Aeromodelling GR  
For Greek Aeromodellers and our friends worldwide E-mail E-mail
309.841 μηνύματα σε 12.389 θέματα από 6.318 Μέλη / Τελευταίο μέλος: Clubdim
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Τρίτη, 28 Ιουλ 2026, 00:20:48

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Αναζήτηση:     Σύνθετη αναζήτηση
Ελληνικά English en Français in Deutch in Italiano
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Τρίτη, 28 Ιουλ 2026, 00:20:48

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
    Πρόσφατα θέματα
    [Χθες στις 22:49]

[Χθες στις 00:40]

από CMarkop
    [Κυριακή, 26 Ιουλ 2026, 19:35:11]

[Κυριακή, 26 Ιουλ 2026, 08:57:25]

από Markhelis
    [Σάββατο, 25 Ιουλ 2026, 23:54:02]

από dominicm
    [Σάββατο, 25 Ιουλ 2026, 18:55:09]

[Σάββατο, 25 Ιουλ 2026, 12:40:03]

[Παρασκευή, 24 Ιουλ 2026, 03:41:03]

από pq
    [Δευτέρα, 20 Ιουλ 2026, 22:47:44]

[Κυριακή, 19 Ιουλ 2026, 08:30:46]

από dominicm
    [Παρασκευή, 17 Ιουλ 2026, 18:43:56]

[Πέμπτη, 16 Ιουλ 2026, 18:22:36]

[Τετάρτη, 15 Ιουλ 2026, 18:55:59]

από carapis
    [Τρίτη, 14 Ιουλ 2026, 22:41:46]

από ΗΑWK 100
    [Τρίτη, 7 Ιουλ 2026, 00:24:58]
    Google search

Aeromodelling GR
    Μέλη
    Σύνολο μελών: 6318
    Τελευταίο: Clubdim
    Στατιστικά
    Σύνολο μηνυμάτων: 309841
    Σύνολο θεμάτων: 12389
    Online σήμερα: 153
    Online έως τώρα: 1547
    (Πέμπτη, 25 Ιουν 2026, 09:39:30)
    Συνδεδεμένοι χρήστες
    Μέλη: 0
    Επισκέπτες: 174
    Συνολικά: 174
    Στυλ εμφάνισης

Μην ανοίγετε εδώ θέματα που δεν έχουν καμμία σχέση με αερομοντελισμό. Το πιθανότερο είναι οτι θα διαγραφούν γιατί είναι εκτός αντικειμένου του Aeromodelling GR.

Σελίδες: 1 2 [3]  Όλοι     Κάτω
    Εκτύπωση
    Αποστολέας Θέμα: Give credit!  (Αναγνώστηκε 10462 φορές)
    mastoras
    Aeromodeller Hero Member
    Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

« Απάντηση #30 στις: Πέμπτη, 10 Μαΐ 2007, 23:57:40 »

Παντελη Νταναβαρα σου θυμιζω οτι εισαι εκλεγμενο μελος απο τα σωματεια ολης της χωρας  που εχουν δικαιωμα ψηφου .

Παραλληλα εισαι και ενας ενεργος φορομοντελιστης που δεν σηκωνει μυγα στο σπαθι του και ειναι ετοιμος για καυγα  συνεχως με αρκετα μελη του φορουμ που δεν του καθονται καλα στο ματι .

Αυτα τα δυο δεν συμβαδιζουν μαζι με τιποτα . Καλο θα ηταν να μιμηθείς το κυρος και την αξιοπρεπεια που διακρινει τα υπολοιπα μελη απο την επιτροπη αερομοντελισμου  της ΕΛΑΟ .

"mastoras"

Καταγράφηκε

Οταν θέλεις να πας κάπου γρήγορα πήγαινε μόνος σου, όταν θέλεις να πας κάπου μακρυά πήγαινε με άλλους
    Γιώργος Κανδυλάκης
    Administrator

« Απάντηση #31 στις: Παρασκευή, 11 Μαΐ 2007, 00:17:52 »

Γιατί έχω την εντύπωση ότι κάπου έχουμε ξεφύγει πάλι?

Μου φέρνει λίγο σαν το χωριό των γαλατών στον Αστερίξ, όπου όλοι είναι έτοιμοι για καυγά. idiot2 Εδώ αντί για ψάρια έχουμε αερομοντέλα  Grin

Την ουσία κάθε φορά την προσπερνάμε, λέμε μια-δυο κουβέντες, δεν τις ολοκληρώνουμε, μας κατηγορύν οπότε τους ανταποδίδουμε. Μας ανταποδίδουν οπότε τους ανταποδίδουμε πάλι και άντε βγάλε άκρη... Κλίκες, αντιδραστικοί, εκλεκτοί, ανένταχτοι Huh μύλος.

Μου ήρθε μια καταπληκτική ιδέα: Θα ήταν πιστεύω τρομερά ενδιαφέρον ένα πανελλήνιο συνέδριο για τον αερομοντελισμό, να μαζευτούμε όλοι να τα πούμε. Θα γινόταν το έλα να δεις.
    Βέβαια, επειδή είμαστε και λίγο  idiot2, μπορεί τελικά αντί να γίνουμε πρώτο θέμα στα δελτία "ειδήσεων", να πηγαίναμε όλοι για κρασί-μπύρα-ούζο και να λύναμε εκεί τις όποιες (?) διαφορές μας.

Γιατί τα γράφω αυτά ? Γιατί έχει ζέστη και γιατί βαρέθηκα τα ίδια που ζούσαμε τόσα χρόνια, να τα βλέπω πάλι κάθε μέρα στην οθόνη μου, ενώ προτιμώ να βλέπω και να διαβάζω άλλα...

Και μαι και αναφέραμε τραγούδια, παραφράζοντας το παλιό ελληνικό:

αν δεν έχεις λόγο καλό ή ουσιαστικό να πεις, καλύτερα μην πεις κανένα...

Αφιερωμένο σε όσους προσθέτουν κάτι θετικό στο χώρο μας, έστω και στο ελάχιστο, και δεν ενοχλούν τους άλλους.

gkan
    Καταγράφηκε

όσο ελαφρύτερα είναι, τόσο ψηλότερα πάνε

μέτρα με μικρόμετρο, σημάδεψε με κιμωλία, κόψε με τσεκούρι...
    GMeskos
    Aeromodeller Sr. Member

« Απάντηση #32 στις: Παρασκευή, 11 Μαΐ 2007, 00:26:12 »

Kυριε Κωσταντακατε

Πρεπει να ξενυχτισατε ολο το βραδυ για να κανετε την αυτοπεριγραφη σας.
    Σας παραδιδω στην κριση των κοινων μας φιλων και γνωστων.
    Με την συμπεριφορα σας αυτη κατεβασατε το οποιο επιπεδο σας στο μηδεν.
    Και εγω με μηδενικα δεν ασχολουμαι.

Τ ΕΛ Ο Σ
                             ------------
    Καταγράφηκε

SO MANY PLANES,SO LITTLE TIME!!
    dapan
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #33 στις: Παρασκευή, 11 Μαΐ 2007, 01:10:13 »

Καλημέρα
     mastoras  κρίνεις εξ ιδίων τα αλλότρια.. και το αποδεικνύω παρακάτω:
    1ον) Έμαθα στην ζωη μου να αναζητώ το γνήσιο και όχι το ιμιτασιόν, ετσι δεν χρειάζεται  και δεν πρόκειται  να μιμηθώ κανέναν  έχω την δική μου προσωπικοτητα και αυτό με κάνει περήφανο. Και για να στο κάνω πιο λιανά προτιμώ να οδηγώ lada και να έχω το τιμόνι, παρά μερσεντές και νά μαι στο πίσω κάθισμα.
    2ον) Λες ότι έχω βάλει στο μάτι κάποιους και είμαι έτοιμος για καυγά Αν θυμάμε καλά έσυ αναφέρθηκες στο ονομά μου και στα γραφόμενα μου.Είπες οτι προκαλώ τον κ. Μέσκο.. ποιά ήταν η πρόκληση ότι μίλησε για κλίκα και του ζήτησα να το αποδείξει?? αυτό δεν ζήτησα και από εσένα όταν το ανέφερες?? Λάθος δεν το χαρακτήρισε και ο κ. Κανδυλάκης?? Εσύ γιατί είχες δικαίωμα να επεμβείς στην κουβέντα μεταξύ παλαιών γνωστών και εμείς που είμαστε και γνωστοί από το παρελθόν δεν μπορούμε να ρωτήσουμε?
    3ον )Μιλάς για κύρος, και αξιοπρέπεια?? Σου θυμίζω τα εξής: Πότε αναφέρθηκα με ρατσιστικούς χαρακτηρισμούς?? εσύ δεν έγραψες για το αουσβιτς  σαπούνια και τα σχετικά?  αναφέρεσαι σε «κλίκες» , «παρέες» χωρίς να λές ονόματα, χωρίζεις τους αερομοντελιστές σε ελιτ και μη,  τι έκανα από όλα αυτά και κρίνεις το κύρος μου και την αξιοπρέπεια μου??? Αυτά σου προσδίδουν κύρος και αξιοπρέπεια? Σε ενοχλεί που  απαντώ όπου μου ζητείτε με θάρρος και χωρίς υπεκφυγες?? Σε ενοχλεί που  λέω  την γνώμη μου και θεωρείς πως δεν έχω κύρος και αξιοπρέπεια ??
    Σου ζήτησα να πεις ονόματα και στο ξαναζητάω… και συ αντ’ αυτού πετάς την μπάλα στην εξέδρα, ρίχνεις την μελάνη σου και μετά όταν έρθουν τα δύσκολα κάνεις μπραφ. Πετάς λάσπη και μετά μας μιλάς περί κύρους?? Ξέρεις πως χαρακτηρίζονται όσοι πετάνε λάσπη?? το ελάχιστο αναξιοπρεπείς...
    Ναι είμαι εκλεγμένο μέλος της επιτροπής αερομοντελισμού της ΕΛΑΟ, αυτό μήπως μου αφαιρεί το δικαίωμα λόγου ?  Μήπως θα πρέπει να είμαι εξαρτημένος από την θέση και να μη λέω και κάνω τπτ που θα ενοχλήσουν μπας και δεν ξανα εκλεγώ?? Έτσι θα θελες εσύ να είναι αυτός που θα ψηφίσεις  όταν βρεθείς στην θέση να επιλέξεις? Έχω  και  δική μου άποψη, και δική μου γνώμη.. σε ενοχλεί από τι βλέπω και  θα σε στεναχωρήσω, γιατί την γνώμη μου, θα την λέω και θα την υπερασπίζομαι με επιχειρήματα  και όχι με αναπόδεικτες συκοφαντίες Έχω μάθει, τα παντελόνια που φοράω να τα τιμάω κιόλα.
    Ίντριγκές, κλίκες, ομάδες, παρέες, ελιτ , και ότι άλλο κατά καιρούς έχει γραφτεί εδώ μέσα δεν με αγγίζουν. Απλά με εξοργίζουν, όπως με εξοργίζουν οι  ημιμαθείς, και οι ξερόλες….

Κλείνοντας θα πω πως λυπάμε πραγματικά που κατέληξε σε αυτό το σημείο η κουβάντα αυτή, αλλά σίγουρα δεν θα μπορούσε να είχε άλλη κατάληξη όταν αυτός που ξεκίνησε το θέμα αυτό, και ενώ κάνένας δεν ασχολήθηκε προσπαθεί  με ευφυολογήματα  να κερδίσει εντυπώσεις...

dapan
    Υ.Γ : Τα ερωτήματα είναι ρητορικά και όχι ανακριτικά…..

« Τελευταία τροποποίηση: Παρασκευή, 11 Μαΐ 2007, 02:29:19 από dapan » Καταγράφηκε

Όποιος μαθαίνει από τα λάθη του είναι έξυπνος,
    όποιος μαθαινει από τα λάθη των άλλων είναι σοφός
    Κώστας Κωστόπουλος
    Aeromodeller Hero Member

AKA "agridoc"

« Απάντηση #34 στις: Παρασκευή, 11 Μαΐ 2007, 08:47:51 »

Λυπάμαι για την εξέλιξη που πήρε το θέμα και μάλιστα από ανθρώπους που έχουν μια μακρόχρονη πορεία και προσφορά στον χώρο.

Παρ' όλες τις προσπάθειες που γίνονται, ούτε τα καλά, ούτε τα κακά σβήνονται. Μπορούμε όμως να παραβλέψουμε κάποια πράγματα και να πορευτούμε μαζί κρατώντας τα καλά.

Ιδέες υπήρξαν και υπάρχουν πολλές, όποιος έχει ασχοληθεί σοβαρά με οργάνωση έχει μελετήσει και το τι γίνεται στο εξωτερικό. Δεν είναι αδύνατο αλλά είναι στατιστικά απίθανο να εμφανιστεί κάτι που δεν έχει δοκιμαστεί αλλού.

Η εκτόξευση ασαφών κατηγοριών και χαρακτηρισμών (κλίκες κ.τ.λ.) δεν νομίζω οτι ταιριάζουν να προέρχονται από τον Κο Μέσκο, τον οποίο δεν γνωρίζω μεν αλλά για τον οποίο είχα σχηματίσει μια πολύ θετική εικόνα, απ' όσα είχα ακούσει.

Οπως δεν θα έπρεπε να γραφούν κάποια πράγματα και από τον Κο Κωνσταντακάτο, ανεξάρτητα από το αν είναι γεγονότα.

Νομίζω οτι υπήρξαν υπερβολές, που για μερικούς ήταν αναμενόμενες και δεν ασχολούμαι (ούτε και οι περισσότεροι τις παίρνουν στα σοβαρά  laugh ) αλλά πιστεύω οτι σε άτομα με σεβαστή ηλικία και γνωστή και σεβαστή δράση και προσφορά στον  χώρο δεν αρμόζουν.
    Καταγράφηκε

Πριν κάνετε ερώτηση: Ψάξατε στο Aeromodelling GR ή στο Βιβλίο του jkon;
    Μην κάνετε χαρακτηρισμούς και άσχημα σχόλια, αν μη τι άλλο, συγκρατηθείτε για το καλό του χόμπυ μας.
    Uncle's Dad
    ΜΗ ΜΕΛΟΣ
    Aeromodeller Sr. Member

« Απάντηση #35 στις: Παρασκευή, 11 Μαΐ 2007, 14:13:40 »

"     Τ ΕΛ Ο Σ
                             ------------  "

Γιώργο ελπιζω να κρατήσεις το λόγο σου.
    Καταγράφηκε

Ιδιόρρυθμος αερομοντελιστής
    Σελίδες: 1 2 [3]  Όλοι     Πάνω
    Εκτύπωση
    Aeromodelling GR  |  Forum  |  Αερομοντελλισμός στο Aeromodelling GR  |  Aeromodelling GR - γενικές συζητήσεις (Συντονιστής: ArgyrisGiannetakis)  |  Θέμα: Give credit!
    Μεταπήδηση σε: