|
DEPRON MANIAC
|
 |
« Απάντηση #180 στις: Τρίτη, 30 Αυγ 2011, 18:47:13 » |
|
μαθηματικα αποδεδειγμενο ειναι οτι φαγατε τον ανθρωπο πριν καν ανοιξει και οτι οι χαρακτηρησμοι σου ταιριαζουν γαντι!!!!
Μακάρι να βγω ψεύτης γιατί εγω είμαι απο εκείνους που προτιμά τις αγορές απο τα μαγαζιά. Τα μέχρι στιγμής μαθηματικά μου όσο σκληρά και να ήταν σκοπό έιχαν να δικαιολογήσουν -αν μη τι άλλο- την σκληρή πραγματικότητα της ελληνικής αγοράς και το τι πάνω κάτω να περιμένουμε: Ότι δεν πρόκειται να δούμε τιμές Κινέζου σε ελληνικό κατάστημα. Αν ανατρέξεις σε αυτά που έχω γράψει (όχι οτι είναι και υποχρεωτικό) ίσως αναθεωρήσεις τον χαρακτηρισμό
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Τα καύσιμα κάποτε θα τελειώσουν. Τα ηλεκτρόνια δεν τελειώνουν ποτέ
Βρε μανία με το depron
Ο flight controller είναι θαυμάσιο μηχάνημα αλλά δεν κάνει θαύματα και προπαντώς δεν έχει νοημοσύνη, γι'αυτό χρησιμοποίησε την δική σου
Όσο πιο smart γίνεται η τεχνολογία τόσο πιο χαζός γίνεται ο άνθρωπος
|
|
|
extreme aerox
Aeromodeller Jr. member

Αποσυνδεδεμένος
|
 |
« Απάντηση #181 στις: Τρίτη, 30 Αυγ 2011, 18:54:27 » |
|
αν ηταν η ζηλια ψωρα...............
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
extreme aerox
Aeromodeller Jr. member

Αποσυνδεδεμένος
|
 |
« Απάντηση #182 στις: Τρίτη, 30 Αυγ 2011, 18:59:32 » |
|
επιτελους διαγραψτε αυτο το θεμα ειναι ασχετο το μοντελισμο το να υπολογιζει ο καθε τυχαρπαστος ποσο θα πουλησει ο αλλος στο μαγαζι του και αδικο για τον κυριο διαμαντη!!!
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
|
|
panahss
|
 |
« Απάντηση #184 στις: Τρίτη, 30 Αυγ 2011, 19:15:29 » |
|
επιτελους διαγραψτε αυτο το θεμα ειναι ασχετο το μοντελισμο το να υπολογιζει ο καθε τυχαρπαστος ποσο θα πουλησει ο αλλος στο μαγαζι του και αδικο για τον κυριο διαμαντη!!!

|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
E-Flite Blade ΜSR E-Flite Blade 400 Spektrum Dx6i
|
|
|
|
DEPRON MANIAC
|
 |
« Απάντηση #185 στις: Τρίτη, 30 Αυγ 2011, 19:17:40 » |
|
Συμφωνώ και γω (έστω διαχωρισμός) και συγνώμη αν έθιξα, δεν είχα τέτοιο σκοπό
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Τα καύσιμα κάποτε θα τελειώσουν. Τα ηλεκτρόνια δεν τελειώνουν ποτέ
Βρε μανία με το depron
Ο flight controller είναι θαυμάσιο μηχάνημα αλλά δεν κάνει θαύματα και προπαντώς δεν έχει νοημοσύνη, γι'αυτό χρησιμοποίησε την δική σου
Όσο πιο smart γίνεται η τεχνολογία τόσο πιο χαζός γίνεται ο άνθρωπος
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ΑdamHeli
|
 |
« Απάντηση #189 στις: Τρίτη, 30 Αυγ 2011, 19:40:34 » |
|
 ....
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
|
|
TOLIS
|
 |
« Απάντηση #191 στις: Τρίτη, 30 Αυγ 2011, 21:11:43 » |
|
οπως πιθανως εχετε διαπιστωσει καποιοι, εχω να ποσταρω εδω μεσα πανω απο δυο μηνες, με μοναδικη εξαιρεση την τοποθετηση αγγελιας πωλησης... παρακολουθησα σημερα και τις 13 σελιδες του θεματος και ειλικρινα κατι τετοια θεματα ειναι που με κανουν να θελω να παρατησω τον μοντελλισμο.. ειλικρινα λυπαμαι....μυστικοπαθειες, ελληναραδες, ετοιμασιες, τιμες, επιγραφες, χρονοδιαγραμματα, επικρισεις επι επικρισεων...τι να πω... καλο σας βραδυ.... 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
cogito ergo sum....
|
|
|
pilot-f16
Aeromodeller Jr. member

Αποσυνδεδεμένος
|
 |
« Απάντηση #192 στις: Τρίτη, 30 Αυγ 2011, 21:28:54 » |
|
καλα εσεις δεν πατε καθολου καλα....μιας και ειμαι νοσηλευτης κ δουλευω σε νοσοκομειο....θελει κανεις απο εσας τους κομπλεξικους να σας κλεισω κανενα ραντεβου με τους ψυχιατρους μας...?αφηστε τον ανθρωπο να κανει την δουλεια του οπως αυτος θελει κ κοιταξτε την παρτη σας...ξεκολατε λιγο...βαζει τα λεφτα του κ παει να κανει μια προσπαθεια προς το καλητερο...τον στησατε στον τοιχο λες κ εκανε κατι κακο..ελεος ρε κομπλεξικοι...δεν εχτε τι να κανετε και λετε οτι σας κατεβει...?
οποιος θελει ραντεβου με ψυχιατρο ας μου στηλει μνμ....
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
thomasprevere
|
 |
« Απάντηση #193 στις: Τρίτη, 30 Αυγ 2011, 21:50:20 » |
|
καλα εσεις δεν πατε καθολου καλα....μιας και ειμαι νοσηλευτης κ δουλευω σε νοσοκομειο....θελει κανεις απο εσας τους κομπλεξικους να σας κλεισω κανενα ραντεβου με τους ψυχιατρους μας...?αφηστε τον ανθρωπο να κανει την δουλεια του οπως αυτος θελει κ κοιταξτε την παρτη σας...ξεκολατε λιγο...βαζει τα λεφτα του κ παει να κανει μια προσπαθεια προς το καλητερο...τον στησατε στον τοιχο λες κ εκανε κατι κακο..ελεος ρε κομπλεξικοι...δεν εχτε τι να κανετε και λετε οτι σας κατεβει...?
οποιος θελει ραντεβου με ψυχιατρο ας μου στηλει μνμ....
κανα οφθαλμιατρο καλο εχεις? 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
extenge
|
 |
« Απάντηση #194 στις: Τρίτη, 30 Αυγ 2011, 21:57:02 » |
|
Εσυ ρε αδερφε συγκρινεις το συκεκριμενο μαγαζι με το Heliland και το ΗΚ που το δινουν Plug and Fly ενω ο Kalfakis με Τ/Κ 2,4 Ghz......Μου φαινεται το θεμα υπαρχει για να κανουμε μονο φασαρια και να φωναζουμε........... Ημαρτον στο τετραγωνο...........
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|