evan
« στις: Παρασκευή, 22 Ιουλ 2011, 21:43:51 »
Πήγατε διακοπές; Είστε σε άδεια; Πετάτε εκεί που είστε; Ανεβάστε εδώ τις καλοκαιρινές φωτογραφίες σας! Formosa στην Ίο: Φώτο: Βούλα
Καταγράφηκε
Η ύστατη μορφή ελευθερίας είναι η σιωπή. (Γιάννης Ρίτσος)
IKAROS14
« Απάντηση #1 στις: Παρασκευή, 29 Ιουλ 2011, 19:21:10 »
« Τελευταία τροποποίηση: Παρασκευή, 29 Ιουλ 2011, 19:42:44 από IKAROS14 »
Καταγράφηκε
ΚΑΝΕ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΑΕΤΟΥΣ ΝΑ ΣΕ ΜΑΘΟΥΝ ΝΑ ΠΕΤΑΣ
ilias
« Απάντηση #2 στις: Παρασκευή, 29 Ιουλ 2011, 21:27:10 »
Καταγράφηκε
Velox 26cc Last down xxxl PrecisionAerobatics Addiction Polaris seaplane Bard glider TopModel CZ Stinger Pilot Q.B. 10L Tarot 450PRO V2 Flybarless ...κατι πτέρυγες και πολύ σαβούρα
ilias
« Απάντηση #3 στις: Παρασκευή, 29 Ιουλ 2011, 21:32:52 »
Polaris - Αγ. ΚωνσταντινοςVIDEO
Καταγράφηκε
Velox 26cc Last down xxxl PrecisionAerobatics Addiction Polaris seaplane Bard glider TopModel CZ Stinger Pilot Q.B. 10L Tarot 450PRO V2 Flybarless ...κατι πτέρυγες και πολύ σαβούρα
kolotoympas
« Απάντηση #4 στις: Κυριακή, 7 Αυγ 2011, 17:06:46 »
Σ/κ στην Αρχαία Επίδαυρο. Πρωί πρωί με την αυγή Δεν κυκλοφορούσε ψυχή μονο εγω ο τρελος ! και η πρώτη εναέρια λήψη με την 720p wing camera από ΗΚVIDEO
Καταγράφηκε
guest713
Επισκέπτη
« Απάντηση #5 στις: Δευτέρα, 8 Αυγ 2011, 09:34:06 »
kolotoympas μήπως μπορείς να μου πείς ποιά ακριβώς κάμερα χρησιμοποίησες;
Καταγράφηκε
PaNt
« Απάντηση #7 στις: Τρίτη, 9 Αυγ 2011, 02:54:25 »
Εκανα και εγω μια καλοκαιρινη εξόρμηση με μια Gopro..! Hταν η πρώτη φορα που έκανα κάτι τετοιο και με αρκετές πατέντες...! Το ότι φένονται τα bladesκαι το βυσμα ειναι λογω βιασύνης...! Αργότερα θα βάλω και πιο καλό video με αρκετά ιδιαίτερο θέμα..! Οσο για την Gopro ωραια camera αλλα έχει αρκετά θεματάκια..! Βαλτετο σε HD..!VIDEO
Καταγράφηκε
MaGiCPaiN
Aeromodeller
Αποσυνδεδεμένος
« Απάντηση #8 στις: Τρίτη, 9 Αυγ 2011, 09:16:25 »
Οσο για την Gopro ωραια camera αλλα έχει αρκετά θεματάκια..!
Επειδή σκεφτόμουν να επενδύσω στην συγκεκριμένη camera θα με βοηθούσε αυτήν την στιγμή η άποψη σου μιας και την δοκίμασες
Καταγράφηκε
tanfoglio
« Απάντηση #9 στις: Τρίτη, 9 Αυγ 2011, 14:02:27 »
Θα το ήθελα και εγώ φίλε Παύλο... Γιώργος
Καταγράφηκε
PaNt
« Απάντηση #10 στις: Τρίτη, 9 Αυγ 2011, 20:50:34 »
ΑΡχικα εχει ωραία εικόνα..!
Ειναι αρκετά ευέλικτη και με τα stand που δίνει γινεται πολυ ευκολη η τοποθέτηση της..>!
Πρωτο προβλημα ειναι η εστίαση... Δλδ σε ενα πλάνο που ημουν εν πλω δεν εστίαζε καλα λόγο του ότι το σκάφος δν το είχα ακριβώς στο κέντρο..!
Επίσης μεγάλο θέμα έχει με τον ήλιο δλδ αν ο ήλιος δν είναι απο πίσω έχετε μεγάλο θέμα καίει τα πάντα..
Ο wide (αυγουλοειδες φακός) φακός ειναι λίγο σπάσιμο ..! βεβαια αλλάζει αλλα ειναι ενα θέμα..!
Προτείνω αυτήν εδώ... μιας και έχει και άμεση συνδεση με Iphone και έχεις εικόνα..!
http://contour.com/products/contour-plus
Καταγράφηκε
ΑdamHeli
« Απάντηση #11 στις: Τρίτη, 9 Αυγ 2011, 21:14:23 »
εμενα μου άρεσε η εικόνα της..αλλα μήπως φταίει το καλώδιο που φαίνεται μπροστά και εστιάζει η κάμερα εκεί και μπερδεύεται?
Καταγράφηκε
PaNt
« Απάντηση #12 στις: Τρίτη, 9 Αυγ 2011, 21:17:35 »
εμενα μου άρεσε η εικόνα της..αλλα μήπως φταίει το καλώδιο που φαίνεται μπροστά και εστιάζει η κάμερα εκεί και μπερδεύεται?
Οχι αυτο ηταν ενα δοκιμαστικο video.. μετα δεν φενοταν ουτε blade ουτε καλώδιο..!
Καταγράφηκε
tanfoglio
« Απάντηση #13 στις: Τρίτη, 9 Αυγ 2011, 21:53:24 »
Και μένα κάπως με χαλάει αυτός ο τόσο ευρύς φακός. Παρόλα αυτά και η Contour τα έχει τα λεφτάκια της! Και δεν ξέρω αν γίνει κάτι τι θα κλαις πιο πολύ... Το ελικόπτερο ή την κάμερα! Γιώργος
Καταγράφηκε
PaNt
« Απάντηση #14 στις: Τρίτη, 9 Αυγ 2011, 22:34:12 »
Και μένα κάπως με χαλάει αυτός ο τόσο ευρύς φακός. Παρόλα αυτά και η Contour τα έχει τα λεφτάκια της! Και δεν ξέρω αν γίνει κάτι τι θα κλαις πιο πολύ... Το ελικόπτερο ή την κάμερα! Γιώργος
Ε εντάξει σε ενα τετοιο ελικόπτερο θα δώσεις περισσότερη προσοχη και οι ζημιες λόγω φθορών δν υπάρχουν γιατι ειναι πολυ smooth οι πτήσεις..!
Αξίζει γιατι έχει πλεον και ρυθμιζόμενο φακό..!
Καταγράφηκε