|
NIK THE GREEK
|
 |
« στις: Τρίτη, 14 Ιουν 2011, 17:01:55 » |
|
Καλησπεριζω ολη την αερομοντελιστικη κοινοτητα εχθες εκανα την μεγιστη μαλ...  να πεταξω το 450αρι κλωνο μου με πολυ αερα με αποτελεσμα να το χασω απ τα ματια μου κ να προσγειωθει σε καποιο χωραφι...θελω να ρωτησω αν ξερει κανεις αν υπαρχει κανενα γκατζετακι για να μπορεσω να το βρω με την τκ μου που ειναι futaba 7c...
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
PaNt
|
 |
« Απάντηση #1 στις: Τρίτη, 14 Ιουν 2011, 17:07:39 » |
|
Μπορεις να φιάξεις εναν beeper να μπαινει σε ενα καναλι στον δεκτη και να το ενεργοποιεις....!!
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
v_tolias
|
 |
« Απάντηση #2 στις: Τρίτη, 14 Ιουν 2011, 17:26:32 » |
|
Αν θές να το βρείς τώρα, δεν υπάρχει gadget.. Αυτό που λέει ο Παυλος, επρεπε να το είχες βάλει πρίν το χάσεις! Αλλωστε αναρωτιέμαι αν ακόμα έχει μπαταρία!! Το μονο που θα μπορούσες να κάνεις είναι να προσπαθείς να βάζεις στο ESC σε programming mode και να πηγαίνεις ψάχνοντας, αρκεί: 1) Το ESC όταν προγραμματίζεται να κάνει μπι-μπιπ  2) Να έχει μείνει ακόμα μπαταρία 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Κανένα δεν έμεινε εκέι πάνω...
|
|
|
|
PaNt
|
 |
« Απάντηση #3 στις: Τρίτη, 14 Ιουν 2011, 17:37:19 » |
|
Αν θές να το βρείς τώρα, δεν υπάρχει gadget.. Αυτό που λέει ο Παυλος, επρεπε να το είχες βάλει πρίν το χάσεις! Αλλωστε αναρωτιέμαι αν ακόμα έχει μπαταρία!! Το μονο που θα μπορούσες να κάνεις είναι να προσπαθείς να βάζεις στο ESC σε programming mode και να πηγαίνεις ψάχνοντας, αρκεί: 1) Το ESC όταν προγραμματίζεται να κάνει μπι-μπιπ  2) Να έχει μείνει ακόμα μπαταρία  Α τώρα θες να το βρεις??! εγω νόμιζα γενικά..!
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Markhelis
|
 |
« Απάντηση #4 στις: Τρίτη, 14 Ιουν 2011, 18:29:57 » |
|
Καλησπεριζω ολη την αερομοντελιστικη κοινοτητα εχθες εκανα την μεγιστη μαλ...  να πεταξω το 450αρι κλωνο μου με πολυ αερα με αποτελεσμα να το χασω απ τα ματια μου κ να προσγειωθει σε καποιο χωραφι... Καλό θα είναι όταν έχουμε αέρα να τραβήξουμε τον διακόπτη του idle up για να μπορέσουμε να χρησιμοποιήσουμε και τις αρνητικές μοίρες για να μπορέσουμε να το κατεβάσουμε!! 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
G-PAVL
Aeromodeller Jr. member

Αποσυνδεδεμένος
|
 |
« Απάντηση #5 στις: Τετάρτη, 15 Ιουν 2011, 00:55:47 » |
|
+1 ...  απλα ποσο πια μακρια μπορει να στο εχει παει...ασε που η μπαταρια δεν νομιζω ναι εχει κρατησει .. γιαυτο gps 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
pissas
|
 |
« Απάντηση #6 στις: Τετάρτη, 15 Ιουν 2011, 10:39:01 » |
|
Παντα βαζω lipo alarm σε ολα τα μοντελα μου, τα απλα τα φτηνιαρικα του ebay. Χτυπανε στα 3.7V, ταση αρκετα μεγαλη για να προλαβεις να φερεις το μοντελο πισω και παλι να εχεις χρονο.Κανει αρκετα δυνατο θορυβο μολις πεσει η μπαταρια και σε τετοιες περιπτωσεις που σε λιγο θα αδειασει και η μπαταρια θα το ακουσεις.
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
esky kob copter x 450 se v2 copterx 450 pro belt eflite msr rjx xtream 50 skype: LandTamer
|
|
|
|
kostas72
|
 |
« Απάντηση #7 στις: Τετάρτη, 15 Ιουν 2011, 12:15:11 » |
|
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
|
|
NIK THE GREEK
|
 |
« Απάντηση #9 στις: Τετάρτη, 15 Ιουν 2011, 17:11:48 » |
|
ενταξει μου κανες την καρδια περιβολι...εχθες εψαχνα μες τα χωραφια 2μιση ωρες σε ακτινα περιπου 3 χιλιομετρων μαλλον θα πρεπει να ψαχνω κ πιο μακρια αλλα τουλαχιστον παρηγοριεμαι γιατι νομιζα μονο εγω κ ο σουπερ γκουφη θα μπορουσε να το κανει αυτο αλλα τελικα υπαρχει κ αλλος ομοιοπαθης που εχασε το μοντελο του στα γιανεννα...
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
levitron
|
 |
« Απάντηση #10 στις: Τετάρτη, 15 Ιουν 2011, 18:43:19 » |
|
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
raptor 90 vario airwlf 90 raptor 50 t rex 700 hobby king 600 χαρικαιιν 550 hobby king 500
2 αεροπλάνα και μια αποθηκη που δεν ξερω τι εχω
|
|
|
thanasakos
Aeromodeller Jr. member

Αποσυνδεδεμένος
|
 |
« Απάντηση #11 στις: Τετάρτη, 15 Ιουν 2011, 21:15:26 » |
|
Εσύ τουλάχιστον κάποια μέρα μπορεί να το βρεις....
Εγώ τι να πω με το υδροπλάνο μου το Wilga. Με το που έπεσε τ'ανάσκελα μέσα στη θάλασσα και άρχισε να το πέρνει το ρεύμα προς τα μέσα καθόμουν στην ακτή και το έβλεπα να απομακρύνεται ρομαντικά στο ηλιοβασίλεμα.... Τώρα πρέπει να έχει γίνει υποβρύχιο...
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
dodos
|
 |
« Απάντηση #12 στις: Τετάρτη, 15 Ιουν 2011, 21:23:08 » |
|
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
thanasakos
Aeromodeller Jr. member

Αποσυνδεδεμένος
|
 |
« Απάντηση #13 στις: Τετάρτη, 15 Ιουν 2011, 21:49:51 » |
|
Και εγώ τον δέκτη και το esc κλαίω  Το σκάφος είχε πλέον περισσότερη κόλλα από ότι foam ...
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
NIK THE GREEK
|
 |
« Απάντηση #14 στις: Τετάρτη, 15 Ιουν 2011, 23:19:51 » |
|
Αν θές να το βρείς τώρα, δεν υπάρχει gadget.. Αυτό που λέει ο Παυλος, επρεπε να το είχες βάλει πρίν το χάσεις! Αλλωστε αναρωτιέμαι αν ακόμα έχει μπαταρία!! Το μονο που θα μπορούσες να κάνεις είναι να προσπαθείς να βάζεις στο ESC σε programming mode και να πηγαίνεις ψάχνοντας, αρκεί: 1) Το ESC όταν προγραμματίζεται να κάνει μπι-μπιπ  2) Να έχει μείνει ακόμα μπαταρία  σ ευχαριστω φιλε μου αν το θυμομουν μπορει κ να το εβρισκα την ιδια μερα... χθες το εψαχνα με την τκ αλλα ματαια δεν θα ειχε μεινει μπαταρια για να κανει μπιπ...
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|