|
Markhelis
|
 |
« Απάντηση #30 στις: Παρασκευή, 22 Ιουλ 2011, 01:57:49 » |
|
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
dodos
|
 |
« Απάντηση #31 στις: Παρασκευή, 22 Ιουλ 2011, 02:01:50 » |
|
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
|
|
Stargazer
|
 |
« Απάντηση #33 στις: Παρασκευή, 22 Ιουλ 2011, 11:16:46 » |
|
παιδια το δοκίμασα 4 ώρες (τις ξέχασα) αλλά ξαναφουσκόσανε
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Live To Fly, Fly To Live
|
|
|
|
0 teo
|
 |
« Απάντηση #34 στις: Παρασκευή, 22 Ιουλ 2011, 11:59:15 » |
|
Φιλέ μου 0 teo το μεταχειρισμένο είναι ένα θέμα γιαυτο και τα παιδιά έχουν ανοίξει ένα θέμα για της καλές και κακές συναλλαγές μπας και μερική επιτήδειοι μαζευτούν λίγο Τώρα δεν ξέρω αν η καμπάνα βάρεσε για μένα επειδή έχω βάλει κάτι lipo αγγελία στην σελ 26 Παντός δεν είναι αυτές που έβαλα στο ψυγείο  Μιας και δεν ψάχνω για μεταχειρισμένες μπαταρίες δεν ήξερα καν πως έχεις βάλει αγγελία... το σχόλιό μου ήταν γενικό.
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
FrSky ACCST @ Spektrum-DX7 E-Starter || Wilga 2000 || Easy Cub Hawk Sky || Easy Star I || Sky Sprite Easy Glider Pro || Phoenix 2000 || Phoenix EVO
|
|
|
|
dodos
|
 |
« Απάντηση #35 στις: Παρασκευή, 22 Ιουλ 2011, 12:13:52 » |
|
ok
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
mar-der
Aeromodeller Jr. member

Αποσυνδεδεμένος
|
 |
« Απάντηση #36 στις: Παρασκευή, 22 Ιουλ 2011, 13:16:25 » |
|
Τελικά φίλοι μου, αν υποθέσουμε ότι καταφέρνω να -- ξεφουσκώσω -- τις μπαταρίες με τον τρόπο που προανέφερα, θα παραμένουν οι μπαταρίες -- ξεφούσκωτες -- στις επόμενες εκφορτίσεις , ή μετά από λίγο θα έχω το ίδιο φαινόμενο. Φυσικά δεν περιμένω βελτίωση χωρητικότητας και χρόνου πτήσης. Απλώς να μειωθεί ο βαθμός επικινδυνότητας στην χρήση από σκάσιμο, με ότι αυτό συνεπάγεται. Κάποιος φίλος έγραφε ότι το έκανε αρκετές φορές χωρίς προβλήματα, αλλά δεν είπε λεπτομέρειες για το μετά. Να θυμίσω ότι ο χρόνος πτήσης στην κατάσταση που βρίσκονται οι μπαταρίες είναι περίπου 8 λεπτά --- ελαφρώς λιγότερα από όταν ήταν καινούργιες -- .
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
dodos
|
 |
« Απάντηση #37 στις: Παρασκευή, 22 Ιουλ 2011, 23:34:55 » |
|
Φιλέ Markhelis σήμερα της έβαλα από της 2 έως της 6 Όταν της έβγαλα ήταν οκ
το βράδυ που γύρισα ήταν πάλη φουσκωμένες
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Markhelis
|
 |
« Απάντηση #38 στις: Σάββατο, 23 Ιουλ 2011, 16:30:32 » |
|
Φαίνεται φίλε dodos ότι το κόλπο αυτό "πιάνει" όταν έχει φουσκώσει το ένα κελί και αυτό λίγο!!  Στις παραφουσκωμένες επειδή έχουν ζοριστεί πολύ δεν θα επανέρχονται, ξεφουσκώνουν λίγο όπως είπατε αλλά δεν ξαναέρχονται στην αρχική τους κατάσταση, για αυτό καλό είναι αν δεν τις αποσύρεται να τις βάλετε σε μοντέλα που δεν έχουν μεγάλες απαιτήσεις σε ρεύμα και πάντα να έχετε τον νού σας!!! 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
v_tolias
|
 |
« Απάντηση #39 στις: Δευτέρα, 25 Ιουλ 2011, 09:16:40 » |
|
Γνωρίζει κανείς που οφείλεται το ξεφούσκωμα όταν παγώνει η μπαταρία ??
Αν ξεφουσκώνει γιατί μειώνεται η θερμοκρασία, και κατά συνέπεια ο όγκος του αέριου που είναι εγκλωβισμένο , τότε φυσικό είναι να επανέρχεται στην πρωταίρα κατάσταση όταν ξανα ζεσταθεί.. (Νόμος του Μπόιλ)
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Κανένα δεν έμεινε εκέι πάνω...
|
|
|
|
phoenix2
|
 |
« Απάντηση #40 στις: Δευτέρα, 25 Ιουλ 2011, 14:42:26 » |
|
παιδια το δοκίμασα 4 ώρες (τις ξέχασα) αλλά ξαναφουσκόσανε
Κοιτα να δεις Μην το παλεύεις άλλο με την κατάψυξη. Άσε τον καταψύκτη να κάνει τη δουλειά του και να σου διατηρεί τα κρέατα. Ζόρισε ακόμα περισσότερο την lipo για να φουσκώσει παραπάνω έτσι ώστε να πετάξει σαν μπαλόνι από μόνη της. Το κακό είναι ότι δεν θα ακούει την τηλεκατεύθυνση. 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
cessna 172 yak 54 pc9 rv9 e-flite easy fly wilga 2000
|
|
|
|
kostas72
|
 |
« Απάντηση #41 στις: Δευτέρα, 25 Ιουλ 2011, 14:56:16 » |
|
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
kolotoympas
|
 |
« Απάντηση #42 στις: Δευτέρα, 25 Ιουλ 2011, 18:39:16 » |
|
Το παίρνεις με ένα κουταλάκι και το βάζεις στους κάλους σου! Είναι ταμάμ! Κάνει θαύματα! Ρε Μήπως έφτυσε μέσα κανείς το βράδυ.
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
kostas72