|
BasPap
|
 |
« στις: Τρίτη, 17 Μαΐ 2011, 17:17:35 » |
|
Ως γνωστόν ένα από τα μειονεκτήματα των ηλεκτρικών αερομοντέλων είναι ο χρόνος φόρτισης. Ένας φίλος που έχει 6 ζευγάρια 6cell-ες μπαταρίες δεν άντεχε το χρόνο αναμονής φόρτισης, τα "έσκασε" και έφτιαξε το "απόλυτο" για μένα κέντρο φόρτισης. Σε μιάμιση ώρα περίπου οι μπαταρίες είναι φορτισμένες και balanced. 
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
T-Rex 600N converted to electric.
|
|
|
|
BasPap
|
 |
« Απάντηση #1 στις: Τρίτη, 17 Μαΐ 2011, 17:18:10 » |
|
+1
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
spiros pap.
|
 |
« Απάντηση #2 στις: Τρίτη, 17 Μαΐ 2011, 17:22:55 » |
|
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
logo 500 se. jr 9303
|
|
|
|
papabill
|
 |
« Απάντηση #3 στις: Τρίτη, 17 Μαΐ 2011, 17:29:13 » |
|
Πυρηνικο εργοστασιο...
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Το ελικόπτερο ή το ραφι θα στολίσει ή στο χωράφι θα σκορπίσει...
|
|
|
|
orck
|
 |
« Απάντηση #4 στις: Τρίτη, 17 Μαΐ 2011, 17:38:56 » |
|
Θα μπορουσες να δωσεις πληροφοριες για το τροφοδοτικο, τον προμηθευτη και το κοστος του; 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
FlyingDoctor
|
 |
« Απάντηση #5 στις: Τρίτη, 17 Μαΐ 2011, 17:41:28 » |
|
Ρε παιδια να ρωτησω και γω κατι.....επειδη ειναι καιρο που γυρωφερνει στο μυαλο μου ενα 90αρι σε ηλεκτρικο,καλα ολα αυτα τα πυρηνικα εργοστασια που λεει και ο papabill αλλα στο μοντελοδρομιο πως τα φορτιζεται ολα αυτα τα τουβλα? Ας πουμε οτι τα κολλας στη μπαταρια του αυτοκινητου,δεν στην ρημαζει?
ΥΓ συνχωρεστε μου την ασχετηλα,απορια.
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
BasPap
|
 |
« Απάντηση #6 στις: Τρίτη, 17 Μαΐ 2011, 17:45:19 » |
|
Ρε παιδια να ρωτησω και γω κατι.....επειδη ειναι καιρο που γυρωφερνει στο μυαλο μου ενα 90αρι σε ηλεκτρικο,καλα ολα αυτα τα πυρηνικα εργοστασια που λεει και ο papabill αλλα στο μοντελοδρομιο πως τα φορτιζεται ολα αυτα τα τουβλα? Ας πουμε οτι τα κολλας στη μπαταρια του αυτοκινητου,δεν στην ρημαζει?
ΥΓ συνχωρεστε μου την ασχετηλα,απορια.
Κατ'αρχάς, αν έχεις πολλές μπαταρίες δεν νομίζω οτι χρειάζεται να φορτίζεις στο μοντελοδρόμιο. Αν πάντως χρειαστεί καμμιά φόρτιση δεν νομίζω να υπάρχει ιδιαίτερο πρόβλημα με την μπαταρία του αυτοκινήτου. Ίσως σε καμμιά φόρτιση να χρειάζεται να είναι σε λειτουργία ο κινητήρας του αυτοκινήτου.
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
BasPap
|
 |
« Απάντηση #7 στις: Τρίτη, 17 Μαΐ 2011, 17:47:33 » |
|
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
FlyingDoctor
|
 |
« Απάντηση #8 στις: Τρίτη, 17 Μαΐ 2011, 17:58:28 » |
|
[Κατ'αρχάς, αν έχεις πολλές μπαταρίες δεν νομίζω οτι χρειάζεται να φορτίζεις στο μοντελοδρόμιο. Αν πάντως χρειαστεί καμμιά φόρτιση δεν νομίζω να υπάρχει ιδιαίτερο πρόβλημα με την μπαταρία του αυτοκινήτου. Ίσως σε καμμιά φόρτιση να χρειάζεται να είναι σε λειτουργία ο κινητήρας του αυτοκινήτου.
[/quote]Και ποσα πακετα 12s να εχεις?δηλαδη,για να μην χρειαστεις να φορτισεις πρεπει να εχεις απο πισω 500ευρω πακετα..... Και το ρωταω διοτι,η εμπειρια μου στα ελικοπτερα και ειδικα στα ηλεκτρικα εινα σχετικα μικρη. Προερχομαι απο τα θερμικα αεροπλανα 90αρια,επερνα το 5λιτρο μου και εκανα το χαβαλε μου 2 ωριτσες ανετα......εξαρταται βεβαια την παρεα και την ορεξη παντα. αλλα με 450αρι ντεποζιτο πανω ημουν κυριος.......αυτες τις αυτονομιες στο ηλεκτρικο γενικοτερο τις βλεπω λιγο δυσκολες και θελει και καποια υποδομη ακριβη αν δεν κανω λαθος και ειδικα αν δεν βρισκεσαι σε οργανωμενο χωρο με παροχη πευματος....
ΥΓ,δεν κανω κοντρα με τα ηλεκτρικα απλα το κοιταω το θεμα καιρο τωρα διοτι ηδη πεταω 450αρια. Ευχαριστω παντος.
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
TOLIS
|
 |
« Απάντηση #9 στις: Τρίτη, 17 Μαΐ 2011, 18:01:13 » |
|
450 ευρω μονο για τα τροφοδοτικα??? χωρια οι φορτιστες??? χωρια οι μπαταριες??? ευχαριστω πολυ...θα παρω λιγο...νιτρο και ας εχω να καθαριζω και λιγο λαδακι ... 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
cogito ergo sum....
|
|
|
|