|
Markhelis
|
 |
« Απάντηση #75 στις: Τετάρτη, 28 Σεπ 2011, 22:20:18 » |
|
Από εκεί που το πήρες... επικοινώνησε και δες τι θα σου πει εγώ το στέλνω αύριο στην αλάιν και θα μου το αντικαταστήσουν χωρίς να μπαινω στην διαδικασία την γνωστή.....!
Φίλε μου το έχω στείλει στο Βέλγιο!! 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
itf68
|
 |
« Απάντηση #76 στις: Τετάρτη, 28 Σεπ 2011, 22:55:11 » |
|
Καστλ είναι ή το άλλο που έλεγες; Τουλάχιστον αν είναι καλό το άλλο το πήρα κατ' ευθείαν....! Δοκίμασέ το και πες μας...!
Το Hobbywing πήρα αλλά δεν έχω τελειώσει ακόμα το ε/π!!!  O Παύλος που το έχει δοκιμάσει μου είπε πως είναι πολύ καλό, δες εδώ.  
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Τάσος 希腊 T-Rex 250SE T-rex 450 pro Genius 500 Vibe 500E FBL T-Rex 550E DFC V3 T-Rex 600EFL PRO Vibe 50NEX FBL Logo 550SX 2 Χ Logo 600SE Kasama Dune 600 2 Χ Kasama Srimok 90 Kasama Srimok 90E FAIFA Logo 800 xtreme και κανα δυό ανεμοπλάνα...!
|
|
|
|
kostas72
|
 |
« Απάντηση #77 στις: Πέμπτη, 29 Σεπ 2011, 22:56:56 » |
|
δεν ξερω παιδια αλλα πιστευω οτι μαλλον θα παρουμε τα speed control ως δωρο για τα χριστουγενα . μαλλον πιο ευκολο ειναι να παμε στο βελγιο να τα παρουμε παρα να μας τα στειλουν . αυτο καταλαβα μετα απο την σημερινη συνομηλια που ειχα με μια κυρια στο βελγιο. αφου δεν την εβρισα παλι καλα. παντως η κατασταση αυτη μου την εχει δωσει αφανταστα .απο σημερα θα τους τρελανω στα e-mail .καποια στιγμη θα βαρεθουν , που θα παει?
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
PaNt
|
 |
« Απάντηση #78 στις: Πέμπτη, 29 Σεπ 2011, 23:11:27 » |
|
δεν ξερω παιδια αλλα πιστευω οτι μαλλον θα παρουμε τα speed control ως δωρο για τα χριστουγενα . μαλλον πιο ευκολο ειναι να παμε στο βελγιο να τα παρουμε παρα να μας τα στειλουν . αυτο καταλαβα μετα απο την σημερινη συνομηλια που ειχα με μια κυρια στο βελγιο. αφου δεν την εβρισα παλι καλα. παντως η κατασταση αυτη μου την εχει δωσει αφανταστα .απο σημερα θα τους τρελανω στα e-mail .καποια στιγμη θα βαρεθουν , που θα παει?
Τι σου είπε Κωστα?? Λογικά αργεί η Αμρική να δώσει στην Ευρώπη EsC..!  Oι Αμερικάνοι φτένε..!
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
|
|
PaNt
|
 |
« Απάντηση #80 στις: Πέμπτη, 29 Σεπ 2011, 23:19:01 » |
|
Μήπως σου ζητήσανε Κώστα να τους στείλουμε και τα μεταφορικά??  Ελεος πια, μία απειλή ότι θα προσφύγουμε στο Ευρωπαϊκό δικαστήριο μήπως τους ταρακουνήσει!!! Μπα είναι απο όλη την Ευρώπη...! Ειναι recall οπότε μπορούν να σου πούνε οτι βγηκε και άλλο προβλημα οπότε θα καθυστερήσει μέχρι να βρουμε τι φταιέι..!
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Markhelis
|
 |
« Απάντηση #81 στις: Πέμπτη, 29 Σεπ 2011, 23:27:54 » |
|
Σωστά φίλε μου,  έχουν και το πεπόνι και το μαχαίρι και κάνουν ότι θέλουν!! Η τιμωρία τους είναι το κράξιμο που τρώνε σε όλα τα φόρουμ του κόσμου και μετά ποιός θα τους εμπιστευτεί να αγοράσει esc από αυτούς !! 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
PaNt
|
 |
« Απάντηση #82 στις: Πέμπτη, 29 Σεπ 2011, 23:30:17 » |
|
Σωστά φίλε μου,  έχουν και το πεπόνι και το μαχαίρι και κάνουν ότι θέλουν!! Η τιμωρία τους είναι το κράξιμο που τρώνε σε όλα τα φόρουμ του κόσμου και μετά ποιός θα τους εμπιστευτεί να αγοράσει esc από αυτούς !!  εγω απορώ και με εσάς όλους που ξανα αγοράσατε..! δεν πήρα ποτε esc apo CC μια φορα πηρα απο ενα φιλο ενα χαλασμενοBEC για να το στειλω να παρω το rev2 που ηξερα ειδη οτι εχει δοκιμαστει για 72ωρες στον παγκο τραβ.ωντας συνεχόμενα Ρεύμα..!
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Markhelis
|
 |
« Απάντηση #83 στις: Πέμπτη, 29 Σεπ 2011, 23:35:49 » |
|
εγω απορώ και με εσάς όλους που ξανα αγοράσατε..! δεν πήρα ποτε esc apo CC μια φορα πηρα απο ενα φιλο ενα χαλασμενοBEC για να το στειλω να παρω το rev2 που ηξερα ειδη οτι εχει δοκιμαστει για 72ωρες στον παγκο τραβ.ωντας συνεχόμενα Ρεύμα..!
Εγώ για πρώτη φορά πήρα esc από αυτήν την εταιρεία και αυτό γιατί ήταν πακέτο με το Trex 600 Pro που αγόρασα, αλλιώς δεν θα έπαιρνα με τίποτα από αυτούς!! 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
kostas72
|
 |
« Απάντηση #84 στις: Παρασκευή, 30 Σεπ 2011, 09:02:15 » |
|
τι μου ειπε ? οτι και να ελεγα εγω αυτη μου απαντουσε will sent you at soon is posible. 10 ερωτησεις τις εκανα και πηρα 10 ιδιες απαντησεις. της ειπα να μου στειλουν πισω το παλιο και μου ειπε οτι αυτο δεν γινετε διοτι τα παλια εχουν ηδη σταλει στην αμερικη. και τι δεν της ειπα. το μονο που δεν της ειπα ειναι θα σου .......................... . αλλα ποσο θα αντεξω θα της το πω και αυτο.
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
ΑdamHeli
|
 |
« Απάντηση #85 στις: Παρασκευή, 30 Σεπ 2011, 09:41:43 » |
|
δεν το ανέφερα τυχαία...απλά ξέρω από γνωστό μου στην θεσσαλονίκη που κάνανε πάνω από 5 μήνες να το αντικαταστήσουν.  και φανταστείτε πριν συνεργαστούν με την align......  τώρα όσοι αντέχει η τσέπη σας πάτε σε καινούργιο, ειδάλλως υπομονή μέχρι να σας βγει η ψυχή 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
PaNt
|
 |
« Απάντηση #86 στις: Παρασκευή, 30 Σεπ 2011, 10:42:13 » |
|
δεν το ανέφερα τυχαία...απλά ξέρω από γνωστό μου στην θεσσαλονίκη που κάνανε πάνω από 5 μήνες να το αντικαταστήσουν.  και φανταστείτε πριν συνεργαστούν με την align......  τώρα όσοι αντέχει η τσέπη σας πάτε σε καινούργιο, ειδάλλως υπομονή μέχρι να σας βγει η ψυχή  εγώ Πάντως το πήρα σε 2 εβδομάδεσ...! Βέβαια το είχα στείλει Αμερική..! Τουλάχιστον κανει τα recall αρα σέβεται σαν εταιρία τον πελάτη της..>! Εύχομαι να είναι το τελευταιο recall που κάνει..!
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
itf68
|
 |
« Απάντηση #87 στις: Παρασκευή, 30 Σεπ 2011, 14:00:36 » |
|
Τι να σου κάνουν τα recall αν αργει τόσο...! Αλλά δεν μπορούμε να κάνουε και αλλιώς το μόνο..... 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Τάσος 希腊 T-Rex 250SE T-rex 450 pro Genius 500 Vibe 500E FBL T-Rex 550E DFC V3 T-Rex 600EFL PRO Vibe 50NEX FBL Logo 550SX 2 Χ Logo 600SE Kasama Dune 600 2 Χ Kasama Srimok 90 Kasama Srimok 90E FAIFA Logo 800 xtreme και κανα δυό ανεμοπλάνα...!
|
|
|
|
Markhelis
|
 |
« Απάντηση #88 στις: Παρασκευή, 30 Σεπ 2011, 14:26:02 » |
|
εγώ Πάντως το πήρα σε 2 εβδομάδεσ...! Βέβαια το είχα στείλει Αμερική..!
βρε Παύλο αυτά τα λένε πρωτύτερα, να τα στέλναμε και εμείς Αμερική!!
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
STRATOS77
|
 |
« Απάντηση #89 στις: Παρασκευή, 30 Σεπ 2011, 20:06:51 » |
|
Ενας μηνας και ακομα τιποτα...........βελγιο..ουτε φωνη ουτε ακροαση...
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΑΝΑΛΥΣΕΩΝ MATRIX ΚΑΙ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΩΝ
|
|
|
|