Βρε vtr, γράψε λίγο καλύτερα τα σχόλιά σου. Εννοώ την διατύπωση . Να καταλαβαίνουμε όλοι τί διαβάζουμε.
Την γείωση, άν την βρούμε, άν βρούμε ότι υπάρχει και πού, θα βρούμε και να την συνδέσουμε.
Εμείς δεν έχουμε λύσει το βασικό. Άν το σύστημα που προτίθεμαι να αγοράσω έχει με κάποιο τρόπο ενσωματωμένη την γείωση ή είναι ελλιπές και δεν θα μου δουλέψει.
Stamatis,
αυτά που αγόρασες από hobbybox μπορούμε να τα δούμε ; Έχουν κάτι παραπάνω σαν διάταξη ;
Mirage τι δεν καταλαβες??? μια χαρα τα λεει αλλα εσυ οπως τα διατυπωσες μας μπερδευεις..!
Αρχικα σου λεει αντι αυτο το μαυρο που πιανει στο μπουζι κοψτο και βάλε ενα κορκοδιλακι..!
Δευτερον σου λεει την γειωση που θα ξεκινάει απο την βαση του ψευτομπουζι θα πηγαίνει είτε πάνω στο μοτερ είτε στην βάση του μοτερ..!
Τρίτον σου είπε να βάλει λιγη κολλά στο μαξιμάδι απο το ψευτομπουζι για να μην φύγει..!
Βρε παιδιά,
εγώ δεν θέλω να βγάζω και να βάζω .... για ποιό λόγο να το κάνω αυτό...; Το μόνο που θέλω είναι να δίνω ρεύμα στο μπουζί για την εκκίνηση του κινητήρα.
Να βρώ δηλαδή ένα μπιχλιμπίδι που να είναι σταθερό επάνω στον κινητήρα και να τροφοδοτεί το μπουζί όταν συνδέω την μπουζόπιπα.
Ακόμα, γιατί να κόβω καλώδια (
.....όπως λέτε ),
ακόμα δεν καταλήξαμε για το άν τελικά χρειάζεται η γείωση και εάν χρειάζεται μήπως
ήδη είναι ενσωματωμένη στην διάταξη που βρήκα στο ebay.
Το να αγοράσω κάτι με σκοπό να του κόψω τα καλώδια για να βάλω κροκοδειλάκια, δεν μου φαίνεται λογικό....
Μπορεί να υπάρχει έτοιμο συστηματάκι με την γείωση επάνω....