|
sakis.sofianos
|
 |
« Απάντηση #60 στις: Κυριακή, 16 Οκτ 2011, 08:00:11 » |
|
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
GREEKROTORS
|
 |
« Απάντηση #61 στις: Κυριακή, 16 Οκτ 2011, 09:09:30 » |
|
Κύριοι καλημέρα σας. Το ελικόπτερο GOBLIN 700 θα έρθει σε εμάς περί την 10 Δεκεμβρίου. Στην τιμή που αναφέρεται συμπεριλαμβάνονται τα main και tail Blades και με την προπαραγγελία ( μέχρι 30 Νοεμβρίου ) θα έχετε δωρεάν ένα ακόμη ζευγάρι Μain Blades. Στις φωτογραφίες που αναρτήθηκαν με σκοπό την σύγκριση, εμφανίζεται το Goblin σε μορφή 700 ενώ το άλλο σε μορφή 800. Δύο εντελώς ανόμοια πραγματα. Το Goblin Θα έρθει και αυτό σε μορφή 800 με πολύ μικρό κόστος ( σαν κιτ αναβάθμησης. ) Η SAB με e mail της λέει οτι τα ανταλλακτικά του GOBLIN θα είναι φτηνά. Αν δεν είναι.. τοτε θα τα κάνουμε εμείς ( www.myhelis.com ) φτηνά. Η μπούμα φαντάζομαι και εγώ ότι θα είναι το ακριβότερο κομμάτι. Όμως θα είναι και κατά πολύ ευκολοεπισκευάσιμη!!! Ίδωμεν
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
sakis.sofianos
|
 |
« Απάντηση #62 στις: Κυριακή, 16 Οκτ 2011, 09:42:27 » |
|
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
komis.
|
 |
« Απάντηση #63 στις: Κυριακή, 16 Οκτ 2011, 11:25:57 » |
|
Καλημέρα παλικάρια. Μπορεί να μην είναι το πιο όμορφο (ίσως και να είναι),  μπορεί να μην είναι το πιο γρήγορο (ίσως και να είναι),  μπορεί να μην είναι το πιο φθηνό (ίσως και να είναι),  αλλά εγώ το ΘΕΛΩ.  Γιάννη, www.myhelis.com , δεν ξέρω πόσα θα φέρεις, Αλλά το ένα είναι σίγουρα δικό μου.
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
hellitop
|
 |
« Απάντηση #64 στις: Κυριακή, 16 Οκτ 2011, 12:06:49 » |
|
Αν το δεις απο κοντα θα καταλαβεις πολυ καλη κατασκευη. Καποιοι λενε οτι ειναι αντιγραφη του henseleit ουτε καν!!!
|
|
|
|
« Τελευταία τροποποίηση: Κυριακή, 16 Οκτ 2011, 13:57:27 από PaNt »
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
ΑdamHeli
|
 |
« Απάντηση #65 στις: Κυριακή, 16 Οκτ 2011, 12:12:40 » |
|
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
PaNt
|
 |
« Απάντηση #66 στις: Κυριακή, 16 Οκτ 2011, 13:43:59 » |
|
Σάκη δν κάνεις κανένα λάθος..! αλλα δν είχα κανένα σκόπο όυτε να ξεφύγω ούτε να την μπω σε κανένα..! Οπως ειπες σε αλλο thread ειναι άσχημο να μπαίνουμε σε συγκρίσεις κτλ κτλ..!Οταν πετάγεται και σου λεει για πλαστικούρες κτλ κτλ τότε χρειάζεται και μια απάντηση..!.. Και το κακό είναι οτι το κάνει για να σε τσιγκλίσει δίοτι η πλαστικούρα με 700 κατήγορια δεν κολάει καν..! Άρραγε απο μόνος τα λέει??!
|
|
|
|
« Τελευταία τροποποίηση: Κυριακή, 16 Οκτ 2011, 14:00:10 από PaNt »
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Markhelis
|
 |
« Απάντηση #67 στις: Κυριακή, 16 Οκτ 2011, 15:21:16 » |
|
Ρε παιδιά για ηρεμήστε λίγο!!!  Κάποτε υπήρχε "αντιδικία" μεταξύ θερμικών και ηλεκτρικών ε/π, να μην φτάσουμε πάλι εκεί!!!  Και τα δύο είναι ωραία ε/π και ο χρόνος θα δείξει ποιό είναι καλύτερο από το άλλο ή είναι ισάξια!!  Μην αρχίζετε από τώρα τις συγκρίσεις και δεν πρέπει επί ουδενί να είναι και κατευθυνόμενες!!!  Σε κάποιους αρέσει το μεν ε/π σε κάποιους άλλους το δε, δεν πρέπει οι μεν να κατακρίνουν τους δε!!  Υ.Γ. Αν θεωρηθεί το μήνυμα εκτός θέματος, παρακαλώ να διαγραφή!!!!
