Aeromodelling GR  
For Greek Aeromodellers and our friends worldwide E-mail E-mail
309.412 μηνύματα σε 12.374 θέματα από 6.318 Μέλη / Τελευταίο μέλος: Clubdim
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Πέμπτη, 30 Απρ 2026, 20:09:44

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Αναζήτηση:     Σύνθετη αναζήτηση
Ελληνικά English en Français in Deutch in Italiano
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Πέμπτη, 30 Απρ 2026, 20:09:44

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
    Πρόσφατα θέματα
    από Markhelis
    [Σήμερα στις 14:05]

[Χθες στις 22:01]

[Δευτέρα, 27 Απρ 2026, 23:53:01]

από vilisdev
    [Δευτέρα, 27 Απρ 2026, 12:43:20]

[Κυριακή, 26 Απρ 2026, 19:19:36]

από CMarkop
    [Κυριακή, 26 Απρ 2026, 17:04:50]

[Σάββατο, 25 Απρ 2026, 09:15:44]

από ZTRAMP
    [Παρασκευή, 24 Απρ 2026, 16:50:57]

[Τετάρτη, 22 Απρ 2026, 14:21:55]

από ILIASDJ
    [Σάββατο, 18 Απρ 2026, 10:47:06]

από dominicm
    [Πέμπτη, 16 Απρ 2026, 12:17:38]

από TheLurker
    [Τετάρτη, 15 Απρ 2026, 22:18:16]

[Τρίτη, 7 Απρ 2026, 13:22:33]

από tsiou
    [Δευτέρα, 6 Απρ 2026, 16:08:45]

από Yiannis_S
    [Παρασκευή, 3 Απρ 2026, 21:34:33]
    Google search

Aeromodelling GR
    Μέλη
    Σύνολο μελών: 6318
    Τελευταίο: Clubdim
    Στατιστικά
    Σύνολο μηνυμάτων: 309412
    Σύνολο θεμάτων: 12374
    Online σήμερα: 74
    Online έως τώρα: 1194
    (Τετάρτη, 1 Απρ 2026, 04:29:41)
    Συνδεδεμένοι χρήστες
    Μέλη: 1
    Επισκέπτες: 45
    Συνολικά: 46
    Στυλ εμφάνισης

Σελίδες: 1 [2]  Όλοι     Κάτω
    Εκτύπωση
    Αποστολέας Θέμα: Απαράδεκτη συμπεριφορά απο ελληνικό καταστημα..  (Αναγνώστηκε 10629 φορές)
    Χρηστος Βαγενας (vchris)
    Aeromodeller Hero Member
    Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

« Απάντηση #15 στις: Τρίτη, 3 Ιαν 2012, 10:00:50 »

Καλημερα και καλη χρονια
    πολλες φορες εχουμε κατηγορισει τα Ελληνικα καταστηματα
    αλλα ας μην ειμαστε αδικοι
    ποσες φορες εχετε δει στα ξενα καταστηματα οτι ειναι σε αναμονη η οτι δε το εχουν ενα ανταλλακτικο?
    αμα λοιπον δικαιολογουμε τα καταστηματα που εχουν δεκαπλασιο τζιρο και πελατες
    ποσο μαλλον τα Ελληνικα
    εδω και 1 χρονο περιμενω να δω ποτε θα εχει το www.hobbyking.com
    για το dle 55 Crank Case  Undecided idiot2
    και πολλα αλλα που παντα λεει BACKORDER  Undecided

αμα δεν εχει ανταλλακτικα αυτος που εχει εκατονταδες πελατες ποσο μαλλον
    αυτος που εχει δεκαδα η δεκαδες (στη καλυτερη) πελατες  idiot2

Καταγράφηκε
    Σωκράτης Δαμουλάκης
    Aeromodeller Hero Member

AKA canopus

« Απάντηση #16 στις: Τρίτη, 3 Ιαν 2012, 10:23:47 »

Καλημερα και καλη χρονια
    πολλες φορες εχουμε κατηγορισει τα Ελληνικα καταστηματα
    αλλα ας μην ειμαστε αδικοι
    ποσες φορες εχετε δει στα ξενα καταστηματα οτι ειναι σε αναμονη η οτι δε το εχουν ενα ανταλλακτικο?
    αμα λοιπον δικαιολογουμε τα καταστηματα που εχουν δεκαπλασιο τζιρο και πελατες
    ποσο μαλλον τα Ελληνικα
    εδω και 1 χρονο περιμενω να δω ποτε θα εχει το www.hobbyking.com
    για το dle 55 Crank Case  Undecided idiot2
    και πολλα αλλα που παντα λεει BACKORDER  Undecided

