Aeromodelling GR  
For Greek Aeromodellers and our friends worldwide E-mail E-mail
309.862 μηνύματα σε 12.389 θέματα από 6.318 Μέλη / Τελευταίο μέλος: Clubdim
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Τετάρτη, 29 Ιουλ 2026, 00:05:17

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Αναζήτηση:     Σύνθετη αναζήτηση
Ελληνικά English en Français in Deutch in Italiano
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Τετάρτη, 29 Ιουλ 2026, 00:05:17

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
    Πρόσφατα θέματα
    από topg
    [Χθες στις 23:44]

[Χθες στις 21:46]

από Yiannis_S
    [Χθες στις 16:29]

[Χθες στις 13:05]

[Δευτέρα, 27 Ιουλ 2026, 00:40:02]

από CMarkop
    [Κυριακή, 26 Ιουλ 2026, 19:35:11]

από Markhelis
    [Σάββατο, 25 Ιουλ 2026, 23:54:02]

από dominicm
    [Σάββατο, 25 Ιουλ 2026, 18:55:09]

[Σάββατο, 25 Ιουλ 2026, 12:40:03]

[Παρασκευή, 24 Ιουλ 2026, 03:41:03]

από pq
    [Δευτέρα, 20 Ιουλ 2026, 22:47:44]

[Κυριακή, 19 Ιουλ 2026, 08:30:46]

από dominicm
    [Παρασκευή, 17 Ιουλ 2026, 18:43:56]

[Πέμπτη, 16 Ιουλ 2026, 18:22:36]

[Τετάρτη, 15 Ιουλ 2026, 18:55:59]
    Google search

Aeromodelling GR
    Μέλη
    Σύνολο μελών: 6318
    Τελευταίο: Clubdim
    Στατιστικά
    Σύνολο μηνυμάτων: 309862
    Σύνολο θεμάτων: 12389
    Online σήμερα: 98
    Online έως τώρα: 1547
    (Πέμπτη, 25 Ιουν 2026, 09:39:30)
    Συνδεδεμένοι χρήστες
    Μέλη: 3
    Επισκέπτες: 102
    Συνολικά: 105
    Στυλ εμφάνισης

Μην ανοίγετε εδώ θέματα που δεν έχουν καμμία σχέση με αερομοντελισμό. Το πιθανότερο είναι οτι θα διαγραφούν γιατί είναι εκτός αντικειμένου του Aeromodelling GR.

Σελίδες: 1 [2] 3  Όλοι     Κάτω
    Εκτύπωση
    Αποστολέας Θέμα: Give credit!  (Αναγνώστηκε 10502 φορές)
    GMeskos
    Aeromodeller Sr. Member
    Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

« Απάντηση #15 στις: Τετάρτη, 9 Μαΐ 2007, 01:47:54 »

Το αγνοουσα.Θα το κανω.Ευχαριστω για την πληροφορια.
    Καταγράφηκε

SO MANY PLANES,SO LITTLE TIME!!
    GMeskos
    Aeromodeller Sr. Member

« Απάντηση #16 στις: Τετάρτη, 9 Μαΐ 2007, 01:52:27 »

Το αγνοουσα.Θα το κανω.Ευχαριστω για την πληροφορια

Το γιατι θα το μαθω!!!!!

« Τελευταία τροποποίηση: Τετάρτη, 9 Μαΐ 2007, 02:01:06 από GMeskos » Καταγράφηκε

Johnnie Red
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #17 στις: Τετάρτη, 9 Μαΐ 2007, 14:08:40 »

Tελικα απο τους 250 που διαβασαν αυτο το θεμα κανεις δεν ειχε το θαρρος να κανει την κριτικη του-καλη η κακη
    εκτος και εαν τα γραφομενα μου υπερβαινουν τισ προσλαμβανουσες ικανοτητες τους οποτε
    ειναι δικαιολογημενοι.

Αυτο λογικα ειναι και το τελευταιο μου post εκτος και εαν προκληθω σοβαρα οποτε θα το κανω τραγουδωντας¨

Κλικα,κλικα,γλυκια μου κλικα

Βεβαια η κ.Κελεκιδου δεν το λεει ακριβως ετσι,αλλα ειναι μια ενδιαφερουσα version!!!

Hey GMeskos

Καλά ρε φίλε εγώ νομίζω οτι αφού δεν ασχολούνται μαζί σου 250 επισκέπτες να αντιπροτείνουν κάτι σημαίνει .....και γιατί δηλαδή ποιότητα του μοντελισμού δεν είναι υψηλή; Επειδή το πιστεύεις εσύ, σημαίνει οτι και έτσι είναι;;;;; και τέλος πάντων για ανάφερε μας για να καταλάβουμε ποιά είναι αυτή η κλίκα;;; Γιατί με αφορισμούς και γενικολογίες δεν βγάζουμε και εμείς οι υπόλοιποι νόημα.......Εν τοιαύτη περιπτώσει εγώ θα σου πρότεινα...αντί να ξοδεύεις το χρόνο σου και να γράφεις υπομνήματα να κάνεις εσύ την δική σου αερομοντελιστική ένωση ή σωματείο και να βοηθήσεις (ή να καταδικάσεις) τον μοντελισμό στην Ελλάδα....στο εξωτερικό παρεπιπτώντως υπάρχουν πολλές λέσχες, σωματεία, κτλ. Οπότε τί περιμένεις;;;;;

Johnnie Red
    « Τελευταία τροποποίηση: Τετάρτη, 9 Μαΐ 2007, 14:23:41 από Johnnie Red » Καταγράφηκε

What goes up must come down...

www.petame.gr
    Γιάννης Κωνσταντακάτος
    Master contributor
    Aeromodeller Hero Member

AKA "jkon" ή "θείος Γιάννης"

« Απάντηση #18 στις: Τετάρτη, 9 Μαΐ 2007, 14:19:20 »

Αυτο λογικα ειναι και το τελευταιο μου post εκτος και εαν προκληθω σοβαρα οποτε θα το κανω τραγουδωντας¨

Εγώ σε προκαλώ σοβαρά.
    Καταγράφηκε

Γιάννης Κωνσταντακάτος
    Πρόεδρος Ε.Α.Α.
    mastoras
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #19 στις: Τετάρτη, 9 Μαΐ 2007, 16:42:04 »

Από την απάντηση σου μπορώ να κάνω πολλές ερωτήσεις, αλλά ξέρεις κάτι?? δεν το κάνω.... 

Καλυτερα ........διοτι δεν θα απαντησω , αερομοντελιστικο φορουμ ειναι εδω , οχι ανακριτικο γραφειο .

Τουλάχιστο μέχρι να απαντήση ο Γιώργος μπορείς εσύ να μας πεις ποιούς εννοείς "παρέα" και από που βγάζεις αυτό το συμπέρασμα??

Τον Γ. Μεσκο τον γνωριζω ελαχιστα , ανταλλαξαμε μια η δυο φορες ενα γεια . Δεν γνωριζω σε ποιους απευθύνεται , αλλα οταν ενας αερομοντελιστης ,οποιος και να ειναι δεχεται επίπληξη που δεχτηκα και εγω κατα καιρους απο αρκετα μελη του φορουμ τοτε μπορω ανετα να τον υπερασπιστω και να μιλω για κλικες και παρεες .

Εγώ ξέρεις δεν καταλαβαίνω ποιους εννοείς και θα θελα σε παρακαλώ αφού όπως έχεις το θάρος και θέλεις να επεμβαίνεις στα κακώς κείμενα να μας πεις ποιούς εννοείς με ονοματεπώνυμο.
    Διαφορετικά θα συμπεράνω πως έβαλες λάσπη στον ανεμίστήρα και όποιον πάρει ....

Μην παει το μυαλο σας αλλου ,τις προσωπικες μου εμπειριες καταθετω ,οπως τις γνωρισα εδω στο φορουμ . Τι ονοματεπώνυμο μου ζητατε , εδω σχεδον ολοι nick name χρησιμοποιουμε  για αυτο γραφουμε διαφορα ποστ . Αερομοντελισμο παμε να κανουμε , οχι να σκοτωθουμε προς θεού !!!!!!

Μπορει να τα λεμε αλλοτε χοντρα και αλλοτε ψιλα , αλλα οταν βρεθουμε απο κοντα να μπορουμε να τσουγκρισουμε ενα ποτηρι μπυρα και να ευχηθουμε ο ενας στον αλλον στην υγεια σου .
    Καταγράφηκε

Οταν θέλεις να πας κάπου γρήγορα πήγαινε μόνος σου, όταν θέλεις να πας κάπου μακρυά πήγαινε με άλλους
    Γιάννης Κωνσταντακάτος
    Master contributor
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #20 στις: Τετάρτη, 9 Μαΐ 2007, 17:43:15 »

Τον κύριο Δ. Ράμμο τον προσκαλώ στο σπίτι μου να γνωριστούμε και να μιλήσουμε για τον αερομοντελισμό όποτε τον φέρει ο δρόμος στην Αθήνα.
    Καταγράφηκε

Γιάννης Κωνσταντακάτος
    Πρόεδρος Ε.Α.Α.
    GMeskos
    Aeromodeller Sr. Member

« Απάντηση #21 στις: Τετάρτη, 9 Μαΐ 2007, 19:54:32 »

Οπως υποσχεθηκα κ,Νταναβαρα το εψαξα.
    Σημερα το πρωι στις 08.30 τηλεφωνησα στον κ.Γιαννη Κλειδαρα που ηταν γ.γ της Ε.Α.θ εκεινη την εποχη και μου
    δηλωσε οτι και αυτος αγνοει την υπαρξη του εν λογω εγγραφου.
    Κατα συνεπεια το μονο λογικο συμπερασμα ειναι οτι καπου χαθηκε.
    Θα σας παρακαλουσα εαν ειναι δυνατον να μου το στειλετε με e-mail .

Φιλικα

GMeskos
    Καταγράφηκε

GMeskos
    Aeromodeller Sr. Member

« Απάντηση #22 στις: Τετάρτη, 9 Μαΐ 2007, 20:22:58 »

Απαντηση στον JKon

Γιαννη μου

1) Η προκληση ξεκινησε απο εμενα στις 23 Μαρτιου 2007 και ηταν σοβαρη!
        Eκτος αυτου δεν θυμαμαι στις συζητησεις που ειχαμε να ειχες και τιποτα ιδιαιτερες διαφωνιες.
    2) Εαν ηθελες να με προκαλεσεις σοβαρα,ειχες ολοκληρες 45 μερες και πραγματικα θα το χαιρομουν αφου θα προερχοταν
        απο εναν ανθρωπο του οποιου τις γνωσεις και προσφορα στον μοντελισμο δεν αμφισβητησα και δεν θα αμφισβητησω.
        Κατα συνεπεια η προκληση σου ηλθε πολυ αργα.
        Ειλικρινα λυπαμαι!

Παντα φιλικα διακειμενος

GMeskos
    Καταγράφηκε

GMeskos
    Aeromodeller Sr. Member

« Απάντηση #23 στις: Τετάρτη, 9 Μαΐ 2007, 20:44:20 »

Απαντηση στον JohnnieRed

Φιλε

Απο οτι θυμαμαι στον στρατο δεν ημασταν μαζι,γι'αυτο και σου επιστρεφω το "ρε" και κανε το οτι νομιζεις.
    Οσο για τα υπολοιπα η παροιμια λεει "μη προτρεχετω η γλωττα της διανοιας".
    Ενημερωσου πρωτα...

Καταγράφηκε

Γιάννης Κωνσταντακάτος
    Master contributor
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #24 στις: Τετάρτη, 9 Μαΐ 2007, 21:10:14 »

Tελικα απο τους 250 που διαβασαν αυτο το θεμα κανεις δεν ειχε το θαρρος να κανει την κριτικη του-καλη η κακη
    εκτος και εαν τα γραφομενα μου υπερβαινουν τισ προσλαμβανουσες ικανοτητες τους οποτε
    ειναι δικαιολογημενοι.

Κλικα,κλικα,γλυκια μου κλικα

Βεβαια η κ.Κελεκιδου δεν το λεει ακριβως ετσι,αλλα ειναι μια ενδιαφερουσα version!!!

Κύριε Μέσκο,

Πριν χρόνια είπατε τη γνώμη σας. Ουδείς ενδιαφέρθηκε να την προωθήσει.
    Την είπατε στο σωματείο σας.  Πες τε μας αν κάποιος εκεί ενδιαφέρθηκε να την προωθήσει.
    Την κοινοποιήσατε στα Ελληνικά Αεραθλητικά Σωματεία. Ουδείς ενδιαφέρθηκε να την κάνει πράξη (πλην ενός που απλώς απήντησε).
    Την κοινοποιήσατε σε επώνυμους; σας απαντήσαμε αναλυτικά.
    Οταν τελικά έγινε αυτό που είχατε ανακαλύψει, δηλαδή περιφερειακοί αγώνες, ζητήσατε το credit. Σας το αναγνωρίσαμε. Αλλά δεν σας έφτανε αυτό.
    Την ξαναείπατε τον προηγουμενο μήνα, την διάβασαν 250.... Ενδιαφέρθηκε κανείς ;  Ουδείς (κατ' εσάς δεν μπορούν να καταλάβουν τι λέτε γιατί έχουν χαμηλό IQ).

Αλλά η εύκολη εξήγηση είναι ότι για όλα αυτά φταίει η κλίκα.

Αναμένω να τραγουδήσετε όπως υποσχεθήκατε (στην παράθεση) και να μας πείτε ποιά ή ποιοί είναι η κλίκα.

Σας προκαλώ και πάλι. Τραγουδήστε.
    Καταγράφηκε

Γιάννης Κωνσταντακάτος
    Πρόεδρος Ε.Α.Α.
    GMeskos
    Aeromodeller Sr. Member

« Απάντηση #25 στις: Τετάρτη, 9 Μαΐ 2007, 23:39:04 »

Οπως ειπα.Πολυ αργα!!!
    Καταγράφηκε

mastoras
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #26 στις: Πέμπτη, 10 Μαΐ 2007, 02:09:24 »

Τον κύριο Δ. Ράμμο τον προσκαλώ στο σπίτι μου να γνωριστούμε και να μιλήσουμε για τον αερομοντελισμό όποτε τον φέρει ο δρόμος στην Αθήνα.

Με μεγαλη μου χαρα .
    Ευχαριστώ για την πρόσκληση και ανταποδίδω .
    Καταγράφηκε

Οταν θέλεις να πας κάπου γρήγορα πήγαινε μόνος σου, όταν θέλεις να πας κάπου μακρυά πήγαινε με άλλους
    Γιάννης Κωνσταντακάτος
    Master contributor
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #27 στις: Πέμπτη, 10 Μαΐ 2007, 08:46:55 »

Οπως ειπα.Πολυ αργα!!!

κ. Μέσκο.

Μία ημέρα μόνο πέρασε από τις 8 Μαϊου που ανεβάσατε το post με το τραγουδάκι και την προσφορά σας να ξανατραγουδήσετε. Τη λάσπη την ρίξατε πιστός στις αρχές σας. Οποιος σας έχει γνωρίσει, δεν περίμενε κάτι άλλο.

Θα συμφωνήσω όμως μαζί σας ότι, δυστυχώς, είναι πράγματι αργά για να σταθείτε με ανάστημα ανάμεσα στους υπόλοιπους αερομοντελιστές.

Το μόνο που θα μείνει από την παρουσία σας στον Ελληνικό Αερομοντελισμό, "since 7/1/1958" είναι η καθημερινή σας γκρίνια για κάθε τι που συμβαίνει ή δεν συμβαίνει στον Ελληνικό Αερομοντελισμό, η απέχθειά σας προς την Ομοσπονδία, η ζήλεια σας προς τα άτομα που εργάστηκαν αθορύβως για το καλό του αερομοντελισμού, ο φθόνος προς τους νεώτερους που κατάφεραν να φτιάχνουν και να πετάνε καλύτερα από εσάς, και η πένα που μοιράζετε σε μιά ματαιόδοξη προσπάθεια αυτοδιαφήμισής σας με την εκτύπωση:

GEORGE C. MESKOS - AEROMODELLER Since 7/1/1958

Για γέλια ή για κλάματα;

Και η πρόκλησή μου παραμένει. Πείτε μας ποιά είναι η κλίκα. Αλλιώς στα παραπάνω θα προστεθεί και η ρετσινιά του "παραμυθά" (για να μην το χοντρύνω και μου το σβήσει ο admin).

* meskos_pen.jpg (6.25 KB, 497x88 - εμφανίστηκε 318 φορές.)
    « Τελευταία τροποποίηση: Πέμπτη, 10 Μαΐ 2007, 13:49:19 από Γιάννης Κωνσταντακάτος » Καταγράφηκε

Γιάννης Κωνσταντακάτος
    Πρόεδρος Ε.Α.Α.
    Συμεών Λευθεριώτης
    Aeromodeller
    *

« Απάντηση #28 στις: Πέμπτη, 10 Μαΐ 2007, 20:54:40 »

Γιαννη
    Καλησπερα
    Δεν νομιζω οτι πρεπει να γινόμαστε τόσο καυστικοι ,και μαλιστα οταν δεν υπαρχει λόγος
    Οπως και να έχει Ο Γιώργος είναι ένας καλός φίλος και δικό σου και δικός μου.
    Ας μήν γραφουμε με τόσο έντονη γραφή.
    Τώρα οσον αφορα το Credit, ολοι λιγο πολυ το έχουμε αναγκη .
    Γρινιαααααρηηηηςςςς είναι,,,,, αλλα είναι ένας απο τους παλαιότερους στο Χώρο.

Γιαννη Πολλα Φιλιά
    Μάκης
    Καταγράφηκε
    dapan
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #29 στις: Πέμπτη, 10 Μαΐ 2007, 23:07:10 »

Καλυτερα ........διοτι δεν θα απαντησω , αερομοντελιστικο φορουμ ειναι εδω , οχι ανακριτικο γραφειο .
    Ναι forum είναι εδώ μέσα... απλά ζητάς απαντήσεις χωρίς ποτέ να θες ή να μπορείς να δώσεις.

Τον Γ. Μεσκο τον γνωριζω ελαχιστα , ανταλλαξαμε μια η δυο φορες ενα γεια . Δεν γνωριζω σε ποιους απευθύνεται , αλλα οταν ενας αερομοντελιστης ,οποιος και να ειναι δεχεται επίπληξη που δεχτηκα και εγω κατα καιρους απο αρκετα μελη του φορουμ τοτε μπορω ανετα να τον υπερασπιστω και να μιλω για κλικες και παρεες .

Μην παει το μυαλο σας αλλου ,τις προσωπικες μου εμπειριες καταθετω ,οπως τις γνωρισα εδω στο φορουμ . Τι ονοματεπώνυμο μου ζητατε , εδω σχεδον ολοι nick name χρησιμοποιουμε  για αυτο γραφουμε διαφορα ποστ . Αερομοντελισμο παμε να κανουμε , οχι να σκοτωθουμε προς θεού !!!!!!

Μπορει να τα λεμε αλλοτε χοντρα και αλλοτε ψιλα , αλλα οταν βρεθουμε απο κοντα να μπορουμε να τσουγκρισουμε ενα ποτηρι μπυρα και να ευχηθουμε ο ενας στον αλλον στην υγεια σου .
    Ονόματα για την κλίκα σου ζήτησα. Ποιούς χαρακτηρίζεις έτσι?? Όσο για τα nick name που αναφέρεις ξέρεις ότι και το ονομά μου υπάρχει ανοιχτά και παντού σε αυτό το forum αλλά και το τηλεφωνό μου,
    αν προσπαθείς ή αν νομίζεις ότι έτσι υπεκφέυγεις λυπάμε ειλικρινά.. φυσικά όμως δεν περίμενα και τπτ άλλο από κάποιον που έχει γράψει αυτά....: https://www.aeromodelling.gr/ForumS/index.php?topic=2326.0

Παντελής Νταναβάρας.
    Καταγράφηκε

Όποιος μαθαίνει από τα λάθη του είναι έξυπνος,
    όποιος μαθαινει από τα λάθη των άλλων είναι σοφός
    Σελίδες: 1 [2] 3  Όλοι     Πάνω
    Εκτύπωση
    Aeromodelling GR  |  Forum  |  Αερομοντελλισμός στο Aeromodelling GR  |  Aeromodelling GR - γενικές συζητήσεις (Συντονιστής: ArgyrisGiannetakis)  |  Θέμα: Give credit!
    Μεταπήδηση σε: