Αγαπητοι μου φιλοι γεια σας κ χρονια πολλα σε ολους!!!
Μετα απο πολυ σκεψη κατεληξα στο συμπερασμα οτι μετα απο το coaxial μου ηρθε ο καιρος να περασω στο επομενο επιπεδο δλδ να αγορασω ενα θερμικο. Οντας φοιτητης το budget μου ειναι περιορισμενο οποτε ξεκινησα την αναζητηση της πιο οικονομικης κ αξιολογης λυσης. Η πρωτη μου σκεψη ηταν να αγορασω κομματι κομματι (πρωτα κιτ, μετα σερβο κ.ο.κ)ενα Raptor 30 ή 50 ομως ετσι θα πρεπει να περιμενω πολυ καιρο για να πεταξω πραγμα δυσκολο ,ψυχοφθορο κ επισης πρεπει να δωσω ενα πολυ μεγαλο ποσο

.Ετσι κ ενω εκανα ερευνα αγορας επεσα πανω σε μια προσφορα του Caliber 30 με τα εξης καλουδια πανω:
OS32SX-H-20C Engine
Muffler
Futaba GY240 Heading Lock Gyro
3001 Futaba Servos χ 5
Ολα αυτα με 380 ευρω κ την προοπτικη της συνεχους αναβαθμισης δεδομενου οτι απ'οτι μου ειπε ενας φιλος απ'το φορουμ τα σερβο κ το gyro ειναι καπως "μετρια".Δεδομενου οτι θελω κ μια τ/κ η τιμη του combo ειναι ο,τι πρεπει για τα οικονομικα μου.Ετσι κ θα μπορεσω να πεταξω σε συντομο χρονικο διαστημα κ σιγα σιγα θα του βαλω πιο καλα ηλεκτρονικα.Πιστευετε οτι αξιζει σαν ε/κ δεδομενου οτι ειμαι κ "νεος" στον χωρο???
Ευχαριστω πολυ ολους σας κ σας ευχομαι καλη ανασταση και καλο ψησιμο αρνιου!!
ΥΓ: με μετρο το φαγητο επειδη η χοληστερινη θα παει στα υψη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!