|
mrkaza
|
 |
« στις: Δευτέρα, 19 Μαρ 2007, 22:42:04 » |
|
Έφτιαξα αυτο το Topic για να γραφουμε για ανταλλακτικά Heli εμπειρίες απόψεις ώστε όταν γίνετε το κακό αν δουμε κατι διαφορετικο να ξερουμε αν κανει στο heli μας κτλ κτλ Πχ
Βλέπω διάφορα πράγματα πχ Hardened Mainshaft , spidle , sus flybar κτλ κτλ να υπάρχουν ΟΕΜ και μη με κάποια διάφορα στην τιμη .
1) Υπάρχει διάφορα στην ποιότητα ή απλά τα μεν δεν έχουν συσκευασία ?
Ευχαριστώ
|
|
|
|
« Τελευταία τροποποίηση: Τρίτη, 20 Μαρ 2007, 01:43:43 από mrkaza »
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
ΚΥΡΝΙΚ
|
 |
« Απάντηση #1 στις: Δευτέρα, 19 Μαρ 2007, 22:57:28 » |
|
Χημικά ανάλυση και αντοχής υλικών δεν έκανα αλλά τα χρησιμοποίησα με καλά αποτελέσματα.
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
ktm25089
|
 |
« Απάντηση #2 στις: Τρίτη, 20 Μαρ 2007, 00:04:20 » |
|
το εχω και εγω απορια αυτο το πραμα.πολλα επισηε βγαζει και η hobby taiwan.kκαι αρκετες φορες ακριβοτερα.αυτα τι λενε?
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
mrkaza
|
 |
« Απάντηση #3 στις: Τρίτη, 20 Μαρ 2007, 01:41:06 » |
|
Επίσης Ξέρει κανείς αν η μπούμα το R60 έκτος απο μακρύτερη είναι και χοντρότερη ?
Γιατί Tail rod guides βρίσκω μονο τα (PV0249) ετοιμοπαράδοτα
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
harrysvr
|
 |
« Απάντηση #4 στις: Τρίτη, 20 Μαρ 2007, 09:12:58 » |
|
Επίσης Ξέρει κανείς αν η μπούμα το R60 έκτος απο μακρύτερη είναι και χοντρότερη ?
R60v2= 25,38mm
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
mrkaza
|
 |
« Απάντηση #5 στις: Τρίτη, 20 Μαρ 2007, 11:07:15 » |
|
Το Tail Pitch Slider Περιεχει το & Tail Pitch C.Fork ?
Ευχαριστω
|
|
|
|
|
mrkaza
|
 |
« Απάντηση #6 στις: Τρίτη, 20 Μαρ 2007, 11:29:18 » |
|
Να το τι λεω να ψωνισω ωστε να εχω και για τι next τουμπα τα μεταφορικα ηταν τα ιδια σχεδον ακομα και αν επερνα για 1 τουμπα οποτε
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
ΚΥΡΝΙΚ
|
 |
« Απάντηση #7 στις: Τρίτη, 20 Μαρ 2007, 12:09:37 » |
|
Και ο χορός καλά κρατεί.......
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
mrkaza
|
 |
« Απάντηση #8 στις: Τρίτη, 20 Μαρ 2007, 12:34:00 » |
|
Τελικα το εχει μεσα ?
Αν ειναι να παρω 2 ευχαριστω
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
mrkaza
|
 |
« Απάντηση #9 στις: Παρασκευή, 23 Μαρ 2007, 23:06:36 » |
|
Fly bar Control arm Pv0002 Μου ειχε μινει το μεταλικο μερος του στο Flybar"δεν ισιωσα λιγο το Flybaro  " to έπιασα με την μέγκενη και τελικά το έβγαλα από το Flybar η μέγκενη άφησε το αποτύπωμα της αλλά αυτό μπαίνει κανονικά στο ίσιο μέρος του Flybar και μου φενεται Ok εσείς τι λέτε να το αλλάξω ?
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
mastoras
|
 |
« Απάντηση #10 στις: Παρασκευή, 23 Μαρ 2007, 23:52:29 » |
|
Βασικα για να μην αφηνει σημαδια η μορσα στα εξαρτηματα που πιανεις , κοψε δυο γωνιες αλουμινιου και τοποθετησετες στα μαγουλα της μορσας [μεγκενη]. Τα σημαδια στο flyrar δεν παιζουν και σημαντικο ρολο . Στο δικο μου απο μια πτωση ειναι γδαρμενα αρκετα και δεν βλεπω να επηρεαζουν στην πτηση .
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Οταν θέλεις να πας κάπου γρήγορα πήγαινε μόνος σου, όταν θέλεις να πας κάπου μακρυά πήγαινε με άλλους
|
|
|
|
mrkaza
|
 |
« Απάντηση #11 στις: Σάββατο, 24 Μαρ 2007, 01:36:52 » |
|
Τα σημαδια δεν ειναι στο Flybar αλα στο μεταλικο μερος του pv0002
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
mastoras
|
 |
« Απάντηση #12 στις: Σάββατο, 24 Μαρ 2007, 03:04:22 » |
|
Συνεννοηση μπουζουκι .  flybar = stabilizer bar η οχι ? η ραβδος στήριξης πτερυγιων αντιστάθμισης η οχι ? fly bar control arm ? Τα μολυβενια βαρυδια των stabilizer blade ? η οχι ? Τελος παντων ανεβασε φωτο με τα ανταλλακτικα .
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Οταν θέλεις να πας κάπου γρήγορα πήγαινε μόνος σου, όταν θέλεις να πας κάπου μακρυά πήγαινε με άλλους
|
|
|
|
mrkaza
|
 |
« Απάντηση #13 στις: Σάββατο, 24 Μαρ 2007, 11:01:09 » |
|
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
mastoras
|
 |
« Απάντηση #14 στις: Σάββατο, 24 Μαρ 2007, 12:08:51 » |
|
Τωρα καταλαβα . Αλλη θεωρια κατασκευης οι ραπτορες . Καμμια σχεση με hirobo . Ετσι δεν μπορουμε δυστυχώς να ανταλλαξουμε αποψεις . Παντως καλα θα ηταν να χρησιμοποιουσαμε Ελληνικη ορολογια θα ηταν πιο ευκολο για ολους .
Επαθα πλακα με το site , στα Ελληνικα ? Τι θα δουμε ακομα !!!!!!!
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|