αυτο που διαβασα ειναι οτι ολα τα hyperion δεν προσγειωνονται με τιποτα...οι επιλογες μου ειναι:
1) Hyperion edge 540 10e
2)Hyperion helios 10e
3) Percision aerobatics mini katana
4) Flitework mini edge 540 red bull
5) kyosho edge 540 red bull (foam)
kakofonixx ειδα οτι αρκετα απο αυτα περασαν απο τα χερια σου...ποιο πιστευεις οτι ειναι καλυτερο και πιο "ευκολο" πτητικα? δεν με ενδιαφερουν καθολου τα 3d ακροβατικα
Ευχαριστω
απο τα παραπανω αεροπλανα εχουν περασει απο τα χερια μου τα 2, 4 και 5 και εχω πεταξει το 3 ενος φιλου

αν σε παιρνει στα χρηματα (μιας και ειναι πιο ακριβο) δαγκωτο το 3!! γενικα τη μοντελα της ΡΑ ειναι σε αλλη κατηγορια

η αληθεια ειναι οτι ειναι πιο πολυ 3d, αλλα μπορεις ανετα να το χρησιμοποιεις και για αμιγως aerobatics, δηλαδη να κανεις και ολα τα ακροβατικα που θελεις
δε μπορω να καταλαβω πως υποστηριζουν οτι τα hyperion δεν προσγειωνονται!!
οκ και εγω το πρωτο helios που ειχα ειχε 110γρ μοτερ και 2200 μπαταρια! και ναι κατεβαινε σαν τουβλο

το επομενο ομως (το πρωτο μας χαιρετισε σε ενα 4-point roll) εχει 70γρ μοτερ και 1600 μπαταρια και κατεβαινει αρκετα πιο ανετα!
λογικο δεν ειναι? αν αυτος που εγραψε οτι δεν προσγειωνεται με τιποτα το ειχε κανει 1 κιλο σαφως και ειχε δικιο!!
απλα το helios, απο προσωπικη εμπειρια, θελει ενισχυση στα σκελη γιατι με την πρωτη προσειωση θα τα παρεις στο χερι
τελος να σου πω οτι ολα τα μοντελα τυπου edge εχουν την ταση να ριχνουν φτερο, λογω σχεδιασμου του φτερου
υ.γ.1 οταν με το καλο αποκτησεις εμπειρια και εμπιστευεσαι τα χερια σου για ενα καλο μπαλσινο δες το Sebart Angel 30S, ειναι απιστευτο μοντελο!