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
papabill
|
 |
« Απάντηση #68 στις: Κυριακή, 16 Οκτ 2011, 15:22:24 » |
|
Πλαστικο δεν ειναι το Logo 600SE? Ενω το Goblin εχει και λιγο carbon εστω για το bling! To LOGO 800 καλο φαινεται αλλα το θεωρω αλλη κατηγορια! Υ.Σ. Μονος μου τα λεω, δυστυχως δεν εχω σπονσορα ακομα και οπως παει δε προκειται ποτε να βρω! 
|
|
|
|
« Τελευταία τροποποίηση: Κυριακή, 16 Οκτ 2011, 15:42:33 από papabill »
|
Καταγράφηκε
|
Το ελικόπτερο ή το ραφι θα στολίσει ή στο χωράφι θα σκορπίσει...
|
|
|
|
PaNt
|
 |
« Απάντηση #69 στις: Κυριακή, 16 Οκτ 2011, 15:45:59 » |
|
Πλαστικο δεν ειναι το Logo 600SE? Ενω το Goblin εχει και λιγο carbon εστω για το bling! To LOGO 800 καλο φαινεται αλλα το θεωρω αλλη κατηγορια! Υ.Σ. Μονος μου τα λεω, δυστυχως δεν χω σπονσορα ακομα και οπως παει δε προκειται ποτε να βρω!  Logo 600SE ειναι 700αρι?? βλεπεις να περνει 700blades.. Ενα streched 600αρι ειναι..! ΤΟ οποίο σου λεει η εταιρία οτι πετάει μεχρι 1900 γιατι δεν ειναι αυθεντικο 90αρι..! Υ.Σ Είναι άσχημο να θιγεις ελικόπτερα που άλλοι μπορει να δώσαν αρκετά χρήματα να τα αποκτήσουν..!
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
hellitop
|
 |
« Απάντηση #70 στις: Κυριακή, 16 Οκτ 2011, 16:00:58 » |
|
Καλο θα ηταν ορισμενοι να μην γινονται εριστικοι και εμπαθεις με ελικοπτερα που δεν ειναι της αρεσκειας τους για να μην εχουμε παρεξηγησεις 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
papabill
|
 |
« Απάντηση #71 στις: Κυριακή, 16 Οκτ 2011, 16:30:17 » |
|
Νομιζω οτι τα 690 blades τα χρησιμοποιουν 700αρια ελικοπτερα και οχι 600αρια Τελικα το 600SE σε ποια κατηγορια ανηκει?
Δε θιγω το ελικοπτερο κανενος! Forum ειναι, γνωμες λεμε και σε οποιον αρεσουν!
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Το ελικόπτερο ή το ραφι θα στολίσει ή στο χωράφι θα σκορπίσει...
|
|
|
|
sakis.sofianos
|
 |
« Απάντηση #72 στις: Κυριακή, 16 Οκτ 2011, 16:38:35 » |
|
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
hellitop
|
 |
« Απάντηση #73 στις: Κυριακή, 16 Οκτ 2011, 16:49:49 » |
|
Μην χρησιμοποιεις πληθυντικο δεν λετε.......... λεςςς μονιμος και μπριζωνεις τους αλλους η πλακα ειναι ωραια η εμπαθεια δεν ειναι, ναι και δεν μου αρεσει
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
F9 fiberglass Europe
Aeromodeller
Αποσυνδεδεμένος
|
 |
« Απάντηση #74 στις: Κυριακή, 16 Οκτ 2011, 18:34:22 » |
|
Ολες οι εταιριες δινουν χρηματα με σκοπο την βελτιωση και το καινουργιο που χτυπαει στο ματι. Αυτη ειναι η αρχη του marketing.
Τωρα απο την αλλη ολα καλα ειναι για τα δεδομενα μας.
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Quality Carbon Helicopter Canopies....
|
|
|
|