|
wizard
|
 |
« Απάντηση #15 στις: Κυριακή, 23 Οκτ 2011, 14:18:52 » |
|
Καλημέρα ένα fpv βίντεο απο την Χίο στο μοντελοδρόμιό μας απλά θέλω να μου πείτε παρατηρησεις πωs φαινεται η ποιοτητα εικιώνας εμένα δεν με συνάρπασε τι κάμερα προτείνεται? το setup moy easy glider plane turnigy 2700 inrunner motor speed control 40 a osd hobby king 2,4 ghz 1 watt video transmitter http://www.youtube.com/watch?v=-VNHXdIB6h0Καλησπέρα Στο μοντέλο πάνω υπάρχουν δυο κάμερες. Η μια είναι αυτή που βλέπουμε για να πετάμε και η άλλη είναι για τα video HD. Αυτή που δοκίμασα στο πιο πάνω post είναι για να βλέπουμε εμείς μέσα από τα γυαλιά. Συνήθως για οικονομία είναι και η κάμερα που κάνουμε εγγραφη. για καλύτερα αποτελέσματα μια GoPro είναι μονόδρομος.
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
billybo
|
 |
« Απάντηση #16 στις: Κυριακή, 23 Οκτ 2011, 20:00:28 » |
|
Καλησπέρα στην όμορφη Χίο!!! Καλό θα ήτανε να ανέφερες και την ανάλυση της κάμερας σε πόσες γραμμές κοινώς tvl. Μην απογοητεύεσαι από την αρχή. Σιγά σιγά θα βελτιώσεις τις επιδόσεις σου. Για κάθε απορία σου είμαι στην διάθεσή σου. Φιλικά Βασίλης
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Καλές πτήσες, πάντα με ασφάλεια!!!!!
|
|
|
|
johnraptor
|
 |
« Απάντηση #17 στις: Κυριακή, 23 Οκτ 2011, 20:11:16 » |
|
φιλαράκο καλησπέρα αυτά είναι τα χαρ. της κάμερας μου ευχαριστώ πολύ για την προσφορά βοήθειας επίσης θέλω να σου πω ότι στο δρόμο είναι ένα osd cyclops
Camera spec. pal CCD sensor type:1/3 color SONY CCD Pixel; NTSC: 510(H)*492(V) PAL: 500(H)*582(V) (Included) Scanning system: Interlaced scanning Synchronization: System:Inter Horizontal resolution: 420TV line Minimum Illumination 0.01LUX/F1.2 DSP+CCD: CXD3142R+405AK S/N Ratio: 48dB Gamma Modification: 0.45 White balance: Auto Auto backlight compensation: Auto Lens: 3.6MM Audio: No Input voltage: 9~12.6V Electric current 80MA Electronic Shutter: 1/50 (60) ~ 1/100,000s Video output: 1.0VP-P composite video Operation Temp.: -20~50 Size: 38*38mm Flight time: Approx 60min/100mah 3S
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
billybo
|
 |
« Απάντηση #18 στις: Κυριακή, 23 Οκτ 2011, 23:26:37 » |
|
φιλαράκο καλησπέρα αυτά είναι τα χαρ. της κάμερας μου ευχαριστώ πολύ για την προσφορά βοήθειας επίσης θέλω να σου πω ότι στο δρόμο είναι ένα osd cyclops
Camera spec. pal CCD sensor type:1/3 color SONY CCD Pixel; NTSC: 510(H)*492(V) PAL: 500(H)*582(V) (Included) Scanning system: Interlaced scanning Synchronization: System:Inter Horizontal resolution: 420TV line Minimum Illumination 0.01LUX/F1.2 DSP+CCD: CXD3142R+405AK S/N Ratio: 48dB Gamma Modification: 0.45 White balance: Auto Auto backlight compensation: Auto Lens: 3.6MM Audio: No Input voltage: 9~12.6V Electric current 80MA Electronic Shutter: 1/50 (60) ~ 1/100,000s Video output: 1.0VP-P composite video Operation Temp.: -20~50 Size: 38*38mm Flight time: Approx 60min/100mah 3S
Από τα χαρακτηριστικά φαίνεται πως είναι 420 γραμμές ανάλυση η κάμερά σου. Ορίστε ένα βίντεο με 540 γραμμές και με φακό για φωτεινότητα 0.005 lux http://www.youtube.com/watch?v=LXR2MHD7JrQ&feature=mfu_in_order&list=UL. Σε λίγο θα ανεβάσω βίντεο με 650 γραμμές ανάλυση. Καλό θα ήτανε να παίζεις στα 1.2g από τα 2.4. Στα 1.2 η συχνότητα είναι πιο ελεύθερη και έχεις καλύτερη ποιότητα εικόνας και ήχου. Επίσης καλό θα ήτανε να έχεις και μία καλή κεραία λήψης από το να έχεις πολύ δυνατό πομπό (που σημαίνει μεγαλύτερο βάρος απογείωσης και περισσότερη κατανάλωση σε παροχή ρεύματος). Προσωπικά για κεραία δέκτη έχω μία χειροποίητη κεραία φίλου τετραπλή biquad σε 44db περίπου!!!! φτιαγμένη από λαμαρίνα τενεκέ λαδιού!!!! Αυτήν στην φώτο τετραπλή Στην διάθεσή σου και σου εύχομαι συνεχή ανάπτυξη στα βίντεό σου. Φιλικά Βασίλης
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Καλές πτήσες, πάντα με ασφάλεια!!!!!
|
|
|
|
wizard
|
 |
« Απάντηση #19 στις: Παρασκευή, 25 Νοε 2011, 21:43:30 » |
|
|
|
|
|
« Τελευταία τροποποίηση: Παρασκευή, 25 Νοε 2011, 21:48:57 από Serafim »
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
LampoLiS
|
 |
« Απάντηση #20 στις: Παρασκευή, 25 Νοε 2011, 22:12:05 » |
|
πολύ καλό μπράβο.  . αυτά τα δεντρά όμως εκεί που δεν τα σπέρνουν φυτρώνουν τα άτιμα.. 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Τrex 450 sport fbl,copter cx450 se v2,copterx 450 scale body ce-135,e-sport phoenix glider,blade mcpx
|
|
|
|
wizard
|
 |
« Απάντηση #21 στις: Παρασκευή, 25 Νοε 2011, 22:24:30 » |
|
πολύ καλό μπράβο.  . αυτά τα δεντρά όμως εκεί που δεν τα σπέρνουν φυτρώνουν τα άτιμα..  Είναι αυτό που λένε οι πιλότοι Δεν είσαι εξοικειωμένος με αυτό το αεροδρόμιο  Έτσι και εγώ πρώτη φορα πέταξα εκεί και να τι έγινε xaxax
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
"PAPPY"
|
 |
« Απάντηση #22 στις: Παρασκευή, 25 Νοε 2011, 22:36:30 » |
|
Από τα χαρακτηριστικά φαίνεται πως είναι 420 γραμμές ανάλυση η κάμερά σου. Ορίστε ένα βίντεο με 540 γραμμές και με φακό για φωτεινότητα 0.005 lux http://www.youtube.com/watch?v=LXR2MHD7JrQ&feature=mfu_in_order&list=UL. Σε λίγο θα ανεβάσω βίντεο με 650 γραμμές ανάλυση. Καλό θα ήτανε να παίζεις στα 1.2g από τα 2.4. Στα 1.2 η συχνότητα είναι πιο ελεύθερη και έχεις καλύτερη ποιότητα εικόνας και ήχου. Επίσης καλό θα ήτανε να έχεις και μία καλή κεραία λήψης από το να έχεις πολύ δυνατό πομπό (που σημαίνει μεγαλύτερο βάρος απογείωσης και περισσότερη κατανάλωση σε παροχή ρεύματος). Προσωπικά για κεραία δέκτη έχω μία χειροποίητη κεραία φίλου τετραπλή biquad σε 44db περίπου!!!! φτιαγμένη από λαμαρίνα τενεκέ λαδιού!!!! Αυτήν στην φώτο τετραπλή Στην διάθεσή σου και σου εύχομαι συνεχή ανάπτυξη στα βίντεό σου. Φιλικά Βασίλης Η κεραία είναι όλα τα λεφτά λέμε και μου αρέσει και ο ανακλαστήρας στα πλάγια!!!! έχουμε εύκαιρα τα μήκη (για να μην κάθομαι να υπολογίζω) γιατί ενδιαφέρομαι. Επίσης αν έχει κανένας και τα μήκη για clover leaf ενδιαφέρομαι επίσης!!!
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
Farsalian
Aeromodeller
Αποσυνδεδεμένος
|
 |
« Απάντηση #23 στις: Τρίτη, 29 Νοε 2011, 00:42:28 » |
|
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ.ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΣΤΟ ΣΙΤΕ ΑΛΛΑ ΚΑΙΡΟ ΣΤΑ FPV. ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΑΚΗ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Η ΠΤΗΣΗ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟ CALMATO SPORT 40. http://www.youtube.com/watch?v=4m35MuYtgz8
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
wizard
|
 |
« Απάντηση #24 στις: Τρίτη, 29 Νοε 2011, 09:44:49 » |
|
Καλημέρα πολλή καλο πάντα τέτοια Μια ερώτηση ... όταν ενεργοποιήθηκε το Fy21 ποσο μακρυά ήσουν
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
|
Farsalian
Aeromodeller
Αποσυνδεδεμένος
|
 |
« Απάντηση #26 στις: Τρίτη, 29 Νοε 2011, 11:29:08 » |
|
Οταν ενεργοποιησα το fy 21 ap ημουν καπου στα 5 χιλιομετρα.Το εχς δοκιμασει ομως και στα 10 χλμ και δουλευει τελεια.Αυτο τον καιρο ετοιμαζω το calmato sport 60 για να ξεφυγω πανω απο τα 10 χλμ γιατι με το 40 δεν υπαρχει χωρος για μεγαλη δεξαμενη.Στο 40 ειχα δεξαμενη μισου λιτρου.Στο 60 θα βαλω δεξαμενη 1.3 λιτρα.Πιστευω παιδια για fpv με νιτρο μοντελο ειναι το πιο ιδανικο λογου του χωρου που εχει στο canopy ωστε να εγκαταστησεις οτι gadget θελεις αλλα και της ικανοτητας που εχει να σηκωνει αρκετο επιπλεον βαρος.Συντομα θα ξανα εχεται νεα μου με το calmato sport 60.
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
MarD
|
 |
« Απάντηση #27 στις: Τρίτη, 29 Νοε 2011, 11:36:54 » |
|
Βάλε και καμιά perry αντλία για να μειώσεις το φόβο του σβησίματος. 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
“The helicopter approaches closer than any other [vehicle] to fulfillment of mankind's ancient dreams of the flying horse and the magic carpet.” - Igor Sikorsky http://www.coolmodels.gr
|
|
|
Farsalian
Aeromodeller
Αποσυνδεδεμένος
|
 |
« Απάντηση #28 στις: Τρίτη, 29 Νοε 2011, 11:40:51 » |
|
Εχεις κανενα link?Που μπορω να την προμηθευτω?
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
MarD
|
 |
« Απάντηση #29 στις: Τρίτη, 29 Νοε 2011, 12:19:03 » |
|
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
“The helicopter approaches closer than any other [vehicle] to fulfillment of mankind's ancient dreams of the flying horse and the magic carpet.” - Igor Sikorsky http://www.coolmodels.gr
|
|
|
|