Aeromodelling GR  
For Greek Aeromodellers and our friends worldwide E-mail E-mail
309.901 μηνύματα σε 12.394 θέματα από 6.318 Μέλη / Τελευταίο μέλος: Clubdim
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Πέμπτη, 6 Αυγ 2026, 20:57:29

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Αναζήτηση:     Σύνθετη αναζήτηση
Ελληνικά English en Français in Deutch in Italiano
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Πέμπτη, 6 Αυγ 2026, 20:57:29

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
    Πρόσφατα θέματα
    από Stargazer
    [Σήμερα στις 16:11]

από Markhelis
    [Τρίτη, 4 Αυγ 2026, 16:24:10]

[Δευτέρα, 3 Αυγ 2026, 22:09:24]

από dominicm
    [Δευτέρα, 3 Αυγ 2026, 17:14:50]

από Stargazer
    [Δευτέρα, 3 Αυγ 2026, 11:39:19]

από UH-1H
    [Κυριακή, 2 Αυγ 2026, 19:09:57]

από Stargazer
    [Κυριακή, 2 Αυγ 2026, 14:58:46]

από dominicm
    [Πέμπτη, 30 Ιουλ 2026, 19:33:58]

από topg
    [Τρίτη, 28 Ιουλ 2026, 23:44:11]

[Τρίτη, 28 Ιουλ 2026, 13:05:46]

[Δευτέρα, 27 Ιουλ 2026, 00:40:02]

από CMarkop
    [Κυριακή, 26 Ιουλ 2026, 19:35:11]

από dominicm
    [Σάββατο, 25 Ιουλ 2026, 18:55:09]

[Σάββατο, 25 Ιουλ 2026, 12:40:03]

[Παρασκευή, 24 Ιουλ 2026, 03:41:03]
    Google search

Aeromodelling GR
    Μέλη
    Σύνολο μελών: 6318
    Τελευταίο: Clubdim
    Στατιστικά
    Σύνολο μηνυμάτων: 309901
    Σύνολο θεμάτων: 12394
    Online σήμερα: 112
    Online έως τώρα: 1547
    (Πέμπτη, 25 Ιουν 2026, 09:39:30)
    Συνδεδεμένοι χρήστες
    Μέλη: 0
    Επισκέπτες: 58
    Συνολικά: 58
    Στυλ εμφάνισης

Σελίδες: 1 ... 20 21 22 [23] 24 25 26 ... 28     Κάτω
    Εκτύπωση
    Αποστολέας Θέμα: Συζήτηση για Hobbyking ATHENS Storefront  (Αναγνώστηκε 70554 φορές)
    AIRCOSTAS
    Aeromodeller Sr. Member
    Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

Ποτέ μην ανταλλάσσεις την τύχη με την ικανότητα

« Απάντηση #330 στις: Κυριακή, 11 Σεπ 2011, 00:41:37 »

αφιερωμένο πρώτα σε εμενα και μετά σε όσους αρέσει!!!!
    Καταγράφηκε

ΚΩΣΤΑΣ ΑΡΒΑΝΙΤΑΚΗΣ
    _ΤΑΣΟΣ_
    Global Moderator

« Απάντηση #331 στις: Κυριακή, 11 Σεπ 2011, 00:44:21 »

Cheesy

Thumbs up

ΠΡΩΤΟΣ !!!!!!!!!!!!!
    Καταγράφηκε

Ένα γραμμάριο δράσης αξίζει ένα τόνο θεωρίας.
    GRE-F-0611
    alexaglob
    Aeromodeller Jr. member
    **

« Απάντηση #332 στις: Κυριακή, 11 Σεπ 2011, 01:08:43 »

να φτιάξεις κανά θεματάκι και να το παρουσιάσεις εδώ   και μετα τα  λεμε   tickedoff

