Aeromodelling GR  
For Greek Aeromodellers and our friends worldwide E-mail E-mail
309.900 μηνύματα σε 12.394 θέματα από 6.318 Μέλη / Τελευταίο μέλος: Clubdim
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Τετάρτη, 5 Αυγ 2026, 02:02:51

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Αναζήτηση:     Σύνθετη αναζήτηση
Ελληνικά English en Français in Deutch in Italiano
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Τετάρτη, 5 Αυγ 2026, 02:02:51

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
    Πρόσφατα θέματα
    από Markhelis
    [Χθες στις 16:24]

[Δευτέρα, 3 Αυγ 2026, 22:09:24]

[Δευτέρα, 3 Αυγ 2026, 18:59:42]

από dominicm
    [Δευτέρα, 3 Αυγ 2026, 17:14:50]

από Stargazer
    [Δευτέρα, 3 Αυγ 2026, 11:39:19]

από UH-1H
    [Κυριακή, 2 Αυγ 2026, 19:09:57]

από Stargazer
    [Κυριακή, 2 Αυγ 2026, 14:58:46]

από dominicm
    [Πέμπτη, 30 Ιουλ 2026, 19:33:58]

από topg
    [Τρίτη, 28 Ιουλ 2026, 23:44:11]

[Τρίτη, 28 Ιουλ 2026, 13:05:46]

[Δευτέρα, 27 Ιουλ 2026, 00:40:02]

από CMarkop
    [Κυριακή, 26 Ιουλ 2026, 19:35:11]

από dominicm
    [Σάββατο, 25 Ιουλ 2026, 18:55:09]

[Σάββατο, 25 Ιουλ 2026, 12:40:03]

[Παρασκευή, 24 Ιουλ 2026, 03:41:03]
    Google search

Aeromodelling GR
    Μέλη
    Σύνολο μελών: 6318
    Τελευταίο: Clubdim
    Στατιστικά
    Σύνολο μηνυμάτων: 309900
    Σύνολο θεμάτων: 12394
    Online σήμερα: 121
    Online έως τώρα: 1547
    (Πέμπτη, 25 Ιουν 2026, 09:39:30)
    Συνδεδεμένοι χρήστες
    Μέλη: 1
    Επισκέπτες: 81
    Συνολικά: 82
    Στυλ εμφάνισης

Σελίδες: 1 [2]  Όλοι     Κάτω
    Εκτύπωση
    Αποστολέας Θέμα: ΣΥΜΒΟΥΛΗ!!!!!!!!!!!  (Αναγνώστηκε 7472 φορές)
    gtzempe
    Aeromodeller Jr. member
    **
    Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

« Απάντηση #15 στις: Δευτέρα, 20 Ιουν 2011, 02:27:21 »

Φιλε Αλεξη σορρυ αλλα εγω δεν συμφωνω με αυτα που λες αν και παρολο τη πλακα που εκανα εγραψα και τη σοβαρη μου αποψη απο κατω....

εδω ειμαστε σε ενα φορουμ πρωτα για το χομπι μας αλλα και για να περναμε καλα....δεν νομιζω οτι επειδη τα παιδια και εγω καναμε λιγη πλακα στο θεμα εγινε και κατι....
    με ολα αυτα που συμβαινουν γυρω μας λιγο χαβαλε δεν βλαπτει....αν σχολιαζανε οι φιλοι κατα αυτο το τροπο σε ενα δικο μου θεμα...απλα θα εκανα πλακα μαζι τους και θα καταλαβαινα οτι δεν υπαρχει λογος για μια τετοια αγορα ανεξαρτητου τιμης....

παντα φιλικα.....!!!!
    Καταγράφηκε
    PaNt
    Aeromodeller Hero Member

Προσωπικη μου γνωμη,δεν επιβαλλω σε κανενα και τπτ

« Απάντηση #16 στις: Δευτέρα, 20 Ιουν 2011, 02:35:52 »

Φιλε Αλεξη σορρυ αλλα εγω δεν συμφωνω με αυτα που λες αν και παρολο τη πλακα που εκανα εγραψα και τη σοβαρη μου αποψη απο κατω....

εδω ειμαστε σε ενα φορουμ πρωτα για το χομπι μας αλλα και για να περναμε καλα....δεν νομιζω οτι επειδη τα παιδια και εγω καναμε λιγη πλακα στο θεμα εγινε και κατι....
    με ολα αυτα που συμβαινουν γυρω μας λιγο χαβαλε δεν βλαπτει....αν σχολιαζανε οι φιλοι κατα αυτο το τροπο σε ενα δικο μου θεμα...απλα θα εκανα πλακα μαζι τους και θα καταλαβαινα οτι δεν υπαρχει λογος για μια τετοια αγορα ανεξαρτητου τιμης....

παντα φιλικα.....!!!!

Δν ειανι έτσι φίλε μου... Ο Κώστας είναι νέο μέλος τρείς μέρες μόλις... Οταν εισαι καινούριος και σου την πεσουν με τέτοιο τρόπο τότε πολυ πιθανό να μην ξαναπατήσεις.. ΤΟ χιουμορ παρεξηγείται πολλες φορές ειτε επειδη ο γραπτός λόγος δεν το αποδίδει όπως νομίζουμε είτε επειδή  μερικοί για να δεθχούν οποιοδήποτε βαθμο χιούμορ θέλουν και την απαραίτητη οικιότητα...! Και μην ξεχνάμε οτι μία φορα χιουμορ , δυο φορές χιούμορ αλλα οταν παει 6-7 ποστ με χιούμορ τότε λογικό να μην είναι και τόσο αστείο!

Οποτε καλά ειναι να γράψουμε κάτι σοβαρο και μετα να κάνουμε και τον χαβαλέ...! Η αντίστροφα...!

Στο θέμα μας φιλε Κώστα αν δεν έχεις άλλα χρηματα και δεν πρόκειται να βρεις σε ενα λογικο διαστημα χρονου τότε παρε το παιχνιδι αλλά να ξέρεις οτί ειναι μάκρια απο τον αερομοντελλισμό...!

Υ.Γ Παρακαλώ να συνεχίσουμε με απαντήσεις μονο εντός θέματος..!
    « Τελευταία τροποποίηση: Δευτέρα, 20 Ιουν 2011, 03:05:28 από PaNt » Καταγράφηκε
    gtzempe
    Aeromodeller Jr. member
    **

« Απάντηση #17 στις: Δευτέρα, 20 Ιουν 2011, 02:52:37 »

οκ...συμφωνω...αφου το θετεις ετσι....
    Καταγράφηκε
    kostass
    Aeromodeller
    *

« Απάντηση #18 στις: Δευτέρα, 20 Ιουν 2011, 09:54:03 »

απλα παιδια θελω να παρω ενα φθηνο για αρχη και αμα γουσταρω μετα θα παρω και ενα πιο ακριβο.....
    Καταγράφηκε
    ILIASDJ
    Aeromodeller Hero Member

Η πρωτη μου αγαπη , και παντοτινη

« Απάντηση #19 στις: Δευτέρα, 20 Ιουν 2011, 10:15:19 »

Απο τη μια πλευρα , οταν καποιος ρωταει για ενα τετοιο ελικοπτερακι http://www.heliland.com/catalog/index.php?main_page=product_info&products_id=4107
    οι πιο πολλοι απο μας το βλεπουν λαθος , και ισως να ειναι γιατι κατι τετοιο δεν εχει σχεση με τον μοντελισμο .
    Και πιθανον να βγαινει και λιγο πλακα και χαβαλες μεσα απο αυτο . Πιστευω οχι κακοπροερετα ομως . Χρειαζεται και λιγο χαβαλες .
    Και μην ξεχνατε οτι το παιδι εδωσε λινκ για το ελικοπτερο απο μαγαζι μοντελισμου .
    Δεν το βρηκε σε Σουπερ Μαρκετ ουτε σε παιχνιδομαγαζο .
    Λογικο ειναι να πιστευει οτι και με αυτο γινεται δουλεια .

Απο την αλλη ομως , για καποιον που δεν ξερει ακομα αν το θεμα ελικοπτερο ειναι γι αυτον συναρπαστικο , δεν ειναι κακο να παρει κατι τετοιο .
    Και γω πριν ξεκινησω , ειχα παρει αρκετα τετοια , ετσι για χαβαλε , αλλα και γιατι ηθελα να δω αν αυτο μου αρεσει .
    Μετα καταλαβα και γω οτι αυτη η κατηγορια δεν εχει σχεση με το μοντελισμο αλλα ειναι ενα παιχνιδι .
    Μεσα απο αυτη την πορεια ομως καταλαβα επισης οτι μου αρεσει το ελικοπτερο και θελω να συνεχισω .

Πιστευω φιλε kostass οτι δεν ειναι κακο να παρεις κατι τετοιο . Απλα πρεπει να καταλαβεις οτι δεν εχει σχεση με το μοντελισμο και ο λογος που θα το παρεις , ειναι για να παιξεις .
    Απο κει και περα , αν δεις οτι σου αρεσει , καλα θα ηταν να πας στον κοντινοτερο σε σενα χωρο πτησης και να δεις κανονικα τηλεκατευθυνομενα ελικοπτερα ετσι ωστε να καταλαβεις κατηγοριες και ειδη και μετα να αποφασισεις τι θα κανεις .

Παντα φιλικα .....
    Ηλιας....
    Καταγράφηκε

ΝΕΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ  6957501000

SAB IL GOBLIN RAW 700 - SAB GOBLIN RAW 420 DD - SAB GOBLIN RAW 500 -MINI TITAN E325 SE  - T REX 500 ESP
    OUTRAGE VELOCITY 50 - HIROBO SDX 50 NITRO
    T REX 700 NITRO  - AURORA AVANT NITRO - LOGO 600 3D - TREX 250 - TREX 450 PRO
    ahar
    Aeromodeller
    *

« Απάντηση #20 στις: Δευτέρα, 20 Ιουν 2011, 11:07:53 »

Να απαντήσω και ε΄γω με την σειρα μου ότι τη 3καναλη έκδοση του  την έχω πάρει για την κόρη μου....
    Φανταστικό toy αλλα μόνο και μονο για να βάλει την κόρη μου στο hobby. Αυτό και τα αεροπλανάκια της silverilight.

To καλό αυτού του μοντέλου(Huh) παιχνιδιού είναι ότι είναι αρκετα ανθεκτικό για ένα 8χρόνο και φτήνο για τον μπαμπά της.... ΄συν ότι έχει ανταλακτικα (σχετικα) φτηνα , για να της το φτιαχνω όποτε το στουκάρει (πόλυ σπάνια πλεόν ).

Για κανονική εισαγωγή όμως όταν μεγαλώσει λίγο θα της παρω κανονικό ελικόπτερο ή αεροπλάνο (ακομα δεν έχει αποφασίσει)  σε κανα - δυο χρόνια.

Καταγράφηκε
    kostass
    Aeromodeller
    *

« Απάντηση #21 στις: Δευτέρα, 20 Ιουν 2011, 12:45:43 »

μηπως ομως πειραζει το οτι ειναι 2 καναλο?
    Καταγράφηκε
    TOLIS
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #22 στις: Δευτέρα, 20 Ιουν 2011, 14:28:36 »

νεαρε μου φιλε κωστα...εχω την εντυπωση οτι δεν δινεις και πολυ προσοχη σε αυτα που γραφουν οι φιλοι πιο πανω...
    εαν το θελεις για παιχνιδι , δεν πειραζει που ειναι δικαναλο...
    εαν θελεις να ασχοληθεις με τον μοντελλισμο και ειδικα με τα ελικοπτερα, τοτε πειραζει πολυ, που ειναι δικαναλο...
    προσωπικη μου αποψη παντα και με πολυ φιλικοτητα... Thumbs up Thumbs up
    τολης..
    Καταγράφηκε

cogito ergo sum....
    Skynet
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #23 στις: Δευτέρα, 20 Ιουν 2011, 15:41:26 »

απλα παιδια θελω να παρω ενα φθηνο για αρχη και αμα γουσταρω μετα θα παρω και ενα πιο ακριβο.....

Φίλε kostass καλώς ήλθες στο φόρουμ μας και ελπίζουμε και στο χώρο του αερομοντελισμού.

Απλά για να έχεις και την αίσθηση του τι είναι ένα φθηνό ε/π και σωστό για τα χείριστήρια, δες και αυτό:
    http://www.hobbyking.com/hobbyking/store/uh_viewItem.asp?idProduct=10998

Αυτό, που αν σε ενδιαφέρει υπάρχει και σε καταστήματα στην Ελλάδα, είναι κάτι που φαντάζομαι θα μπορούσε να είναι ένας επόμενος οικονομικός σου στόχος. Ο λόγος που στο δείχνω είναι για να σου εξηγήσω ότι τα χρήματα που θα δώσεις για οποιοδήποτε 2-3 ch είναι χαμένα από αερομοντελιστική άποψη. Σκέψου αν αξίζει να τα πετάξεις έτσι...
    « Τελευταία τροποποίηση: Δευτέρα, 20 Ιουν 2011, 19:20:23 από Skynet » Καταγράφηκε

Τα ελικόπτερα είναι σαν τις ταινίες τρόμου. Ξέρεις ότι κάτι κακό θα συμβεί, απλά δεν ξέρεις το πότε.

Skype --> mastroxalastis   (Συνήθως όταν είμαι στο Skype, μαστορεύω στον πάγκο)
    Σελίδες: 1 [2]  Όλοι     Πάνω
    Εκτύπωση
    Aeromodelling GR  |  Forum  |  Ελικόπτερα R/C  |  Μικρά ηλεκτρικά εκπαιδευτικά ΕΠ - Το πρώτο ξεκίνημα (Συντονιστής: Γκούσκος Διονύσιος)  |  Θέμα: ΣΥΜΒΟΥΛΗ!!!!!!!!!!!
    Μεταπήδηση σε: