Ξεθαβω αυτο το θεμα για να πω την ιστορια μου σημερα κιολας τι εγινε.Λοιπον:
Εχω παραγειλει απο τον κινεζο μια RCG50cc και κατι αλλα πραγματακια.Μετα απο 7 ημερες περιπου το δεμα μπηκε Ελλαδα και φανηκε στην Υπ.Εκτ.Δεμ.Πειραια εχθες λοιπον μιλαω με ΚΕΠ ΕΛτα και μου λενε οτι θα προωθηθει το γρηγοροτερο για Ροδο κλπ,Σημερα πρωι πηρα τηλ στο 4ο Τελωνειο του Πειραια και με πληροφορησαν πως τα δεματα για Δωδεκανησα μεταφερονται στην Ροδο οπου και διμενω και εκτελωνιζονται εδω (το ηξερα αυτο τελως παντων) και με διαβεβαιωσαν οτι δεν γινονται λαθη και προωθουνται ακριβως εκει που πρεπει.
επειδη κατι με ετρωγε ξαναπηρα τηλ Στο ΚΕΠ ΕΛτα και μου λενε το εξης κουλο:Το δεμα σας ειναι να προωθηθει στην Υπ.Εκτ.Δεμ.ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ναι καλα διαβαζετα στην Θεσσαλονικη αντι στη Ροδο που επρεπε.
Μετα απο παρα πολλες ωρες ασταματητων τηλεφωνηματων τελικα στο 4ο Τελωνειο Πειραια σηκωσαν ενα απο τα πολλα τηλεφωνα που επαιρνα και οντως με διαβεβαιωσαν οτι Ο ΛΕΥΤΕΡΑΚΗΣ καταλαθος εβαλε το δεμα μου στο κοντεινερ για Θεσσαλονικη.Και απλα μου ειπαν οτι θα καθυστερησει 1-2 μερες απλα!!!
Δεν μπορω να καταλαβω φιλοι μου η Διευθυνση μου και ο ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΟΣ ΚΩΔΙΚΟΣ γραφοταν κανονικα επανω στο καουτι πως ο ΛΕΥΤΕΡΑΚΗΣ εκανε τετοιο λαθος.Θα μου πεις λαθη γινονται αλλα τετοιο απο ΡΟδο Θεσσαλονικη?

ΕΛΕΟΣ..... Τελος παντων μου ζητησαν συγνωμη και απλα θα καθυστερησει το δεμα μου.Και ολο αυτο το θεμα το προβαλω απλα για ενημερωση οταν παραγγελνουμε κατι να εχουμε τον νου μας γιατι συμβαινουν ΠΑΑΑΑΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΛΑΘΗ!!!!!!
Α ρε ΛΕΥΤΕΡΑΚΗ χασαμε το ΣΚ για στρωσιμο!!!!!!!!!!!! χαχαχαχχαχαχαχαχαχχα!!!!!!!!!!!!!!!!!