Αγαπητέ συνεπώνυμε, έπειδή σαν newbie μου αρέσει να μαθαίνω θα  ξεκινήσω να διαβάζω τα δικά σου, εγώ ακόμα είμαι στο φροντιστήριο (πραγματικά) και μου αρέσει περισσότερο το ψάξιμο και οι μετατροπές παρά η αγορά έτοιμων ή μαρκάτων ελικοπτέρων, μιας και με αυτά σχολούμαι, μαθαίνοντας και δεν πληρώνω με τίποτα μια περιουσία για να την σπάσω στα αναπόφευκτα κρασ γιαυτό εξάλλου και οι αγορές μου από ΗΚ και άλλους online.
    Οπότε μαθαίνοντας, ψάχνοντας και μετατρέποντας συμμετέχω σε rcgroups/helifreak στα micros (Walkera micros, Trex clones)
    Στο aeromodelling βρέθηκα τυχαία πριν δυο/τρεις μήνες και κάποια στιγμή έκανα εγγραφή.
    Είχα αποκλείσει την συμμετοχή σε ελληνικό φόρουμ βλέποντας την ένταση "υποστήριξης" των εγχώριων καταστημάτων ανεξαρτήτως των καννιβαλιστικών τιμών τιυς.
    Ακόμα ψάχνω το aeromodelling.gr θα δούμε.

Επίσης, αν διπλωματικά μου λένε ότι  μαλ..Cheesy απαντώ παρομοίως. Ουδείς αλάνθαστος.  Αντι να μαλ.μαι. προτίμησα να φέρω 5 Ελληνόπουλα στον κόσμο αυτής της περίεργης χώρας, σίγουρα δεν ξέρω αν θα με ευγνωμονούν.
    Εσείς μπορεί να γνωρίζεστε μεταξύ σας αυτό δεν σημαίνει ότι όποιος αξιοσέβαστος δεν με γνωρίζει θα μου μιλάει έτσι.
    Καταγράφηκε
    jimpilot
    Aeromodeller Sr. Member

« Απάντηση #333 στις: Κυριακή, 11 Σεπ 2011, 01:14:52 »

Εγω εχω να πω:Heliland,Hobbyking,Heliland,Hobbyking,Heliland,Hobbyking,Heliland,Hobbyking,Heliland,Hobbyking,Heliland,Hobbyking,Heliland,Hobbyking,Heliland,
    Heliland,Hobbyking,Heliland,Hobbyking,Heliland,Hobbyking,Heliland,Hobbyking,Heliland,Hobbyking,Heliland,Hobbyking,Heliland,Hobbyking,Heliland,Hobbyking,
    Heliland,Hobbyking,Heliland,Hobbyking,Heliland,Hobbyking,Heliland,Hobbyking,Heliland,Hobbyking,Heliland,Hobbyking,Heliland,Hobbyking,Heliland,Hobbyking,
    Και τα δυο αρχιζουν απο Χ, τυχαιο δεν νομιζω! Ο ανθρωπως ειναι πολυ μπροστα απο πολλους μαγαζατορες!!! Thumbs up Thumbs up Thumbs up
    Καταγράφηκε

Dounis Airfield
    Εκεί πετάμε!
    Pilot Haris
    Aeromodeller Hero Member

http://www.facebook.com/pilot.haris.5

« Απάντηση #334 στις: Κυριακή, 11 Σεπ 2011, 01:15:25 »

Αίσχος και ξεφτίλα μαζί. Για όλους μας το λέω!!!! Τι συζητάμε εδώ μέσα επιτέλους? Έχουμε γίνει κουτσομπόλες και κατίνες του κ@!$@#α!!! αίσχος για το φόρουμ. Καλύτερα να το ονομάσουμε ‘’rcκατίνα’’!!!!! που είναι το πρόβλημα? Ακόμα προσπαθώ να καταλάβω? Γιατί  συζητάμε εδώ?Huh  Παντού υπάρχουν παπαγαλάκια!!! ‘’Κύριε Διαμαντή…..εγώ είμαι αυτός στο φόρουμ που είμαι με το μέρος σας…….θα μου κάνετε κάτι καλύτερο???’’ ήμαρτον δηλαδή!!! Πόσο θα πάει ακόμα? Έχουμε βαρεθεί να κοιτάμε ένα συγκεκριμένο ποστ. ΕΛΕΟΣ ΠΟΙΑ!!!! Καταντήσαμε να κάνουμε χρηματο οικομικες αναλυσεις!!!! Τι άλλο θα κάνουμε??? Τραβάτε να πετάξετε και αφήστε το κάθε μαγαζί τι θα κάνει…..όποιος θέλει ψωνίζει!!!! Μήπως θα του αλλάξουμε τιμές εμείς οι ίδιοι???  Ήμαρτον ρε παιδιά. Ποιο κατινες δεν έχω δει!!! Τα παραπάνω τα λέω για όλους. Και για εμένα!!!!
    Καταγράφηκε

Aurora-
    Raptor X50-
    Gemini Multiplex-
    Fun Jet Multiplex-
    Twin Jet Multiplxex-
    Minimoa ArtTech-
    Yak 54 Thunder Tiger-
    DogFighter Multiplex-
    Tucan  Multiplex-
    EasyStar II  Multiplex-
    _ΤΑΣΟΣ_
    Global Moderator

« Απάντηση #335 στις: Κυριακή, 11 Σεπ 2011, 01:20:20 »

... για κάτσε ρε πολύτεκνε πατέρα γιατι θα μας τρελλάνεις εσύ !

Ασχολείσαι με ελικόπτερα κλπ κλπ και στα φορα τα US made και εδω μέσα εχεις ποστάρει ΜΟΝΟ και το ξαναγράφω ΜΟΝΟ για τον επαγγελματία αυτόν που πηρε το ΗΚ SF.

Εαν αυτός θιγεται γιατί δεν βγαίνει να το πεί, "ακούστε ρε μάγκες, αυτό κατάφερα, θέλετε ελάτε ψωνίστε, δεν θέλετε ΟΚ"

Δεν εξηγείς γιατί το κάνεις αυτό ?
    Τι σκοπό έχεις ?

Δεν βλέπω κανα θεματάκι με τα πολυαγαπημένα σου ελικοπτεράκια ? Ετσι κάτι να μαθουμε και εμείς οι άσχετοι με Ε/Π ......

Απο "παπαγαλάκια" άλλο τίποτε
    Καταγράφηκε

GRE-F-0611
    alexaglob
    Aeromodeller Jr. member
    **

« Απάντηση #336 στις: Κυριακή, 11 Σεπ 2011, 01:26:01 »

Αίσχος και ξεφτίλα μαζί. Για όλους μας το λέω!!!! Τι συζητάμε εδώ μέσα επιτέλους? Έχουμε γίνει κουτσομπόλες και κατίνες του κ@!$@#α!!! αίσχος για το φόρουμ. Καλύτερα να το ονομάσουμε ‘’rcκατίνα’’!!!!! που είναι το πρόβλημα? Ακόμα προσπαθώ να καταλάβω? Γιατί  συζητάμε εδώ?Huh  Παντού υπάρχουν παπαγαλάκια!!! ‘’Κύριε Διαμαντή…..εγώ είμαι αυτός στο φόρουμ που είμαι με το μέρος σας…….θα μου κάνετε κάτι καλύτερο???’’ ήμαρτον δηλαδή!!! Πόσο θα πάει ακόμα? Έχουμε βαρεθεί να κοιτάμε ένα συγκεκριμένο ποστ. ΕΛΕΟΣ ΠΟΙΑ!!!! Καταντήσαμε να κάνουμε χρηματο οικομικες αναλυσεις!!!! Τι άλλο θα κάνουμε??? Τραβάτε να πετάξετε και αφήστε το κάθε μαγαζί τι θα κάνει…..όποιος θέλει ψωνίζει!!!! Μήπως θα του αλλάξουμε τιμές εμείς οι ίδιοι???  Ήμαρτον ρε παιδιά. Ποιο κατινες δεν έχω δει!!! Τα παραπάνω τα λέω για όλους. Και για εμένα!!!!

Θα συμφωνήσω, έχεις απόλυτο δίκιο.
    Περισσότερο γιατί θέλει θάρρος να λέμε "εμείς"  φίλε μου, βάζω και το δικό μου "εμείς" μιας και είμαι μέρος του προβλήματος.
    Καλές πτήσεις και κατασκευές και συγγνώμη αν προκάλεσα έστω και αισθανόμενος εν αμύνει.
    Καλό βράδυ.

Καταγράφηκε
    alexaglob
    Aeromodeller Jr. member
    **

« Απάντηση #337 στις: Κυριακή, 11 Σεπ 2011, 01:27:47 »

... για κάτσε ρε πολύτεκνε πατέρα γιατι θα μας τρελλάνεις εσύ !

Ασχολείσαι με ελικόπτερα κλπ κλπ και στα φορα τα US made και εδω μέσα εχεις ποστάρει ΜΟΝΟ και το ξαναγράφω ΜΟΝΟ για τον επαγγελματία αυτόν που πηρε το ΗΚ SF.

Εαν αυτός θιγεται γιατί δεν βγαίνει να το πεί, "ακούστε ρε μάγκες, αυτό κατάφερα, θέλετε ελάτε ψωνίστε, δεν θέλετε ΟΚ"

Δεν εξηγείς γιατί το κάνεις αυτό ?
    Τι σκοπό έχεις ?