αμα δεν εχει ανταλλακτικα αυτος που εχει εκατονταδες πελατες ποσο μαλλον
    αυτος που εχει δεκαδα η δεκαδες (στη καλυτερη) πελατες  idiot2

Αν έγραφε backorder τότε που μπήκα στο συγκεκριμένο site θα ήμουνα το λιγότερο βλάκας να κάνω παραγγελία...εδω μιλάμε ότι έγραφε ότι ήταν σε στοκ...καμία σχέση...
    Καταγράφηκε

ΤΡΕΛΟΣ ΓΙΑ ΑΕΡΟΒΙΝΤΕΟΣΚΟΠΗΣΗ...
    smartalex
    Aeromodeller Sr. Member

« Απάντηση #17 στις: Τρίτη, 3 Ιαν 2012, 11:06:55 »

καλη χρονια με υγεια σε ολους ,

δυστυχως η ενημερωση των ελληνικων  eshop ειναι γνωστο προβλημα , καλο ειναι πριν παρεις κατι να ρωτησεις για την διαθεσιμοτητα του , το χειροτερο ειναι οταν φερνουν ενα π.χ αεροπλανο στην δικη μου περιπτωση , το  παιρνεις , σπαιει κατι και το ανταλλακτικο δεν ερχεται ΠΟΤΕ  και ο καταστηματαρχης γινεται ΛΟΥΗΣ και δεν απανταει ουτε στα  email που του στελνεις ζητωντας του το ανταλακτικο ,

πηρα ενα mosquito  της ΑRT tech τον Οκτωβριο , ζητησα μετα απο δυο μερες ανταλλακτικα (προπελες ) και εκτοτε ο καταστηματαρχης ΑΦΑΝΤΟΣ , ουτε απανταει στα email ,

ετσι δεν ειναι φιλε  ναι ξερεις εσυ  , που ειναι οι προπελες που σου ζητησα διοτι μου εχει μεινει ενα mosquito στο ραφι και δεν μπορω να το χρησημοποιησω , ΚΡΙΜΑ και παλι ΚΡΙΜΑ .

Δεν αναφερω το καταστημα , μην κανω και τσαμπα διαφημηση , Ετσι και αλλιως  to MOSQUITO  της ART TECH μονο ενας το εχει στην ΕΛΛΑΔΑ .

Κριμα  .

Καταγράφηκε

hirobo srb - trex 250 - trex 500 - blade 400 - blade msr - extra 300 pkz - yak 54 eflite - f16 eflite - mosquito fms - habu pkz - icon a5 pkz - f86 eflite - f86 alfa models - ta183 alfa models
    twister multiplex - mig-29 sebart- fox - pkz p51- corsair - f-16starmax - venus 3d-
    levitron
    Aeromodeller Sr. Member

« Απάντηση #18 στις: Τρίτη, 3 Ιαν 2012, 16:37:22 »

Επειδή ήταν μικρό το ποσό σε "έγραψε" κανονικά φίλε μου και ύστερα
    παραπονιούνται ότι δεν έχουν δουλειά!  
    Πως να έχουν με τέτοια απαράδεκτη συμπεριφορά??
    ...
    εμενα με ρωτουσε ποιος ειμαι .........και
    δεν  μου απαντουσε σε αυτο που ηθελα
    και μου εκλεισε το τηλ  Huh
    Καταγράφηκε

raptor 90
    vario airwlf  90
    raptor 50
    t rex 700
    hobby king 600
    χαρικαιιν 550
    hobby king 500

2 αεροπλάνα και μια αποθηκη που
    δεν ξερω τι εχω
    copterxakias
    Aeromodeller Full Member

« Απάντηση #19 στις: Τρίτη, 3 Ιαν 2012, 17:12:45 »

το βρίσκω κρίμα γιατί για κάτι τέτοιους χάνουν δουλειά τα σοβαρά ελληνικά μαγαζιά. δυστυχώς τους ρίχνουμε όλους στο ίδιο καζάνι και είναι μεγάλο λάθος νομίζω. καλά κάνετε και τα αναφέρεται για να ξεχωρίζουν η κακή από τους καλους .
    Καταγράφηκε

!!!!! LIFE FOR SOMETHING OR DIE FOR NOTHING !!!!!!!!
            !!!!!!!!!!! GERMANY I'AM BACK !!!!!!!!!!!
    Σωκράτης Δαμουλάκης
    Aeromodeller Hero Member

AKA canopus

« Απάντηση #20 στις: Τρίτη, 3 Ιαν 2012, 18:12:18 »

το βρίσκω κρίμα γιατί για κάτι τέτοιους χάνουν δουλειά τα σοβαρά ελληνικά μαγαζιά. δυστυχώς τους ρίχνουμε όλους στο ίδιο καζάνι και είναι μεγάλο λάθος νομίζω. καλά κάνετε και τα αναφέρεται για να ξεχωρίζουν η κακή από τους καλους .
    προς θεού δεν είναι όλοι έτσι ....εγώ έχω βρει Ελληνικά μαγαζιά άψογα και σε τιμές και  γρήγορη αποστολή και εξυπηρέτηση..δεν χρειάζεται να αναφέρω ονόματα γιατί τα γνωρίζετε όλοι σας από πρώτο χέρι και μπράβο τους ..να συνεχίσουν έτσι και δεν έχουν να φοβηθούν τίποτα...καλή χρονιά..
    Καταγράφηκε

ΤΡΕΛΟΣ ΓΙΑ ΑΕΡΟΒΙΝΤΕΟΣΚΟΠΗΣΗ...
    extenge
    Aeromodeller Sr. Member

Nikos

« Απάντηση #21 στις: Τρίτη, 3 Ιαν 2012, 20:22:37 »

Συμφωνω οτι πρεπει να υποστηριζουμε τα ελληνικα κατστηματα αλλα αυτα που προαναφερατε ειναι ψιλογραμματα.....
    Υπαρχουν και χειροτερα.......
    Δεν εχω ακουσει απο κανεναν μεχρι τωρα που εχει παρει τηλεκατευθυνση απο Ελλαδα οταν αυτη παθει κατι να μπορεσουν να του την φτιαξουν εδω στην Ελλαδα......ακουω οτι την στελνουν Γερμανια η Αμερικη η δεν ξερω και γω που αλλου αλλα εκεινο που με ενοχλει ιδιαιτερα ειναι οτι τους βαζουν και την στελνουν απο μονοι τους με δικα τους εξοδα (του πελατη) και απλα οτι θα μεσολαβησουν για να εξυπηρετηθουν καλυτερα......
    Οχι ρε παιδια δε γινεται ετσι δουλεια......
    Χαλασε? Παρτο απ τον πελατη σαν μαγαζι και φροντισε να το στειλεις αν χρειαζεται (που δεν θα επρεπε αλλα το δεχομαι) στο εξωτερικο με εξοδα που πρεπει να τα καλυψεις εσυ σαν μαγαζι αν ειναι μεσα στην εγγυηση και να τα παρεις απο την μαμα εταιρεια.....
    Επισης το αλλο ειναι γιατι να την πληρωσω 40% πιο ακριβα αποτι εξω (που το θελω για να υποστηριξω το ελληνικο καταστημα) και μετα αν παθει κατι να μεινω ενα μηνα χωρις Τ/Κ για να επισκευαστει? Δηλαδη να πληρωσω ρε αδερφε αλλα να μην κερδισω και εγω κατι? Την υποστηριξη στην ελλαδα εννοω.......
    Ποια λοιπον η διαφορα να το παρω απ εξω?

ΥΓ εγραψα εδω για να μην ανοιξω καινουριο thread για φασαριες ηθελα απλα να πω τη γνωμη μου
    Καταγράφηκε
    kkot
    Aeromodeller Jr. member
    **

« Απάντηση #22 στις: Τετάρτη, 4 Ιαν 2012, 09:21:07 »

πάντως παρόμοια περίπτωση με ρολόι σεβαστής αξίας που αγοράσθηκε από Ελλάδα και απλά ήθελε μπαταρία που αλλάζει μόνο η αντιπροσωπία και όχι το μαγαζί λιανικής (λόγω αδιαβροχοποιήσεων κλπ) ΟΛΑ πλην του κόστους αλλαγής, τα αναλαμβάνει το μαγαζί που το αγόρασα χωρίς επιπλέον χρέωση δική του. Εγινε ερώτηση στην αντιπροσωπία μπροστά μου, ενημερώθηκα, συμφώνησα, και μου είπαν θα το αποστείλουμε και όταν είναι έτοιμο θα σας πάρουμε τηλέφωνο να έρθετε να το πάρετε. Ούτε να μεσολαβήσω γιατί είσαι φίλος, ούτε στειλτο μόνος σου ούτε τιποτα.  Το πουλας?  είσαι υπεύθυνος για το after sales τέλος!

Οι κανόνες λιανικής πώλησης άλλωστε είναι παγκοσμίως κοινοί, απλά εμείς εδώ ΕΛΛΗΝΕΣ κλασσικά. Οι μαγαζάτορες μας κάνουν χάρη που μας πουλάνε. λίγα έχουμε διαβάσει? (θα κάνω εγώ μάγκα τον πιτσιρικά με το να του απαντάω στις ερωτήσεις? Ρωτάει εδώ και αγοράζει απ έξω? κλπ κλπ)  Απλά αντί να κοιτάζουν για μια μακροχρόνια σχέση με τον πελάτη των βλέπουν σαν αρπαχτή και ξεστοκάρισμα!  Για να μην μιλήσω για πολιτική επιστροφών που πρέπει να παίρνεις τα λεφτάκια σου πίσω στο ευρώ εφόσον είσαι εντός των όρων και απλά παίρνεις τα...  buck2  εε  ένα πιστωτικό!!

Για τον χώρο του μοντελισμού (για να μην με φάτε) υπάρχουν και εξαιρέσεις 2,3 όμως που για εμένα που έχω ψωνίζει πολύ από Ελλάδα λόγο εμπλοκής στους 1/8 αγώνες είναι συγκεκριμένες!  

καλημέρα
    Καταγράφηκε
    jp
    Aeromodeller Full Member

« Απάντηση #23 στις: Τετάρτη, 4 Ιαν 2012, 12:57:34 »

Πριν απο κάτι ημέρες έψαχνα ένα εξτένσιον καλώδιο για τον δέκτη μου...είπα να παραγγείλω από Ελλάδα αφού λέμε να στηρίζουμε τα ελληνικά μαγαζιά..μετά από 6 ημέρες αναμονής και καμίας ενημέρωσης και ενώ είχα πληρώσει μέσω paypal και αποστολή με κουριερ..βαρέθηκα να περιμένω και πήρα τηλ το κατάστημα για να ακούσω την ξερή απάντηση ...ναι ξέρεις δεν έχω στοκ...του λέω καλά γιατί δεν με πήρες ένα τηλ να μου πεις να περιμένω αν θέλω η να ακυρώσω ? και μου λέει ξέρεις δεν στέλνω μηνύματα ..κτλ..
     η  συμπεριφορά ειρωνική θα έλεγα μετά από λίγο το μόνο που θα κατάφερνε θα ήταν να βριστούμε..απαράδεκτη συμπεριφορά και ενημερώνω τους φίλους μοντελιστες πριν ψωνίσουν από το εν λόγω κατάστημα να το σκεφτούν σοβαρά...ειλικρινά απαράδεκτος...
    Το κατάστημα ονομάζεται modelodromio.gr
    Αναφέροντας το όνομα του διαφήμιση του κάνω...αλλά σκεφτείτε σοβαρά πριν αγοράσετε....

απο ελλαδα παντα με αντικαταβολη αν δεν εχει το μαγαζι απλα φευγεις ,εκει φενετε αν τον ενδιαφερει η οχι  

αντε γεια σας

απο αττικη παιρνω μονο καυσιμα πλεον, και για τα υπολοιπα επιλεγω μαγαζια εκτος αττικης και εξωτερικο η επαρχια εχει balls

καμια τουρμπινα χαριζετε?  Grin εσεις που πεινατε λεω αν χαριζετε καμια τουρμπινα  laugh

μην το ξεχασω σε χαρηκα που ανεφερες μαγαζι και ασε τους αλλους να εχουν οτι τους αξιζει!!!!
    « Τελευταία τροποποίηση: Τετάρτη, 4 Ιαν 2012, 13:13:32 από jp » Καταγράφηκε
    Σελίδες: 1 [2]  Όλοι     Πάνω
    Εκτύπωση
    Aeromodelling GR  |  Forum  |  Η αγορά αερομοντελλιστικού υλικού  |  Ο Ελληνας αερομοντελλιστής και η αγορά υλικών (Συντονιστής: Serafim)  |  Θέμα: Απαράδεκτη συμπεριφορά απο ελληνικό καταστημα..
    Μεταπήδηση σε: