδια πραγματικά! και φυσικά σε μια dslr μπορείς να διαλέξεις ότι φακό γουστάρει η ψυχή σου, από μια τεράστια γκάμα γνήσιων και μη φακών. Σε αντίθεση με μια μικρή φτηνή κάμερα. Τώρα όσο για το σύστημα σταθεροποίησης που καλείται να σηκώσει αυτό το βάρος του εξοπλισμού και το κομμάτι του picloc, που από ότι βλέπω αναμφισβήτητα κάνει θαύματα και παρέχει πληθώρα ρυθμίσεων, δεν νομίζω να το έχει δει καν η να το έχει δοκιμάσει κάποιος άλλος στην Ελλάδα εκτός από τον pant. Οπότε τουλάχιστον λίγο υπομονή. Είναι και φανταράκι το παιδί! 

Φιλικά Ηλίας

* sensorsize.jpg (15.52 KB, 500x277 - εμφανίστηκε 259 φορές.)
    Καταγράφηκε

Ή Αστοχία Υλικού Ή Μ…κια Τεχνικού!
    kolotoympas Youtube
    kolotoympas Vimeo
    wizard
    Aeromodeller Hero Member

../../..

« Απάντηση #104 στις: Παρασκευή, 10 Φεβ 2012, 18:54:38 »

Μάγε δεν παίζεις σωστά, αλλάζεις εκ των υστέρων τα μηνύματα προσθέτοντας ή αφαιρώντας
    προτάσεις για να φαίνεσαι εσύ σωστός, δεν είναι έτσι φίλε μου αυτό είναι υπουλία!!!  white flag

Ευτυχώς που έκανα παράθεση,

Ακριβώς φίλε μου ανούσια διότι δεν μίλησα πουθενά για ε/π ή Quad!!!  Wink

Και εκ των υστέρων γράφεις,

[/b][/size]
    [/color]

Dld ότι είναι σε κόκκινο κάνει την διαφορα .... !!!! σε χάλασε το συμπλήρωμα αυτό !!!!
    ξαναδιαβασετα μια φορα και ίσος καταλάβεις
    ότι νάνε είσαι φιλε μου .... έχες δίκιο ....
    αλλα δεν μου απάντησες εάν το heli είναι επαγγελματικό ?
    Καταγράφηκε

Planes Have Soul   .....
    Καντε Like  εαν θελετε
    Σελίδες: 1 ... 4 5 6 [7] 8 9     Πάνω
    Εκτύπωση
    Aeromodelling GR  |  Forum  |  Αερομοντελλισμός στο Aeromodelling GR  |  Aeromodelling GR - γενικές συζητήσεις (Συντονιστής: ArgyrisGiannetakis)  |  Θέμα: Αεροβιντεοσκόπηση .. Πρωτο trailer..!
    Μεταπήδηση σε: