Παιδιά νάστε καλά αλλά βρίσκεστε στο Aeromodelling GR.
Αν και είμαι πρόεδρος στην Αερολέσχη Αγρινίου που έχει δυνατό τμήμα παραπέντε και πολύ θα χαρούν οι δικοί μου να τα δουν αυτά θα κλειδώσω το θέμα γιατί
ο πίνακας είναι για αετούς που πετάς από κάτω όχι που πετάς και εσύ (αυτό συμβαίνει εκεί μόνο κατά λάθος ή με πολύ αέρα). Εκανα άνα αστείο για το μέγεθος αυτών των αετών και ίσως φταίω εγώ για το μπέρδεμα αν και ξεκαθάριζα ότι για άλλους αετούς μιλάμε.
https://www.aeromodelling.gr/ForumS/index.php/topic,212.msg952.html#msg952Υ.Γ. Τελειώνοντας είδα το μήνυμα του Αντώνη Παπαδόπουλου. Τα μικρά ηλεκτρικά είναι πολύ πιο εύκολο να βρουν συμμετοχές σε τοπικό επίπεδο. Οσο για τους αετούς (kites), η σχετική κατηγορία στο φόρουμ
Χαρταετοί και stunt kites φοβάμαι ότι είναι για για λίγο διαφορετικούς (όχι απαραίτητα μικρότερους) από αυτούς που ασχολούνται ο Δημήτρης και ο Ηλίας.
Ασε που θα μου μπουν τα sites του παραπέντε ότι κάνω αθέμιτο ανταγωνισμό

Υ.Γ. Βλέποντας αυτά συμπεραίνω ότι τελικά ο Ηλίας στην Λευκάδα μάλλον πιθανότερο είναι να συναντήθηκε με τον Μάκη τον Σκόνδρα και τους άλλους Αγρινιώτες του παραπέντε που κάνουν εκεί και kite surfing παρά με τον Διονύση τον Σάντα.