Δεν βλέπω κανα θεματάκι με τα πολυαγαπημένα σου ελικοπτεράκια ? Ετσι κάτι να μαθουμε και εμείς οι άσχετοι με Ε/Π ......

Απο "παπαγαλάκια" άλλο τίποτε

Καλό βράδυ και καλές πτήσεις.
    Καταγράφηκε
    dodos
    Aeromodeller Sr. Member

« Απάντηση #338 στις: Κυριακή, 11 Σεπ 2011, 02:10:12 »

να φτιάξεις κανά θεματάκι και να το παρουσιάσεις εδώ   και μετα τα  λεμε   tickedoff

Αγαπητέ συνεπώνυμε, έπειδή σαν newbie μου αρέσει να μαθαίνω θα  ξεκινήσω να διαβάζω τα δικά σου, εγώ ακόμα είμαι στο φροντιστήριο (πραγματικά) και μου αρέσει περισσότερο το ψάξιμο και οι μετατροπές παρά η αγορά έτοιμων ή μαρκάτων ελικοπτέρων, μιας και με αυτά σχολούμαι, μαθαίνοντας και δεν πληρώνω με τίποτα μια περιουσία για να την σπάσω στα αναπόφευκτα κρασ γιαυτό εξάλλου και οι αγορές μου από ΗΚ και άλλους online.
    Οπότε μαθαίνοντας, ψάχνοντας και μετατρέποντας συμμετέχω σε rcgroups/helifreak στα micros (Walkera micros, Trex clones)
    Στο aeromodelling βρέθηκα τυχαία πριν δυο/τρεις μήνες και κάποια στιγμή έκανα εγγραφή.
    Είχα αποκλείσει την συμμετοχή σε ελληνικό φόρουμ βλέποντας την ένταση "υποστήριξης" των εγχώριων καταστημάτων ανεξαρτήτως των καννιβαλιστικών τιμών τιυς.

Επίσης, αν διπλωματικά μου λένε ότι  μαλ..Cheesy απαντώ παρομοίως. Ουδείς αλάνθαστος.  Αντι να μαλ.μαι. προτίμησα να φέρω 5 Ελληνόπουλα στον κόσμο αυτής της περίεργης χώρας, σίγουρα δεν ξέρω αν θα με ευγνωμονούν.
    Εσείς μπορεί να γνωρίζεστε μεταξύ σας αυτό δεν σημαίνει ότι όποιος αξιοσέβαστος δεν με γνωρίζει θα μου μιλάει έτσι.

alexaglob καλησπέρα  ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή

καταρχήν να χαίρεσαι τα 5 παιδάκια σου και μην τρελαίνεσαι   όλος ο κόσμος είναι σε αυτήν κατάσταση και όχι μόνο η Ελλάδα

δεύτερον  δεν μπορώ να καταλάβω τη σε πείραξε από αυτά που είπε ο ikaros14 ?ο άνθρωπος δεν είπε κάτι για κάποιον προσωπικά, εδώ ταιριάζει η παροιμία όποιος έχει τη μύγα μυγιάζεται

ο ikaros14  φίλε μου είναι ένας άνθρωπος που αφιερώνει πολύ χρόνο από την προσωπική του Ζώη σε αυτό το φόρουμ κάνοντας παρουσίαση πολλές κατασκευές επάνω στο είδος που του αρέσει με αποτέλεσμα να βοηθήσει πολλά παιδιά άνευ πληρωμής

Mπράβο ikaros συνέχισε  αυτό που κάνεις τόσο καλά  Thumbs up

Mετά γράφεις ότι είχες αποκλείσει  τα ελληνικά φόρουμ αυτό φίλε μου αυτό  δεν σε τιμά ιδιαίτερα  με τον τρόπο σου προσβάλεις όλα τα παιδιά που είναι εδώ  μέσα.

O καθένας προσφέρει ότι μπορεί για να κρατιέται  αυτό το φόρουμ  ζωντανό και να μπορούν πόλοι νέοι μοντελιστές να έχουν  βοήθεια στα πρώτα βήματα τους

Tώρα πάμε στο θέμα σου, αν ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ  θέλεις να μάθεις πράγματα για το ελικόπτερο  ΕΔΩ ΜΕΣΑ είναι πάρα πολλά παιδιά που το κατέχουν  πολύ περισσότερο από όσο φαντάζεσαι, για αυτό λοιπόν  άρχισε να γράφεις σε θέματα που έχουν να κάνουν με ελικόπτερα  και όχι όπως αυτό εδω

και 1 και 2 Οκτώβριου αν δεν κάνω λα8ος είναι η συνάντηση που έχουν τα παιδιά με τα ελικόπτερα,  αν μπορέσεις να πας να είσαι σίγουρος ότι θα γνώρισες παιδιά από αυτό το φόρουμ που θα σου πουν και θα σου μάθουν πολλά πράγματα για το ελικόπτερο

Kαλό βράδυ και καλός ήρθες στο aeromodelling  GR

« Τελευταία τροποποίηση: Κυριακή, 11 Σεπ 2011, 02:57:37 από dodos » Καταγράφηκε
    alexaglob
    Aeromodeller Jr. member
    **

« Απάντηση #339 στις: Κυριακή, 11 Σεπ 2011, 03:06:39 »

να φτιάξεις κανά θεματάκι και να το παρουσιάσεις εδώ   και μετα τα  λεμε   tickedoff

Επίσης, αν διπλωματικά μου λένε ότι  μαλ..Cheesy απαντώ παρομοίως. Ουδείς αλάνθαστος.  Αντι να μαλ.μαι. προτίμησα να φέρω 5 Ελληνόπουλα στον κόσμο αυτής της περίεργης χώρας, σίγουρα δεν ξέρω αν θα με ευγνωμονούν.

alexaglob καλησπέρα  ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή

καταρχήν να χαίρεσαι τα 5 παιδάκια σου και μην τρελαίνεσαι   όλος ο κόσμος είναι σε αυτήν κατάσταση και όχι μόνο η Ελλάδα

δεύτερον  δεν μπορώ να καταλάβω τη σε πείραξε από αυτά που είπε ο ikaros14 ?ο άνθρωπος δεν είπε κάτι για κάποιον προσωπικά εδώ  ταιριάζει η παροιμία όποιος έχει τη μύγα μυγιάζεται

ο ikaros φίλε μου είναι ένας άνθρωπος που αφιερώνει πολύ χρόνο από την προσωπική του Ζώη σε αυτό το φόρουμ κάνοντας παρουσίαση πολλές κατασκευές επάνω στο είδος που του αρέσει με αποτέλεσμα να βοηθήσει πολλά παιδιά άνευ πληρωμής

μπράβο ikaros συνέχισε  αυτό που κάνεις τόσο καλά

μετά γράφεις ότι είχες αποκλείσει  τα ελληνικά φόρουμ αυτό φίλε μου αυτό  δεν σε τιμά ιδιαίτερα  με τον τρόπο σου προσβάλεις όλα τα παιδιά που είναι εδώ  μέσα.

ο  καθένας προσφέρει ότι μπορεί για να κρατιέται  αυτό το φόρουμ  ζωντανό και να μπορούν πόλοι νέοι μοντελιστές να έχουν  βοήθεια στα πρώτα βήματα τους

τώρα πάμε στο θέμα σου, αν ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ  θέλεις να μάθεις πράγματα για το ελικόπτερο  ΕΔΩ ΜΕΣΑ είναι πάρα πολλά παιδιά που το κατέχουν  πολύ περισσότερο από όσο φαντάζεσαι, για αυτό λοιπόν  άρχισε να γράφεις σε θέματα που έχουν να κάνουν με ελικόπτερα  και όχι όπως αυτό εδω

και 1 και 2 Οκτώβριου αν δεν κάνω λα8ος είναι η συνάντηση που έχουν τα παιδιά με τα ελικόπτερα,  αν μπορέσεις να πας να είσαι σίγουρος ότι θα γνώρισες παιδιά από αυτό το φόρουμ που θα σου πουν και θα σου μάθουν πολλά πράγματα για το ελικόπτερο

καλό βράδυ και καλός ήρθες στο aeromodelling  GR

Ευχαριστώ για την καλή διάθεση συζήτησης. Αν προσέβαλλα κάποιον ζητώ συγγνώμη, όπως όμως πρέπει να γίνει και από άλλους, όχι τον ΙΚΑΡΟ αυτός απλά ανέφερε ότι σεβόμαστε κάποιους και συμφωνώ αλλά απαιτώ να με σέβονται και αυτοί, μονοσήμαντα δεν γίνεται.
    Μιας και αναφέρεις την προσφορά του να τον συγχαρώ ειλικρινά γι'αυτό και όσους άλλους δρουν παρομοίως.

Αφού δεν γνωριζόμαστε μεταξύ μας καλό είναι να μην αναφερόμαστε σε αγνώστους σαν να ήταν οι φίλοι που πιθανόν δεν θα μας παρεξηγήσουν.
    Σίγουρα δεν άρχισα εγώ κάτι τέτοιο.

Επιπλέον από κάποια στιγμή άρχισε μια ανεπίτρεπτη επίθεση επειδή πολύ απλά αγοράζω από ΗΚ, ε και;
    Οσο για την Αθήνα κάθε άλλο, εγώ δεν την προώθησα, αντιθέτως μάλιστα από την στιγμή που είδα τιμές άρχισα να αναφέρω προβληματικά σημεία.
    Αυτό είναι εις όφελος όλων των μοντελιστών, ίσως όχι των καταστηματαρχών.
    Γι'αυτό να μιλάνε για παπαγαλάκια;
    Φυσικά είναι δικαίωμα του καταστήματος να ορίζει τις τιμές αλλά δεν είναι και ταμπού να τις κρίνεις εφόσον ξέρεις την πηγή.

Ισως λάθος μου αλλά σε κάποιο άλλο φόρουμ εγχώριο βαρέθηκα την κατήχηση για το πόσο πρέπει να υποστηρίζουμε τα Ελληνικά μαγαζιά και συνέχισα έξω.
    Και να διευκρινίσω, θέλω να ψωνίζω από Ελλάδα, αλλά με τιμές του 200,300 και πολύ πιο πάνω της % δεν το κάνω, αισθάνομαι ... μιας και ξέρω τις τιμές έξω, εφόσον φυσικά μιλάμε για Κινέζικα που πρέπει να πωλούνται στην αξία τους με τους φόρους κλπ και όχι όσο γουστάρουμε να βάλουμε στην τσέπη γιατί και οι φόροι είναι αντίστοιχα μεγαλύτεροι.

Οπως προανέφερα πριν περίπου ένα δίμηνο βρήκα αυτό το site.
    Το θέμα με τα ελικόπτερα, τώρα που άρχισα να ασχολούμαι με Rex >= 250 πιστεύω πως θα έχει για μένα κάποιο ενδιαφέρον, γιατί όσο ασχολούμουν μόνο με Walkera micros μιας και αυτά είχα επιλέξει για να μάθω στο σπίτι επειδή τελειώνω καθημερινά βράδυ δεν βρήκα κάτι ενδιαφέρον.
    Ισως λόγω της μη ενασχόλησης με αυτά.

Εψαχνα για μέρη συνάντησης και είδα ότι ένα από αυτά είναι το ΣΕΦ αλλά αν θυμάμαι καλά δεν είδα κάποιο πρόσφατο ποστ ή αν υπάρχει κάπιοο συνηθισμένο ραντεβού. Πιστεύω Κυριακές να είναι.

Ευχαριστώ και καλημέρα σχεδόν, έχω αρκετή δουλειά και στο σπίτι οπότε συχνα βρυκολακιάζω εις την καθομιλουμένην.
    Καταγράφηκε
    Pilot Haris
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #340 στις: Κυριακή, 11 Σεπ 2011, 03:27:32 »

Σορρυ ρε φιλαράκι alexaglob (αν μου το επιτρέπεις) δηλαδή ασχολείσαι με micro helis και ασχολείσαι με τα ξένα φόρουμ μόνο? Και εδώ τα δικά μας τα βρήκες τώρα? Στο εξωτερικό μένεις? Να αγοράζεις από όπου θες αλλά το πήρες πολλή πατριωτικά κι εσύ αλλά και κάποιοι άλλοι. Τα προβληματικά μέρη που λες ότι βρήκες……σε έβαλε κανένας πράκτορα?   

‘’ Οσο για την Αθήνα κάθε άλλο, εγώ δεν την προώθησα, αντιθέτως μάλιστα από την στιγμή που είδα τιμές άρχισα να αναφέρω προβληματικά σημεία.
    Αυτό είναι εις όφελος όλων των μοντελιστών, ίσως όχι των καταστηματαρχών. ‘’     

Ας ηρεμήσουμε λίγο. Κι εμείς ξέρουμε site και το ψάχνουμε. Επιτέλους……ας σταματήσει αυτό το ποστ!!! Καταντήσαμε γελοίοι!!!!  Και γράφεις μόνο σε αυτό το ποστ όπως είπανε και ποιο πριν. Δηλαδή κατά σύμπτωση βρήκες το site  πριν 2 μήνες και έγραψες τώρα και κάνεις ολόκληρη φασαρία μόνο σε αυτό το ποστ!!!! Τι να πω!!!  Εγώ θα έλεγα πάντως να σταματήσουμε εδώ και να κοιμηθούμε…..και αύριο πάμε για πτήσεις. Τέρμα τα γυναικοτσομπολίστικα σχόλια!!! Σας ευχαριστώ!!!
    Καταγράφηκε

Aurora-
    Raptor X50-
    Gemini Multiplex-
    Fun Jet Multiplex-
    Twin Jet Multiplxex-
    Minimoa ArtTech-
    Yak 54 Thunder Tiger-
    DogFighter Multiplex-
    Tucan  Multiplex-
    EasyStar II  Multiplex-
    alexaglob
    Aeromodeller Jr. member
    **

« Απάντηση #341 στις: Κυριακή, 11 Σεπ 2011, 03:46:58 »

"Τέρμα τα γυναικοτσομπολίστικα σχόλια!!! Σας ευχαριστώ!!! "

Αυτοί οι διάλογοι και οι επιθετικές εκφράσεις είναι που με έκαναν αγαπητέ να συμμετέχω μόνο έξω.
    Συνήθως σέβονται ο ένας τον άλλον.

Καληνύχτα.
    Καταγράφηκε
    Pilot Haris
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #342 στις: Κυριακή, 11 Σεπ 2011, 03:53:59 »

"Τέρμα τα γυναικοτσομπολίστικα σχόλια!!! Σας ευχαριστώ!!! "

Αυτοί οι διάλογοι και οι επιθετικές εκφράσεις είναι που με έκαναν αγαπητέ να συμμετέχω μόνο έξω.
    Συνήθως σέβονται ο ένας τον άλλον.

Καληνύχτα.

Αφού δεν έχεις ξανασυμμετέχει εδώ. Σε ελληνικά φορουμ. Έτσι είπες. Πότε σου έκαναν επιθετικό διάλογο? Και όταν μιλάς έτσι….πως θες να σου μιλάνε? Ελπίζω να παραμείνεις στο φόρουμ….κι εδώ ,αλλά και σε άλλα ελληνικά φόρουμ….και νομίζω ότι θα αλλάξεις γνώμη! Απλά ας σταματήσουμε το κράξιμο και τους τσακωμούς! Δεν νομίζω να έχουμε να πούμε κάτι άλλο. Καλό φθινόπωρο…..καλό χειμώνα…..και πολλές πτήσεις χωρίς απώλειες!
    Καταγράφηκε

Aurora-
    Raptor X50-
    Gemini Multiplex-
    Fun Jet Multiplex-
    Twin Jet Multiplxex-
    Minimoa ArtTech-
    Yak 54 Thunder Tiger-
    DogFighter Multiplex-
    Tucan  Multiplex-
    EasyStar II  Multiplex-
    AIRCOSTAS
    Aeromodeller Sr. Member

Ποτέ μην ανταλλάσσεις την τύχη με την ικανότητα

« Απάντηση #343 στις: Κυριακή, 11 Σεπ 2011, 08:52:58 »

πλουτς πλιτς πλατς .................... ΤΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ   
    Καταγράφηκε

ΚΩΣΤΑΣ ΑΡΒΑΝΙΤΑΚΗΣ
    _ΤΑΣΟΣ_
    Global Moderator

« Απάντηση #344 στις: Κυριακή, 11 Σεπ 2011, 16:18:38 »

G@M@TO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

to watertank !!!!!!!!!

(στα αγγλικά για να ειναι κατανοητά σε αυτούς που "παίζουν" με τα εξωτερικά)
    Καταγράφηκε

GRE-F-0611
    Σελίδες: 1 ... 20 21 22 [23] 24 25 26 ... 28     Πάνω
    Εκτύπωση
    Aeromodelling GR  |  Forum  |  Η αγορά αερομοντελλιστικού υλικού  |  Ο Ελληνας αερομοντελλιστής και η αγορά υλικών (Συντονιστής: Serafim)  |  Θέμα: Συζήτηση για Hobbyking ATHENS Storefront
    Μεταπήδηση σε: