Ωραία, για να τα βάλω και γω σε μία σειρά στο κεφάλι μου...
Αγοράζουμε ένα μικρό, ελαφρύ Ε/Π που είναι ανθεκτικό, ακίνδυνο για τους γύρω, πετάει μέσα στο σπίτι ό,τι ώρα θες, δε χρειάζεται ρυθμίσεις και ιδιαίτερα μαστορέματα για να μάθουμε να πετάμε! Κάτι σε mSR ή mCPX μιας και είναι αρκετά διαδεδομένα και βρίσκουμε ανταλλακτικά κτλ εύκολα. Αγοράζουμε RTF αν θέλουμε κάτι που θα μας βγει πιο οικονομικό στην αρχή ή BNF αν μπορούμε να δώσουμε το "κάτι τις" παραπάνω για μία καλύτερη Τ/Κ ώστε να μας μείνει κιόλας. Νομίζω ότι αυτό το εμπέδωσα! ΠΑΕΙ, ΕΚΛΕΙΣΕ!
Για την Τ/Κ...
Ας πούμε ότι με παίρνει να αγοράσω το mCPX (RTF έκδοση, 170€). Θα άξιζε τον κόπο να κάνω μία "έκπτωση" στο Ε/Π και να πάρω το πιο απλό και οικονομικό mSR (BNF έκδοση, 115€) και να βάλω και κάτι "ψιλά" ακόμα ώστε να πάρω την Τ/Κ Spectrum DX6i (120€) που βλέπετε εδώ ->
http://www.myhelis.com/Spektrum-DX6i-Transmitter-Only-MD2-DSM-X/ (Transmitter only)? Λάβετε υπόψη ότι γενικά δεν έχω τρελές απαιτήσεις για ακροβατικά κτλ (και δεν νομίζω να έχω και στο μέλλον).
Οπότε οι ερωτήσεις συνοψίζονται στα εξής :
1) Αξίζει τον κόπο η "θυσία" για τη συγκεκριμένη Τ/Κ? Θα μου χρησιμεύσει στο μέλλον ή θα πετάξω τζάμπα λεφτά?
2) Υπάρχει πρόβλημα που η έκδοση είναι "transmitter only"? (Συμβατός δέκτης είπαμε ότι υπάρχει σε όλα τα Blade, ε?)
3) Θα χρειαστώ κάτι extra γι' αυτή την Τ/Κ για αρχή?
Ευχαριστώ και συγγνώμη αν σας κούρασα με τις ερωτήσεις μου!