kosmas
Aeromodeller Jr. member

Αποσυνδεδεμένος
|
 |
« στις: Παρασκευή, 20 Μαΐ 2011, 23:10:15 » |
|
Γεια σας παιδιά, λέω να ανέβω κατηγορία και να πάρω ένα 500 ελικόπτερο. Σκέφτομαι να πάρω ένα hk-500, τί λέτε αξίζει; Το έχει κανένας; Πείτε μου επίσης και μια έκδοση προτείνετε; Με άξονα στην ουρά ή ιμάντα; 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
traxxas rustler vxl Hpi Savage x 4.6 Savage flux Surge Crusher boat Esky belt cp v2 Esky lama v3 turnigy 9x
|
|
|
theodor737
Aeromodeller
Αποσυνδεδεμένος
|
 |
« Απάντηση #1 στις: Σάββατο, 21 Μαΐ 2011, 00:05:51 » |
|
ναι το αγόρασα εγώ πριν καιρό foul metal κτλ δεν υπάρχουν λόγια να σου περιγράψω ποσο άχρηστο είναι. Oλα πάνω του είναι παντελώς μουφα, εκτος του frame
|
|
|
|
« Τελευταία τροποποίηση: Σάββατο, 21 Μαΐ 2011, 09:59:28 από theodor737 »
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
PaNt
|
 |
« Απάντηση #2 στις: Σάββατο, 21 Μαΐ 2011, 01:01:03 » |
|
Πάρε ενα trex ειναι κρίμα να ρισκάρεις την σωματική σου ακεραιότητα..! Αν εισαι εμπειρος οκ πάρτο και δες τι δεν ειναι καλο και αντικατέστησετο... Aλλα οσο εμπειρος και να εισια στο τέος θα σου έρθει τοσο οσο να έπερνες ενα τρεχ 500 combo..! 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
hellitop
|
 |
« Απάντηση #3 στις: Σάββατο, 21 Μαΐ 2011, 01:19:10 » |
|
Πάρε ενα trex ειναι κρίμα να ρισκάρεις την σωματική σου ακεραιότητα..! Αν εισαι εμπειρος οκ πάρτο και δες τι δεν ειναι καλο και αντικατέστησετο... Aλλα οσο εμπειρος και να εισια στο τέος θα σου έρθει τοσο οσο να έπερνες ενα τρεχ 500 combo..!  κατι ξερει ακουσε τον!! 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
ΑdamHeli
|
 |
« Απάντηση #4 στις: Σάββατο, 21 Μαΐ 2011, 09:55:11 » |
|
kωσμά σου τα είπα και εγώ, σου το λένε και τα παιδιά (η φθήνια τρώει τον παρα) και δεν σε πάει πιο μπροστά 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Markhelis
|
 |
« Απάντηση #5 στις: Σάββατο, 21 Μαΐ 2011, 13:27:54 » |
|
kωσμά σου τα είπα και εγώ, σου το λένε και τα παιδιά (η φθήνια τρώει τον παρα) και δεν σε πάει πιο μπροστά  + 100  Του τα είπα και εγώ στο άλλο φόρουμ αλλά φαίνεται δεν ακούει και όταν θα βαράει το κεφάλι του θα είναι αργά!! 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
greco
Aeromodeller Jr. member

Αποσυνδεδεμένος
|
 |
« Απάντηση #6 στις: Σάββατο, 4 Ιουν 2011, 16:32:56 » |
|
Πάρε trex. Πήρα Copterx 450 και το συναρμολόγησα. Μετά συναντήθηκα με συνhobbίστα από εδώ να μου το setάρει και αντί για 2 ωρίτσες που υπολογίζαμε έκανε 6+ αφού τελικά το έλυσε όλο, λιμαρε διάφορα , αλλάξαμε κομμάτια με άλλα Align, δοκιμάσαμε 1-2 φορές διαφορετικά κινέζικα ανταλλακτικά γραναζιών μέχρι να πετύχουμε ένα που να είναι ίσο. Γενικά ακόμα και αν είσαι γνώστης είναι μπελάς . Δεν μπορείς να είσαι σίγουρος για τίποτα στη τελική καθώς όλα τα κομμάτια είναι υποψήφια για εργοστασιακές ατέλειες.
Εγώ πήγα να μου βγεί φθηνότερα αλλά τελικά καλύτερα να είχα παρει trex. Θα έδινα πόσο ; Άλλα 50 - 60€ αλλά θα ήξερα ότι κάποια πράγματα δεν θα με απασχολήσουν.
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Trex 450 Pro Nine Eagles Solo Pro V2
|
|
|
|
Tsalg.
|
 |
« Απάντηση #7 στις: Σάββατο, 4 Ιουν 2011, 17:01:18 » |
|
Θα μπορουσα να πω οτι αν μη τι αλλο εγω δεν ειμαι ειδικος στα ελικοπτερα αλλα μια γνωμη την εχω για συγκεκριμμενους λογους.
1. Μπροστα μου φερανε ενα τετοιο για να κανουνε hover (καινουργιο) το σηκωσανε στο 1 μετρο και μετα απο 1 λεπτο hover αρχισε να γυρναει στον αξονα του εσκασε κατω και εσπασε... 2.οπου και αν το εψαξα παντου λενε τα χειροτερα (σε αντιθεση με το 450HK)
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
kosmas
Aeromodeller Jr. member

Αποσυνδεδεμένος
|
 |
« Απάντηση #8 στις: Σάββατο, 4 Ιουν 2011, 20:46:05 » |
|
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
traxxas rustler vxl Hpi Savage x 4.6 Savage flux Surge Crusher boat Esky belt cp v2 Esky lama v3 turnigy 9x
|
|
|
|
ahilleas
|
 |
« Απάντηση #9 στις: Κυριακή, 5 Ιουν 2011, 08:31:44 » |
|
ναι το αγόρασα εγώ πριν καιρό foul metal κτλ δεν υπάρχουν λόγια να σου περιγράψω ποσο άχρηστο είναι. Oλα πάνω του είναι παντελώς μουφα, εκτος του frame
Ειναι τυχαιο που θα συμφωνησω απολυτα και εντελως με τα λεγομενα αυτου του ποστ?οντως μονο frame και αυτο το συζηταμε.... η μονη σχεση που εχει με το t-rex 500 ειναι οτι μοιαζουν στις φωτογραφιες!
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
helis
|
|
|
|
PaNt
|
 |
« Απάντηση #10 στις: Κυριακή, 5 Ιουν 2011, 13:46:15 » |
|
Καλα φένονται αλλα οπως κια να το κάνεις ειναι ενα φθηνο κινέζικο προιον το οποιο δεν παυει να ειναι επικίνδυνο για ενα ελικόπτερο οπου οι έλικες γυρνάνε με 2500-3000 στροφές το λεπτό..!
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
nikos1987
Aeromodeller
Αποσυνδεδεμένος
|
 |
« Απάντηση #11 στις: Κυριακή, 5 Ιουν 2011, 14:14:24 » |
|
το συγκεκριμένο σερβο φοραει τα ιδια ακριβώς γρανάζια με το 9257.Ειναι μεταλικα ,αν εχετε κανενα καμμενο ειναι καλο για αναβαθμιση του 9257. το εχω κανει με απόλυτη επιτυχία. Οσο για το σερβο ειχα παρει τρία και το ενα δουλευε πιο αργα απο τα αλλα
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
kosmas
Aeromodeller Jr. member

Αποσυνδεδεμένος
|
 |
« Απάντηση #12 στις: Κυριακή, 5 Ιουν 2011, 14:23:26 » |
|
δεν σε έστειλε καινούργιο το hobbyking? Κεντράριζαν καλά;
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
ΠΑΥΛΟΣ ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ
|
 |
« Απάντηση #13 στις: Κυριακή, 5 Ιουν 2011, 23:00:27 » |
|
Γεια σας παιδιά, λέω να ανέβω κατηγορία και να πάρω ένα 500 ελικόπτερο. Σκέφτομαι να πάρω ένα hk-500, τί λέτε αξίζει; Το έχει κανένας; Πείτε μου επίσης και μια έκδοση προτείνετε; Με άξονα στην ουρά ή ιμάντα;  από προσωπική εμπειρία είναι προτιμότερο να πάρεις το γνήσιο 500άρι παρά το ΗΚ. εγώ πήρα το ΗΚ και αναγκάστηκα να αλλάξω πολλά πράγματα επάνω με συνέπεια μου βγήκε πολύ ακριβότερο από το γνήσιο. τώρα, αν επιμένεις να μάθεις γιατί ένα τ-rex 500 είναι φθηνότερο από τον κλώνο, δεν έχεις παρά να προχωρήσεις στην αγορά του κλώνου και θα καταλάβεις. ελπίζω να βοήθησα..
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
koumparos
|
 |
« Απάντηση #14 στις: Δευτέρα, 6 Ιουν 2011, 08:52:47 » |
|
Αν θεςνα δεις πόσο καλό είναι το HK-500 μπες στο θέμα για αυτό το ε/π και δες τι έχω τραβήξε.  Το ε/π έχει πόλλα προβλήματα.Αυτά που φένονται αλλα και πολλα που αν δεν ξέρεις από ε/π για να μπορέσεις να τα φτιάξεις θα έχεις μονίμως προβληματάκια και δεν θα ξέρεις απο που. Αυτά τα servo φόρεσα και εγώ στον κλώνο μου.Εχουν πρόβλημα με το κεντράρισμα τους.Το ε/π μια έγερνε λίγο δεξιά,μια λίγο αριστερά μια...... Χωρίς να σε πάρω στο λαιμό μου εγώ πήρα αυτά από ΗΚ http://www.hobbyking.com/hobbyking/store/uh_viewItem.asp?idProduct=13422Εμένα μου βγήκαν άψογα.Επαναλαμβάνω όμως χωρίς να σε πάρω στο λαιμό μου
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|