Aeromodelling GR  
For Greek Aeromodellers and our friends worldwide E-mail E-mail
309.900 μηνύματα σε 12.394 θέματα από 6.318 Μέλη / Τελευταίο μέλος: Clubdim
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Τετάρτη, 5 Αυγ 2026, 19:51:19

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Αναζήτηση:     Σύνθετη αναζήτηση
Ελληνικά English en Français in Deutch in Italiano
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Τετάρτη, 5 Αυγ 2026, 19:51:19

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
    Πρόσφατα θέματα
    από Markhelis
    [Χθες στις 16:24]

[Δευτέρα, 3 Αυγ 2026, 22:09:24]

[Δευτέρα, 3 Αυγ 2026, 18:59:42]

από dominicm
    [Δευτέρα, 3 Αυγ 2026, 17:14:50]

από Stargazer
    [Δευτέρα, 3 Αυγ 2026, 11:39:19]

από UH-1H
    [Κυριακή, 2 Αυγ 2026, 19:09:57]

από Stargazer
    [Κυριακή, 2 Αυγ 2026, 14:58:46]

από dominicm
    [Πέμπτη, 30 Ιουλ 2026, 19:33:58]

από topg
    [Τρίτη, 28 Ιουλ 2026, 23:44:11]

[Τρίτη, 28 Ιουλ 2026, 13:05:46]

[Δευτέρα, 27 Ιουλ 2026, 00:40:02]

από CMarkop
    [Κυριακή, 26 Ιουλ 2026, 19:35:11]

από dominicm
    [Σάββατο, 25 Ιουλ 2026, 18:55:09]

[Σάββατο, 25 Ιουλ 2026, 12:40:03]

[Παρασκευή, 24 Ιουλ 2026, 03:41:03]
    Google search

Aeromodelling GR
    Μέλη
    Σύνολο μελών: 6318
    Τελευταίο: Clubdim
    Στατιστικά
    Σύνολο μηνυμάτων: 309900
    Σύνολο θεμάτων: 12394
    Online σήμερα: 121
    Online έως τώρα: 1547
    (Πέμπτη, 25 Ιουν 2026, 09:39:30)
    Συνδεδεμένοι χρήστες
    Μέλη: 1
    Επισκέπτες: 57
    Συνολικά: 58
    Στυλ εμφάνισης

Μην ανοίγετε εδώ θέματα που δεν έχουν καμμία σχέση με αερομοντελισμό. Το πιθανότερο είναι οτι θα διαγραφούν γιατί είναι εκτός αντικειμένου του Aeromodelling GR.

Σελίδες: 1 2 [3] 4 5 6 ... 8     Κάτω
    Εκτύπωση
    Αποστολέας Θέμα: Βοήθεια για Συγκεκριμένο σύστημα μετάδοσης Εικόνας  (Αναγνώστηκε 14654 φορές)
    DeltaMan
    Aeromodeller Hero Member
    Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

Φέρε ΕΣΥ την αλλαγή που θά 'θελες να Δείς

« Απάντηση #30 στις: Πέμπτη, 12 Ιαν 2012, 13:52:00 »

Αυτό έλειπε, οι Μάγοι ασχολούνται με Hi-tec πράματα ούτως ή άλλως...  Wink

Λοιπόν, έγραψα για τις καταναλώσεις κλπ, για να καταλάβουμε οι περισσότεροι ότι δέν θέλει και καμιά τρελή (μεγάλη) μπαταρία σε χωρητικότητα για να δουλέψουν τα συστήματα... Καλά για κάτω στο Δέκτη, βάζεις ότι θές, αλλά στο μοντέλο, και μιά 800άρα 3S καλοφορτισμένη, θα είναι μιά χαρά για 1,5 με 2 ώρες... !

Σχετικά με το Audio Grabber τώρα, που είναι ένα προγραμματάκι που δίνουνε για εγκατάσταση στo pc ώστε να δουλέψει το όλο σύστημα...
    Έχω συνδέσει κανονικά το USB στη πόρτα του, το pc το βλέπει, εγκατέστησα και το software, αλλά τίποτα... εικόνα Γιόκ!
    Δλδ ο πομπός εκπέμπει κανονικά με 3S, ο δέκτης λαμβάνει επίσης με δική του 3S αλλά... μαύρη εικόνα...

Έχει το πρόγραμμα ένα κουμπί setup, το πατάω και μου ανοίγουν κάτι καρτέλες... μιά καρτέλα λέει "Video"  και είναι επιλεγμένα...
    στο Video Format > ΝΤSC_M  ,  Video Source > Composite (έχει και επιλογή SVideo εδώ)  ,  για τα υπόλοιπα Brightness, Contrast κλπ, πάτησα το πλήκτρο Default για να γυρίσουν όλα στο εργοστασιακό...

Έχει κάτι άλλο / πρέπει να αλλάξω κάτι για να δώ εικόνα? Το είχαν κάνει τα φιλαράκια μου στο Laptop τους τελευταία φορά και δέν πρόσεξα τη διαδικασία... 
    Καταγράφηκε

Επιτυχία στη Ζωή= Πέφτω "ν" φορές, Ξανασηκώνομαι "ν+1" φορές. Βοήθα τους Έλληνες επαγγελματίες.
    wizard
    Aeromodeller Hero Member

../../..

« Απάντηση #31 στις: Πέμπτη, 12 Ιαν 2012, 14:17:23 »

Αυτό έλειπε, οι Μάγοι ασχολούνται με Hi-tec πράματα ούτως ή άλλως...  Wink

Λοιπόν, έγραψα για τις καταναλώσεις κλπ, για να καταλάβουμε οι περισσότεροι ότι δέν θέλει και καμιά τρελή (μεγάλη) μπαταρία σε χωρητικότητα για να δουλέψουν τα συστήματα... Καλά για κάτω στο Δέκτη, βάζεις ότι θές, αλλά στο μοντέλο, και μιά 800άρα 3S καλοφορτισμένη, θα είναι μιά χαρά για 1,5 με 2 ώρες... !

Σχετικά με το Audio Grabber τώρα, που είναι ένα προγραμματάκι που δίνουνε για εγκατάσταση στo pc ώστε να δουλέψει το όλο σύστημα...
    Έχω συνδέσει κανονικά το USB στη πόρτα του, το pc το βλέπει, εγκατέστησα και το software, αλλά τίποτα... εικόνα Γιόκ!
    Δλδ ο πομπός εκπέμπει κανονικά με 3S, ο δέκτης λαμβάνει επίσης με δική του 3S αλλά... μαύρη εικόνα...

Έχει το πρόγραμμα ένα κουμπί setup, το πατάω και μου ανοίγουν κάτι καρτέλες... μιά καρτέλα λέει "Video"  και είναι επιλεγμένα...
    στο Video Format > ΝΤSC_M  ,  Video Source > Composite (έχει και επιλογή SVideo εδώ)  ,  για τα υπόλοιπα Brightness, Contrast κλπ, πάτησα το πλήκτρο Default για να γυρίσουν όλα στο εργοστασιακό...

Έχει κάτι άλλο / πρέπει να αλλάξω κάτι για να δώ εικόνα? Το είχαν κάνει τα φιλαράκια μου στο Laptop τους τελευταία φορά και δέν πρόσεξα τη διαδικασία...  

καταρχήν φιλε απόστολε πάρε την έξοδο από το Rx Video και βαλτην σε ένα monitor/ Tv για να δεις ότι όλα είναι εντάξει  όσο αφορά την μεταδώσει και λήψη ....
    Έτσι είσαι σίγουρος ότι το πρόβλημα είναι ατο grabber "καιτο" pc/Laptop

Εγώ στο δικό μου παιδευτικά να βρω driver αλλα παίζει μια χαρά ... έχω το eazyCap

ψάξε για Device input ... πρέπει να έχεις το grabber επιλεγμένο ...
    εναλλακτικά ψάξε στο internet και κατέβασε το stkATVAp ( "συντεκ" ) είναι ένας εύκολο και λειτουργικό "πραγραμα" το οποιο κάνει input από το grabber και μπορείς να το γράψεις κιόλας στο σκληρό

ένα άλλο είναι το AVS video recorder ... όλα αυτά κάνουν την ίδια δουλειά και δουλεύουν σίγουρα σε χρ / 7
    Καταγράφηκε

Planes Have Soul   .....
    Καντε Like  εαν θελετε
    http://www.facebook.com/pages/Watchers-Fpv/133379920096512?v=wall
    DeltaMan
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #32 στις: Πέμπτη, 12 Ιαν 2012, 14:23:32 »

Μα... πρίν λίγες μέρες πετάγαμε τον Τηλέμαχο όπως προανέφερα, αλλά είχαμε "στήσει" το σύστημα όλο στο Laptop κάποιων φίλων.

Χωρίς να πειράξω την καλωδίωση, όπως τα πήρα απ'τα παιδιά, τα έφερα στο δικό μου pc για να το δώ, αλλά...

Help Wiz...
    Καταγράφηκε

Επιτυχία στη Ζωή= Πέφτω "ν" φορές, Ξανασηκώνομαι "ν+1" φορές. Βοήθα τους Έλληνες επαγγελματίες.
    wizard
    Aeromodeller Hero Member

../../..

« Απάντηση #33 στις: Πέμπτη, 12 Ιαν 2012, 14:26:00 »

Μα... πρίν λίγες μέρες πετάγαμε τον Τηλέμαχο όπως προανέφερα, αλλά είχαμε "στήσει" το σύστημα όλο στο Laptop κάποιων φίλων.

Χωρίς να πειράξω την καλωδίωση, όπως τα πήρα απ'τα παιδιά, τα έφερα στο δικό μου pc για να το δώ, αλλά...

Help Wiz...

Τι λειτουργικό είχε το laptop ... τι έχει το pc ... μήπως κατέβασαν Driver και έχεις εσύ παλιούς από τον Cd ?
    μήπως είχαν άλλον player όπως σου λέω παραπάνω ....
    Καταγράφηκε

Planes Have Soul   .....
    Καντε Like  εαν θελετε
    wizard
    Aeromodeller Hero Member

../../..

« Απάντηση #34 στις: Πέμπτη, 12 Ιαν 2012, 14:30:19 »

τώρα το είδα !!!!  στο Video Format > ΝΤSC_M  είναι λάθος θέλει PAL
    Καταγράφηκε

Planes Have Soul   .....
    Καντε Like  εαν θελετε
    DeltaMan
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #35 στις: Πέμπτη, 12 Ιαν 2012, 14:42:10 »

Έχει δύο επιλογές, μιά PAL_M και μιά PAL_N. Δούλεψε για λίγο καί στις δύο, και μου φάνηκε ότι στην PAL_N ήταν λίγο καλύτερο, αλλά τώρα χιόνια, τίποτα...

Μπορεί να κάηκε και η κάμερα γιατί είναι ζεστή σε ένα σημείο... Πάντως πρίν δέν είχε κάν χιόνια, είχε τελείως μαύρη οθόνη, ενώ τώρα τουλάχιστον βλέπω χιόνια...

Τώρα πάλι τίποτα... κάτι παύλες μπλέ και πράσινες χοροπηδάνε στο κάτω μέρος της οθόνης...
    Καταγράφηκε

DeltaMan
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #36 στις: Πέμπτη, 12 Ιαν 2012, 14:46:36 »

Την γκαντεμιά μου να πάρει... καίγονται τόσο εύκολα οι κάμερες? Είναι δυνατόν? Και η 3S μου δέν είναι και τόόόόσο καλοφορτισμένη...

Κοίτα ρέ... είδα εικόνα συνεχόμενη και αδιάληπτη απο ιπτάμενο αντικείμενο και μέσ'το σπίτι δέν δουλεύει πάνω στον πάγκο!!
    Μισό λεπτό δούλεψε.
    Τώρα όταν συνδέω πομπό και κάμερα, ο πομπός ζεσταίνεται όσο πρέπει κανονικά ενώ η κάμερα είναι παγωμένη...
    Καταγράφηκε

wizard
    Aeromodeller Hero Member

../../..

« Απάντηση #37 στις: Πέμπτη, 12 Ιαν 2012, 14:50:50 »

Έχει δύο επιλογές, μιά PAL_M και μιά PAL_N. Δούλεψε για λίγο καί στις δύο, και μου φάνηκε ότι στην PAL_N ήταν λίγο καλύτερο, αλλά τώρα χιόνια, τίποτα...

Μπορεί να κάηκε και η κάμερα γιατί είναι ζεστή σε ένα σημείο... Πάντως πρίν δέν είχε κάν χιόνια, είχε τελείως μαύρη οθόνη, ενώ τώρα τουλάχιστον βλέπω χιόνια...

Τώρα πάλι τίποτα... κάτι παύλες μπλέ και πράσινες χοροπηδάνε στο κάτω μέρος της οθόνης...

Pal_Η είναι καλά .... το μαύρο το έβλεπες gt δεν είχε λάθος επιλογή.
    Τα χιονια μάλλον τα βλέπεις γιατί δεν εκπέμπει το αεροπλάνο .... εάν είχε καεί η κάμερα θα έβλεπες πάλι μαύρο

Η κάμερες δεν καίγονται εύκολα... χωρίζονται σε 2 κατηγοριες ... μερικές δουλεύουν με 5 V και άλλες με 12V με ανοχή λίγο παραπάνω...

Το video Τχ δουλεύει με 12 V δεν ξέρω ποσα V έχει η 3s σου και ποσο θέλει για να δουλέψει ... λογικά ξεφορτισε με αυτά που λες .... βάλτου 12 από κάπου αλλου να δούμε
    Καταγράφηκε

Planes Have Soul   .....
    Καντε Like  εαν θελετε
    megasmbg
    Aeromodeller Jr. member
    **

Πλαγιά και τα μυαλά στα κάγκελα!!!!!!!!!!

« Απάντηση #38 στις: Πέμπτη, 12 Ιαν 2012, 18:55:42 »

Και για του λόγου το αληθές...!!!!!!

http://www.youtube.com/watch?v=n2phS4tmm0w&feature=youtu.be
    Καταγράφηκε
    DeltaMan
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #39 στις: Πέμπτη, 12 Ιαν 2012, 19:15:19 »

Ώωωω... Χρηστάρα... τί είπες τώρα? Ανέβασες απόσπασμα? Χάχάχά....  Thumbs up

Σε εκείνη τη στροφή στο 0:40 τα είδα όλα σου λέω... εκείνη δοκίμασα να "πάρω απο μέσα" με rudder πρώτα αλλά...
    Τη μουσική εσύ την επέλεξες ή ο Μπίλης? Αααα... φαεινή ιδέα...  laugh

Wiz, τί να πώ βρέ σύ... έχω και σχετικά παλιό pc, κολλάει πού και πού, κάτσε να ξαναδοκιμάσω και να γράψω... 
    Καταγράφηκε

George Pilot
    Aeromodeller
    *

fly high

« Απάντηση #40 στις: Πέμπτη, 12 Ιαν 2012, 19:53:52 »

πωπωπωπω........ πότε κάνατε και fpv ρε θηρία???
    μπράβο σας ... ανυπομονώ να πετάξουμε παλι...
    Καταγράφηκε
    megasmbg
    Aeromodeller Jr. member
    **

Πλαγιά και τα μυαλά στα κάγκελα!!!!!!!!!!

« Απάντηση #41 στις: Πέμπτη, 12 Ιαν 2012, 21:39:55 »

E ρε γλέντι που είχε!!!  Grin Grin Grin
    Αλλά και πολύ αέρα αν θυμάσαι!!! Πάλι καλά είχαμε καλό πιλότο!!!!!!!!! Πιλοτάρα Deltaman!!!!!!!!!!!!!

Εγώ την έκανα την επιλογή... γιατί με το που είπες να πάρεις τη στροφή σαν ελεύθερό πουλί πήγαινε!!!

Πετούσαμε και όλα με 2,4 Ghz!!!

Γιώργο απότι είδες Ιστορικό FPV!!! ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΟ!!!!!!

Thumbs up Thumbs up Thumbs up
    Καταγράφηκε
    DeltaMan
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #42 στις: Πέμπτη, 12 Ιαν 2012, 22:06:47 »

Χαχάχάάάάά... ΙΣΤΟΡΙΚΟ !!  Σούπερ, ζωγράφισες πάλι...  Thumbs up

Χρηστάρα, μήπως θυμάσαι να έκανες κάτι ιδιαίτερο όταν εγκατέστησες το πρόγραμμα Audio Grabber για να συνεργαστεί αυτό το μηχανάκι το AV Grabber με το pc?
    Κανένα setup μυστήριο, καμιά ρύθμιση παράξενη, καμιά σειρά εργασιών με... σειρά?

Αύριο θα φρεσκοφορτίσω τις LiPo και θα ξαναδοκιμάσω. Σε μιά τελευταία δοκιμή η κάμερα ζεσταινόταν πάλι που μάλλον είναι καλό σημάδι ότι ίσως δέν κάηκε...

* Μήπως εσείς που πετάτε ήδη μπορείτε να μας δώσετε το Κατώφλι (κατώτατο όριο) της Τάσης, στην οποία θα δουλεύουν ακόμη πομπός και δέκτης?
    Καταγράφηκε

wizard
    Aeromodeller Hero Member

../../..

« Απάντηση #43 στις: Πέμπτη, 12 Ιαν 2012, 22:36:05 »

* Μήπως εσείς που πετάτε ήδη μπορείτε να μας δώσετε το Κατώφλι (κατώτατο όριο) της Τάσης, στην οποία θα δουλεύουν ακόμη πομπός και δέκτης?

Αυτό είναι ένα μυστήριο πράγματι ... δεν το έχω δοκιμάσει  laugh
    Καταγράφηκε

Planes Have Soul   .....
    Καντε Like  εαν θελετε
    wizard
    Aeromodeller Hero Member

../../..

« Απάντηση #44 στις: Πέμπτη, 12 Ιαν 2012, 22:37:47 »

Και για του λόγου το αληθές...!!!!!!

http://www.youtube.com/watch?v=n2phS4tmm0w&feature=youtu.be

πολλή καλο γιατί αγχώθηκες !!!

Καταγράφηκε

Planes Have Soul   .....
    Καντε Like  εαν θελετε
    Σελίδες: 1 2 [3] 4 5 6 ... 8     Πάνω
    Εκτύπωση
    Aeromodelling GR  |  Forum  |  Αερομοντελλισμός στο Aeromodelling GR  |  Aeromodelling GR - γενικές συζητήσεις (Συντονιστής: ArgyrisGiannetakis)  |  Θέμα: Βοήθεια για Συγκεκριμένο σύστημα μετάδοσης Εικόνας
    Μεταπήδηση σε: