Ώωωω... Δευτεριάτικα, τί εκπλήξεις είναι αυτές...

Καλώς ήρθα λοιπόν στο Official Aeromodelling GR Thread του Νέου μας Φοίνικα... ! Wizard, είσαι απίστευτος, γρήγορος και Πολύ Καλός στην κατασκευή Καρατολμώ να πώ!
* Πολύ καλή δουλειά με τις ντίζες. Εμείς οι "φτωχοί" απο υλικά και... τσέπες, τα κάνουμε όσο μπορούμε πιό απλά...

* Τη λωρίδα του κόντρα πλακέ την δίνω για την κεντρική συνολική ενίσχυση, αλλά επειδή δέν φτάνει-δέν είναι και κάτι δυνατό, δίνουμε και την πλαστική μπανέλα των 75 εκ. η οποία φυσικά κολλιέται πάνω ή κάτω απ'το ξυλάκι αυτό στην Ίδια θήκη βέβαια έτσι... για ενίσχυση. Εννοείται ότι καλά έκανες και έβαλες Carbon Tube, αλλά όπως έχω ξαναπεί εγώ δέν μπορώ να φτάσω ακόμη εκεί, υπο την έννοια ότι θέλω πράγματα που βρίσκω εύκολα και ντόπια...

* Το Κέντρο Βάρους τώρα... Με μετρήσεις και Πτήση (Yeah babe) που έκανα, είδα ότι το εύρος του είναι ανάμεσα στα 15 και 17 εκατοστά απο το χείλος προσβολής του κεντρικού κομματιού, στη μέση δηλαδή του φτερού... Άρα, μιά καλή αρχή είναι οι 16 πόντοι (Wizard ακούς?)...
Δείτε και ένα πρώτο βιντεάκι με τη Πάντα Χρήσιμη και Αδιάλλειπτη βοήθεια του φίλου μου του Χρήστου (Ευχαριστώ Χρηστάρα). Απο κινητό τραβήξαμε αλλά μόνο αυτό είχαμε μαζί μας το Σάββατο το απόγευμα. Πρώτα κάναμε εκτοξεύσεις με λάστιχο (καταπέλτη) στον κάμπο για τις πρώτες δοκιμές-τριμαρίσματα, και έπειτα ανεβήκαμε στην τοπική χαμηλή πλαγιά στο χωριό Χρυσαυγή, όπου παράδοξα είχε αέρα...
http://www.youtube.com/watch?v=coygiDfTwtMDM