Aeromodelling GR  
For Greek Aeromodellers and our friends worldwide E-mail E-mail
309.900 μηνύματα σε 12.394 θέματα από 6.318 Μέλη / Τελευταίο μέλος: Clubdim
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Τετάρτη, 5 Αυγ 2026, 00:49:58

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Αναζήτηση:     Σύνθετη αναζήτηση
Ελληνικά English en Français in Deutch in Italiano
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Τετάρτη, 5 Αυγ 2026, 00:49:58

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
    Πρόσφατα θέματα
    από Markhelis
    [Χθες στις 16:24]

[Δευτέρα, 3 Αυγ 2026, 22:09:24]

[Δευτέρα, 3 Αυγ 2026, 18:59:42]

από dominicm
    [Δευτέρα, 3 Αυγ 2026, 17:14:50]

από Stargazer
    [Δευτέρα, 3 Αυγ 2026, 11:39:19]

από UH-1H
    [Κυριακή, 2 Αυγ 2026, 19:09:57]

από Stargazer
    [Κυριακή, 2 Αυγ 2026, 14:58:46]

από dominicm
    [Πέμπτη, 30 Ιουλ 2026, 19:33:58]

από topg
    [Τρίτη, 28 Ιουλ 2026, 23:44:11]

[Τρίτη, 28 Ιουλ 2026, 13:05:46]

[Δευτέρα, 27 Ιουλ 2026, 00:40:02]

από CMarkop
    [Κυριακή, 26 Ιουλ 2026, 19:35:11]

από dominicm
    [Σάββατο, 25 Ιουλ 2026, 18:55:09]

[Σάββατο, 25 Ιουλ 2026, 12:40:03]

[Παρασκευή, 24 Ιουλ 2026, 03:41:03]
    Google search

Aeromodelling GR
    Μέλη
    Σύνολο μελών: 6318
    Τελευταίο: Clubdim
    Στατιστικά
    Σύνολο μηνυμάτων: 309900
    Σύνολο θεμάτων: 12394
    Online σήμερα: 121
    Online έως τώρα: 1547
    (Πέμπτη, 25 Ιουν 2026, 09:39:30)
    Συνδεδεμένοι χρήστες
    Μέλη: 0
    Επισκέπτες: 122
    Συνολικά: 122
    Στυλ εμφάνισης

Σελίδες: 1 [2]  Όλοι     Κάτω
    Εκτύπωση
    Αποστολέας Θέμα: Win 7 Ultimate & Phoenix simulator  (Αναγνώστηκε 6964 φορές)
    John Bardopoulos
    Aeromodeller Jr. member
    **
    Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

« Απάντηση #15 στις: Δευτέρα, 19 Σεπ 2011, 10:33:35 »

το βίντεο το είδα σήμερα, πολύ ωραίο, και πήρα την microsoft ανέφερα το πρόβλημα και περιμένω απάντηση, θα δω τι θα πει, ευτυχώς έχω κρατήσει bacup όλου του λειτουργικού και αν θυμάμαι καλά είναι σχεδόν αμέσως μετά το xp mode έστειλα και το report από το μήνυμα λάθους.
    το να γυρίσω σε 32 bit,  tickedoff όλα δουλεύουν μια χαρά! ακόμα και προγράμματα από το 2000, έχω ένα office από το 2000, και δεν το αλλάζω με τίποτα, δεν συνάντησα πρόβλημα, και όσο για τα νέα όνομα των αρχείων, ζήτω το open office!
    Καταγράφηκε

Futaba 7c - 2.4 , E-Starter, F9F Panther ..... και βλεπουμε,,,,,
    John Bardopoulos
    Aeromodeller Jr. member
    **

« Απάντηση #16 στις: Δευτέρα, 19 Σεπ 2011, 13:04:54 »

λοιπον, διορθωσα το XP MODE, τα αλλα προγραματα που ηθελα τα εγκατεστησα κανονικα! ολα οκ
    ο Phonex εχει προβλημα με καποιους drivers απο την καρτα οθονης, μαλλον εχω την εντυπωση οτι θα βαλω και σε αλλο φακελο τα original XP.... οτι αλλο νεο εχουμε καλοπροεραιτο!
    Καταγράφηκε

pissas
    Aeromodeller Sr. Member

« Απάντηση #17 στις: Δευτέρα, 19 Σεπ 2011, 13:16:54 »

Γενικα παντως η μεταβαση σε 64bits λειτουργικο αν δεν εισαι φανατικος gamer, η δεν δουλευεις το pc σου σαν server βαζοντας του πανω γομαρια βασεις δεδομενων (και στις 2 περιπτωσεις χρειαζεσαι πανω απο 3.5 giga μνημη) ειναι εντελως περιτη που μονο μπελαδες θα σου φερει. Η μικρομαλακη προσπαθει να μας πεισει να περασουμε στα 64bits για να μας κανει beta testers  στις βλακειες που εχει κανει .
    Καταγράφηκε

esky kob
    copter x 450 se v2
    copterx 450 pro  belt
    eflite msr
    rjx xtream 50
    nikopol
    Aeromodeller Full Member

« Απάντηση #18 στις: Δευτέρα, 19 Σεπ 2011, 13:34:01 »

Γενικα παντως η μεταβαση σε 64bits λειτουργικο αν δεν εισαι φανατικος gamer, η δεν δουλευεις το pc σου σαν server βαζοντας του πανω γομαρια βασεις δεδομενων (και στις 2 περιπτωσεις χρειαζεσαι πανω απο 3.5 giga μνημη) ειναι εντελως περιτη που μονο μπελαδες θα σου φερει. Η μικρομαλακη προσπαθει να μας πεισει να περασουμε στα 64bits για να μας κανει beta testers  στις βλακειες που εχει κανει .

συμφωνω παγια τακτικη της microsoft γλυτωνει λεφτα σε προσωπικο και τα αποτελεσματα ειναι πιο ρεαλιστικα για αυτους.

Καταγράφηκε

fly safe
    nikopol
    Aeromodeller Full Member

« Απάντηση #19 στις: Δευτέρα, 19 Σεπ 2011, 13:37:08 »

λοιπον, διορθωσα το XP MODE, τα αλλα προγραματα που ηθελα τα εγκατεστησα κανονικα! ολα οκ
    ο Phonex εχει προβλημα με καποιους drivers απο την καρτα οθονης, μαλλον εχω την εντυπωση οτι θα βαλω και σε αλλο φακελο τα original XP.... οτι αλλο νεο εχουμε καλοπροεραιτο!

σκεψου παντως τη δυνατοτητα του Multi boot εφοσον δεν θελεις να αφησεις τα 64αρια
    θα εχεις τα 32 μονο για τον phoenix

το απογευμα θα σου πω για το πως πηγε η εγκατασταση εδω στο δικο μου
    Καταγράφηκε

fly safe
    John Bardopoulos
    Aeromodeller Jr. member
    **

« Απάντηση #20 στις: Δευτέρα, 19 Σεπ 2011, 16:51:20 »

Λοιπόν παιδιά, ακόμα και να αγοράσω ξανά τα 32-bita ενδέχεται να έχω ένα πρόβλημα.
    Και το οποίο είναι ένα παλιό πρόγραμμα 16-bit. Αυτό συγκεκριμένα είναι χρηματιστηριακό, και μέχρι στιγμής τρέχει μια χαρά στα XP. Στα XP mode για τα 7 64-bit δεν τρέχουν! Παρ’ ότι είναι για παλιές εφαρμογές, θα κάνω το απόγευμα προσπάθεια για να το τρέξω σε XP μέσα από τα 64 άρια. Και ελπίζω οι αμυδρές μου ελπίδες να δικαιωθούν.
    Το θέμα με αυτό το πρόγραμμα είναι ότι δεν βρίσκεται εύκολα, ο κατασκευαστής το έχει στα 1600 δολάρια (!), και κάτι με διάφορα λόγο εύρω κάτι και κάποια έκπτωση που κάνει φτάνει να το αγοράζει κάποιος κοντά στα 1200~1300 δολάρια.
    Αν τελικά τα 32ρια μπορούν να το τρέξουν, εφόσον δεν μπορούν τα 64αρια) με την προσομοίωση μάλλον είναι καλύτερα να έχω τα XP που είναι και σε original. Μάλιστα, σκέφτομαι να βάλω στο άλλο σκληρό τα MAC κάθος έχουν γυρίσει σε INTEL επεξεργαστή, και με το BOOTCAMP, λύνεται και το πρόβλημα. Με το συγκεκριμένο (bootcamp) πρόγραμμα συμφωνούν και άλλοι προγραμματιστές (που εχω νομιμα προγραμματα) σε PC, από νέα Ζηλανδία, που το έχουν δοκιμάσει και το συστήνουν ανεπιφύλαχτα για να βάλει κάποιος λειτουργικό των PC σε MAC, επειδή είναι της Apple και μάλιστα δωρεάν.

Όσο για τα παιχνίδια που μου λέτε δεν παίζω, άλλα τώρα μπήκα στον πειρασμό για να βάλω flight simulator για αερόπλανα, μάλιστα αυτό το στηρίζει και το google earth.   Θα δούμε, το βράδυ θα κάνω την “εξομοίωση” από XP και κάτω και βλέπουμε. Αληθεια εχει κανεις απο σας win ultimate 32 bit για να κανω μια δοκιμη! Να δω αν αξίζει να αγοραστεί καινούργιο!! Συγκεκριμένα από το πλαίσιο τα 32ρια είναι στα 190 εύρο, νόμιμα!

http://www.plaisio.gr/Computers/Software/Operating-System-(Windows--Mac)/Microsoft-Windows-7-Ultimate-32-bit-English-DSP.htm
    « Τελευταία τροποποίηση: Δευτέρα, 19 Σεπ 2011, 17:07:00 από John Bardopoulos » Καταγράφηκε

nikopol
    Aeromodeller Full Member

« Απάντηση #21 στις: Δευτέρα, 19 Σεπ 2011, 19:40:20 »

λοιπον πρωτον εγω το εχω σε 32bit win7 ultimate σε 2 κομπιουτερ και στη δουλεια και στο σπιτι εγκατασταθηκε και παιζει χωρις προβλημα

η μια εγκατασταση ειναι γνησια αγορασμενα (στη δουλεια) στο σπιτι σπασμενα.

δευτερο εκανα την εγκατασταση στη δουλεια σε συστημα win 7 64bit pro αγορασμενα πληρως ενημερωμενα.

Operating System: Windows 7 Professional 64-bit (6.1, Build 7601) Service Pack 1 (7601.win7sp1_gdr.110622-1506)
               Language: Greek (Regional Setting: Greek)
    System Manufacturer: P55DK
           System Model: P55DK000
                   BIOS: BIOS Date: 09/17/09 16:42:15 Ver: 08.00.15
              Processor: Intel(R) Core(TM) i7 CPU         860  @ 2.80GHz (8 CPUs), ~2.1GHz
                 Memory: 2048MB RAM
    Available OS Memory: 2038MB RAM
              Page File: 1922MB used, 2153MB available
            Windows Dir: C:\Windows
        DirectX Version: DirectX 11

η εγκατασταση ολοκληρωθηκε χωρις προβλημα συνδεθηκε το usb cable αναγνωριστικε και παιζει αψογα
    κανοντας ολες τις πιθανες τροποιησεις ,αλλαγη profile, διαγραφη , διορθωση control , edit σε νεο μοντελο,
    .... παιζω καμια ωρα τωρα...

ΑΛΛΑ ..η εγκατασταση ξεκινησε με την εκδοση 3.0.p εκανε στη συνεχεια  upgrade directx με αρχεια απο dx9 και dx10 (το παρακολουθουσα στο copy files)

αρα δεν φταιει το λειτουργικο αλλα καποιος συνδυασμος hardware software στο δικο σου συστημα...

αν τωρα εχεις τετοιες εφαρμογες 16 μπιτ σου ευχομαι καλη τυχη γιατι δεν υποστηριζονται επισημα απο αυτα τα λειτουργικα (vista win7)
    σε xp υπο προυποθεσεις

οποτε αποφασιζεις και κανεις

ελπιζω να βοηθησα
    Καταγράφηκε

fly safe
    John Bardopoulos
    Aeromodeller Jr. member
    **

« Απάντηση #22 στις: Δευτέρα, 19 Σεπ 2011, 23:50:25 »

Αυτό που μου λες, ότι παίζει, μοιάζει να είναι πιο πολύ συνδυασμός hardware software γιατί δεν μπορώ να έχω κινήσεις παντού σωστές, με το προφίλ της 8ρας Futaba και το μόνο που να είναι λάθος είναι το γκάζι ανάποδα και δεν δέχεται την αλλαγή από τον Phoenix, ενδέχεται να θέλω software από την έκδοση 3 γιατί από εκεί λέει ή πιο καλά έλεγε ότι υποστηρίζει 64bit, το update που έχω, ενδέχεται να μην είναι 100% συμβατό με τα 64ρια, θα δω.... μάλλον πιστεύω ότι υπάρχει λύση, καθώς όλα τα αλλά που λες ότι κανείς εγώ δεν μπορώ να τα κάνω, όποτε πιθανόν κάτι λάθος υπάρχει σε μικρές ρυθμίσεις, γιατί το πρόγραμμα έχει εγκατασταθεί και τρέχει, αναγνωρίζει το usb και δεν έχει πρόβλημα..... το πρόβλημα στην ουσία είναι αλλού και μάλλον, υποψιάζομαι ότι είναι προγραμματιστικό που ενδεχόμενα δεν το έχει διορθωμένο το update που έχω..... θα ενημερώσω .... και φαίνετε ότι  θα για το χρηματιστηριακό 16bito θα πάω σε dual boot γιατί ότι και να έκανα δεν βρήκα άκρη, δεν παίζει!!!!!

Υ.Γ. το update που έχω είναι από την έκδοση 2.5 για την 3.  το update πρέπει να καθίσει πάνω στην 2.5, και τέλος Βοήθησες Παρά Πολύ, ευχαριστώ.
    Καταγράφηκε

John Bardopoulos
    Aeromodeller Jr. member
    **

« Απάντηση #23 στις: Τρίτη, 20 Σεπ 2011, 01:56:30 »

Εχω .... Phoenix η καθ' ολα σωστη βοηθεια του nikopol με βοηθησε να καταλαβω που ηταν το προβλημα οπου πολυ απλα κατεβασα το "Any version to 3.0 update" απο το επισημο σιτε και δεν εχω πια κανενα προβλημα Ολα λειτουργουν Οκ!

Γιωργο - nikopol Ευχαριστω.    Thumbs up

και το προβλημα που εχω πια ειναι με το παλιο 16-μπιτο ....
    Καταγράφηκε

John Bardopoulos
    Aeromodeller Jr. member
    **

« Απάντηση #24 στις: Τετάρτη, 21 Δεκ 2011, 18:44:05 »

Γεια σας επανέρχομαι σε αυτό το θέμα για τις τελευταίες απορίες μου, πιστεύω και άλλων, άλλα και για να μην υπάρχουν κενά σε παλιά dos προγράμματα.
    Το σύστημα μου είναι τελείως καινούργιο (Ι7, 64 Βit). όπως θα έχετε δει με ενδιάφερε και ένα παλιό λειτουργικό πρόγραμμα, που φτάνει στα 1600 $ με σημερινές τιμές.
    Λόγω κρίσης όπως καταλαβαίνετε δεν μπορεί να υπάρξει σάλιο για επαναγορά από την αρχή του προγράμματος.
    Από την τελευταία ανάρτηση σε αυτό το θέμα πέρασε καιρός. Τώρα, που βρέθηκε λίγος χρόνος αφιέρωσα και λίγη σκέψη, θυμήθηκα το http://www.dosbox.com/ μου το είχε συστήσει ένας προγραμματιστής. Πριν από 1- 2 χρόνια.
    Το κατέβασα και το εγκατέστησα. Και ένα 16-Bit πρόγραμμα (dos) που η τελευταία ελπίδα μου ήταν το XP Mode από την Microsoft. Λειτουργεί Άψογα στο dosbox!
    Και πιστεύω ότι είναι η λύση που θέλουν όλοι όσοι έχουν παλιά λειτουργικά προγράμματα σε dos και δεν θέλουν να τα πετάξουν! Άπλα γιατί δουλεύουν και κάνουν την δουλειά τους.
    Για όσους ενδιαφέρονται πιστεύω ότι είναι η μοναδική λύση. Υπόψιν ότι το συγκεκριμένο dos πρόγραμμα απαιτούσε λειτουργιά σε full screen μέχρι τα ΧΡ. Τώρα στα win 7 Ultimate 64 –bit λειτουργεί σε παράθυρο. Θέλει μια προσοχή στις εντολές γιατί είναι εντολές σε dos. Και σε αυτό διαβάζουμε φυσικά τις οδηγίες από το http://www.dosbox.com/
    κάλες γιορτές.  
    Καταγράφηκε

gfdimopo
    Aeromodeller Jr. member
    **

« Απάντηση #25 στις: Τετάρτη, 21 Δεκ 2011, 21:29:52 »

Πάντως σε μενα με 64bit windows SP1 ο Phoenix τρέχει άψογα χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα εδώ και πάρα πολύ καιρό!
    Καταγράφηκε
    John Bardopoulos
    Aeromodeller Jr. member
    **

« Απάντηση #26 στις: Πέμπτη, 22 Δεκ 2011, 01:35:47 »

Πάντως σε μενα με 64bit windows SP1 ο Phoenix τρέχει άψογα χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα εδώ και πάρα πολύ καιρό!
    και σε μένα λύθηκε το πρόβλημα μετά από δυο μέρες συνολικά,, το έχω πει παραπάνω το πως λύθηκε, και επειδή το άτομο που με βοήθησε είναι και αυτός προγραμματιστής, για αυτό και έβαλα την σημερινή ανακοίνωση για το παλιό 16 μπιτο που βρήκα λύση, για να το γνωρίζει και για όσους τυχών ενδιαφέρονται!!
    Καταγράφηκε

Σελίδες: 1 [2]  Όλοι     Πάνω
    Εκτύπωση
    Aeromodelling GR  |  Forum  |  Το αερομοντελιστικό εργαστήρι  |  Λογισμικό και εξομοιωτές πτήσεων (Συντονιστής: Serafim)  |  Θέμα: Win 7 Ultimate & Phoenix simulator
    Μεταπήδηση σε: