Καλησπέρα ,
είμαι νέο μελος του φόρουμ σας το ποιο διαβαζα και αντλουσα πληροφοριες τον τελευταίο μήνα
μιας και ή8ελα να παρω το 1ο μου 'σοβαρο' ε/κ (μετα το κολλημα που εφαγα με το Picooz) !
Ετσι ,κατεληξα στο Lama V3 το οποιο και πηρα πριν 2 βδομαδες .διστακτικα και μαζεμενα στην αρχη αρχισα
σιγα σιγα να κανω hovering . Πτωσεις υπηρχαν αλλα τιποτα σοβαρο..Αφου λοιπον εσπασα τα ανταλλακτικα
blades που ηρ8αν μαζι με το ε/κ ,του εβαλα τα extreme και μια flexible ουρα.και τοτε ξεκινανε τα προβληματα..
Αρχισε η μουρη να στριβει αριστερα..
Πειραματιζομενος με το proportional και αφου χρειαστηκε να κανω reset με την αντιστροφη διαδικασια (ε/κ on
και μετα τ/κ on) μιας και το ειχα απορυθμισει τελειως καταφερα να το ισιωσω
Το σημαντικοτερο ομως ειναι οτι τραβουσε συνεχεια αριστερα και μπροστα ακομα και με τα τριμ τερματισμενα
επομενη κινηση στο κυνηγι της στα8εροτητας ,να μαζεψω το δεξι (κοιτωντας απο πισω) ball ring.
Μετα απο 5 στρεψεις (2,5 full στροφες) στο ball ring ,αρχισε να σηκωνεται καθετα αλλα ταυτοχρονα να διαγραφει μονοκοματα
αργους ,οχι ομοκεντρους ,3d κυκλους στο χωρο (οχι ακροβατικα

)
Αναρωτιεμαι τι λαθος κανω κα8ως και το αν ειναι δυνατον να αιωρη8ει σταθερα χωρις διορθωσεις απο την τ/κ ή μονο σε
ιδανικες συν8ηκες ειναι αυτο δυνατον.Υπαρχει περιπτωση το μικρο μου δωματιο καθως και τα επιπλα να δημιουργουν στροβιλσμους
ακομα και στο 1,5 με 2 μετρα με επιπτωσεις στην σταθεροτητα? Αν καταφερεις να κανεις παραλληλο το
swashpate με τον ακριβως απο πανω πλαστικο οδηγο των συνδεσμων λεπιδοφορου-swashplate δεν εχεις την βελτιστη ρυθμιση?
Συγχωρεστε με αν σας κουρασα και αν αναφέρομαι σε θέμα που ηδη εχει συζητηθει αλλα ως αρχαριος οι αποριες μου ειναι
πολλες.
ευχαριστω εκ των προτερων και χαιρομαι που σας βρηκα