Καλησπερα και απο εμενα.Αφου γυρισαμε, ηρεμησαμε και ξεκουραστηκαμε στοιχειωδως, νομιζω οτι ολοι μας μπηκαμε στην διαδικασια της καθημερηνοτητας μας, αλλοι περισοτερο, και αλλοι λιγοτερο ¨ατσαλα¨.
Κατ' αρχας,και νομιζωντας οτι εκφραζω και τους υπολοιπους της παρεας, θα ηθελα να ευχαριστησω ολους σας, που με τον εναν ή τον αλλον τροπο εκφρασατε την συμπαρασταση σας στην ομαδα, οχι στα προσωπα, αλλα κυριως στην ιδεα της προσπαθειας, που γινεται συστηματικα εδω και αρκετα χρονια, (με τα συν και τα πλην , με τα πανω και τα κατω της πολλες φορες), και που για πρωτη φορα φετος ειδαμε, να εχουμε αποτελεσματα ωριμης αγωνιστικης συμπεριφορας, (σταθερους γυρους), και να σταθεροποιουμαστε σε βαθμολογιες που σε Πανευρωπαικο επιπεδο μας φερνουν σε πολυ καλες θεσεις, (τουλαχιστον πολυ καλυτερες απο τα πρηγουμενα χρονια).
Κανοντας εναν μικρο απολογισμο, πρεπει να πουμε ενα μεγαλο μπραβο στον πρωτο Γιαννη της παρεας, (Κουτσουλας,
www.myhelis.com), που η προπονηση του, απο τους Παννεληνιους αγωνες και μετα, φανηκε με τον καλυτερο τροπο, πετωντας τρεις εξαιρετικους γυρους, αποδυκνειοντας πως προκειται για seriαl killer, οταν ειναι προπονημενος.Επισης ενα μεγαλο μπραβο στον αλλο Γιανννη, (Αντωνιαδη), που διατηρησε, και βελτιωσε το επιπεδο των γυρων του απο τους Πανευρωπαικους της Ρουμανιας, δειχνοντας οτι πολυ γρηγορα αφομοιωνει τους κανονες και τις απαιτησεις του παιχνιδιου, πετωντας κατα την αποψη μου με λιγα περισοτερα λαθη απο τους Παννεληνιους, πραγμα θετικο βεβαια, αφου δειχνει οτι υπαρχουν πολλα περιθωρια βελτιωσης.
Οσον αφορα εμενα, θα μπορουσα να πω οτι ειμαι ευχαριστημενος απο την σταθεροτητα των γυρων μου, (και απο τα scores, εν μερη), αποφευγοντας σε ενα ποσοστο, "χαζα" λαθη αλλων ετων, περισοτέρων ομως απο αυτα των παννεληνιων αγωνων του Μαιου.Δεν πειραζει, ομως, η προσπαθεια συνεχιζεται για ολους μας, ουτως ή αλλιως, το επομενο ραντεβου στις 17-18 Σεπτεμβριου στο κριτηριο της Ε.Ο, ειναι σχεδον προ των πυλων.
Τελος θετικο, πολυ παρηγορο, και κοινη διαπιστωση και των τριων μας, ειναι το calibraρισμα των κριτων, των δικων μας αγωνων, που εχοντας και αυτοι, εμφανη βελτιωση, ειναι το ιδιο, για να μην πω πιο αυστηροι απο τους ξενους συναδελφους τους, αποδυκειοντας περιτρανα, οτι το επιπιδεδο σε οποιαδηπωτε κατηγορια, δεν ανεβαινει μονοπλευρα ή μονοσημαντα, αλλα ολα σχετιζονται μεταξυ τους.
Αυτα προς το παρων, ευχαριστουμε ολους και παλι, KEEP WALKING...........