Aeromodelling GR  
For Greek Aeromodellers and our friends worldwide E-mail E-mail
309.427 μηνύματα σε 12.375 θέματα από 6.318 Μέλη / Τελευταίο μέλος: Clubdim
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Σάββατο, 2 Μαΐ 2026, 05:49:00

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Αναζήτηση:     Σύνθετη αναζήτηση
Ελληνικά English en Français in Deutch in Italiano
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Σάββατο, 2 Μαΐ 2026, 05:49:00

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
    Πρόσφατα θέματα
    από Markhelis
    [Χθες στις 23:16]

[Χθες στις 21:05]

από carapis
    [Χθες στις 19:45]

από Yiannis_S
    [Χθες στις 14:36]

από DIGI
    [Χθες στις 10:30]

[Τετάρτη, 29 Απρ 2026, 22:01:54]

[Δευτέρα, 27 Απρ 2026, 23:53:01]

από vilisdev
    [Δευτέρα, 27 Απρ 2026, 12:43:20]

[Κυριακή, 26 Απρ 2026, 19:19:36]

από CMarkop
    [Κυριακή, 26 Απρ 2026, 17:04:50]

[Σάββατο, 25 Απρ 2026, 09:15:44]

[Τετάρτη, 22 Απρ 2026, 14:21:55]

από dominicm
    [Πέμπτη, 16 Απρ 2026, 12:17:38]

από TheLurker
    [Τετάρτη, 15 Απρ 2026, 22:18:16]

[Τρίτη, 7 Απρ 2026, 13:22:33]
    Google search

Aeromodelling GR
    Μέλη
    Σύνολο μελών: 6318
    Τελευταίο: Clubdim
    Στατιστικά
    Σύνολο μηνυμάτων: 309427
    Σύνολο θεμάτων: 12375
    Online σήμερα: 288
    Online έως τώρα: 1194
    (Τετάρτη, 1 Απρ 2026, 04:29:41)
    Συνδεδεμένοι χρήστες
    Μέλη: 0
    Επισκέπτες: 81
    Συνολικά: 81
    Στυλ εμφάνισης

Σελίδες: 1 [2]  Όλοι     Κάτω
    Εκτύπωση
    Αποστολέας Θέμα: μου πηρε ο αερας το μοντελο μου  (Αναγνώστηκε 8078 φορές)
    NIK THE GREEK
    Aeromodeller Full Member
    Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

« Απάντηση #15 στις: Τετάρτη, 15 Ιουν 2011, 23:22:59 »

Παντα βαζω lipo alarm σε ολα τα μοντελα μου, τα απλα τα φτηνιαρικα του ebay. Χτυπανε στα 3.7V, ταση αρκετα μεγαλη για να προλαβεις να φερεις το μοντελο πισω και παλι να εχεις χρονο.Κανει αρκετα δυνατο θορυβο μολις πεσει η μπαταρια και σε τετοιες περιπτωσεις που σε λιγο θα αδειασει και η μπαταρια θα το ακουσεις.
    καλησπερα φιλε μου μηπως μπορεις να μου παραθεσεις καμμια ιστοσελιδα με ελληνικο μαγαζι που να εχει αυτο το gadget? γιατι αγοραζω μονο απο ελληνικα μαγαζια κ τα στηριζω οπως κ αυτα με την σειρα τους μας στηριζουν...
    Καταγράφηκε
    pissas
    Aeromodeller Sr. Member

« Απάντηση #16 στις: Πέμπτη, 16 Ιουν 2011, 00:34:33 »

http://www.nemhobby.com/li-po-super-voltage-alarm-for-2s-3s-4s-lipo-dual-buzzer-p32487.html
    Καταγράφηκε

esky kob
    copter x 450 se v2
    copterx 450 pro  belt
    eflite msr
    rjx xtream 50
    NIK THE GREEK
    Aeromodeller Full Member

« Απάντηση #17 στις: Πέμπτη, 16 Ιουν 2011, 10:35:24 »

καλημερα κ σ ευχαριστω πολυ αν τελικα το βρω θα το παραγγειλω αλλα να ρωτησω αυτο που συνδεεται?στο ασπρο φις της μπαταριας λογικα ε?κ παλι ευχαριστω φιλικα Νικος
    Καταγράφηκε
    orck
    Aeromodeller Hero Member

game over :|

« Απάντηση #18 στις: Πέμπτη, 16 Ιουν 2011, 14:38:40 »

καλημερα κ σ ευχαριστω πολυ αν τελικα το βρω θα το παραγγειλω αλλα να ρωτησω αυτο που συνδεεται?στο ασπρο φις της μπαταριας λογικα ε?κ παλι ευχαριστω φιλικα Νικος

Το κυκλωματακι αυτο εχει 4 πινακια. Το ενα απο αυτα ειναι σημαδεμενο σαν +. Το συνδεεις στο φισακι απο το balancer της μπαταριας σου. Προσεξε οτι πρεπει να το εχεις καπου ωστε να μπορεις να ακους τον θορυβο και ακομη καλυτερα να φαινονται τα led απο κατω, σε χαμηλα περασματα να τα βλεπεις.

ΥΓ Τι σχεση εχουν "τα Ελληνικα καταστηματα που μας στηριζουν" με το θεμα μας;
    Καταγράφηκε

Παναγιωτης, Π.Φαληρο
    Οι αγγελιες μου
    NIK THE GREEK
    Aeromodeller Full Member

« Απάντηση #19 στις: Πέμπτη, 16 Ιουν 2011, 15:39:22 »

Το κυκλωματακι αυτο εχει 4 πινακια. Το ενα απο αυτα ειναι σημαδεμενο σαν +. Το συνδεεις στο φισακι απο το balancer της μπαταριας σου. Προσεξε οτι πρεπει να το εχεις καπου ωστε να μπορεις να ακους τον θορυβο και ακομη καλυτερα να φαινονται τα led απο κατω, σε χαμηλα περασματα να τα βλεπεις.

ΥΓ Τι σχεση εχουν "τα Ελληνικα καταστηματα που μας στηριζουν" με το θεμα μας; 
    ευχαριστω φιλε μου κ sorry για το off topic απλα το ειπα επειδη ψωνιζω μονο απο Ελλαδα...Κατι αλλο εχθες εβαλα μια μικροκαμερα δηλ αυτη http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.998309 στο τ ρεξ 500 που εχω κ εψαχνα το μοντελο που εχασα απο τον αερα αλλα εβλεπα μετα το βιντεο σπιτι κ δεν εχω καλη αναλυση κ σκεφτομαι να παρω ενα fpv βρηκα αυτο http://www.heliland.com/catalog/index.php?main_page=product_info&cPath=6_230&products_id=3667 θα μου κανει δουλεια ομως?ξερει κανεις αν εχει καλυτερη αναλυση απο την καμερα μου?
    Καταγράφηκε
    Κωστης
    Aeromodeller Hero Member

Playing some blues...

« Απάντηση #20 στις: Πέμπτη, 16 Ιουν 2011, 15:40:46 »

fpv σε ελικοπτερο? Εισαι σιγουρος?
    Καταγράφηκε

…χαρά στον Ίκαρο αψήφιστα που υψώθη φτεροπλάστης…
    NIK THE GREEK
    Aeromodeller Full Member

« Απάντηση #21 στις: Πέμπτη, 16 Ιουν 2011, 16:04:41 »

fpv σε ελικοπτερο? Εισαι σιγουρος?
    εχω δει σε ελικοπτερο...για αρχη λεω να το βαλω κ να χειριζομαι το ελικοπτερο κανονικα κ να χω ενα φιλο μου πλαι να βλεπει εκεινος την εικονα μπας κ βρουμε το 450αρι που εχασα...
    Καταγράφηκε
    Κωστης
    Aeromodeller Hero Member

Playing some blues...

« Απάντηση #22 στις: Πέμπτη, 16 Ιουν 2011, 16:06:48 »

Μην βαλεις fpv σε ελικοπτερο θα σε μπερδεψει πολυ. Επισης, με καμερα δυσκολα θα βρεις το χαμενο σου 450. Μαζεψε χρηματα να στησεις ενα καινουριο ή μπορεις να κανεις εναν ελεγχο στις αγγελιες, εχει πολλα και σε καλες τιμες  Wink
    Καταγράφηκε

…χαρά στον Ίκαρο αψήφιστα που υψώθη φτεροπλάστης…
    sigor
    Aeromodeller
    *

« Απάντηση #23 στις: Πέμπτη, 16 Ιουν 2011, 20:02:10 »

Καλησπεριζω ολη την αερομοντελιστικη κοινοτητα εχθες εκανα την μεγιστη μαλ...  idiot2 να πεταξω το 450αρι κλωνο μου με πολυ αερα με αποτελεσμα να το χασω απ τα ματια μου κ να προσγειωθει σε καποιο χωραφι...θελω να ρωτησω αν ξερει κανεις αν υπαρχει κανενα γκατζετακι για να μπορεσω να το βρω με την τκ μου που ειναι futaba 7c...

Μια λυση ειναι να πας στο πεδιο πτησης που πετουσες. Να θυμηθεις σε ποια θεση βρισκοσουν εσυ και σε ποια θεση ειδες για τελευταια φορα το 450αρι. Να θυμηθεις την κατευθηνση του αερα την ημερα εκεινη και ετσι να υπολογισεις που να ψαξεις, Πιστευω οτι δεν θα εφυγε πανω απο 30 μοιρες γωνια απο το σημειο που θα υπολογισεις,
    Καλη επιτυχια.
    Καταγράφηκε
    asterixx25
    Aeromodeller Hero Member

Τρία πουλάκια κάθονται...

« Απάντηση #24 στις: Πέμπτη, 16 Ιουν 2011, 20:25:48 »

Αν έπεσε μέσα σε χόρτα τότε ίσως είναι πολύ δύσκολος ο εντοπισμός του.
    Αν έπεσε σε καθαρό χωράφι τότε αυτό που θα έκανα εγώ θα ήταν να το "οργώσω" με τα πόδια σε όλες τις κατευθύνσεις υπολογίζοντας περίπου σε πόση απόσταση και ύψος πετούσε απο εμένα και σε πόση απόσταση πιθανόν να έχει πέσει.

Καταγράφηκε
    kolotoympas
    Moderator

« Απάντηση #25 στις: Πέμπτη, 16 Ιουν 2011, 22:22:24 »

Υπάρχει περίπτωση να στο έχουν πάρει? Μήπως ψάχνεις τσάμπα? Αν είναι ερημιά τότε κάπου εκεί κοντά θα είναι  μην ψάχνεις πολύ μακριά! Τα ελικόπτερα πέφτουν εύκολα Εκτός και αν έδωσε γκάζι και πήγε στον αγύριστο!
    Καταγράφηκε

Ή Αστοχία Υλικού Ή Μ…κια Τεχνικού!
    kolotoympas Youtube
    kolotoympas Vimeo
    NIK THE GREEK
    Aeromodeller Full Member

« Απάντηση #26 στις: Παρασκευή, 17 Ιουν 2011, 01:10:04 »

Υπάρχει περίπτωση να στο έχουν πάρει? Μήπως ψάχνεις τσάμπα? Αν είναι ερημιά τότε κάπου εκεί κοντά θα είναι  μην ψάχνεις πολύ μακριά! Τα ελικόπτερα πέφτουν εύκολα Εκτός και αν έδωσε γκάζι και πήγε στον αγύριστο!
    παιδια εχω φαει τα χωραφια καθε απογευμα μετα την δουλεια παω κ ψαχνω...Ειναι μερικα μερη οπου εχει αγκαθια κ δεν μπορω να παω με τα ποδια κ εχω βαλει την μικροκαμερα στο 500αρι το πεταω απο εκει πανω  κ μετα βλεπω τα βιντεο σπιτι μπας κ διακρινω τιποτα...αναμεσα στα χωραφια που υπολογιζω οτι επεσε περναει ο περιφερειακος δρομος του κιλκις οποτε παιζει να το μαζεψε καποιος...την δευτερα που το εχασα ειχε κ ενα κοπαδι με προβατα εκει κοντα οποτε μπορει να το μαζεψε κ ο τσοπανος...δεν ξερω εχω αρχισει κ απογοητευομαι αλλα αυριο ειπε θα ρθει κ ενας φιλος να ψαξουμε μαζι...α κ οσο για το γκαζι ειχα τραβηξει το idle up για να το φερω κοντα αλλα ματαια οποτε εχω αρχισει να ψαχνω σε ακτινα πανω απο 5 χιλιομετρα κ το κακο ειναι οτι τα χωραφια αυτη την εποχη ειναι πυκνα (σιταρια) κ δεν φαινεται τιποτα...Ευχαριστω για το ενδιαφερον κ το κουραγιο που μου δινετε...θα συνεχισω να ψαχνω γιατι πιστευω οτι ο επιμενων νικα...δεν ειναι τοσο τα λεφτα που ειχα ριξει σ αυτο το ελικοπτερο αλλα η συναισθηματικη αξια μ αυτο εμαθα το εσπασα ποσες φορες κ αλλες τοσες το φτιαξα...κ παλι σας ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ φιλικα παντα Νικος
    Καταγράφηκε
    traveller
    Aeromodeller Sr. Member

Γηράσκω δ' αεί πολλά διδασκόμενος.

« Απάντηση #27 στις: Παρασκευή, 17 Ιουν 2011, 08:13:27 »

Να ετοιμαζομαστε για τα ''Σαράντα" ?
    Καταγράφηκε

Πρωτα  μπουσουλάμε... περπατάμε...τρεχουμε...και μετά πετάμε!!!
    Σελίδες: 1 [2]  Όλοι     Πάνω
    Εκτύπωση
    Aeromodelling GR  |  Forum  |  Το αερομοντελιστικό εργαστήρι  |  Ηλεκτρονικά (Συντονιστές: DEPRON MANIAC, kolotoympas)  |  Θέμα: μου πηρε ο αερας το μοντελο μου
    Μεταπήδηση σε: