Γεια σας κι απο εμενα...Donald κατα την δικια μου γνωμη μια χαρα ειναι ο ASP...Μα για πιον λογο να παρεις osmax....

Συγνωμη αλλα μην τρελαθουμε κιολας....Η osmax απλα εχει βγαλει καποια καλα μηχανακια (οπως 55ax , 46ax και καποια αλλα)...
Εγω προσωπικα εχω δοκιμασει καποιες μαρκες μηχανων και αυτες ειναι Super-Tigre ,ASP,Magnum,Os-max (αεροπορικες)....Απο αυτες που εχω δοκιμασει η καλυτερη μαρκα ειναι η Super-tigre απλα δεν παιζονται οι κινητηρες,ειναι πολυ μπροστα....Και οι δυο που εχω ειναι με ring, πολυ δυναμη και πολυ ωραιο στρωτο δουλεμα...Ισως να μην ειναι πολυ γνωστες τωρα αλλα παλιοτερα εκαναν θραυση απο τι εχω ακουσει....Επισης καθολου διαρροες....Πιανεις τον κορμο απο κατω και ειναι στεγνος καθολου λαδι...Για πιασε osmax να δεις καλα ενα κιλο θα εχει....(Η αληθεια ειναι πως ειναι λαδιερες)...Καλα και οι magnum τρελα μοτερ...

(Γαζωνουν) Τωρα στο θεμα για την Asp...1 μοτερακι asp εχω....Η αληθεια ειναι πως μας κουρασε να το ρυθμισουμε αλλα απο τοτε που του πετυχαμε το ρυθμισμα εδω και χρονια δεν εχει χρειαστει ποτε παλι ρυθμισμα ουτε ενα κλικ απο την βελονα και επισης δεν εχει σβησει ποτε....
Αρα απο τι βλεπεις και η διαφορα στην τιμη ειναι παρα πολυ μεγαλη αναμεσα στον asp και εναν osmax...Ετσι εγω ξαναλεω πως μια χαρα ειναι ο Asp και παρτον και με τα λεφτα που παιρνεις τον osmax αμα θες παρε δυο asp να τους εχεις ....

Παντως γενικα πιστευω πως το μοτερ εξαρταται και απο το στρωσιμο που εχει κανει το καυσιμο που δουλευει και η συντηρηση του...
Παντα Φιλικα....

Χρηστος!!!