Aeromodelling GR  
For Greek Aeromodellers and our friends worldwide E-mail E-mail
309.412 μηνύματα σε 12.374 θέματα από 6.318 Μέλη / Τελευταίο μέλος: Clubdim
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Πέμπτη, 30 Απρ 2026, 20:08:58

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Αναζήτηση:     Σύνθετη αναζήτηση
Ελληνικά English en Français in Deutch in Italiano
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Πέμπτη, 30 Απρ 2026, 20:08:58

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
    Πρόσφατα θέματα
    από Markhelis
    [Σήμερα στις 14:05]

[Χθες στις 22:01]

[Δευτέρα, 27 Απρ 2026, 23:53:01]

από vilisdev
    [Δευτέρα, 27 Απρ 2026, 12:43:20]

[Κυριακή, 26 Απρ 2026, 19:19:36]

από CMarkop
    [Κυριακή, 26 Απρ 2026, 17:04:50]

[Σάββατο, 25 Απρ 2026, 09:15:44]

από ZTRAMP
    [Παρασκευή, 24 Απρ 2026, 16:50:57]

[Τετάρτη, 22 Απρ 2026, 14:21:55]

από ILIASDJ
    [Σάββατο, 18 Απρ 2026, 10:47:06]

από dominicm
    [Πέμπτη, 16 Απρ 2026, 12:17:38]

από TheLurker
    [Τετάρτη, 15 Απρ 2026, 22:18:16]

[Τρίτη, 7 Απρ 2026, 13:22:33]

από tsiou
    [Δευτέρα, 6 Απρ 2026, 16:08:45]

από Yiannis_S
    [Παρασκευή, 3 Απρ 2026, 21:34:33]
    Google search

Aeromodelling GR
    Μέλη
    Σύνολο μελών: 6318
    Τελευταίο: Clubdim
    Στατιστικά
    Σύνολο μηνυμάτων: 309412
    Σύνολο θεμάτων: 12374
    Online σήμερα: 74
    Online έως τώρα: 1194
    (Τετάρτη, 1 Απρ 2026, 04:29:41)
    Συνδεδεμένοι χρήστες
    Μέλη: 1
    Επισκέπτες: 47
    Συνολικά: 48
    Στυλ εμφάνισης

Σελίδες: [1] 2  Όλοι     Κάτω
    Εκτύπωση
    Αποστολέας Θέμα: Απαράδεκτη συμπεριφορά απο ελληνικό καταστημα..  (Αναγνώστηκε 10628 φορές)
    Σωκράτης Δαμουλάκης
    Aeromodeller Hero Member
    Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

AKA canopus

« στις: Τρίτη, 12 Ιουλ 2011, 17:26:34 »

Πριν απο κάτι ημέρες έψαχνα ένα εξτένσιον καλώδιο για τον δέκτη μου...είπα να παραγγείλω από Ελλάδα αφού λέμε να στηρίζουμε τα ελληνικά μαγαζιά..μετά από 6 ημέρες αναμονής και καμίας ενημέρωσης και ενώ είχα πληρώσει μέσω paypal και αποστολή με κουριερ..βαρέθηκα να περιμένω και πήρα τηλ το κατάστημα για να ακούσω την ξερή απάντηση ...ναι ξέρεις δεν έχω στοκ...του λέω καλά γιατί δεν με πήρες ένα τηλ να μου πεις να περιμένω αν θέλω η να ακυρώσω ? και μου λέει ξέρεις δεν στέλνω μηνύματα ..κτλ..
     η  συμπεριφορά ειρωνική θα έλεγα μετά από λίγο το μόνο που θα κατάφερνε θα ήταν να βριστούμε..απαράδεκτη συμπεριφορά και ενημερώνω τους φίλους μοντελιστες πριν ψωνίσουν από το εν λόγω κατάστημα να το σκεφτούν σοβαρά...ειλικρινά απαράδεκτος...
    Το κατάστημα ονομάζεται modelodromio.gr
    Αναφέροντας το όνομα του διαφήμιση του κάνω...αλλά σκεφτείτε σοβαρά πριν αγοράσετε....
    Καταγράφηκε

ΤΡΕΛΟΣ ΓΙΑ ΑΕΡΟΒΙΝΤΕΟΣΚΟΠΗΣΗ...
    Markhelis
    Aeromodeller Hero Member

Προσέχουμε για να έχουμε!!!

« Απάντηση #1 στις: Τρίτη, 12 Ιουλ 2011, 18:17:33 »

Επειδή ήταν μικρό το ποσό σε "έγραψε" κανονικά φίλε μου και ύστερα
    παραπονιούνται ότι δεν έχουν δουλειά!  knuppel2
    Πως να έχουν με τέτοια απαράδεκτη συμπεριφορά?? uglystupid2
    Καταγράφηκε
    ΑdamHeli
    Aeromodeller Hero Member

Don't forget the ground....

« Απάντηση #2 στις: Τρίτη, 12 Ιουλ 2011, 18:42:26 »

+1000 
    Καταγράφηκε

PaNt
    Aeromodeller Hero Member

Προσωπικη μου γνωμη,δεν επιβαλλω σε κανενα και τπτ

« Απάντηση #3 στις: Τρίτη, 12 Ιουλ 2011, 19:53:42 »

ουτε καν το ξέρω..!!! αλλα ειναι γνωστο το φαινομενο ακομα και σε μεγαλα και γνωστα καταστηματα..!
    Καταγράφηκε
    orck
    Aeromodeller Hero Member

game over :|

« Απάντηση #4 στις: Τρίτη, 12 Ιουλ 2011, 20:02:10 »

ουτε καν το ξέρω..!!! αλλα ειναι γνωστο το φαινομενο ακομα και σε μεγαλα και γνωστα καταστηματα..!

Οπως τον κινεζο ας πουμε;
    Θα εκτελουσε την παραγγελια ακομη και για μια βιδα η οχι;
    Καταγράφηκε

Παναγιωτης, Π.Φαληρο
    Οι αγγελιες μου
    Σωκράτης Δαμουλάκης
    Aeromodeller Hero Member

AKA canopus

« Απάντηση #5 στις: Τρίτη, 12 Ιουλ 2011, 22:25:40 »

Ρε συ Μάρκο με πείραξε που ούτε μια στιγμή δεν ανέφερε πουθενά την λέξη ...συγνώμη η έχεις δίκιο...δεν ξανά ψωνίζω σε NO NAME κατάστημα..την πάτησα σαν αγράμματος..
    Καταγράφηκε

Σωκράτης Δαμουλάκης
    Aeromodeller Hero Member

AKA canopus

« Απάντηση #6 στις: Τρίτη, 12 Ιουλ 2011, 22:26:49 »

Παύλο ευτυχώς που ήταν μικρό το ποσό..φαντάζεσαι να ήταν 500-600 η παραπάνω ..άντε τρέχα γύρευε.. idiot2 idiot2
    Καταγράφηκε

gerolikos
    Aeromodeller Sr. Member

« Απάντηση #7 στις: Τρίτη, 12 Ιουλ 2011, 23:40:05 »

απο την οψη του site k mono δεν θα πρεπε να αγοραζες αλλα παλι καλα που ηταν λιγα τα λεφτα.να σαι καλα που το ανεφερες για τους επομενους
    Καταγράφηκε

πεταξε ελευθερα στους ουρανους
    Quad copter Promitheas in my village
    Markhelis
    Aeromodeller Hero Member

Προσέχουμε για να έχουμε!!!

« Απάντηση #8 στις: Τρίτη, 12 Ιουλ 2011, 23:54:04 »

Ρε συ Μάρκο με πείραξε που ούτε μια στιγμή δεν ανέφερε πουθενά την λέξη ...συγνώμη η έχεις δίκιο...δεν ξανά ψωνίζω σε NO NAME κατάστημα..την πάτησα σαν αγράμματος..

Σε καταλαβαίνω απόλυτα Σωκράτη και πολύ καλά θα κάνεις να μην ξαναψωνίσεις από αυτόν!!    Thumbs up

Φίλε το πάθημά σου θα γίνει φάρος για όλους εμάς, για να τον βάλουμε αυτόν τον "κύριο" στην black list!!  
    Καταγράφηκε
    Σωκράτης Δαμουλάκης
    Aeromodeller Hero Member

AKA canopus

« Απάντηση #9 στις: Τρίτη, 12 Ιουλ 2011, 23:58:09 »

απο την οψη του site k mono δεν θα πρεπε να αγοραζες αλλα παλι καλα που ηταν λιγα τα λεφτα.να σαι καλα που το ανεφερες για τους επομενους
    καμιά φορά βιάζεσαι και την πατάς..ξέρεις τι μου είπε όταν του λέω...γιατί δεν ενημερώνεις την on line σελίδα σου έτσι ώστε να μην αγοράζουμε πράγματα που δεν υπάρχουν ?

-Μου λέει...ξέρεις πόσα διαφορετικά είδη έχω ? και αν κοιτάξεις προσεκτικά είναι φτώχεια και άγιος ο θεός..  idiot2 idiot2
    Καταγράφηκε

billiano
    Aeromodeller Hero Member

Ζητω το Δ.Ν.Ταμειο Που Με Εκανε Ν'αρχισω Το Λαχειο

« Απάντηση #10 στις: Τετάρτη, 13 Ιουλ 2011, 15:09:28 »

Κριμα....
    Καταγράφηκε

Sponsored Απο Την Τσεπη Μου.....Και τα Λεφτα Απο Τα Καλαντα Γιατι Με Συμπαθει Η Γειτονια.....
    gerolikos
    Aeromodeller Sr. Member

« Απάντηση #11 στις: Τετάρτη, 13 Ιουλ 2011, 17:29:02 »

Παιδια εγω εχω να πω πως ο bizgreece  χωρις να θελω να κανω διαφημιση  οταν ετυχε να παραγγειλω καποια ανταλακτικα μεχρι κ εναν μονο αξονα για ηλεκτρικο μοτερ μου τον εστειλε.

Μεγαλειο Καταστηματαρχη Μπραβο Thumbs up

canopus  αστα και εγω οποτε βιαστικα την πατησα
    Καταγράφηκε

πεταξε ελευθερα στους ουρανους
    Quad copter Promitheas in my village
    RC-Tunerz.Com
    Aeromodeller
    *

« Απάντηση #12 στις: Κυριακή, 1 Ιαν 2012, 23:25:21 »

Πριν απο κάτι ημέρες έψαχνα ένα εξτένσιον καλώδιο για τον δέκτη μου...είπα να παραγγείλω από Ελλάδα αφού λέμε να στηρίζουμε τα ελληνικά μαγαζιά..μετά από 6 ημέρες αναμονής και καμίας ενημέρωσης και ενώ είχα πληρώσει μέσω paypal και αποστολή με κουριερ..βαρέθηκα να περιμένω και πήρα τηλ το κατάστημα για να ακούσω την ξερή απάντηση ...ναι ξέρεις δεν έχω στοκ...του λέω καλά γιατί δεν με πήρες ένα τηλ να μου πεις να περιμένω αν θέλω η να ακυρώσω ? και μου λέει ξέρεις δεν στέλνω μηνύματα ..κτλ..
     η  συμπεριφορά ειρωνική θα έλεγα μετά από λίγο το μόνο που θα κατάφερνε θα ήταν να βριστούμε..απαράδεκτη συμπεριφορά και ενημερώνω τους φίλους μοντελιστες πριν ψωνίσουν από το εν λόγω κατάστημα να το σκεφτούν σοβαρά...ειλικρινά απαράδεκτος...
    Το κατάστημα ονομάζεται modelodromio.gr
    Αναφέροντας το όνομα του διαφήμιση του κάνω...αλλά σκεφτείτε σοβαρά πριν αγοράσετε....

Δυστηχως τετοιοι "Επαγγελματιες'' υπαρχουνε παντου και οχι μονο στον μοντελισμο...
    για αυτο σε καθε αγορα που κανουμε μεσω ιντερνετ πρεπει να ειμαστε προσεκτικοι ...
    Καταγράφηκε

mitsos55
    Aeromodeller Sr. Member

« Απάντηση #13 στις: Δευτέρα, 2 Ιαν 2012, 00:28:51 »

οι περισσοτεροι Ελληνες καταστηματαρχες κανουν το εξης,ειπαρχουν και εξερεσεις αλλα σπανιζουν,παιρνεις τηλ,παρακαλω εχεται την ταδε μηχανη? ναι βεβαιως την εχουμε...πολυ καλη μηχανη...ως εδω καλα....καις εσυ 20 γαλονια με την μηχανη και λες....δεν αλαζω τα ρουλεμαν και ενα εμβολοχιτονιο? παιρνεις στον ιδιο παλι....γεια σας θελω απο την μηχανη που μου στειλατε αυτα τα πεντε πραγματακια....και σου λεει την ωραιωτατη απαντηση...εχω μονο τα δυο,τα αλλα? σε ενα μηνα περιπου θα μου ερθει παραγκελια απο εξωτερικο θα φερω απο ολα,του λες εσυ ενταξει θα σε περιμενω,παιρναει ενας μηνας και τον παιρνεις τηλ,θελω τα πραγματα που εχουμε πει....δυστηχως πρεπει να περιμενεις αλλες δυο βδομαδες γιατι ειχε φουρτουνες και δεν μπορεσε να ερθει το καραβι,τον ρωτας ποια ειναι η διευθηνση του καταστηματος...πας το καις και φευγεις.Εχω παθει ακριβως τα ιδια και χειροτερα απο πολυ γνωστο καταστηματαρχη και μαλιστα κατ'επαναληψη και μετα αναγκαστηκα να αγορασω ολοκληρο κηνητηρα τον ιδιο γιατι δεν μπορουσα να βρω ανταλακτικα απο τον παλιο...τουλαχιστον απο τον καταστηματαρχη που εμπηστευθηκα
    Καταγράφηκε

Ο χρονος και η υπομονη σου θα δικαιωσουν τις προσπαθειες
    σου
    RC-Tunerz.Com
    Aeromodeller
    *

« Απάντηση #14 στις: Δευτέρα, 2 Ιαν 2012, 20:14:41 »

οι περισσοτεροι Ελληνες καταστηματαρχες κανουν το εξης,ειπαρχουν και εξερεσεις αλλα σπανιζουν,παιρνεις τηλ,παρακαλω εχεται την ταδε μηχανη? ναι βεβαιως την εχουμε...πολυ καλη μηχανη...ως εδω καλα....καις εσυ 20 γαλονια με την μηχανη και λες....δεν αλαζω τα ρουλεμαν και ενα εμβολοχιτονιο? παιρνεις στον ιδιο παλι....γεια σας θελω απο την μηχανη που μου στειλατε αυτα τα πεντε πραγματακια....και σου λεει την ωραιωτατη απαντηση...εχω μονο τα δυο,τα αλλα? σε ενα μηνα περιπου θα μου ερθει παραγκελια απο εξωτερικο θα φερω απο ολα,του λες εσυ ενταξει θα σε περιμενω,παιρναει ενας μηνας και τον παιρνεις τηλ,θελω τα πραγματα που εχουμε πει....δυστηχως πρεπει να περιμενεις αλλες δυο βδομαδες γιατι ειχε φουρτουνες και δεν μπορεσε να ερθει το καραβι,τον ρωτας ποια ειναι η διευθηνση του καταστηματος...πας το καις και φευγεις.Εχω παθει ακριβως τα ιδια και χειροτερα απο πολυ γνωστο καταστηματαρχη και μαλιστα κατ'επαναληψη και μετα αναγκαστηκα να αγορασω ολοκληρο κηνητηρα τον ιδιο γιατι δεν μπορουσα να βρω ανταλακτικα απο τον παλιο...τουλαχιστον απο τον καταστηματαρχη που εμπηστευθηκα
    Αυτα συμβαινουν και στης καλυτερες οικογενειες..
    Μην ξεχνας ομως φιλε μου.. οτι την δυναμη την εχουμε ''εμεις'' οι πελατες και οχι οι καταστηματαρχες..
    οσο για το αν υπαρχουν εξαιρεσεις ναι υπαρχουν αλλα πολυ λιγοι ειναι αυτοι..
    επισης εχεις την δυνατοτητα αν δεν σου αρεσει ο τροπος που μιλαει το ποσο που πληρωνεις κλπ κλπ να αλλαξεις καταστημα..
    Καταστηματα Υπαρχουν πολλα. Σωστοι Επαγγελματιες λιγοι,οσο για το συγκεκριμενο καταστηματαρχη αυτο ητανε δικο του λαθος,
    προσωπικα εγω αμα δεν μου κανει το κλικ ο καταστηματαρχης να κατσουμε να μιλησουμε να συζητησουμε εκτος και εντος μοντελισμου να καταλαβω  οτι αυτος ο ανθρωπος ειναι πανω απο ολα ανθρωπος  απλα φευγω..
    τι να το κανω το παρε-δωσε απλα για να γινεται και οχι την αμεση επαφη με τον καταστημαρχη-πωλητη-φιλο η οτιδηποτε.
    αν ητανε να ψωνιζουμε απλα για να  ψωνιζουμε αγοραζουμε  και απ εξω και ποιο φτηνα.αλλα δεν ειναι εκει το θεμα.

Πρεπει να στηριζουμε τον Ελληνα καταστηματαρχη
    Πρεπει να βοηθαμε τον μοντελισμο..και ιδιαιτερα τον Ελληνικο Μοντελισμο.
    αλλα πανω απο ολα πρεπει το καταστημα να καταλαβαινουν και εμας.
    Μην ξεχναμε οτι ο Μοντελισμος ειναι ενα Χομπυ. για οσους δεν γνωριζουν τι ειναι το χομπυ ας διαβασουν το παρακατω κειμενο.
    http://www.tsamisaquarium.gr/Selides/Themata/hobby.htm

Καταγράφηκε

Σελίδες: [1] 2  Όλοι     Πάνω
    Εκτύπωση
    Aeromodelling GR  |  Forum  |  Η αγορά αερομοντελλιστικού υλικού  |  Ο Ελληνας αερομοντελλιστής και η αγορά υλικών (Συντονιστής: Serafim)  |  Θέμα: Απαράδεκτη συμπεριφορά απο ελληνικό καταστημα..
    Μεταπήδηση σε: