Βλεπω εχει πιασει τοπο η διαφημιση του PayPal. Μπορεις να μου εξηγησεις γιατι ειναι ο ασφαλεστερος τροπος αγορας το PayPal;
Αναφερομαι για αγορα απο τον γνωστο μας Κινεζο.
γιατι σε μια στραβη ( =πληρωνεις και δεν παραλαμβανεις τα προιοντα) μπορεις να διεκδικησεις τα χρηματα σου πισω
με οποιονδηποτε αλλο τροπο (και ειδικα της τραπεζικης καταθεσης) κατα 99% τα εχεις χασει
Περιπου...
Ναι ισχυει αυτο με το PayPal, το εχω κανει πριν απο 5-6 χρονια.
Αλλα δεν ειναι το μοναδικο που προσφερει μια σχετικη ασφαλεια, και στην VISA ισχυει αυτο.
Παρολαυτα και στα δυο ειναι σχετικη ασφαλεια, δεν σε εξασφαλιζει 100%. Υπαρχουν κενα που μπορεις να την πατησεις, πχ σου στελνει δεμα με βιδες μεσα, στην αιτηση σου θα προσκομισει την αποδειξη του δεματος στην PayPal και εσυ θα πρεπει να αποδειξεις οτι δεν εκανες εσυ την αλλαγη απο το προιον σε βιδες.
Το μεγαλο μειονεκτημα του PayPal ειναι εκει που κινδυνευει να διαρευσει το νουμερο της καρτας σου, τωρα κινδυνευει να διαρευσει και ο κωδικος στο PayPal.
Το πλεονεκτημα ειναι οτι δεν γραφεις πουθενα νουμερο καρτας σε περιεργα η αγνωστα μαγαζακια.
Βλεπω εχει πιασει τοπο η διαφημιση του PayPal. Μπορεις να μου εξηγησεις γιατι ειναι ο ασφαλεστερος τροπος αγορας το PayPal;
Αναφερομαι για αγορα απο τον γνωστο μας Κινεζο.
γιατι σε μια στραβη ( =πληρωνεις και δεν παραλαμβανεις τα προιοντα) μπορεις να διεκδικησεις τα χρηματα σου πισω
με οποιονδηποτε αλλο τροπο (και ειδικα της τραπεζικης καταθεσης) κατα 99% τα εχεις χασει
Φιλε orck οσο μπορουν να διαρρευσουν τα στοιχεια σου απο το paypal τοσο ευκολα μπορουν πληκτρολογοντας την visa στο site του καθενος(μη σου πω πιο ευκολα ακομα).... Απλα με το paypal εχεις την ευκαιρια να διεκδικησεις τα χρηματα σου πισω.
Βασικα δε ξερω αν το εχετε καταλαβει αλλα ειμαστε offtopic.