|
dodos
|
 |
« Απάντηση #60 στις: Δευτέρα, 9 Μαΐ 2011, 19:34:41 » |
|
|
|
|
|
« Τελευταία τροποποίηση: Δευτέρα, 9 Μαΐ 2011, 19:48:59 από dodos »
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Κώστας Κωστόπουλος
|
 |
« Απάντηση #61 στις: Δευτέρα, 9 Μαΐ 2011, 19:46:26 » |
|
Κύριοι είστε εκτός θέματος  Αλλο stunt kites άλλο power kites.
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Πριν κάνετε ερώτηση: Ψάξατε στο Aeromodelling GR ή στο Βιβλίο του jkon; Μην κάνετε χαρακτηρισμούς και άσχημα σχόλια, αν μη τι άλλο, συγκρατηθείτε για το καλό του χόμπυ μας.
|
|
|
kostaaa
Aeromodeller
Αποσυνδεδεμένος
|
 |
« Απάντηση #62 στις: Πέμπτη, 12 Μαΐ 2011, 23:11:39 » |
|
πολύ σωστά!  Αντό είναι το "stunt kiting": και αντό ονομάζεται "kite jumping" (με power kite): Όπως καταλάβατε τα video είναι από το ΣΕΦ. Αν κάποιος ενδιαφέρεται μπορεί να έρθει και να δοκιμάσει... 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
ΒΑΛΑΝΤΗΣ
Aeromodeller
Αποσυνδεδεμένος
|
 |
« Απάντηση #63 στις: Πέμπτη, 19 Μαΐ 2011, 16:44:34 » |
|
ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΙ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕΣ.ΣΤΟ GO KITING.GR ΒΡΗΚΑ ΕΝΑΝ ΕΛΛΗΝΑ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ ΛΟΥΜΙΩΤΗ ΠΟΥ ΑΣΧΩΛΗΤΕ ΜΕ STUND KITE ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΕΙ ΚΙΩΛΑΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΩΣΤΑ ΤΑ ΛΕΜΕ....
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
ΒΑΛΑΝΤΗΣ
Aeromodeller
Αποσυνδεδεμένος
|
 |
« Απάντηση #64 στις: Πέμπτη, 19 Μαΐ 2011, 16:55:06 » |
|
ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ STUND KITE ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΤΑ ΦΘΗΝΑ 1.94cm ΣΤΗΣ ΑΠΟΘΗΚΕΣ ΤΩΝ ALEX PACK ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΑΠΟΘΗΚΑΡΙΟΥΣ..ΕΓΩ ΑΓΟΡΑΣΑ ΧΘΕΣ 2 ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΣΤΟΝ ΒΟΛΟ ΤΑ ΕΙΧΑΝ ΣΤΗΝ ΑΠΟΘΗΚΗ....ΓΕΙΑ ΣΑΣ.
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
apoknino
Aeromodeller
Αποσυνδεδεμένος
|
 |
« Απάντηση #65 στις: Παρασκευή, 20 Μαΐ 2011, 17:49:05 » |
|
geias paidia  xairome epitelous pou briskw ellines na asxolounte me to stunt kite... me ton kwsta exw brethei to pasxa kai petaksa mazi tou sto sef...sygnwmi an dimiourgisa kapia problimata sta paidia pou petoun helli... apo ton ioulio kai meta tha eimai ellada kai tha erxome syxna athina.. opios thelei mporei na erxete mazi mas, kai mporw na tou dwsw poles plirofories genikotera gia ta stunt kites... sas xeretw olous kai sas euxome good winds.... 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
ΒΑΛΑΝΤΗΣ
Aeromodeller
Αποσυνδεδεμένος
|
 |
« Απάντηση #66 στις: Παρασκευή, 20 Μαΐ 2011, 19:52:03 » |
|
ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΥ ΠΟΥ ΣΑΣ ΒΡΗΚΑ ΣΤΟΝ ΒΟΛΟ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΡΕΙΣ ΠΟΥ ΠΕΤΑΜE STOYND KITE KAI ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΤΟΜΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΗΣ ΠΤΗΤΙΚΕΣ ΜΗΧΑΝΕΣ.ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΝΑ Μ'ΑΡΕΣΕΙ ΓΕΝΙΚΑ ΟΤΙ ΠΕΤΑΕΙ....ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ..ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΒΑΛΑΝΤΗΣ ΑΠΟ ΒΟΛΟ...ΚΑΙ ΚΑΛΕΣ ΠΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
kostaaa
Aeromodeller
Αποσυνδεδεμένος
|
 |
« Απάντηση #67 στις: Σάββατο, 21 Μαΐ 2011, 22:26:00 » |
|
Χαιρετίσματα στα παιδιά από τον Βόλο! 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
philipos87
Aeromodeller
Αποσυνδεδεμένος
|
 |
« Απάντηση #68 στις: Παρασκευή, 16 Σεπ 2011, 10:05:30 » |
|
Χαιρετώ παιδιά!!!Είναι όμορφο να ξέρεις ότι υπάρχουν άτομα που ασχολούνται με το stunt kite!έχω πετάξει 3-4 φορές μόνο αλλά μου άρεσε αρκετά!Με λίγη καλή θέληση και τον άνεμο με το μέρος μας εύχομαι καλές πτήσεις!! 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
bill87
Aeromodeller
Αποσυνδεδεμένος
|
 |
« Απάντηση #69 στις: Παρασκευή, 23 Σεπ 2011, 13:47:35 » |
|
Όμορφο αυτό το stunt kite  Δεν έχει τύχει να πετάξω κάτι τέτοιο αλλά μου κίνησε το ενδιαφέρον το όλο πόστ και θα με αναγκάσετε να πάω να αγοράσω ένα να εξασκηθώ  Good job παιδιά  ______________ Ρούχα Εργασίας
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
|
kostaaa
Aeromodeller
Αποσυνδεδεμένος
|
 |
« Απάντηση #71 στις: Παρασκευή, 23 Δεκ 2011, 19:18:37 » |
|
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
jazzoo
Aeromodeller
Αποσυνδεδεμένος
|
 |
« Απάντηση #72 στις: Τρίτη, 6 Μαρ 2012, 01:39:40 » |
|
εχω και εγω εναν τετοιο αετο και θελω να βαλω μοτερ και servo μηπωσ εχει κανενας υποψην κανενα site με ετοιμα για να παρω ιδεες?
εχω και γω δυο απο lidl και ενα παραπεντε .Ολα πετανε ευχαριστα μετα τα 4 μποφ.Τον ενα τριγωνο τον εκανα rc rogallo http://www.youtube.com/watch?v=XGCvf9d8Pyc&feature=player_embeddedΔυσκολη κατασκευη γιατι δεν βρηκα βοηθεια πουθενα αλλα μετα απο πολλα σπασιματα τα καταφερα...!! Ετσι ...αν εχει αερα πετω το καιτ αλλα αν δεν εχει δουλευω την τηλεκ/ση...!!
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
dukepapas
|
 |
« Απάντηση #73 στις: Τρίτη, 20 Νοε 2012, 23:49:40 » |
|
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
ilias
|
 |
« Απάντηση #74 στις: Τετάρτη, 21 Νοε 2012, 05:18:06 » |
|
καλα η κατασκευη και η πτηση φοβερη . Το κεντρο βαρους που βρισκεται στον αετο?
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Velox 26cc Last down xxxl PrecisionAerobatics Addiction Polaris seaplane Bard glider TopModel CZ Stinger Pilot Q.B. 10L Tarot 450PRO V2 Flybarless ...κατι πτέρυγες και πολύ σαβούρα
|
|
|
|